- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
не говорех буквално ;/
търси си някоя върлина, като не ти изнасят формите ми
престани да ме дразниш, шегите ти ме нараняват в този кървав момент
Любопитно ми е, какво от тези те накара да напишеш това?
а) Няма проблем да гласуваш за случайна партия защото и без това един глас няма да промени нищо при толкова много гласуващи;
б) Няма проблем да гласуваш за случайна партия защото ако не знаеш кои са добри и кои лоши, вероятностите да гласуваш за добра / лоша се отказват взаимно и
в) Същото като б), ако в решението си включиш и това колко хора гласуват за партията (с конкретна проста математическа формула която няма да опиша (яъпреки което може и да е грешна :Д))
г) Не си сигурна, но ти се струва, че няма да има голямо значение, ама не си сигурна защо точно.
(м/у другото и аз съм в същото положение, но още ме мързи да се разказвам че да гласувам гласувам някъде)
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
О, Вели, аз приключих.
Павлетке, не му обръщай внимание, преследва ме във всяка тема да ми се присмива и да ми обяснява колко съм зле :Д
И такам, пак да обърна внимание на Naive да се готви ;]
Е, отговори ми делюбопитно ми е
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
представи се с няколко думи
как откри форума?
как се заплетохте с господинчото?
освен любов, какво друго положително ти е дал форумът?
а отрицателно?
любимци?
някой, който те отчайва? (интрига да завържем ;/)
може ли и на вашата сватба да ме поканите?
фиде с java и c++ уместен сватбен подарък ли би бил, за семейство програмисти като вашето?
въртяла си се из глобуса, сподели впечатленията си от различните култури (нещо хрумнало в този миг)
бтв днес в колата почна таз песен за сватбения ти танц и се сетих за теб хахах
представи се с няколко думи
Здравейте, аз съм Нели и съм зависима :Д
как откри форума?
Беше през 2007. Година преди това бях видяла, че сестра ми се рови тук, след това попаднах случайно, не си спомням точно как. И така до днес.
как се заплетохте с господинчото?
По стечение на обстоятелствата се бяхме сближили и бяхме започнали да си пишем мега много. Коледната ваканция на 2012 щеше да се прибира в Бг и поиска да се видим. Аз не се усетих защо. :Д Нямах такива намерения към него, но първата ни среща беше мега яка. Следващите също бяха ок. Накрая ме налази, но така и не се получи нищо, защото аз имах много филми на главата. През цялото време изключвах вариант връзка, просто не исках. Прибра се в Германия, пишехме си постоянно, чувахме се всяка вечер и говорихме по 1-2-3 часа. Нещата се случиха естествено, не сме ги насилвали, бяхме се слели в едно и друго развитие на отношенията ни просто не виждахме. :Д И така на 28ми януари, си ги говорихме тези неща и ме попита дали искам да сме заедно. Казах да, разбира се. Вечерта пък ми каза, че си е купил билет за ваканцията ми в края на март и така. Сега дистанцията е зад гърба ни и сме много щастливи.
освен любов, какво друго положително ти е дал форумът?
Форумът ми даде възможност да опозная форумно (и не само) много различни и интелигентни хора и ме сблъска с най-различни гледни точки. Даде ми поле, в което можех да развивам комуникационните си умения и тези да си изразявам и защитавам умело позицията. Защото тук все пак можеш да излагаш тезите си, да ги защитаваш, да спориш с различни хора, а после да прилгаш този опит и навън. :Д Като цяло форумът повлия много положително на развитието ми.
а отрицателно?
Ами, понякога ми е губил много време, да речем. Както и ме сблъска с един съфорумник, който се оказа крийп. Но такава ситуация пак не я причислявам напълно към отрицателните, защото се научих как да се справям с подобни идиоти.
любимци?
Сигурно ще пропусна някого, неизбежно е. От пишещите сега:
Харесвам Пантерата, защото като цяло е целеустремена и мислеща млада жена. Понякога ми се струва твърде крайна (не намирам по-добра дума в момента, иначе не ми се иска да използвам точно тази), де, но това не влияе на положителната ми оценка и нагласа към нея по никакъв начин.
Харесвам Маги (дриймърката), защото е интересна, в повечето случаи съм забелязала, че имаме г/д еднаква позиция и като цяло във форума съм наблюдавала положителната й промяна (т.е. развитието й) и ми допада. И е миличка, към мен поне, хаха. :Д
Харесвам те и теб, Галакси (а имаше период, в който по скоро не те:Д), защото си пораснала, а във форума в повечето случаи си ми смешна и забавна. И защото си алкохоличка.
Харесвам Боряна (Ewok), защото е директна, умна и будна.
ЛейдиДи, защото постовете й излъчват уравновесеност и спокойствие. :Д
БащаТи винаги съм го намирала за готин. :д
TheDevilInMe - казвала съм го неведнъж, харесвам смелостта й да роди дете на тази възраст и да се грижи за нея.
Ох, 100% изпускам някого, но не знам кого.
От съфорумниците, които вече не пишат любимци са ми ПейнМонополи (разбира се:Д), Чачо и господинът с много никове (има и настоящ, де, и се отбива отвреме на време:Д) - Raybeez.
някой, който те отчайва? (интрига да завържем ;/)
AnarchyBoy - доста противен типаж.Иначе имам ужасен опит с Lestat357 (или там както бяха цифричките), но едва ли някой го помни.
може ли и на вашата сватба да ме поканите?
Очаквай покана след около 5-6 години. :Д
фиде с java и c++ уместен сватбен подарък ли би бил, за семейство програмисти като вашето?
Да речем, че да, особено с java-та. Иначе аз съм далеч от програмист (все още:Д). :Д
въртяла си се из глобуса, сподели впечатленията си от различните култури (нещо хрумнало в този миг)
Италианците са досадни и са чревоугодници, но пък имат култура на хранене. Твърде любвеобвилни и целувателни са за моя вкус. :Д
Французите имат леко налудничаво чувство за хумор и са страшно дисциплинирани и организирани.
Върху тези две нации имам най-много наблюдения, при желание мога да разширя отговора си.
започвам да те харесвам
на колко си
на 18
къде живееш /смисъл град/
Любимата ми София.
кви места обичаш да посещаваш
Тук не съм сигурна какво точно ме питаш, но ще отговоря така - често можеш да ме срещнеш на Народен, в Рокендрола, в някое паркче, малка пекарна/сладкарница. Иначе като пътувам, примерно, много мразя да посещавам музеи и разни галерии. Супер много ме отегчават. Като бях по-малка винаги като сме пътували, сме обикаляли разни такива места. Когато започнах да пътувам сама, осъзнах, че аз всъщност обичам да се разхождам из града, да усещам градската атмосфера и т.н. Та, и тук е така - обичам да прекарвам времето си из улиците на града. Може би се отклоних малко. :Д
от какво се интересуваш
От хората около мен, от случващото се по света и у нас, от музика, от история в някаква степен. Готвенето (и по-точно сладкарството) също е част от интересите ми. Обичам да чета книги, въпреки че откакто си прецаках киндъла, не го правя почти. Нямам някакви впечатляващи и необикновени интереси, мисля.
от какво се интересуваш, но те е срам да си го признаеш
Ми то не е точно интерес, ама понякога столквам някакви ТВ водещи във фб, тип Венета Райкова и Гала, защото ми е забавна активността им там. :д От друго не се сещам да ме е срам.
всъщност ти май беше една която е учила в 35-то /София/ ...?
Аз все още уча там.
ей супер
още ли са там станков сапунджиева георгиева оцетова ? люси танкистка още ли е на висок пост ? а хамстера ?
/абе много ги съсипали тия игрища в 35-то бе
Сапунджиева, ако е преподавала по биология - да, още е там. Георгиева, ако е преподавала по георгафия - и тя е там. Станков не го знам кой е (ако говориш по предмети, може и да се сетя). Оцетова (по физическо, нали?) също си е в даскало. Люси Танкистка изобщо не съм я чувала. Хамстера също. :Д
сапунджиева е най-големата !
георгиева една едричка по английски /носеше се винаги в черно/
станков беше по математика и физика /класната ни стая беше там на страничното крило кабинета по физика /втори етаж//
оцетова по физическо дааа
люси беше зам. директорка
хамстера........... ХАМСТЕРА.. верно че ти сигурно след седми клас си отишла там /по трудово/ - изпуснала си !.
разкажи ми за някакви новости в 35-то ако не е нахално![]()