.
Затворена тема
Страница 142 от 354 ПървиПърви ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 526 до 3 550 от общо 8834
    Супер фен Аватара на shmatarok
    За какво ти пука и за какво не ? Въпрос, провокиран от аватара. Пука ми главно за мен самата. Нарочно го държа този аватар вече няколко години, даже май съм си с него от самото създаване на профила, да ми напомня, че аз съм най-важната и моето собствено развитие, чувства, настроения и положение стоят на първо място. Това, защото преди бях прекалено добричка и всички ми се качваха на главата. Пука ми и за хората от най-близкото ми обкръжение, разбира се, но през последните години май се промених до степен, до която е по-вероятно отново да поставя себе си на първо място, пред другите..
    Защо се притесняваш да пуснеш снимка ? Не се притеснявам да пусна снимка, просто не искам. Форумът ми дава анонимност на някакво ниво, предпочитам да я задържа. Плюс това, нямам желание хора, които не ме познават, да ми гледат снимките.
    Как си с танцуването и пеенето ? В кое си по-добра? Обичам да правя и двете, пеенето или когато съм сама, или на караоке. В танцуването май съм по-добра или поне преди бях, хах.
    Имаш ли се за кулинарен маг ? Би ли сложила престилката и започнала да готвиш или предпочиташ хубава книга ? Забавни случки в кухнята имаш ли ? Както неведнъж съм споменавала из форума - пълна скръб съм в кухнята. Мога да правя някакви основни неща, колкото да не умра от глад, ама винаги следя рецепти и то след като ги прочета поне 10 пъти, за да съм убедена, че всичко върви точно. Това да добавям подправки на вкус или да следя някакво свое шесто чувство в процеса на готвене - няма такова нещо. У дома никога никой не е готвил с желание, съответно и аз не съм придобила такова и даже ми е неприятно да готвя, честно казано.
    Правя хубави палачинки и браунис, обаче.
    Забавни случки, по-скоро изцепки - забравяла съм месо във фурната и почти направих пожар веднъж. Веднъж със сестра ми правихме торта, тя пък стана кисела, вместо сладка, изобщо... трагична история.

Мега фен
    едит; аз колко съм спрял не е истина ;/
    мислех че е дневника това хахах
    извинявам се
    Последно редактирано от Auriss : 12-03-2014 на 13:06

Ако нямате повече въпроси, да слагам нова жертвичка на стола? HollyGolightly, например?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Ако нямате повече въпроси, да слагам нова жертвичка на стола? HollyGolightly, например?
    ако тя не иска, кака ви е кандидат за 1-2 дена
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на galaxy29
    даа и двете ви искам

Супер фен Аватара на paradosou
    и аз одобрявам някоя от двете да се настани

и ти може

Ако ме искате, нямам нищо против да седна

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    давай, ти си : )
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 102
    защо винаги си прекалено сериозна
    ама смисъл не такова респектиращо а бабешко

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    защо винаги си прекалено сериозна
    ама смисъл не такова респектиращо а бабешко
    Не знам защо ти изглеждам такава, всъшност почти никога не съм сериозна. Може би е понеже само в този форум ми се налага да пиша/чета на български и прекалено много премислям нещата, които казвам.

Мега фен
    баба голи хахахах :Д

Сега като се замисля нямам какво да те питам ;/ Нищо не знам за теб.

Сбит преразказ на живота ти дотук ?
    Някакви съществени моменти в миналото, което смяташ, че са те оформили като личност ?

Какво те накара да се регистрираш във форума? Други профили имаш ли?
    Защо си избра този ник?
    Какво те задържа тук?
    Случвало ли ти се е да прочетеш някоя тема някога и тя да те е развълнувала дотолкова, че все още да я помниш?
    Как иначе обичаш да си прекарваш свободното време?
    Хвана ли те коледната треска и теб вече? Какво са за теб Коледните празници всъщност?

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението

Сбит преразказ на живота ти дотук ?

Родена съм в Пловдив, живяла съм както там, така и на други места. От почти 6 години живея в Америка, следвам архитектура и съвместно с това работя в една детска градина. По-сбито не мога
    Някакви съществени моменти в миналото, което смяташ, че са те оформили като личност ?
    Самото местене тук, направи ме много по-самостоятелна и ми се наложи да се справям с почти всичко сама.
    .

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Какво те накара да се регистрираш във форума? Други профили имаш ли?
    Форумът го следя може би от 12 годишна насам, и все ми се струва, че и преди имах регистрация, от която нямах нито едно пуснато мнение, а и не помня как беше. Реших да се регистрирам, понеже осъзнах, че забравям българският, тъй като около мен, освен родителите ми и брат ми, друг български не говори. В самото начало даже май ползвах речник, за да съм сигурна, че поне повечето думи ги пиша правилно.
    Защо си избра този ник?
    Харесвам Audrey Hepburn, а Breakfast at Tiffany's е един от любимите ми филми, та от там дойде
    Какво те задържа тук?
    Много пъти и аз това се чудя. Заричала съм се да не влизам повече, но като че ли същата причина, която ме накара да се регистрирам, ме задържа. Не знам къде другаде мога да контактувам с българи, а и си пиша от време на време с някои хора от тук.
    Случвало ли ти се е да прочетеш някоя тема някога и тя да те е развълнувала дотолкова, че все още да я помниш?
    Да, още в началото като се регистрирах имаше една тема за емиграцията, или може би е била за нещо друго, но в течение на споровете там се превърна в това, не съм много сигурна Както и още една, която предпочитам да не споменавам, така или иначе тя беше изтрита
    Как иначе обичаш да си прекарваш свободното време?
    Обичам да се разхождам, понякога просто взимам кучо и излизаме из квартала или около него, тъй като на други места тротоари няма и не е подходящо за ходене. Ако имам време се качвам на колата и просто карам и разглеждам, въпреки, че напоследък избягвам да правя това, тъй като един път така се отнесох, че се отзовах в някакво гето на около час път от нас и се чудех как да се измъквам от там
    Хвана ли те коледната треска и теб вече? Какво са за теб Коледните празници всъщност?
    Все още не. Тази година ми мина прекалено бързо и просто не мога да се настроя, че пак ще е Коледа. А и самият факт, че 90% от децата, с които работя са еврейчета и сега се подготвяме за Ханука, не помага много. Иначе цялата ни къща е украсена още от 28ми, вкъщи се носят празнични песни, а по телевизора постоянно върви "25 Day's 'till Xmass" ( ) , въпреки че аз още и един филм не съм изгледала, а и най-вероятно ще пропусна.
    За съжаление последните няколко години го свързвам с почивни дни и по-горе изброените, а преди беше толкова повече от това.
    .
    Последно редактирано от HollyGolightly : 12-05-2014 на 23:03

къде в америка си?
    какви са ти впечатленията оттам?
    с близки ли си там? (прочетох родители и брат, ама не разбрах, дали са с теб или по тел/скайп/етц си общувате ;д)
    обичаш ли да си идваш?
    как се казваш?
    снимка?
    опитваш ли се да предадеш нещо специално на дечицата, какъв е подходът ти с тях?
    какво смяташ за говоронето на диалектен бебешки от въздрастен към детенце?
    имаш ли си някой интимен човечец?
    за нещо ти бях давала рецепта (масленки?), та ко стана? :д
    качества, които цениш?
    за какво мечтаеш?
    хоби?
    вярваща, религиозна, атеист?
    гласуваш ли?
    Последно редактирано от galaxy29 : 12-05-2014 на 23:28

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    къде в америка си? на юг съм, щата Georgia
    какви са ти впечатленията оттам? Иска ми се да напиша само хубави неща, както беше в началото, но напоследък имаме доста преселници от север и нещата вървят към лошо, но иначе, като цяло си ми харесва. Била съм в доста други щати и по-хубаво от "вкъщи" не съм виждала. Хората все още са мили и любезни, към мен до сега никой не се е отнасял с пренебрежение, понеже съм емигрант. Където и да отидеш, всички ти се усмихват, поздравяват те, питат те как си. Единствено ме дразни колко лошо всички карат, или по-точно как почти никой не знае как да кара
    с близки ли си там? (прочетох родители и брат, ама не разбрах, дали са с теб или по тел/скайп/етц си общувате ;д)
    Да, цялото семейство сме тук, ама повечето пъти се чувствам все едно съм сама. Всеки си прави неговото си и въпреки че през по-голяма част от времето живеем в една къща, рядко се засичаме и говорим.
    обичаш ли да си идваш?
    От както се преместихме съм идвала в България веднъж, беше преди няколко месеца и имах само една седмица на разполжение. Спокойно вече мога да кажа, че не обичам. Останах много разочарована, знаех, че всичко и всички са се променили, но не очаквах чак до толкова. Мног хора ме разочароваха, дори като се има предвид, че имах много ниски очаквания. Но най-неприятно ме накара да се чувствам една продавачка в магазин за дрехи.
    как се казваш?
    Не мисля, че това е от голямо значение
    снимка?
    За сега съм пас, ако си променя решението, ще пусна, до сега само на лични съм давала снимки, а и от фейса не мога да пратя, понеже най-новата ми снимка там е от преди 2 години сигурно
    опитваш ли се да предадеш нещо специално на дечицата, какъв е подходът ти с тях?
    Ами децата в моята група са между 8 месеца и 2 години. Най-вече се опитвам да се държа като тяхна майка, понеже прекарват повече време с мен, отколкото с родителите си, даже повечето ми викат "мама" или "mommy" Предимно с тях се учим как да ходим, говорим, как да пием от чаша или ядем с лъжица. Къде ни е носът, устата, ушите и т.н. както и пеем песнички с по-големите Та така де, те се забавляват, аз трупам стаж
    какво смяташ за говоронето на диалектен бебешки от въздрастен към детенце?
    Изключително неприятно ми е това, с "моите" говря на нормален човешки език и съм решена ако някой ден се престраша да имам свои, и с тях така да процедирам.
    имаш ли си някой интимен човечец?
    Да Имам приятел от 3 години вече
    за нещо ти бях давала рецепта (масленки?), та ко стана? :д
    Мда, още си я пазя рецептата, но така и не ги направих, понеже не знам от къде да намеря мас
    качества, които цениш?
    честността и умението на някои хора да си казват нещата точно както са, а не да говорят завоалирано, само и само за да не наскърбят някого. Разбира се нямам предвид тези, които говорят всичко, което им дйде на ум, без дори да се замислят.
    за какво мечтаеш?
    Да можем заедно с него да създадем едно здраво, фукнциониращо семейство и да съумеем да остареем заедно. Също така искам да пътувам, била съм из Европа преди, както и извън нея, но искам още.
    хоби?
    нямам, прекалено непостоянна съм с що се отнася до заниманията ми и бързо ми омръзва всичко. Придържам се сериозно само към нещата, които наистина трябва да правя
    вярваща, религиозна, атеист?
    Атеист не съм, а думата религиозна не ми харесва, та вярваща...може би???
    гласуваш ли?
    Преди няколко седмици гласувах на местните избори тук и съм повече от доволна, че всички, за които гласувах победиха. Яд ме е, че преди 2 години не можах да гласувам за президент, ама все тая, един глас нямаше да махне "този" от власт.
    Колкото до българските избори, които се състояха наскоро, не, не гласувах. Не мисля, че е правилно аз, която не живея в тази страна и не плащам данъци там, да решавам съдбата на хората
    .

надявам се, че не си се обидила, когато казах, че те мислех за по-голяма
    защото не целях това, просто се бях заблудила :д
    момчето от каква националност е?
    ще учиш ли децата си и на български език?
    само заради разочарование (и може би примес отчаяние) ли замина? или и не се чувстваш с българско съзнание?
    как би описала 20-те стъпки в живота си? по какви пътища мина (гладки/камънисти/кални/етц)? остави ли нещо след себе си/би ли искала да оставиш?
    хубаво ли е небето там? и какво е времето в момента? :д
    как се забавляваш?

бтв Blab даде много симпатично изглеждаща рецепта за масленки и са си с масло
    та заповядай http://alia.tropot.net/2010/12/08/съ...ни-слад/

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    надявам се, че не си се обидила, когато казах, че те мислех за по-голяма
    защото не целях това, просто се бях заблудила :д

Никак даже стана ми малко странно, но факта, че не си ме виждала обяснява защо, тъй като обикновено хората не ми дават повече от 15-16...
    момчето от каква националност е?
    Родителите му са англичани, но той се води американец, понеже е роден тук
    ще учиш ли децата си и на български език?
    Не знам, един език в повече никога няма да е излишен, но като гледам колко са объркани някои деца при нас, се позамислям. Желателно би било поне да разбират какво им се говори, но няма да държа да говорят. Дори брат ми, който е на 15 му е по-лесно да говори на английски, а какво остава за деца, които ще са родени и израстнали тук
    само заради разочарование (и може би примес отчаяние) ли замина? или и не се чувстваш с българско съзнание?
    Зависи за кога говорим. Ако е за самото начало, когато се преместих тук, в мен нямаше отчаяние или разочарование, тъй като явно на много неща не съм обръщала внимание. Сега обаче при това ми идване, нямах никакво желание да оставам, просто имах неотложна работа. Колкото до съзнанието, не мога да определя. Гледам тук снимки от някои български събирания на познати на родителите ми и всички ми изглежда чуждо и странно, същевременно и с повечето американци не се чувствам в свои води
    как би описала 20-те стъпки в живота си? по какви пътища мина (гладки/камънисти/кални/етц)? остави ли нещо след себе си/би ли искала да оставиш?
    Не бих ги определила като изцяло гладки, но не са и от най-камънистите. Както всеки човек и аз съм си имала своите сезони в живота си. Може би, най-големите камъни, които съм имала за прескачане са били в началното училище, понеже имам нещо като дислексия и да се науча да пиша и да чета като нормален човек си беше цяло предизвикателство, но явно няма невъзможни неща.
    За съжаление не съм оставила нищо кой-знае какво след себе си. Сега като си бях в България се убедих, че нито приятелства съм изградила, нито каквито и да било връзки, за тези 15 години, през които съм живяла там. Но да, искам да оставя нещо, кой не би, може би това е една от причините да следвам архитектура
    хубаво ли е небето там? и какво е времето в момента? :д
    Хубаво е и е някак си по-слънчево. Би трябвало да е по-топло от България, но не е, понеже нали знаеш, Глобално Затопляне. Тази зима пак ще ни натрупа 3 см сняг и пак ще затворят целият щат
    как се забавляваш?
    Излизам с приятели, ходим на кино, събираме се и гледаме мачове заедно или играем видео игри. До преди 2 седмици не можех да ходя по барове и места, където предимно се сервира алкохол, ама сега, когато имам 21, мога, въпреки че не ме влече много
    Мерси за рецептата

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    как би оценила себе си в леглото по скалата от 1 до 10?
    къде предпочиташ да си, отгоре или отдолу?

^^

Мега фен Аватара на 102
    натъжих се с тва 21 /за баровете/
    бех го забравил
    КОЯ ЗОДИЯ СИ

Защо казваш, че сте толкова различни с приятеля ти? Какви точно разлики имаш предвид? А къде пък си приличате?
    Как се запознахте? Веднага ли се харесахте, или стана по-късно?
    Влюбена ли си още в него <под влюбеност аз разбирам да усещаш вълнение като го видиш, да нямаш търпение да прекарате време в заедно, въобще тръпката да е силна>? Какво мислиш за масово насажданото схващане, че след определено време връзките задължително в известен смисъл се изхабявали и преминавали от привличането към "по-висш" етап на доверие, уважение и пр.?
    Това за приятелствата в България звучи много тъжно... Кои са "съставките" на приятелствата до край, както се казва?
    Любима приказка?
    Какво може да ти скапе тотално настроението? Как го оправяш после?
    Кога и на какво последно се смя със сълзи?
    Доколко сте романтична двойка? По желание може да разкажеш нещо във връзка с темата.
    Приоритет в момента ти е...?
    Най-красивото нещо, което видя/усети наскоро?

Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    как би оценила себе си в леглото по скалата от 1 до 10? не знам, нямам добра самоуценка
    къде предпочиташ да си, отгоре или отдолу? защо "или" и защо имам избор само между две?
    .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си