къде в америка си? на юг съм, щата Georgia
какви са ти впечатленията оттам? Иска ми се да напиша само хубави неща, както беше в началото, но напоследък имаме доста преселници от север и нещата вървят към лошо, но иначе, като цяло си ми харесва. Била съм в доста други щати и по-хубаво от "вкъщи" не съм виждала. Хората все още са мили и любезни, към мен до сега никой не се е отнасял с пренебрежение, понеже съм емигрант. Където и да отидеш, всички ти се усмихват, поздравяват те, питат те как си. Единствено ме дразни колко лошо всички карат, или по-точно как почти никой не знае как да кара
с близки ли си там? (прочетох родители и брат, ама не разбрах, дали са с теб или по тел/скайп/етц си общувате ;д)
Да, цялото семейство сме тук, ама повечето пъти се чувствам все едно съм сама. Всеки си прави неговото си и въпреки че през по-голяма част от времето живеем в една къща, рядко се засичаме и говорим.
обичаш ли да си идваш?
От както се преместихме съм идвала в България веднъж, беше преди няколко месеца и имах само една седмица на разполжение. Спокойно вече мога да кажа, че не обичам. Останах много разочарована, знаех, че всичко и всички са се променили, но не очаквах чак до толкова. Мног хора ме разочароваха, дори като се има предвид, че имах много ниски очаквания. Но най-неприятно ме накара да се чувствам една продавачка в магазин за дрехи.
как се казваш?
Не мисля, че това е от голямо значение
снимка?
За сега съм пас, ако си променя решението, ще пусна, до сега само на лични съм давала снимки, а и от фейса не мога да пратя, понеже най-новата ми снимка там е от преди 2 години сигурно
опитваш ли се да предадеш нещо специално на дечицата, какъв е подходът ти с тях?
Ами децата в моята група са между 8 месеца и 2 години. Най-вече се опитвам да се държа като тяхна майка, понеже прекарват повече време с мен, отколкото с родителите си, даже повечето ми викат "мама" или "mommy" Предимно с тях се учим как да ходим, говорим, как да пием от чаша или ядем с лъжица. Къде ни е носът, устата, ушите и т.н. както и пеем песнички с по-големите

Та така де, те се забавляват, аз трупам стаж
какво смяташ за говоронето на диалектен бебешки от въздрастен към детенце?
Изключително неприятно ми е това, с "моите" говря на нормален човешки език и съм решена ако някой ден се престраша да имам свои, и с тях така да процедирам.
имаш ли си някой интимен човечец?
Да

Имам приятел от 3 години вече
за нещо ти бях давала рецепта (масленки?), та ко стана? :д
Мда, още си я пазя рецептата, но така и не ги направих, понеже не знам от къде да намеря мас
качества, които цениш?
честността и умението на някои хора да си казват нещата точно както са, а не да говорят завоалирано, само и само за да не наскърбят някого. Разбира се нямам предвид тези, които говорят всичко, което им дйде на ум, без дори да се замислят.
за какво мечтаеш?
Да можем заедно с него да създадем едно здраво, фукнциониращо семейство и да съумеем да остареем заедно. Също така искам да пътувам, била съм из Европа преди, както и извън нея, но искам още.
хоби?
нямам, прекалено непостоянна съм с що се отнася до заниманията ми и бързо ми омръзва всичко. Придържам се сериозно само към нещата, които наистина трябва да правя
вярваща, религиозна, атеист?
Атеист не съм, а думата религиозна не ми харесва, та вярваща...може би???
гласуваш ли?
Преди няколко седмици гласувах на местните избори тук и съм повече от доволна, че всички, за които гласувах победиха. Яд ме е, че преди 2 години не можах да гласувам за президент, ама все тая, един глас нямаше да махне "този" от власт.
Колкото до българските избори, които се състояха наскоро, не, не гласувах. Не мисля, че е правилно аз, която не живея в тази страна и не плащам данъци там, да решавам съдбата на хората