.
Затворена тема
Страница 148 от 354 ПървиПърви ... 4898138144145146147148149150151152158198248 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 676 до 3 700 от общо 8834
    Kak e vremeto v germaniq.

Мега фен Аватара на draid
    Надали в момента е в Германия.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Kak e vremeto v germaniq.
    Изненадващо, но по-хладно от в България, хах.
    Миналата година, като тръгнах от Германия, беше 10 градуса, в София беше мъгла и гадост, и студ, и -5. Отврат.

Захващам дългите въпроси :д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Да предположим, че вече си омъжена за настоящия си приятел. Какво би било в състояние да те откаже от бракът с него?
    - Предполагам, ако спре да бъде толкова грижовен и отговорен колкото е сега. Това са качества, които съм търсила изключително много и бързо се разглезих, свикнайки да разчитам на тях

Каква е ролята ти във връзката ви? А неговата?
    - Не съм сигурна как да интерпретирам този въпрос. Мога да ти кажа каква чувствам, че е ролята му в моя живот - чувствам, че ме балансира прекрасно, че когато съм нервна (а това никак не е рядко, хах), той е там - спокоен, сигурен, с решение и усмивка. Нямам думи да опиша усещането за сигурност, което ми дава. Той ми е "вкъщи"-то. Да ми докривее, да се прибера при него, да го прегърна и моментално да ми стане по-леко. Или да му видя муцунката по WhatsApp.
    Той казва пък, че му харесва колко съм емоционална и че съм сладка, но не съм... безгласна буква един вид, радва се, че съм активна (в нашите отношения? по принцип?). Трогва се от всяка проявена грижа към него
    Не съм сигурна дали в правилна насока ти отговорих.

Фактът, че "винаги може още" трябва ли да бъде причина да си неудовлетворена в момента, ако вършиш всичко, за да постигнеш това, което желаеш?
    - Не е въпросът само, че вършиш нещо. Въпросът е как, с каква скорост и колко време отнема. И когато видиш, че някакви глупави недостатъци те провалят или че на други хора им отнема далеч по-малко нерви и време да постигнат същото... ядосващо е.
    Особено пък е ядосващо, когато сам не знаеш какво желаеш

В какво се крие успехът?
    - В здрава работа.

Спираш ли, насред забързаното ежедневие, да се порадваш на нещо незначително на пръв поглед, но така зареждащо?
    - Липсва ми това умение в повечето случаи.

Гледала ли си American Horror story? 4 сезона, 4 различни истории. Вторият е базиран (отчасти) на Менгеле. Много е gory, и не е за всеки, но може би ще ти бъде интересен.
    - Не съм, но тъкмо го предложих на майка, тя изяви голямо желание, та тези дни ще се гледа! Благодаря ти.

Какво искаш да промениш в себе си?
    - Писах по-нагоре.

На какво се ядосваш най-много в себе си?
    - Че лесно губя мотивация и че понякога съм безумно разсеяна.
    цък

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Какво те дразни в половинката ти? И без "Нищо", ако трябва си го изсмучи от пръстите, все трябва да има нещо. :Д
    - *смуче*
    Убива ме, когато гледаме серия и захване да си вади хляб от опаковката и шумоли по 2 минути, докато я затвори пак, съответно аз не чувам нищо от сериала. На тиха агресия ме избива :д
    Иначе това, което ме притеснява (не дразни!) e склонността му да премисля нещата прекалено много, но виждам, че когато му минават глупости през главата, се старае да ги сподели с мен преди да си прави изводи и много го ценя

Къде в България си ходила? Каква забележителност най-много те е впечатлила и кои градове харесваш?
    - Оо, доста съм обикаляла из България, нашите се потрудиха да ме запознаят с родната ни страна. На Рилските езера и Крушунските водопади не съм била, впрочем, иска ми се да отида.
    Много ми харесват Трявна, Арбанаси и Боженци. Триградското ждрело е много красиво, на Етъра се забавлявах много^^ Църквата в Батак ме плени тотално, от пещерите много харесвам Леденика.

А по света обикаляла ли си? Други държави, освен Германия?
    - Била съм във Виена, Лондон, Венеция, о. Тасос, Страсбург.

Мечтана дестинация?
    - Сингапур, о. Корфу, нейде из Ирландия ми се обикаля също, както и из Бронкс в Ню Йорк, примерно :д
    Надявам се скоро да имам възможност да посетя Санкт Петербург и Москва.

Кога за последно ходи из Родопите? Виждала ли си нагледно как управлява там ДПС изцяло и как всички хора са зависими? Какво мислиш по въпроса? Мислиш ли, че е робство, макар и не формално?
    - Оле, идея си нямам за какво става дума о.О
    цък

Мега фен Аватара на Colouring
    Хареса ли ти това, което видя от Гърция, щом си била на Тасос? Аз това лято искам да отида, засега съм ходила само в Комотини и Фанари, но не бях много впечатлена.

А някакви впечатления от Страсбург? По каква линия беше там? Как ти се стори парламентът? Питам, защото съм ходила и парламентът много ми хареса, пък и се получиха интересни дискусии вътре.

Би ли искала да можеш да четеш мисли?
    Всъщност, каква superpower би искала да притежаваш?
    С традиционни български имена ли би кръстила децата си или нещо по-изчанчено?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Хареса ли ти това, което видя от Гърция, щом си била на Тасос? Аз това лято искам да отида, засега съм ходила само в Комотини и Фанари, но не бях много впечатлена.
    - Хм, водата беше доста по-чиста от нашето море, но отвратително солена! Иначе... живо, шумно, наш тип хора са гърците, като за почивка доста ми допадна

А някакви впечатления от Страсбург? По каква линия беше там? Как ти се стори парламентът? Питам, защото съм ходила и парламентът много ми хареса, пък и се получиха интересни дискусии вътре.
    - Бяхме с нашите за един ден, по-скоро на лежерна разходка отколкото на туристическа обиколка. Парламента не го видяхме.

Би ли искала да можеш да четеш мисли?
    - Не съм особено сигурна. Би било задоволяващо любопитството ми, но едва ли винаги би било приятно да чуеш какво хората си мислят.

Всъщност, каква superpower би искала да притежаваш?
    - speed forcing ли му се вика на онова, дето забързваш времето? Бих искала и да мога да си наливам с фуния неограничено количество информация в главата. Да хипнотизирам тоя и оня също би било полезно.

С традиционни български имена ли би кръстила децата си или нещо по-изчанчено?
    - Изконно български тип Иван, Божидар, Крум - не. По-скоро нещо интернационално (Даяна е хубав пример тук.), но не изчанчено. Мерси съм, нашите са били достатъчно креативни и цял живот аз си нося последствията :д
    цък

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    О-о-о!
    Забелязах, че си на стола и столквам отговорите ти, интересуват ме много неща, но нямам никакво време да се занимавам да пиша. На прима-виста се вкл;чвам с няколко въпроса, че ми се пак ми се спи много. :Д

Мисля си, че изпитваш изкл'чителна необходимост от това да се докажеш пред майка си. Така ли е?
    Ако срещнеш човек, от женски пол да речем, с който да си допаднете като мислене, поведение, просто казано сродна душа някой, с когото да се чувстваш добре да си лафите простотии с часове, да се чувстваш готино един вид, но пък не е от твоята среда, не е толкова амбициран и начетен, не се занимава със странични дейности, някой обикновен... далеч не изскам да изграждам образа на някъв безотговорен индивид за бъдещето си, обаче. Не знам дали ме разбра какво имам предвид, спи ми се пак казвам, хаха..
    Разкажи какво стана с В., защо се разделихте, как така отшумя тая л'бов, няма как да забравим как пишеше за него, колко беше пламенно и категорично, сигурно и какво ли още не, градяхте някакви сериозни планове... Останах супер изненадана от последващото и с огромно л'бопитство.
    Мислила ли си някога, че идва времето, в което вече е неизбежно да се сблъскваш със смъртта на свой близки и роднини?
    Бар или ресторант?
    Кошмарът (сън), който е оставил траен спомен в съзнанието ти?
    Имала ли си моменти от връзките си, в който мислено си пожелавала друг мъж, фантазирала си, но пък си държала на човека до теб и това те е спирало да направиш нещо подобно? Чувствала ли си се виновно при мисълта само да изневериш? В тоя ред на мисли - мнението ти за изневярата, прошката и т.н. Вярваш ли, че хората просто не са моногамни същества, изпитват нужда от това да гонят и да бъдат гонени, да се чувстват мъже, да се чувстват жени, не говорим за връзки от 2, 3 или 5 години, а за по-дълги бракове, в които обичта, уважението, грижата, добрия секс не са се изгубили, но отстъпват пред "Нуждата"? Надявам се разбираш, че като казвам нужда, нямам предвид чисто нуждата САМО като потребност от физическо задоволяване, а онази която седи на по-дълбоко място в съзнанието на човек.
    Купи ли подаръци вече?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    О-о-о!
    Забелязах, че си на стола и столквам отговорите ти, интересуват ме много неща, но нямам никакво време да се занимавам да пиша. На прима-виста се вкл;чвам с няколко въпроса, че ми се пак ми се спи много. :Д
    - Оо, благодаря ти, чувствам се мъничко поласкана, хихи Ако се сетиш нещо и след като вече не съм на стола, винаги можеш да пишеш.

Мисля си, че изпитваш изкл'чителна необходимост от това да се докажеш пред майка си. Така ли е?
    - Изключителна не, но известна необходимост имам, да.
    На себе си обаче изпитвам неописуема нужда да се докажа, колкото и клиширано да звучи.

Ако срещнеш човек, от женски пол да речем, с който да си допаднете като мислене, поведение, просто казано сродна душа някой, с когото да се чувстваш добре да си лафите простотии с часове, да се чувстваш готино един вид, но пък не е от твоята среда, не е толкова амбициран и начетен, не се занимава със странични дейности, някой обикновен... далеч не изскам да изграждам образа на някъв безотговорен индивид за бъдещето си, обаче. Не знам дали ме разбра какво имам предвид, спи ми се пак казвам, хаха..
    - Не виждам как сродната ми душа ще е коренно различна от мен, наистина.
    Ама ти липсваше и основно изречение де, само до условията стигна Вярно ти се спи :д

Разкажи какво стана с В., защо се разделихте, как така отшумя тая л'бов, няма как да забравим как пишеше за него, колко беше пламенно и категорично, сигурно и какво ли още не, градяхте някакви сериозни планове... Останах супер изненадана от последващото и с огромно л'бопитство.
    - Виж, в детайли не искам да говоря, защото все пак е замесен и самият той, а никога не е бил типът човек, който обича да бие барабана. Грандиозни планове никога не сме имали, планът беше да учим в една държава, на 280 км един от друг, да видим как ще е докато завършим бакалавър и да преценим занапред. Поехме в различни посоки доста преди това обаче, мисля, че аз бях тази, която се промени и искаше нещо различно, той също смяташе, че (вече) не си пасваме, така че раздялата беше неизбежна.

Мислила ли си някога, че идва времето, в което вече е неизбежно да се сблъскваш със смъртта на свой близки и роднини?
    - При мисълта ми се вледенява съзнанието, не желая да мисля за това...

Бар или ресторант?
    - Е, чакай де. В ресторанта хапвам някакви изгъзици и пия хубаво вино, на бар отивам да пийна стабилно, какво общо имат, че да избирам. Оф, не обичам да избирам, честно, искам всичко :д

Кошмарът (сън), който е оставил траен спомен в съзнанието ти?
    - Сън, който сънувам прекалено редовно, че дори се прокрадва, когато съм напълно будна, е как някой отвлича много мои близки хора + техни близки хора и ме поставя в позиция, в която да избирам между тях.

Имала ли си моменти от връзките си, в който мислено си пожелавала друг мъж, фантазирала си, но пък си държала на човека до теб и това те е спирало да направиш нещо подобно?
    - Да, спираше ме известно време.

Чувствала ли си се виновно при мисълта само да изневериш?
    - Да, разбира се.

В тоя ред на мисли - мнението ти за изневярата, прошката и т.н. Вярваш ли, че хората просто не са моногамни същества, изпитват нужда от това да гонят и да бъдат гонени, да се чувстват мъже, да се чувстват жени, не говорим за връзки от 2, 3 или 5 години, а за по-дълги бракове, в които обичта, уважението, грижата, добрия секс не са се изгубили, но отстъпват пред "Нуждата"? Надявам се разбираш, че като казвам нужда, нямам предвид чисто нуждата САМО като потребност от физическо задоволяване, а онази която седи на по-дълбоко място в съзнанието на човек.
    - Мнението ми е, че има и по-лоши неща, които могат да се случат в една връзка от изневяра. Смятам, че има видове и видове, че всяка ситуация е изключително инвидидуална и че е крайно глупаво да се слага всичко под общ знаменател и да се мисли в черно-бели краски. Има случаи, в които е било почти неизбежно, в които е било негласна договорка (познавам такива); има случаи, в които е било подхлъзване по вина на глупав фактор и кофти преценка; има случаи, в които са виновни и двамата партньори - да не кажа, че повечето са такива. (Интересен факт: При един разговор по темата приятелят ми беше казал точно това, което си е мое убеждение доста отдавна, де, и беше казал, че би простил, ако съм го направила, защото съм почувствала, че вече не се грижи толкова за мен и че в такъв случай би било негова вина и т.н. Беше някак... мило, трудно ми е да го обясня.)
    Та, нещата са индивидуални, сяда се, говори се и се решава какво да се прави.
    Ще вметна още нещо - да кажеш или да не кажеш на партньора си също не е толкова лесно и едностранчиво решение в стил "Трябва да си поемеш последствията". Понякога си струва човек да се замисли върху възможността да пощади съзнанието на партньора си и да помисли трезво - искам ли да съм с този човек или не искам; съответно ако иска, затваря си устата и прави всичко възможно това да не се повтаря, ако не иска - слага край без да обременява човека отсреща. Понякога решението да кажеш е продиктувано от чисто егоистичното желание да "не ти тежи на съвестта".
    От друга страна, да не кажеш означава да отнемеш правото на избор на този човек дали да е с теб или не, хм. Не е лесно, както казах.
    Още един аспект - изневярата би могла да не се "брои", хах, ако не оказва влияние върху връзката. Ако отношението към партньора, грижата, вниманието, склонността към компромиси не се променя, значи нещата са същите.
    Та да... дълга и сложна е. Да отбележа, че не изхождам за всички ситуации от личен опит, затова ако има някой намерение да ми цитира поста и да напише отдолу изключително добре аргументираната теза "Оле, колко си зле", да си го спести, няма да го отразя.

Купи ли подаръци вече?
    - Нем.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-24-2014 на 01:40

Я Инка супер предварително се извинявам ако някои от въпросите звучат гадно

1 Като беше малко каква искаше да станеш ?
    2 В коя друга държава освен DE би избрала да учиш?
    3 Как ще реагираш ако момчето в което си влюбена те нарече грозна
    4 Кой от двамата си родители обичаш повече ?
    5 Кариерата или любовта за теб е по важна ?

......

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Какви отношения имаш със сестра си, тя с какво иска да се занимава, къде иска да учи, има ли си гаджета, на колко години е
    Кой е любимият ти език по звучене ?

//Тук само за България става дума
    Какво мислиш за вдигането на осигурителния праг?
    Ако можеше да избираш къде в бюджета да отиват парите от данъците и осигуровките, които плащаш, къде би ги пратила?
    Ако имаше възможност да не плащаш здравно и пенсионно осигуряване, щеше ли да го правиш?
    Частни или държавни здравни заведения посещаваш?
    Била ли си свидетел на некоректно лекарско отношение тук?
    Как е здравната система в Германия ( предполагам разлика от тук до небето, имам колеги в мюнхен и франкфурт , и си изтеглиха семействата поради тази и други причини, разбира се )
    Правиш ли си регулярни изследвания тип пълна кръвна картина , ако не - кога мислиш, че е време да започнеш?
    Каква разлика във възрастта имат родителите ти?
    Как би описала взаимоотношенията им, обичат ли се?
    Колко сте близки с бабите и дядовците , бъркат ли ви се, дразнят ли те
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Dagichka
    имаш ли си термосче?
    вярваш ли в зодиите/астрологията и какво ти е мнението за тях?
    цитат, който наскоро да ти е направил впечатление и да го свързваш с теб например?
    "And then she told herself, “Stop being so weak. Grow up and get over it.” and then she never felt anything again." - какво мислиш за чувствителността, когато всяка дума, емоция или жест от някого го попиваш като гъба вода и в зависимост дали е било положително или отрицателно всичкото това се чувстваш прекрасно/зле?
    какво мислиш за самоубийството, защо хората го правят?
    кога се чувстваш най-комфортно?
    залезът или изгревът е по-красив?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Я Инка супер предварително се извинявам ако някои от въпросите звучат гадно

1 Като беше малко каква искаше да станеш ?
    - Като изключим обичайните неща като певица и т.н. (ХАХА), до много късна възраст исках да стана лекар.

2 В коя друга държава освен DE би избрала да учиш?
    - Имахме възможност преди 5 години да заминем с нашите за Канада, та там бих учила. В Англия също, разбира се.

3 Как ще реагираш ако момчето в което си влюбена те нарече грозна
    - Е, да чукаме на дърво, не се е случвало, но да кажем, че не бих си паднала по индивид, който казва в лицето нещо такова в стил пети клас :д
    Иначе... ще отида на бар и ще се убедя колко съм прекрасна^^

4 Кой от двамата си родители обичаш повече ?
    - С майка ми съм по-близка, имаме повече общи теми, но и двамата ги обичам еднакво, няма как да отговоря.

5 Кариерата или любовта за теб е по важна ?
    - Иска ми се да вярвам, че мога да имам и двете. Няма да съм щастлива, ако връзката ми не е щастлива. Свикнала съм човекът до мен да е най-близкото ми същество; но много искам да се реализирам и в професионален план.
    Номи,
    Какви отношения имаш със сестра си, тя с какво иска да се занимава, къде иска да учи, има ли си гаджета, на колко години е
    - На 15 е, уж си няма гаджета, ама знам ли и аз. Голямо детенце е, де, малко назад върви с материала
    Като не живеем заедно, се разбираме много добре Иначе много говори, вечно спори, вечно много знае... абе, еднакви сме, кво да ти кажа. През 6 дни сме родени, ама не съм се сещала да й проверя асцендента. Ще е някакво рогато. Или нещо подмазващо се :д
    Иначе е суперумно лапе, от безкрайно много неща разбира като за възрастта си, има милион и половина хобита (свири на китара, ходи на курс по фотография, компютърни игри е цъкала повече от повечето момчета - с бившия ми като захващата да обсъждат сървъри, графики, "мана" и някакви такива, все едно на китайски ми говореха, язди чат-пат в една конна база до Пловдив, печели някакви олимпиади по английски, чете като побъркана, има 116 л. аквариум, сега пак ще го рестартира, някакви еко системи ще изгражда, гледа с баща ми ония предавания по Дискавъри, в които оправят коли...абе, фън да има :д )

Кой е любимият ти език по звучене ?
    - Не съм чувала чак толкова много, че да кажа. Присъства и силно емоционалният елемент - с ръка на сърцето ти казвам, че обожавам немски с лек (!) руски акцент, ама... нали, пристрастна съм. :P Руският също ми харесва отскоро, даже захванах да го уча
    Британският английски е разкошен.

//Тук само за България става дума
    Какво мислиш за вдигането на осигурителния праг?
    - Минималния или максималния? Минималният не касае моето семейство, за мен би било полезно (в Германия, де, хубаво, че го вдигнаха малко), а относно максималния - има си и плюсове и минуси. Инвестиция в бъдещето е, така е, но от друга страна защо да се задължават едни хора да плащат повече пари, като те не отиват за тях.

Ако можеше да избираш къде в бюджета да отиват парите от данъците и осигуровките, които плащаш, къде би ги пратила?
    - В реформа на образованието.

Ако имаше възможност да не плащаш здравно и пенсионно осигуряване, щеше ли да го правиш?
    - Липсата на здравни пакети е абсолютно нечестно, затова бих казала, че да, не бих плащала здравни; крайно време е да има и частни институции, в които да се влагат парите за пенсионно осигуряване. Ей така, конкуренция да има, че е по-полезно.

Частни или държавни здравни заведения посещаваш?
    - При нужда от специалист - винаги частни. Само при УНГ ходех с направление, но той почина.

Била ли си свидетел на некоректно лекарско отношение тук?
    - Предвид посещението на частни специалисти, не бих казала, че нещо ми изниква в главата.
    Чела съм обаче зловещи неща за акушерки и отношението им към родилките.

Как е здравната система в Германия ( предполагам разлика от тук до небето, имам колеги в мюнхен и франкфурт , и си изтеглиха семействата поради тази и други причини, разбира се )
    - Не съм запозната, осигурявам се в България и имам ЕЗОК, ако нещо стане в Германия. Иначе вноските са смърт - 70 евро на месец с намалението за студенти, на приятеля ми операцията за вадене на сливици + 4-5 дни хоспитализация струваше 2 500 евро. Майката си е таковало, ама поне знаеш какво получаваш. Обясняваше ми колко било тежко и не знам си какво и как цял един (!) ден не могъл да яде, а говорихме по скайп ден след операцията. За сравнение - аз бях на безкръвна операция на частно, бях супердоволна от отношението, но не можех да говоря 3 дни (буквално, комуникирах с нашите писмено), не ядях нищо различно от сок, крем брюле и крем супички 2 седмици, а се напрягах, когато говоря в следващите 3 седмици. Приятелят ми си прави операцията на 23 години, аз бях на 15-16.

Правиш ли си регулярни изследвания тип пълна кръвна картина , ако не - кога мислиш, че е време да започнеш?
    - О, да, имах проблеми преди 4-5 години и периодично си следях едно нещо. Последните ми изследвания мисля, че бяха преди година или година и половина.

Каква разлика във възрастта имат родителите ти?
    - 4 години.

Как би описала взаимоотношенията им, обичат ли се?
    - Да, имат си дрязгите и проблемите, но са много готино и сплотено семейство

Колко сте близки с бабите и дядовците , бъркат ли ви се, дразнят ли те
    - С едната баба съм в много добри отношения, близки сме и си липсваме, даже се опитвам да съставя пъклен план как да я убедя да я докараме до Пловдив да се видим, понеже нямам време една седмица да стоя в Бургас; с другата баба и дядото не говоря от година и половина, защото решиха - то баба ми де - да се държат отвратително със сестра ми, да говорят за следването ми зад гърба ми и да дават много акъл, при положение, че към тях отношението никога не е било различно от почтително и загрижено. Единственият, който комуникира с тях, е баща ми.

Дъгичка:
    имаш ли си термосче?
    - Дааа!!! Много си го търсех, случайно попаднахме с нашите на едно и ми го взеха!

вярваш ли в зодиите/астрологията и какво ти е мнението за тях?
    - В зодии в стил хороскопа на "Космополитън" и как се съблазнява мъж според зодията не вярвам, абсурдно е. В комбинацията от зодия, асцендент и луна, в натални карти вярвам, просто защото пише верни неща Чакам Блаби да ми разтълкува наталната карта на моя, да убедя и него :д
    Просто... доказват се нещата. Майка имаше на работа една колежка лъвица, която с прекомерна гордост и нетърпене на критика създаде много големи проблеми. Сега новите две колежки са козирози (като майка) и се разбират идеално!

цитат, който наскоро да ти е направил впечатление и да го свързваш с теб например?
    "And then she told herself, “Stop being so weak. Grow up and get over it.” and then she never felt anything again." - какво мислиш за чувствителността, когато всяка дума, емоция или жест от някого го попиваш като гъба вода и в зависимост дали е било положително или отрицателно всичкото това се чувстваш прекрасно/зле?
    - Имам навика да попивам много, ама дори и дреболии - даден езиков паразит, походка (след едно море ходех като мъж с ръцете встрани от тялото, вдигнати рамене и леко приведена напред :д), настроение... затова и не обичам да имам край себе си негативни, мрънкащи, меланхолични хора... просто и аз ставам същата и не се понасям.
    Иначе не бих казала, че съм свръхчувствителна (несъзнателно това понятие го свързвам само с интровертния тип, сякаш ако си по-отворен към света, стоиш далеч от свръхобмисляне и преекспониране на емоция... има ли логика?), нито имам навика да си набивам филми.

какво мислиш за самоубийството, защо хората го правят?
    - Отново мнението ми е далеч от черно-бяло. Хората го правят, защото се чувстват в безизходица. Нека всички, дето ми обясняват как е проява на слабост, да дойдат да го обяснят на една жена от Пловдив, която няма грам какво да яде, трети месец е без ток и с неплатен наем. Някои самоубийства са проява на изключителна воля. Някои са от келешлък.
    Аз за себе си знам, че бих го направила, ако съм болна от нещо тежко, от което ще се мъча години. Мерси съм, нямам желание. Моля се да имам силата обаче, ако някога опра до това положение.

кога се чувстваш най-комфортно?
    - Хм, интересен въпрос. Ще започна с първо ниво от пирамидата на Маслоу :д Чувствам се комфортно, когато съм гримирана, с чиста коса и добре изглеждащи ръце; когато събеседникът е приятен и не прекалено настойчив; когато темата на разговор ми е близка.
    (Нещо не си харесвам отговора на този въпрос, ако уточниш малко, ще се радвам да отговоря по-задълбочено.)

залезът или изгревът е по-красив?
    - Залезът.
    Изгрева рядко съм го и виждала де, пък и често е безумно студено :д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Защо така прекъснахте контакт с едната баба и дядо? :О Много шантово ми звучи.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Нещо хубаво на вдигането на максималния е, че ще плащат малко повече пари за болничен ( 70% от дневната надница на 40ч. работна седмица при 2600 е малко повече от колко при 2400 ).Което е .. иди-дойди.

Какво мислиш за коледната традиция?
    Какво мислиш за новогодишната традиция?
    А за останалите тип коледуване, лазаруване, сурвакане.
    Кое ти е най-срамното и лошо напиване, преди колко години?
    Имала ли си конфликти в училище между теб и съученици, или хора от съседните класове? Ако да, защо?
    Каква спирала за мигли ползваш?
    Какво е най-трогателното нещо, което мъж е правил за теб?
    А родителите ти ? ( изключае, че са те родили и гледали )
    Ако поради някаква причина не можеш да се занимаваш с твоята професия или предприемачество ( много хипотетично ) , с какво би се захванала, кое е следващото в редичката на неща, с които би се занимавала?
    Колко си висока и колко тежиш?
    Питаха ли те в коя държава би живяла? Всъщност, да, в кои/какви държави би живяла ( критерии ) и кои/какви не.
    С хора от каква националност си изпитвала най-силна културна пропаст ?
    Общувала ли си с американци - ако да, от кой щат, разкажи.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Защо така прекъснахте контакт с едната баба и дядо? :О Много шантово ми звучи.
    Ами... отива сестра ми на село при тях, при което баба ми (тя е основният проблем) се опитва да я кара да яде някакви неща, които вкъщи никога не са се правили - макарони със запържени в олио и червен пипер крутони, например. После след 3 часа се очаквало тя да е гладна за обяд и като казала, че не е гладна и че ще изчака до вечеря (сестра ми е непретенциозна по отношение на храна, не е някаква дива лигла, дето нищо не яде), баба ми захванала да я нарежда каква е лигла, дядо ми да се качал до горе и да я свалял за косата. А сестра ми е много добро лапе, никога няма да се държи троснато, неблагодарно или неучтиво с баба си и дядо си и е много чувствителна, съответно сестра ми се обажда и ми плаче по телефона. Кво било тва куче, дето сме си взели - то такава въшка за толкова пари. Ква била тая моята специалност администрация, на рецепция ли съм щяла да работя (тя е медицинска сестра и за нея администрация явно това значи) - при положение, че никога не са ме питали какво искам да уча и защо; ква била тая Германия, само пари да съм трошала, дето на тях можело да се дадат, пък и той, който си можел, и в България щял да си успеe (това го казва като човек, дето прекара 16 години зад граница). Обажда се на някаква нейна братовчедка и нарежда двете семейства (моето и на чичо ми) пред сестра ми и братовчедите. На рождения ми ден се обаждат на баща ми и му пожелават неговите деца да го уважавали повече отколкото той уважавал тях, при положение, че той е толкова добър човек и какво ли не прави за тях.

Абе, нямам думи. Изобщо не ме вълнува, аз на тема роднини не се връзвам никак. Криво ми е само за татко, че той е в такова положение, че трябва да им слуша оплакванията.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Нещо хубаво на вдигането на максималния е, че ще плащат малко повече пари за болничен ( 70% от дневната надница на 40ч. работна седмица при 2600 е малко повече от колко при 2400 ).Което е .. иди-дойди.
    - Хммм, логично да, благодаря!

Какво мислиш за коледната традиция?
    - Бъдни вечер ли имаш предвид? А, спазваме си я, как. До преди година-две не даваха да ставаме от масата, само майка ставаше, и то приведена. Подаръците се отваряха стриктно на 25-ти сутринта, колко съм чакала като дете нашите да станат, ехеее! Бтв, днес гледах в нета някаква страница за по-любопитните деца, които все пак трябва да останат в неведение за Дядо Коледа - имаше "колко км остават на Дядо Коледа до теб, колко подаръци са раздадени" и някви такива
    Иначе баааш от най-традиционните не сме. Майка ей сега ми вика "я кажи традиционна българска салата с киноа"
    (Няма да има, де)

Какво мислиш за новогодишната традиция?
    - Коя точно?

А за останалите тип коледуване, лазаруване, сурвакане.
    - Сурвакаме се с нашите, как :д Подаряват ни по нещо дребничко. Останалите две не ги правим, тях сякаш по по-малките градчета ги празнуват.

Кое ти е най-срамното и лошо напиване, преди колко години?
    - Хммм, чакай сега, че има от какво да избирам :д
    Да кажем, едно от първите, когато даже се беше наложило да ме къпят и да се перат бая неща :д Април 2010 май беше.

Имала ли си конфликти в училище между теб и съученици, или хора от съседните класове? Ако да, защо?
    - Хахахаха, интересно, че питаш :Д Випускът ми не ме понасяше, във фейсбук в групата на випуска имахме такива дискусии, че за половин час се изписваха по 300 мнения. Защитих директорката по някакъв повод, останалите бяха решили да я изкарат по-черна от дявола.

Каква спирала за мигли ползваш?
    - В момента съм с новата на Есенс, тая за принцеси ли, каква е :д Иначе една година бях само на Голдън Роуз, отказвам на дам много пари за спирала.

Какво е най-трогателното нещо, което мъж е правил за теб?
    - Да се грижи за мен, когато съм била мъртво пияна - сама се сещаш колко забавна картинка съм била. Даже грима са ми трили, мега миличко. Масаж на прасците, когато са били болезнено напрегнати.

А родителите ти ? ( изключае, че са те родили и гледали )
    - Трогателно... не знам. Сещам се, когато ми бяха извадили сливиците и плачех от болка, щото тъпите обезболяващи не действаха, майка плачеше с мен.

Ако поради някаква причина не можеш да се занимаваш с твоята професия или предприемачество ( много хипотетично ) , с какво би се захванала, кое е следващото в редичката на неща, с които би се занимавала?
    - Ммм, интересен въпрос. Мога да се видя като адвокат. Архитект (въпреки че рисуването ми е трагедия) също би било опция.

Колко си висока и колко тежиш?
    - 168-9. Никаква идея, предполагам 55-57, не съм се теглила от месеци.

Питаха ли те в коя държава би живяла? Всъщност, да, в кои/какви държави би живяла ( критерии ) и кои/какви не.
    - По-горе писах.
    Критерии - културната пропаст да не е прекалено голяма; икономическото положение да е сравнително стабилно и да не е студено, че няма да се разберем.

С хора от каква националност си изпитвала най-силна културна пропаст ?
    - Не съм общувала отблизо с много нации, въпреки че имам познати от доста. Лежерността на част от французите, които познавам, ме поздразни, с латиноамериканци нещо нямаме приказка - единият готви някакви абсурдни неща, например, и все мълчи :д
    Китайките не ги разбирам, но са ми интересни и не бих казала, че пропастта е нещо отрицателно тук. Едната има приятел от бая време, не е казала на техните, защото "не можело да си има приятел", излъгала, че ще ходи на сватбата на съквартирантката си в Индия, за да може да прекара няколко дни с приятеля си на хотел в съседен град Индийката - същата работа, с годеника й не могат да спят в една стая :д

Общувала ли си с американци - ако да, от кой щат, разкажи.
    - Не съм.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Промени ли се стилът ти на обличане под влияние на новата среда?

Какви са отношенията ти с гаджетата на най-добрия ти приятел? Ревнуват ли от теб?

Как ще реагираш, ако приятелят ти настоява да правите секс без презерватив, защото иначе му омеква?

Правите ли секс без презерватив всъщност?

Анален?

Орален?

Коя е най-голямата ти любов до момента?

Случва ли ти се да си socially awkward?

Кое е най-важното нещо в живота ти?

Мислиш ли, че някои хора са по-ценни за обществото от други?

Някога писала ли си стихове?

А посвещавали ли са ти?

Гнил ли е корпоративният свят?

Мега фен
    Град
    <3
    тц тц ..сега ще има да четаа...
    поне си заслужава :33
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Хм, реших и аз да задам едно-две въпросчета

Видях, че писа някакви песни по-назад, но все пак ще попитам - каква музика слушаш?
    Отделяш ли време за музика, или ако чуеш нещо и ти допадне го слушаш, без да задълбаваш да търсиш друго подобно или група/певец?

Комбинираш ли си чорапите цветово с останалата част от облеклото? (в случай, че не се виждат)

Какъв твърд алкохол харесваш?

Обичаш ли шкембе чорба?
    А други такива народни деликатеси и ястия - пача, кървавица, дроб сарма?

Обичаш ли бира? А ракия?

Колекционираш ли нещо?

Би ли искала да се видим? :д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Промени ли се стилът ти на обличане под влияние на новата среда?
    - Малко да, високите обувки не намират толкова често приложение

Какви са отношенията ти с гаджетата на най-добрия ти приятел? Ревнуват ли от теб?
    - Познавам само сегашната приятелка, те са вече от 2 години заедно, мисля. Ревнува, да, няма никакъв повод обаче, а и аз харесвам мацката изключително много

Как ще реагираш, ако приятелят ти настоява да правите секс без презерватив, защото иначе му омеква?
    - Хах, надали ще е това причината, но съм абсолютно окей.

Правите ли секс без презерватив всъщност?
    - Да, на противозачатъчни съм.

Анален?
    - Правила съм, да.

Орален?
    - Това въпрос ли трябва да е?
    (Интересен факт: С годините ставам все по-несклонна да обсъждам тази част от живота си публично, ха.)

Коя е най-голямата ти любов до момента?
    - Сегашната, с ръка на сърцето.

Случва ли ти се да си socially awkward?
    - Мда, случвало се е, не се сещам за конкретен момент обаче от скорошното минало.

Кое е най-важното нещо в живота ти?
    - Балансът.

Мислиш ли, че някои хора са по-ценни за обществото от други?
    - О, да, колкото и нехуманно да звучи.

Някога писала ли си стихове?
    - Не, прозата повече ми се отдава. Ама пак не е било в творческа насока е, било е просто израз на емоции по някакъв повод, един вид като писмо, подарявала съм го.

А посвещавали ли са ти?
    - Не, ама са ми пeли песничка на караоке^^

Гнил ли е корпоративният свят?
    - Не съм сигурна какво влагаш в понятието, но познавам момиче, което прави практика в световно известна компания, работила е по 15 часа на ден, 7 дни в седмицата. Това е в същата компания, в която умря един стажант от пренатоварване. И в която аз исках да кандидатствам за практика, но реших, че не съм узряла още и трябва още хляб да поизям.
    цък
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-25-2014 на 10:17

anonymous708973
    Guest
    О, Щруди, благодаря! :P

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Хм, реших и аз да задам едно-две въпросчета

Видях, че писа някакви песни по-назад, но все пак ще попитам - каква музика слушаш?
    - Музикален помияр съм, слушам кажи-речи всичко (без death метъл, това ли беше терминът за оная дандания, при която само си късат гласните струни? Ама то и без това не е музика за компания.. май?). Последният човек съм, който ще тръгне да мрънка за музика - и дъбстеп слушам, и арабски хаус, и готинко рокче тип Nickelback, Sonata Arctica, Queen etc, и комерс като Риана, и всякакви, дето започват с "алелеееей ле"

Отделяш ли време за музика, или ако чуеш нещо и ти допадне го слушаш, без да задълбаваш да търсиш друго подобно или група/певец?
    - Не, никак. Ако нещо ми хареса, свалям си песента и я забивам в телефона. Толкоз. Музика слушам, когато вървя или пътувам; когато подреждам или се приготвям за излизане.

Комбинираш ли си чорапите цветово с останалата част от облеклото? (в случай, че не се виждат)
    - Мне, ама те моите и без това в 90% от случаите са тъмни.

Какъв твърд алкохол харесваш?
    - Отвикнах да пия твърдо, но да кажем водка (с портокалов сок).

Обичаш ли шкембе чорба?
    - Не, отвратително противно ми е, мисля, че съм опитвала половин супена лъжица от бульона, просто миризмата ме отвращава.

А други такива народни деликатеси и ястия - пача, кървавица, дроб сарма?
    - Дроб сарма ям (друсан кебап, воденички обичам много; опитвала съм свински ушички и пилешки трътки), другите две нямам и намерение.

Обичаш ли бира? А ракия?
    - Ракията е пълен абсурд, бира пия чат-пат по 300 мл, ама не ми е вкусно. Ама поне си я избирам хубава де - Хайнекен, Стела Артоа етц Ракията ми е абсурд.

Колекционираш ли нещо?
    - Дам, писах по-горе, магнитчета за хладилник. В момента изпълняват функцията на украшения по рафтовете :д

Би ли искала да се видим? :д
    - Ще се радвам много, може да се видим тричките с Нели. Планирам си идването до София на 3-ти, но чакам още малко инфо. :P Проверявай си личните или дай фейсбук, ако желаеш

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ще станеш ли кръстница на коте? :P

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Ще станеш ли кръстница на коте? :P
    Трябва да го видя преди да му измисля име^^
    С удоволствие, очаквам кръщене и почерпка!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си