- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
ооо, лов оф май лайф :*
девствен ли си? какво за теб е сексът?
какъв ще станеш като пораснеш?
опиши ми жената на мечтите си (външно и вътрешно)
искаш ли да имаш деца? защо?
какъв е смисълът на живота ти?
егоист ли си?
кой е любимият ти филм?
ако хванеш златната рибка и имаш право на едно желание, какво ще е то?
(моля, отговаряй сериозно!)
Не мислиш ли, че "Красивият" звучи прекалено самонадяено и надуто?
По къв критерии ще избереш следващия на стола ?
Първоначално написано от antifashionshit
искам и аз
защо пише че dimitar распитвате а някой друг отговаря?
митко защо толкова си искал да си на стола?
митко защо не искаха да те слагат да отговаряш?
страх ли ги е от тебе?
като си толкова умен какво правиш в този форум?
имаш ли приятели извън форума?
а те знаят ли че си звезда тук?
Да сяда babity. Баща Ти първо да преосмисли обичайно грубото си поведение към мен ;p
Как се захвана да драскаш из форона? Един съфорумник от друг форум ми го препоръча и се зарибих. Майтапа настрани, ама бая неща съм научила едно време от тоя форум. Чисто като обща култура.
Какви домашни любимци имаш? Две кученца вкъщи - японски хин и френски булдог и едно коферманче на двора.
Какво учиш/работиш? Уча ветеринарна медицина, работата предстои да се реализира, живот и здраве, през новата година.
Кое предпочиташ за момента - сериозна връзка или нещо само за секс? Напоследък не съм толкова категорична по тоя въпрос както преди. По принцип ня'ам нужда от споделяне, опора и бла бла бла, но смяната на партньорите ме отегчава до краен предел. Нямам такава нужда от сантимент, колкото от рутина.
Любима книга? До скоро бях убедена, че е Малкият принц. Обаче след като последния път не успях да я завърша, се разочаровах... Виж, Малката принцеса е книжка, която няма нищо скрито и кой знае колко съдържателно, но просто винаги ме разчувства мега много.
1 Спортуваш ли нещо ?
2 Признаваш си грешките си
3 Спокоен и уравновесен човек ли си или точно обратното ?
1 Спортуваш ли нещо ? Вече не. Сега само правя няк'ви упражнения из нас, колкото да не е съвсем изтървана работата.
2 Признаваш си грешките си Винаги когато ги осъзнавам. И винаги се реванширам, макар по мой си начин.
3 Спокоен и уравновесен човек ли си или точно обратното ? По принцип да. Но като присъствие съм много шантава и шумна.
Кафе или чай?
Най-стряскащата черта от характера ти?
А от външния ти вид?
Феминист ли си?
Имаш ли различно чувство за хумор отколкото хората около теб?
Радваш ли се, че си жена? Или би искала да си мъж? :Д
Би ли казала, че имаш брутални/различни/противоположни виждания по Х въпроси, отколкото лица У?
Кафе или чай? Кафе.
Най-стряскащата черта от характера ти? Мръсната ми уста.
А от външния ти вид? Чак стряскаща не мисля, че имам. Едната ми ноздра е по - голяма от другата.
Феминист ли си? В никакъв случай.
Имаш ли различно чувство за хумор отколкото хората около теб? Мнооого различно. Зат'ва в началото след ново запознанство обикновено ме гледат тъпо известно време.
Радваш ли се, че си жена? Или би искала да си мъж? :Д Толкова ми е трудно да съм жена. Има толкова типично женски неща, които са ми напълно чужди. Но не, не искам да съм мъж, напротив - искам въпреки т'ва да успея да се реализирам като жена.
Би ли казала, че имаш брутални/различни/противоположни виждания по Х въпроси, отколкото лица У? Обикновено е така. Хората предпочитат да правят няк'ви дребни лицемерни актове и измекярщини анонимно. Аз предпочитам да върша големи неща, за които бих била осъдена публично.
Кое е най-хубавото момиче от форума?
Каква музика слушаш?
Любими изпълнители/групи?
Дай насам някой песен която слушаш повече напоследък.
А филми (жанр)?
Помниш ли как намери форума и защо се регистрира?
Обичала ли си истински?
А изневерявала ли си?
Каква роля играе любовта в щастието за теб?
А какво е да си щастлив?
Какво искаш да постигнеш в живота?
Представяш ли си се след 5 години?
А преди 5 години представяла ли си се такава каквато си сега?
Това е за сега.
Btw кандидат за стола съм, ако ме искате.![]()
Последно редактирано от mayaaa : 12-27-2013 на 17:29
Каква музика слушаш? К'вато ми пуснат.
Любими изпълнители/групи? Прекалено съм на периоди за да се спра на нещо конкретно.
Дай насам някой песен която слушаш повече напоследък.Захир на Айс крийм
А филми (жанр)? Обикновено гледам бозави американски комедии. Жанрът не е любим, но филмът да - p.s. I love you
Помниш ли как намери форума и защо се регистрира? Казах по-горе.
Обичала ли си истински? Дефинирай истински. Обичала съм и още обичам много хора/неща, макар да не мога да го показвам.
А изневерявала ли си? Да.
Каква роля играе любовта в щастието за теб? Просто бонус. Дори не я намирам за задължително условие.
А какво е да си щастлив? Усещането за пълноценност и полезност.
Какво искаш да постигнеш в живота? Да се реализирам в областта си, да имам семейство евентуално, да покача стандарта си на живот.
Представяш ли си се след 5 години? О, не знам. Имам няк'ва идея за това какво ще да е, но се надявам да греша. Вероятно тъкмо ще съм приключила със стажовете и неплатения труд, ошушкана до немай и къде, отегчена от много неща до краен предел... дори по-груба от сега.
А преди 5 години представяла ли си се такава каквато си сега? Никога! Преди 5 години бях твърде заета да преследвам жаби...
0wn3d, не знам, не съм ги виждала повечето.
Тъй, на въпросите да минем.
Любима храна и напитка? Поотделно.
Любима комбинация от храна и напитка? Например баница с боза.
Любим десерт? Домашен и купешки.
Колко много харесваш жаби?
Как се справяш с моментите на отчаяние?
Някога книга карала ли те е да плачеш? Коя?