.
Затворена тема
Страница 16 от 354 ПървиПърви ... 61213141516171819202666116 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 8834
    Мега фен Аватара на babity
    Тъй, на въпросите да минем.
    Любима храна и напитка? Поотделно. Храна - картофи под всяк'ва форма. Напитка - ракия <3
    Любима комбинация от храна и напитка? Ракия със шопска салата?!
    Любим десерт? Домашен и купешки. Не ям захар, подсладители нито брашно. Нито комбинации от тях, нито поотделно. Но да кажем, че който и да е плод става. Особено динята.
    Колко много харесваш жаби? Чак да харесвам...
    Как се справяш с моментите на отчаяние? Обикновено ги давя в любима напитка. Ебавам се! Имам си едни имагинерни кутии за обувки, в които си прибирам мислите, 'дето не ме кефят и не искам да си ги мисля.
    Някога книга карала ли те е да плачеш? Коя? Дон Кихот. Адски ми беше мъчно, защото ми напомняше на скоро починалият ми дядо, който също си бръмчеше навсякъде сам и постоянно ревях. Зат'ва и не успях да я дочета тая книга.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Аз съм следващия на стола, нали, любов :* ?

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Кооо стаа бИе Димитрее ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Храна - картофи под всяк'ва форма.
    <3 обичам те

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Аз съм следващия на стола, нали, любов :* ?
    пък Баща Ти говореше лошо за тебе вчера
    вика таа мазната коса

пхахахахахахахахахах

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Красивият Виж мнението
    твърдиш че съм грозен ли омг
    Не съм те виждала сру

Към бабиту:
    Определяш ли се като "лошо момиче"?
    Какъв е главния ти стремеж в живота и какво правиш, за да го постигнеш?
    Обвързана ли си?
    Разкажи ни за твоите "топ 3" любими занимания?
    Харесваш ли екстремните преживявания?
    Море/планина?
    Бройката..?
    Първото впечатление лъже ли, или казва истината?
    Коя е правописната грешка, която те дразни най-много?
    Кои сайтове посещаваш най-често?
    Мислиш ли, че "нормалното" е субективно понятие, или по-скоро константна величина?
    А кое за теб е ненормално?
    Религиозна ли си?

Към бабиту:
    Определяш ли се като "лошо момиче"? Не. Даже ми става смешно като го чуя. 'Щото в някои отношения съм твърде праволинейна и последователна и просто няма как да стане да съм лошо момиче.
    Какъв е главния ти стремеж в живота и какво правиш, за да го постигнеш? Главният ми стремеж в живота е да се реализирам, да съм финансово стабилна до няк'ва степен, ако не напълно независима, да помагам на родителите си, 'щото все повече и повече ги виждам да грохват... Ми засега върша единственото, което мога - уча с надеждата т'ва да не е една колосална сума пари, запалени.
    Обвързана ли си? Не.
    Разкажи ни за твоите "топ 3" любими занимания? Много обичам да се разхождам. Дори и безцелно да е (даже по-добре, 'щото повечето ми приятелки ми превръщат разходката в обиколка по магазините, което ми е крайно омразно). Ей така да си вървя и или мохабетче, ако има някой с мен, или музика нещо.
    Обожавам вечер да си сипя чаша вино, да загася лампите и само на свещта и няк'ва музичка да си пия виното. Тогава главата ми се изпразва и си почивам напълно.
    Обожавам да пека. Отдавна не съм го правила, обаче преди много се запалих. Кексове, тутманици, соленки, торти... ня'ам равна. И обикновено се старая да направя от нищо нещо, така че ако се получи съм повече от доволна. Въобще готвенето много ми се отдава. Просто от край време взе да става рутинна процедура, та не съм се развихряла отдавна.

Харесваш ли екстремните преживявания? По принцип да, но не съм склонна да практикувам често. Даже една приятелка ми се смееше, че най-екстремното ми преживяване щяло да е качване на водно колело. ('щото не мога да плувам и докато посвикна с водата пищя по половин час ) Обичам високите скорости, например, но си позволявам тоя адреналин само в точно подбрана компания. Другото ми се вижда безрасъдно и ме отблъсква.
    Море/планина? Зависи от компанията. С най-добрата ми приятелка бих отишла на море. Заради лятото, флирта и всичките забавления... (не обичам самият плаж), но пък с най-добрия ми приятел и компания - директно на балкана, където стотици литри нас чакат...
    Бройката..? ...си е бройка. Който има нужда - да си я брои. Случвало ми се е преди да питам, но то е било по-скоро с ориентировъчна информация, просто предварително да знам кое къде ще мине. По-важна е бройката на чашите, че ако не се следи, стават трагедии.
    Първото впечатление лъже ли, или казва истината? Лъже понякога. Ако с'а се запозная с някого, ще оставя точно първо впечатление на темерут и нищо повече. Ако се постарая, може просто да го докарам до няк'ва много странна девойка таван и твай. А всеки, който ме познава, може да каже, че и двете са твърде бледи описания за мен. Иначе относно другите хора, имам няк'ва интуиция и т'ва е всичко. Нищо рационално. И зат'ва при всяко начало съм резервирана.
    Коя е правописната грешка, която те дразни най-много? Една позната пишеше "пренАбрегвам" и т'ва ми вадеше очите! Но по принцип всички грешки ме дразнят. Недопустимо е на наш'те години да не можем да пишем.
    Кои сайтове посещаваш най-често? Т'ва, фейсбук, ютюб, синоптик, замунда... (не са подредени по посещаемост)
    Мислиш ли, че "нормалното" е субективно понятие, или по-скоро константна величина? Да, мисля че е субективно и то както от човек до човек, така и от човека в един период и след известно време. Но се е затвърдило убеждението в мен, че хората наричат безличността нормална. 'Щото в крайна сметка, ако вървиш в коловоза, значи че си нормален. Ако не мислиш така, ако направиш нещо различно, то значи не си.
    А кое за теб е ненормално? По принцип не окачествявам нещата като нормални и ненормални. По-скоро като редни и нередни (според мен.)
    Религиозна ли си?Не в традиционния смисъл на думата. Но има нещо, в което вярвам... без да съм сигурна как да го формулирам обаче.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    С какво най-силно може да те впечатли човек?
    Има ли истинско приятелство между две жени?
    Какви предразсъдъци имаш?
    За/против гей браковете?
    За/против смъртната присъда?
    Удовлетворена ли си от живота си и развитието му?
    За какво мечтаеш най-често?
    Импулсивен човек ли си?
    Може ли родител да бъде напълно обективен за нещо, свързвно с детето му?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

С какво най-силно може да те впечатли човек? Най-общо казано с волята си. Да видя, че някой е успял да постигне със собствени усилия и то без да е забравил к'во е извървял. Да, той успехът променя и т'ва няма как да не е налице, просто има много малко хора, които все пак успяват да не се главозамаят. Също така много се възхищавам и се опитвам да подражавам на хора, които успяват да са искрени по дипломатичен начин. 'Щото в днешно време хората си мислят, че да си откровен е равносилно на т'ва да си грубиянин и простак.
    Има ли истинско приятелство между две жени? Когато нямат общи интереси, може по някакъв начин да се случи вероятно. Поне единствената ми приятелка, с която не съм имала сериозни пререкания е такава, с която нямаме много допирни точки. Не съм сигурна, че съм обективна, трудно намирам общ език с повечето ми връстнички.
    Какви предразсъдъци имаш? Расистка съм. (Което предполагам, че се дължи главно на факта, че не познавам лично цветнокожи. Ако т'ва се промени, нищо чудно и расизмът ми да се изпари )
    За/против гей браковете? За, примерно. Имам приятели гейове и докато не прекаляват с интимността на публични места, не ми пречат. Една средностатистическа брачна церемония не съдържа неприемливо много интимности, така че... нека се женят щом се обичат.
    За/против смъртната присъда? Против. И то не 'щото не е хуманно, а защото хората, планирали убийство и извършили го с всички детайли, могат да бъдат изтезавани психически и т'ва би било много по-голямо наказание, отколкото смъртта.
    Удовлетворена ли си от живота си и развитието му? На този етап да.
    За какво мечтаеш най-често? Повече спокойствие. Или по-голям контрол над ситуациите, с който да си осигуря повече спокойствие. Обикновено си мечтая за деня, в който няма да съм заобиколена от дебили.
    Импулсивен човек ли си? На моменти да.
    Може ли родител да бъде напълно обективен за нещо, свързвно с детето му? Твърдо не. И го казвам натоварено с твърде много лични преживявания.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Харесвам те!
    Прошката според те сила или слабост е?
    Какво разбираш под сериозна връзка?
    Имаш ли типаж мъже?
    Изброй 3 качества,които уважаваш и 3,които ненавиждаш в другите.
    maDamn

Прошката според те сила или слабост е? При повечето хора е слабост и то не заради самата прошка, ами 'щото заедно с нея забравят и след т'ва се оставят уязвими. Да потушиш огъня вътре в теб и да запазиш "делови" отношения с някой, който те е засегнал... само в такъв аспект мога да я приема като сила.
    Какво разбираш под сериозна връзка? Хм... Много ми е трудно да го дефинирам. Може би да съм с някой, който има желание за развитие, всеки си действа по неговите си неща и в края на деня (образно казано) просто си прекарваме времето айляк. Без няк'ви ограничения, без навлизане в личното пространство, отчети или подобни шитни. Не знам как да го обясня по-точно, но перфектната връзка за мен е такава, че не ми пречи на другите неща, а е просто средство да релаксирам. Тря'а да ми е приятно с тоя човек, но да не ме т'вари с присъствието си (или в отсъствието си с няк'ви презвънявания и ала-бала).
    Имаш ли типаж мъже? Всичките боклици са мои! Не съм го дефинирала точно, но ако е ненормален, личностно недъгав, боклук, обременен с няк'ви срахове и проекции от предишни връзки... то той непременно ще ме намери и ще ме желае силно. Майтапа настрана. Харесвам високи, атлетични, дори леко мургави мъже с тъмни очи и коси, но реализацията е: среден ръст, светли коси и кожа, почти винаги синеоки.
    В личностен план си падам по амбициозни, успяли (за възрастта си), дори леко арогантни мъже, които обаче имат подход. Много ме запалва кат' видя, че има няк'ва много, много силна страст, почти винаги т'ва ме тегли като магнит.

Изброй 3 качества,които уважаваш и 3,които ненавиждаш в другите. Амбициозност, дипломатичност, чувство за хумор. Много мразя тесногръди хора, които не те познават, но бързат да те съдят, също така прекаленото самочувствие и тоталната праволинейност.
    Последно редактирано от babity : 12-28-2013 на 13:08

Супер фен Аватара на djipsito
    Интересно.
    От колко време не си правила секс ?
    Как ти влияе липсата на секс ?
    Какъв е мъжът, зарязал жена си защото не може да има деца ?
    С какви чувства си облечена ?
    Чувстваш ли нещо, което искаш да изкорениш от себе си ?
    Ти ли зарязваш гаджетата си или те теб ? (повече ти, или повече теб). Каква е причината за това ?
    Оставаш ли приятелка с бившите си ?
    Посягали ли са ти ?
    Сдържаш ли си емоциите или ги разливаш, независимо къде си и с кой си ?
    Сдържаш ли се, за да не се изложиш ? Въобще мислиш ли как се държиш или не ти пука ?
    Прощаваш ли лесно ?
    Какво ти тежи в личен план ? Какво е твоето решение ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

От колко време не си правила секс ?Две-три седмици. 'Щото ми е малко акъла...
    Как ти влияе липсата на секс ? Клише съм в т'ва отношение. Ставам раздразнителна и много отнесена. По едно време си правех "пости" за да свикна да не ми влияе толкова.
    Какъв е мъжът, зарязал жена си защото не може да има деца ? Заради такива неща ми е трудно да си представя вечни любови и щастливи бракове. 'Щото тия хипотетични двама, най - вероятно също са се клели "добро или лошо", а накрая... Изобщо не е красиво...
    С какви чувства си облечена ? Обикновено са само емоции и афект, в които съм облечена.
    Чувстваш ли нещо, което искаш да изкорениш от себе си ? Добре е да спра да пуша. В момента не се сещам за нещо. Тя 2013 беше годината на изкореняването. С'а си обирам лаврите и си се радвам.
    Ти ли зарязваш гаджетата си или те теб ? (повече ти, или повече теб). Каква е причината за това ? Статистически погледнато аз. Работата е там, че като цяло броят на гаджетата е пренебрежимо малък. Избягвам да създавам връзки, 'щото рано или късно се оказва, че не е за мен и пак го правя поради няк'ви външни причини. Така че няма как да забележа някакъв стереотиш във връзките ми. Двете по-дълги (пхахахха, по 4 месеца ) са приключени културно след разговор.
    Оставаш ли приятелка с бившите си ? Нямам много бивши, но не. Само с един поддържаме контакти, 'щото сме колеги няма как. А ме е яд, 'щото предишният преди него, беше прекрасен човек, а аз загубих контакт с него.
    Посягали ли са ти ? Да, но не мъже, с които съм имала вземане-даване. Бившият постоянно ми обясняваше как ме било страх от него, 'щото съм си мислела, че ще ме удари... Буу хуу. С бой не може да ме уплаши.
    Сдържаш ли си емоциите или ги разливаш, независимо къде си и с кой си ? Има цедка приятно/неприятно. Видимите неща директно ги "разливам" върху хората и понякога дори ги увличам в моите настроения. Другите щом не са забелязани, нямат място да се явяват на бял свят.
    Сдържаш ли се, за да не се изложиш ? Въобще мислиш ли как се държиш или не ти пука ? Само в делова/академична среда. С няк'ви познати на приятели или нещо от сорта... понякога има няк'ъв момент на срамежливост или просто очупване, свикване с обстановката, но във формална среда грам не ме интересува кой к'во. Обикновено кат' се отпусна в нова компания първите 10 минути всички ченета допират пода, после с мъжете почваме да си говорим пълни дебилщини и вече съм се сляла с обстановката.
    Прощаваш ли лесно ? Сериозните неща не. А ако простя, не забравям.
    Какво ти тежи в личен план ? Какво е твоето решение ? Не, че има нещо общо с мен, ама ми ста'а тежко понякога като срещна нов човек и видя колко е плосък и празен. Не искам, освен че и не мога да променям или осъждам хората, 'ма понякога т'ва оставя едно много неприятно усещане за изхабеност. Решението най-вероятно е още по-сериозен подбор на контактите, но не е особено ефективно, 'щото май ще трябва да се затворя между 3-4 души.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Като независим човек ли се определяш?
    Какво не ти харесва в образа на една връзка, че избягваш да имаш такава?
    Със сигурност имаш своя дефиниция и идея за това как би искала да изглежда една връзка. Ако, хипотетично, намериш човек от противоположния пол, който споделя тези твои изградени идеи, би ли се впуснала във връзка с някого?
    Как променят връзките хората като индивидуални личности?
    Тази промяна може ли да се осъществи без да се впуска човек във любовна връзка?
    Повече приятелки или приятели имаш? На какво мислиш се дължи това?

П.П. радвам се, че те сложиха на стола :Д В някои отношения намирам себе си в теб, и това донякъде ме прави любопитна да те срещна на живо като човек, ама същите отношения ме карат и да се страхувам от подобни идеи :Д

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Много интересни отговори.

Какво мислиш за радикалния ислямизъм?
    Парите ли са всичко?
    Привличат ли се според теб противоположностите [за хора] ? Ако да - защо, ако не - пак защо?
    За или Против абортът?
    50лв на куката или 100лв акт?
    Коя според теб е най-подходящата политическа система за България?
    Според теб България продължава ли да е в преход и изобщо имало ли е такъв в България?
    Кое е последното нещо което те подразни?
    Според теб сайтове като фейсбук,майспейс и т.н-социализират ли младеща или я десоциализират?
    Какво търсиш в някой мъж?
    Как реши да станеш вет?
    Кое движи света?
    Предпочиташ неизвестното или познатото?

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Като независим човек ли се определяш?Иска ми се и смятам, че е така. Т'ва е било едно от основните неща, на които нашите винаги са държали да се науча и смятам, че се справям добре. Т'ва е едно от нещата, които се радвам, че коренно са се променили. В пубертета бях толкова безлична и така лесно попивах.... Тюх, добре че свърши!
    Какво не ти харесва в образа на една връзка, че избягваш да имаш такава? Мъжете, с които съм била са се опитвали да ми вменят, че трябва да съм слабата, да съм зависима от тях, да бъда в тяхната сянка и просто да пърхам с мигли и да се усмихвам когато се налага. Пък аз не ги умея тези неща.
    Със сигурност имаш своя дефиниция и идея за това как би искала да изглежда една връзка. Ако, хипотетично, намериш човек от противоположния пол, който споделя тези твои изградени идеи, би ли се впуснала във връзка с някого? Късният ми пубертет приключи. Експериментирах, доказах си каквото исках, бях каквато исках... На този етап, ако горното е изпълнено, дори съм склонна да създам семейство.
    Как променят връзките хората като индивидуални личности? Моите наблюдения са, че повечето хора се обезличават крайно много във връзките си. Нормално е до няк'ва степен при наличието на "ние" вместо "аз" нещата да се поизменят, но чак пък толкова... Може и аз да съм настроена негативно и т'ва да ми замъглява преценката, но т'ва ми е равносметката. Спират да предизвикват себе си в даден момент. В "розовия" период всичко е 6, напасват се, ужким тръгват нанякъде заедно и се стига до един момент, където нещата просто се застопоряват и край. Никой вече не се старае за другия, че даже и за себе си. Да не говорим как единия винаги (волно или неволно) изоставя нещо свое заради другия... загубената борба за надмощие...
    Тази промяна може ли да се осъществи без да се впуска човек във любовна връзка? Ха, сигурно. По принцип съм от хората, които искат сами да си строшат главата навсякъде. Рядко се вслушвам в няк'ви съвети, но специално като става въпрос за връзки, много неща съм научила от чуждите връзки. Т'ва е единствената сфера, в която се осланям и на чуждия опит.
    Повече приятелки или приятели имаш? На какво мислиш се дължи това? Единствените ми приятелки жени са една съученичка, една съседка и гаджето на най-добрия ми приятел. С мъжете ми е по-лесно, 'щото е много неангажиращо. Седни с една жена на кафе и само 20 мин по-късно ще знаеш всички драматични обрати в живота и, плюс наболелите в момента проблеми. Направи същото с мъж и 20 мин по-късно ще обсъждаме предимствата на гроздовата пред сливовата ракия, новата кола на комшията или разни такива неща. Пък с моите момчета ми е много, много интересно, 'щото като жена физиката и в частност механиката са ми с приблизителна трудност на корейския език и ми е супер айляк кат' почнат да ми обясняват няк'ви неща, направо вътрешно усещам как качвам левъли.

П.П. радвам се, че те сложиха на стола :Д В някои отношения намирам себе си в теб, и това донякъде ме прави любопитна да те срещна на живо като човек, ама същите отношения ме карат и да се страхувам от подобни идеи :Д
    Благодаря, радвам се и съм поласкана от което.

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Много интересни отговори.

Какво мислиш за радикалния ислямизъм? Пълна глупост. Аз съм много невежа по въпросите с религиите и ми е интересно по принцип, ако срещна мюсюлмани, които са склонни да говорят с мен за такива неща. Преди месец-два говорих с едно момиче и тя ми каза, че Корана и Библията се допълват. Едното било продължение на другото. С'а и на мен кат' малка ми е било насаждано от съученици и странични философи, че исляма е лошо нещо, че мюсюлманите са лоши хора по презумпция, просто защото са такива и т.н. простотии, но ми стана много готино когато същото момиче ми каза "Какво значение има, че аз вярвам в това, а ти в онова, след като смисълът е един и същ, независимо как ще го наричаме."
    Парите ли са всичко? Не са всичко, но са от първостепенна важност.
    Привличат ли се според теб противоположностите [за хора] ? Ако да - защо, ако не - пак защо? И така, и така. Зависи в какъв етап в живота си се намираш, а освен т'ва и багажа е важен. Ако си личност, която в момента се гради, ще те привличат, ще искаш да видиш, да усетиш, да консумираш, да усвоиш най-доброто. Друг е въпросът, че след като си понамериш мястото, като поулегнеш, запазваш контакта само с близките за теб хора и тогава самото време и всичко, което сте преживели лека полека отмива различията между вас или ако не, то поне се поражда търпимост и кусурите на другия вече са нещо рутинно понякога, а друг път могат дори да те очароват. Поне с мен е така.
    За или Против абортът? Абсолютно за. Изобщо нямам никакви скрупули по въпроса дали плодът е човек или не.
    50лв на куката или 100лв акт? Толкова съм далече от тия неща, че дори и да имам 50ката, ня'а да знам как да я дам. На практика досега само веднъж са ме спирали в нарушение, предупреди ме, че ще ми пише акт за 10лв, аз му казах да пише там и той се отказа. Само заради т'ва, винаги бих казала да пишат, 'щото знам колко ги мързи.
    Коя според теб е най-подходящата политическа система за България? Т'ва е извън обсега на компетенцията ми. Със сигурност не сегашната.
    Според теб България продължава ли да е в преход и изобщо имало ли е такъв в България? Както казах, политиката не ми е най-силната страна, така че ш' се въздържа.
    Кое е последното нещо което те подразни? Една приятелка да я наречем. Толкова е пасивна, че т'ва ме побърква, а не мога да я подбутна наникъде, 'щото семействата ни са познати и ш' се стигне до родови проклятия, ако много я подкукуросвам Пък и на всичко отгоре е много по-градивно да възпитаваш уличен стълб, отколкото нея.
    Много мразя нещо да не е както трябва, да не е подредено. Може да ми коства хиляди усилия повече, но предпочитам да си го направя, да е както трябва. Но човешкият фактор ми прецаква желанието за идилия.

Според теб сайтове като фейсбук,майспейс и т.н-социализират ли младеща или я десоциализират? Абсолютно десоциализират. Виж колко младежи се обясняват във форума, че ще пишат на избраницата си по фейсбук, 'щото ги е срам... Къде остана доброто старо скубане и ритане, питам аз?!
    Какво търсиш в някой мъж? В момента търся само забавление в мъжете. Казват, че ако Го срещна, ще разбера...
    Как реши да станеш вет? Майка ми ми предлагаше откакто бях съвсем малка, но аз винаги се гнусях и казвах, че т'ва е най-отвратителното нещо на света. Три години по-късно си взех две кучета в рамките на шест месеца, издадох си парите и здравето, и съня и к'во ли не по тях, почнах по неволя да се поинтересувам от т'ва-онова и хоп! "Абе аз 'що да не стана един ветеринарен лекар". Но никога, никога не съм си въобразявала, че ще работя само с дребни животни.
    Кое движи света? Ако си говорим принципно, то т'ва са парите и властта. А иначе индивидуално светът на всеки се движи от нещо негово си. Един гони любов, друг пари/вещи... кой каквот' си няма.
    Предпочиташ неизвестното или познатото? Обичам да съм най-добрата в нещата, които правя. Ако не мога да съм най-добрата, то поне да съм една от най-добрите, така че познатото е по-добро като вариант. Но животът е хармония, трябва да има от всичко...
    Последно редактирано от babity : 12-29-2013 на 13:57

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Ако съм на горещият стол, ще Ви поздравя с тази песен : http://www.youtube.com/watch?v=Th0MsewOoLI
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на mayaaa
    Какво мислиш за хората, които отиват да учат и работят извън България? Съгласна ли си с тяхното решение?
    Би ли искала да живееш до преклонна възраст?
    Кажи 3 неща, които би искала да направиш преди да умреш.
    Обичаш ли да четеш книги? Любима книга?
    Важен ли е секса за запазването на една връзка?
    На каква възраст си правила секс за първи пат?
    Конфликтна личност ли си?
    Кажи 3 качества, които е добре да притежава всеки човек.
    Какво мислиш за секса за една нощ?
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Какво мислиш за хората, които отиват да учат и работят извън България? Съгласна ли си с тяхното решение? Много от приятелите ми заминаха. Обаче не всички излязоха на плюс след толкова пари, което е много, много жалко. Аз също обмислях идеята, нашите ме насърчаваха да се интересувам и да се измисли вариант. Мисля си, че това е много добра възможност, ако си достатъчно амбициран и пробивен. Обмислях доста варианти, разпитвах, но накрая сметката беше такава, че дори и със студентски кредити нашите трудно щяха да ме издържат, дори и да е само временно, дори и в минимален срок да си намеря работа... Вероятно ако бях натискала повече, щеше да стане, но ми е свидно да ги поставям в такова положение. В крайна сметка в моята област има достатъчно опции за следдипломна квалификация в чужбина. Ако имам вариант, бих заминала.
    Би ли искала да живееш до преклонна възраст? Не бих искала да съм в тежест за някого. Гледала съм болен човек, който през последната година от живота си просто вегетираше и честно казано мисля, че би било по-добре да си отида по-рано, отколкото да измъчвам, не дай си Боже, близките си по тоя начин.
    Кажи 3 неща, които би искала да направиш преди да умреш. Искам да пътувам до много и различни места и то с близките си, искам да се реализирам като личност (и да спра да съм бета версия ) и да помагам/радвам близките си.
    Обичаш ли да четеш книги? Любима книга? Обичам да чета и се старая да чета колкото мога повече. За книгата съм писала по-горе.
    Важен ли е секса за запазването на една връзка? За запазването и при възникнали търкания може да помогне за известно време, но ако проблемът не е в секса, колкото и да го правиш, рано или късно хормоналната еуфория ще те напусне и пак ще си тръгнеш.
    На каква възраст си правила секс за първи пат? 20
    Конфликтна личност ли си? Не.
    Кажи 3 качества, които е добре да притежава всеки човек.Умение да подрежда приоритетите си, реална самооценка, чувство за хумор.
    Какво мислиш за секса за една нощ? Ста'а. Ако можеш да го понесеш!

Кой искате да е следващия?

Мега фен Аватара на 102
    Fisherman.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Ааааа няма да ставаш още!
    Така!

Мислиш ли, че връзките от разстояние могат да се получат? Обоснови се.
    Имала ли си такава връзка?
    Искаш ли да се омъжиш? Защо много от младите семейства не сключват брак днешно време?
    Прям човек ли си? Казваш ли всичко, което ти е на ума?
    Къде би искала да пътуваш?
    Като малка каква беше?

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Кой искате да е следващия?
    Аз, аз, аз ^^

Ааааа няма да ставаш още!
    Така! Тъй вярно!

Мислиш ли, че връзките от разстояние могат да се получат? Обоснови се. Ще ти преповторя твоето мнение, което мернах преди малко. Или разстоянието да не е драстично, или да има недалечна опция за промяна на ситуацията. С'а има и една опция за малко по - ... ъм, свободна да я наречем, връзка от разстояние, но т'ва май е неприемливо за повечето хора. Аз съм царицата на тия отношения. Независимо дали разделящия фактор е разстоянието или времето. 'Ма те тия моите отношения не се градят точно на любов...
    Имала ли си такава връзка? Да. Да не кажа, че почти всичките ми пишман връзки са били такива. Но т'ва, което визирам продължи година или две (просто зат'ва време се видяхме абсурдно малко пъти) и тоя човек... Винаги... оф. Той е от онези хора, за които казват, че като го прегърнеш, се чувстваш вкъщи. Разбира се, т'ва няма как да се случи да му го кажа, но е така. Независимо колко много сме се променили. Нямам търпение да се върне в България и да го видя.
    Трагичната ми голяма любов, която по-старите съфорумци вероятно помнят също е била от разстояние. Тя винаги си е била еднопосочна, но и тя имаше ОГРОМНО влияние върху мен. Последните ми недъгъви опити също са били малко или много от разстояние, 'щото независимо дали ще е от Стара Загора или от Пловдив, аз винаги съм в движение...

Искаш ли да се омъжиш? Защо много от младите семейства не сключват брак днешно време? Искам дотолкова, доколкото искам прекрасникът да си признае бъдещото отроче и да си се грижи за него. Нямам ник'ви романтични мисли относно сватбата, отвращават ме големите бели тортенски рокли. А младите, поради финансови съображения, пък и нали т'ва е модата, да си хитър, да обичаш на думи повече, отколкото на действия.
    Прям човек ли си? Казваш ли всичко, което ти е на ума? Избягвам да съм груба, 'щото е тъпо. Не обичам сплетни и интриги. Което съм решила да си го запазя за мен, не го коментирам с никого точно по тая причина. Но да, старая се да казвам всичко.
    Къде би искала да пътуваш? Искам да отида във Виена, да се върна във Флоренция, Египет, Рио. И има точно един определен човек, с когото искам да отида в Калифорния.
    Като малка каква беше? Наивна до безобразие. Толкова се стараех да помагам на всички, да бъда добра, да съм харесвана. Странното е, че бях популярна в училище, а изглеждах потресаващо. На всеки 30 минути се влюбвах в някой нов и всеки беше по - по - най. Приятелите бяха над всичко, интереси нямаше. Бях безрасъдна в отдадеността си към хората. Мечтаех за принцове... Всичко, което минеше през ума ми, се правеше на момента. Само 'дето всяко следващо беше малко по-тъпо от предишното. Майка ми ми казваше, че съм като гейзер - непрестанно бълвам думи и често ме гонеше от стаята, защото получаваше твърде много детайли от ежедневието ми. Понякога ми става едно сладко като се сетя. Вярвам, че съм пораснала и промяната е за добро, но пък тогава вътре в мен беше много по-топло и приветливо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си