- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
То не може да не е простотия до шия..
Карамелче, спомена нещо за Италия, че може би би работила там, ако тук не се реализираш добре.
Защо там?
Ходила ли си?
Какво ти харесва там?
Ако не там, къде другаде би отишла да отглеждаш дете?
Преди да разбереш, че си бременна, искаше ли да имаш деца?
Искаш ли да бъдеш булка?
Имате ли подобни планове?)
AnarchyBoy :
Определяш ли се като страстен човек? Да
Имаш ли няк'ва страст? Към изкуството
А в чувствата, страстна ли си? Зависи от човека до мен, но повече клоня към да.
Живееш ли за нещо определено, или просто щото нали.. "трябва"? Разбира се.
Стараеш ли се да бъдеш по-добър човек? Да,макар че понякога играе лоша роля.
Наранявана ли си? Да
Ще се жените ли с таткото? (не съм чел нагоре) Да
Имаше ли моменти в които отказваше да приемеш бебенцето? Да,първият ден. Беше голям майтап. Взех от всички възможни аптеки тестове и направих около 5, докато наистина го повярвам това. Беше ми объркано .
Мислила ли си име? Чакам да ми кажат пола![]()
Ако е момченце го кръсти Симеон! Ще го имам в предвид. Ти защо го харесваш?
Ако е момиченце Цветомира! Харесва ми![]()
Невероятни имена!![]()
Каква музика слушаш? Почти всякаква.
Светъл и топъл пролетен ден, лежиш на леглото, навсякъде около теб се носи мирис на старо дърво, а през оранжевите завеси се просмукват слънчеви лъчи, които отразяват летящите прашинки в стаята.. Слушате, chillstep и се лигавите с приятеля си? Или, петък вечер на някое парти с него? О,първото!
Любовта вечна ли е? Май да.
Всъщност любов ли е това, което събира толкова много хора? Зрели хора.. или просто общи интереси? Хубав въпрос. Мога да пиша за това много време. Зависи от характера, зависи от това какво търсиш. Дали си уморен от чувства на 40 и осъзнаваш, че ако не намериш някого може да умреш от бедност или самота. Може да си на 21 и любовта да те порази и опари така , че никога повече да не се влюбиш в друг човек, да не поглеждат другиго освен твоя. Да ти е достатъчен във всяко едно отношение.
Вероятно кратък отговор на това е : Зависи какво търсиш.
Какво точно е любовта? Жестока,Огнена...Може да те накара да направиш неща на които не си мислил, че си способен. Може да те докара и до дъното. За да обичаш трябва да имаш свободен дух. Трябва да си силен. Да умееш да прощаваш, да се вслушваш, да мечтаеш с човека до теб...
Изпитвала ли си я?Да
Изпитваш ли я? Да
Разочарована ли си от хората? Рядко ми се случва някой да ме разочарова до дъно, но е имало 2-3 такива екземпляра до момента.
Какво учиш и къде? Поразгледай нагоре
Какво работиш,работила си, ще работиш? Работя в момента в една козметична компания, но ще започвам и на второ място. Всичко по реда си,
Любима книга? Безсмъртните - А.Ноел.
Любима песен? Нямам една.
Любим филм? Рядко гледам филми. Падам си по сериали. Първи фаворит ми е Страстите на Дженифър и Може би последно много ме впечатли "Господарка на Злото. "
Любим сериал? Истинска Кръв, Отчаяни Съпруги.
Любим автор . Нямам за момента.
Разбираш ли се с вашите? Да
Честито за бебока все пак..
Много благодаря.
Wednesday666 :
Карамелче, спомена нещо за Италия, че може би би работила там, ако тук не се реализираш добре.
Защо там? Какво ти харесва там? Имам роднини, харесва ми страната. Климата, природата , хората дори са някак по-усмихнати и слънчеви.
Ходила ли си? Да
Ако не там, къде другаде би отишла да отглеждаш дете? Бих си останала в България. Или в някое малко, спокойно градче в Гърция, но след като детето порасне поне до 3-4 год.възраст.
Преди да разбереш, че си бременна, искаше ли да имаш деца? Не мога да отговоря на този въпрос.
Искаш ли да бъдеш булка? Да, но в по-далечен етап.
Имате ли подобни планове?) Да
Ми деазнам винаги съм искал да си кръстя сина Симеон, просто ми харесва, царско име си е..
По принцип ми харесва Александра за женско име, но не мога да си кръстя дъщерята така, ако е първо дете (щото Александра ще е кръстено на починал член на семейството ми, а никога първо дете не се кръщава на починал :/ колкото и да искам да я почета, не мога) Та затова Цветомира..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Любим спомен от детството ?
Понеже родителите ми са в Италия и съм често там..
В кои градове си била ?
Не смяташ ли,че на север хората са по-студени ?
Кое те впечатли най-много от Италия,било то като забележителност или нещо от бита.. ?
uHka22 :
Любим спомен от детството ? О не е един. Имала съм много забавни случки с най-добрата ми приятелка,която после се оказа най-големият ми предател. Също имам много хубави с леля,братовчедите ми от Италия и семейството ми. Детството ми беше приятно и бях от децата , които не ги беше срам да отидат с мама и тати на море. А сега 12 годишните абсурд да ги накараш да отидат с родителите си някъде. Даже ги е срам да обикалят навън с тях.Какво толкова му има. Аз много обичам да се разхождам с нашите.
Понеже родителите ми са в Италия и съм често там..
В кои градове си била ? Ancona,Ceretto d'Esi , тези около морската ивица
Не смяташ ли,че на север хората са по-студени ? Не съм останала с такова впечатление
Кое те впечатли най-много от Италия,било то като забележителност или нещо от бита.. ? Зиморничава съм, а там е топло. Влияя се от климата. В Хага беше ужасен студ и дъжд през ден. Не успях да го изтърпя. Това ми е огромен плюс. Обичам морето. Харесвам много езика им. Толкова е звучен и някак си не твърд като нашия. Стандарта им за живот е по-добър от нашия. Природата им е изключителна като на България, не като в Германия - сгради,сгради и пак високи , черни сгради.
Хайде и аз да се включа с няколко въпроса.
Как реши, че искаш да запазиш детето, явно отначало си била изненадана от резултатите от тестовете?
Мислиш ли, че на 19 можеш да бъдеш пълноценен родител?
Как се запозна с приятеля си?
Опиши мечтаната си сватба.
Харесва ли ти това, което учиш?
Искам и аз на столааа!![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Живяла съм в Анкона известно време,хубаво е. За езика също си много права,но ако отидеш на юг към Лече и Наполи,Сицилия ще се увериш за това с хората.
Любима актриса ?
А актьор ?
Кои държави би искала да посетиш ?
Имаш ли хоби ?
marilyn : Хайде и аз да се включа с няколко въпроса.
Как реши, че искаш да запазиш детето, явно отначало си била изненадана от резултатите от тестовете? Като се консултирах бащата, детето е и наполовина негово.
Мислиш ли, че на 19 можеш да бъдеш пълноценен родител? Ами първо дете ще ми е, и на 25 да съм,пак ще ми е първо. Ще съм еднакво подготвена без значение възрастта. Затова не смятам , че е фрапиращо да родя на 20.
Как се запозна с приятеля си? На Волейболен мач.
Опиши мечтаната си сватба. Мечтана? О , ами на морето. Бели красиви лилиуми,маси с бебешкорозови панделки,високи кристални чаши, близки приятели, класически балади. Добър ДЖ ( Къде ще го намеря ) Забранявам си рап и чалгии в който присъстват нецензурни думи. Винаги съм мразила да ги слушам в компанията на роднини/родители. Чак ме хваща срам на какво се забавляваме в дискотеките ние младите днешно време.
За тези панделки ставаше дума, само че в розово
Харесва ли ти това, което учиш? Може да се каже,макар че ме приеха психология и май по-добрият вариант беше там да запиша но..
защо смяташ, че на 20 и на 25 ще си еднакво подготвена?
не мислиш ли, че през тези 5 години би могла да научиш неща, които биха те направили по-подготвена?
всъщност, какво изобщо означава да си 'подготвен'?
какви качества трябва да притежава стойностния родител?
как се "набавят" тези качества?
може ли някой да бъде 'пълноценен родител'?
Благодаря за отговорите и за илюстрираната сватба. Много ме кефи идеята ти. <3
Иначе, за въпроса за родителството... имах предвид, че принципно човек узрява с годините. След 5 години вероятно ще си по-успяла, пораснала, ще си видяла много повече неща от живота (имам предвид трудности, проблеми, ще си научила много уроци). Това не е ли от значение за теб?
Кое ти е любимото ядене?
А цвят?
Любим парфюм?
Кое е най-милото нещо, което гаджето ти е правило за теб?
Коя е най-голямата трудност (проблем), която сте преживели заедно, разчитайки един на друг?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
DisappointedDreamerзащо смяташ, че на 20 и на 25 ще си еднакво подготвена?
не мислиш ли, че през тези 5 години би могла да научиш неща, които биха те направили по-подготвена? Мога да ги науча от книги,които мога да ги прочета и сега. Няма кой да ми покаже сега,няма да има кой да ми покаже и след 5 години.
всъщност, какво изобщо означава да си 'подготвен'? Не съм подготвена и за тези въпроси дори, а да не говоря колко се повтаряте. Подготвен означава да имаш опит, който аз нямам.
какви качества трябва да притежава стойностния родител? писала съм по това по-горе
как се "набавят" тези качества? отговорих
може ли някой да бъде 'пълноценен родител'? разбира се.
marilyn;
Благодаря за отговорите и за илюстрираната сватба. Много ме кефи идеята ти. <3
Много благодаря. Не зная дали ще мога да я реализирам, но нали каза "мечтана" и ...
Иначе, за въпроса за родителството... имах предвид, че принципно човек узрява с годините. След 5 години вероятно ще си по-успяла, пораснала, ще си видяла много повече неща от живота (имам предвид трудности, проблеми, ще си научила много уроци). Това не е ли от значение за теб?
Кое ти е любимото ядене? Салата. Никога не отказвам СалатаНяма значение в кой ден от седмицата, в колко часа и къде.
А цвят? Бежов,Бял,Мляко/Мента
Любим парфюм? Gucci Guilty , Giordani White Gold, LUXE by Avon.
Кое е най-милото нещо, което гаджето ти е правило за теб? О,лично е.
Коя е най-голямата трудност (проблем), която сте преживели заедно, разчитайки един на друг? Ревността . И двамата сме много ревниви. Трудно ми бе ( а и на него ) , когато живееше в друг град
защо си мислиш, че нещата, които биха те направили "по-подготвен" родител се научават САМО от книгите?
на какви житейски уроци са те научили книгите? /кои книги?
кои житейски уроци не можеш да придобиеш от книгите? защо?
каква литература четеш?
колко често, всъщност, четеш?
дефинирай 'пълноценнен родител'.
кои качества притежаваш на стойностния родител?
а кои ти липсват?
//не говоря някой да ти "покаже" нещо. говоря за неща, които се преживяват.
Общ отговор на всички :
Не си падам по книги с уроци.Харесвам свръхестествени неща , които не съществуват и нямат нищо общо с действителността. Чета фантастика. В момента чета Страна на сенките. Книгите, и по точно фантастиката ме изкарва извън реалността. Разхождат ме из други измерения.
За втори път казвам , че родителството и тези въпроси нямат нищо общо с раздела , но все пак ще отговоря, че в момента се уча какво мога да дам на детето,как да го възпитам.Не съм родена научена на това. Първо детенце ми е.Аз ли не мога да го обясня...
Относно това какво може да ме научи една книга/интернет има много примери, които мога да ти дам - как да научим детето на хигиенни навици, да му обясним какво трябва и какво не трябва да се яде ( мен това не са ме учили родителите ми , винаги съм избирала сама ) ,
защо лъжата е лошо нещо , да спортува, не защото амбициите на татко му примерно са да стане футболист, а за здраве. Има неща които не мога да правя. Няма да мога да го науча да плува например, защото не мога . И още други.
kaRamella, аз нямам въпроси към теб, но пък имам молба - следващата след теб да бъде marilyn. (:
на стола се разпитва за всичко
някъде веднъж ти бях чела мнение, не помня подробности, но темата беше за сродните души или нещо такова и ти беше написала, че си загубила своята и повече не си срещала такава или нещо такова.. извини ме, ако греша, но така съм запомнила. та сегашния ти приятел би ли могла да го наречеш своя сродна душа?
M**** Имам въпрос...Аз ли решавам кой да е следващия, че си имам един, двама фаворити ;р
Dagichka - наистина нямам спомен да съм писала подобно нещо. В момента не смятам, че ще открия точно такъв човек като мен, а и не бих търсила - противоположностите се привличат.
Наистина не помня да е съществувала такава тема. Ако някой ден без да искаш я откриеш, би ли ми пратила съобщение да видя какво съм писала все пак и кога ли е било. Имам рег от 5 години.
dimitar., Ааа,не. Изгледах последния и се вдъхнових да сваля сега всички. Та са по 30-40Гб и ги чакам ощеНо преди като ги даваха по Фокс Лайф никога не го подминавах.
Е как, ако не Габи
На останалите въпроси ще отговарям вече утре, че трябва да лягам по-рано заради изпит.
Лека нощ.
Ето я въпросната тема-------------------
http://www.teenproblem.net/forum/sho...C%D0%B5-%D0%94
и как тактично ОЩЕ не си ми отговорила там, и продължаваш да поддържаш версията за щастливата млада майка която е българка и е сгодена. Хмм ..... странно че все пак още не си срещнала "нов и сходен". Ами горкият ти приятел тогава, дано го разбере по- рано, по- лесно ще го преживее, само да не се окаже че ще гледа чуждо дете накрая.
П.С. Нищо лично просто така се получи коментара:]
Сори :} но по собствено желание се съгласи да седнеш на "стола"