- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Защо точно този аватар? От години не си го сменяла. Ами... т'ва е някакъв стилизиран начин да покажа хапченце презкурин. Така го разбирам аз. Плюс, че ми харесва как е направен, плюс слабостта ми към черно-бели фотоси.
Подреден човек ли си? Старая се да съм такава във физически смисъл. В емоционален план също се поддържам към подреденост и обожавам дисциплината.
Кое смяташ за най-голямото ти постижение? В личностен план си доказах, че съм достатъчно пластична, както и че мога да имам контрол над чувствата си.
Влюбвала ли си се? Разбира се. Тооооолкова много пъти!Майтапа настрана, онзи ден се смеех с приятелката ми, че след като пеперудите в стомаха ми умряха отдавна, то единственото, което остана да ме радва, са бръмбарите в главата ми.
Би ли експериментирала в секса? И питаш! На много малко неща не бих могла да бъда склонена. Просто зависи от партньор. 'Щото аз искам да пробвам много неща, но не всеки партньор ме предразполага достатъчно.
Колко ракия може да изпиеш?Знаеш, че е много относително. Колко си ял, колко си спал предната вечер, какъв е алкохола... Интересното е, че ми се е случвало за 3-4 часа да си направя 700 домашняк и да стана да си ида. Лошото е, че се е случвало и след втората чаша да събера очите.
Колко строго съдиш хората около теб? Вярвам, че въпреки че съм строга, съм справедлива. Имам един стар кофти навик обаче да завъртам нещата така, че да им позатривам ръцете от време на време. 'Щото ако някой ми се изсере на метеното, си предприемам съответните мерки спрямо човека. Дали ще е дистанция или ще чакам той да си измете да му се изтропкам аз, е без значение. Просто след като т'ва приключи, се сритвам мислено затова, че съм се поставила в ситуация на зависимост.
Каква е най-честата причина за края на връзките ти? Просто не се привързвам и т'ва ескалира и се проявява по възможно най-различни начини. Дали е изневяра или просто да ми омръзне, или нещо друго... все тая.
Караш ме да се усмихна. Да продължаваме тогава!
За или против смъртното наказание? Защо?
Най-екстремното нещо, което си правила някога?
В коя епоха би желала да живееш?
Какво искаш от идната година?
А за кое най-много се радваш от 2013-та?
Кое е последното лекомислено нещо, което направи?
Най-дългия ти период без секс?![]()
Ключът към добрия секс?
Ако напишеш книга, какво ще е заглавието й?
Писала ли си тролски теми?
Най-голямата грешка, която правят повечето млади?
Кои характеристики от характера ти би искала да промениш? /Кои би искала да добиеш?
Какъв е смисълът на живота, за теб?
Какъв съвет би дала на момиче туко що навлязло в пубертета?
А на момче, което също навлиза в него?
Какво за теб е най-добрия приятел?
Ох, сетих се добър въпрос - кой е най-добрият учител в живота?
Бах, изненадана съм.
Какво те вдъхновява?
Ако можеше да си вземеш един по-екзотичен домашен любимец, какъв би бил?
Как приемаш масовата емиграцията на младите? Мислиш ли, че би могла да се преместиш в друга държава (или континент) и там да се почувстваш на мястото си?
Коя е най-хубавата домашнярка, която си пила?
Понякога чувстваш ли се като истински чертожник?![]()
Последно редактирано от DarkTemplar : 12-30-2013 на 16:55
Welcome to the Jungle...
Вземи си пий хапчетата за корем, че гледам бая те боли от тоя цикъл.
Недей, че ще си направя пинкпантерските заключения за теб.... :С
Не изпитвам нужда да се доказвам пред непознати, още по-малко тук. Не претендирам, че в реалния живот съм супергигатурбо по-различна или повече. Нямам какво да крия, просто не всеки заслужава усилията да му позволя да ме опознава. Има си хора за т'ва. А и никой не може да отрече колко е сладко да видиш физиономията на някой, който те е подценил и след т'ва в движение разбира грешката си.
Последно редактирано от babity : 12-30-2013 на 17:38
Пропусна и Разпран.![]()
![]()
Разшииииииииииииииииит (казано с оня култов тембър)![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
Не се брои за подценяване, ако умишлено си подхранвала впечатленията за себе си.
Едно време имаше няколко по-дълбокомислени поста в темата за чувствата, ама обикновено си пишеш само за секс и пиене.
Затова и споменах, че съм приятно изненадана от някои отговори.
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-30-2013 на 17:49
Мамееееее, ставай, че тия не искат да пият, от 8:30 си давам наздраве сама!![]()
![]()
![]()
Пантеро, ако имаш предвид нещо конкретно под споменаването на тези постове... не се сещам. Т'ва, са най-сериозните ми липси, които бих допуснала масата да види. Другите неща, ако ги пусна навън, то става с усмивка, когато съм ги преживяла или просто наблягам на майките в изречението и то пред няк'ви хора, които са в обичайното ми обкръжение, ако не близки. Макар че като цяло се старая да избягвам да т'варя хората с моите неща. А тук нито някой ще ми помогне, нито го интересува.
Откъде идва това babity ? (може да се повтаря въпроса, не съм чел предните)
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Как знаеш, маймуно мръсна!
Къде е Мачо да ми смени никнейма и на Капитан Дроб Сърма?!![]()
![]()
![]()
Капитанът винаги знае кое е най-доброто за теб.
Какво е ендшпил ?
Какво е да си две години на Горещия стол ?
Тва на аватара твоите пръсти ли са ? А главата ?
Коктейли и сънища или Дроб_Сарма с кошмари ?
Какво е ендшпил ? Грам предста'а ня'ам. Требе ме открехнете и мен.![]()
Какво е да си две години на Горещия стол ? Е, как да е. 2014 ще е няк'ва разкрачена явно.![]()
![]()
Плюс, че съм мно'о готЯна.
![]()
Тва на аватара твоите пръсти ли са ? А главата ? Ми не. 'Щото по принцип кат' ползвам камуфлаж, се въобразявам на две кофи пясък.
Коктейли и сънища или Дроб_Сарма с кошмари ? Е, то в 99.9% от случаите е коктейли със сладки сънища, но категорията е Дроб Сърма.