- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
имаш ли брат/сестра?
какво е любовта за теб?
вярваш ли в прераждането?
коя е най-добрата ти черта?
cuz I swear, I don't care ... ;]]
имаш ли брат/сестра?
-да имам по-голям брат
какво е любовта за теб?
-свобода,лекота...единствено то време в живота през което не си губя времето е докато обичам :Р,твоята песен я описва много добре,без излишни думи
вярваш ли в прераждането?
-да,вярвам ,че душата отива там където има нужда и за където е подготвена,дори може да не е на Земята
коя е най-добрата ти черта?
-искреност
да отразявам,най-съкровенните и хубави качества на хората,с които общувам и да им показвам колко всъщност прекрасни са сами те
Последно редактирано от GuardianAngel : 02-04-2015 на 13:34
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Говориш ли обикновено на майна, или само когато се лигавиш?
-само когато се лигавя,и то с близки приятели
Кои са по-секси - медицинските сестри или началните учителки?
-мед.сестрите :Д
какво мислиш за хомосексуалните?
имаш ли познати/приятели, които са с такава ориентация?
какво имаш под леглото?
кое е по-силно любовта или омразата?
опиши как би изглеждало точното момиче за теб и какви качества трябва да притежава
какво значи "да си различен"?
различен ли си?
колекционирал ли си някога нещо? какво?
състави списък от 5 точки, в които да присъстват неща, които задължително искаш да направиш до края на живота си
ще ми направиш ли оригами панда?
пушиш ли?
![]()
![]()
Ах, лъжа ли е??
Моят въпрос: Общувал ли си отблизко с различна националност, с какви впечатления си останал и препокрива ли се с общоприетите клишета за нея? (В категория "отблизо" не попада "имах колега от *** по еразъм, бяхме да пием 3 пъти и го питах пиян на мотика дали българките не са най-красивите жени.)
воъбще същесвтуваш ли?
-да,предполагам :Д
Общувал ли си отблизко с различна националност, с какви впечатления си останал и препокрива ли се с общоприетите клишета за нея?
-да с един от Италия ,беше ми пациент за около 2 седмици,говорехме на английски,ама си беше такъв нежничък и мрънкащ,постоянно повтаряше,че ние българите сме луди :Д ,вика ''Тука никои не се оплаква,всички си стойте и си траете,и приемате този абсурд в държавата ви за напълно нормален'',всяко второ изречение свързано за нас му беше ''Оу май год''![]()
![]()
какво мислиш за хомосексуалните?
-приемам ги ,всеки има право на свободен избор,стига да не си завират пристрастията в лицето ми,дори бих общувал свободно с тях
имаш ли познати/приятели, които са с такава ориентация?
-ми не,не се сещам,но и те са си нормални хора ,защо не ?
какво имаш под леглото?
-дяволски тризъбец :Д,сега сеиозно ,ако трябва да съм честен специално погледнах за да ти отговоря,защото напълно съм изключил :Д имам кутии с обувки,палатка с постелки
кое е по-силно любовта или омразата?
-Любовта е нормалното състояние на човек,омразата е изкуствена - има я докато егото ти я храни.От омраза можеш да се излекуваш ,от любовта не :Д
опиши как би изглеждало точното момиче за теб и какви качества трябва да притежава
-охх ,еми нямам някакъв точно определен образ в главата,важното е като я видя наживо да я чувствам като за мен ,да има чар,които само мене да си ме разтапя.Относно качествата - искрена,честна,борбена,да ме Чувства и да ме приема.
Да ме обича,не само заради мен самият,а заради това, в което самата тя се превръща когато е с мен.
какво значи "да си различен"?
-да се лишиш от нещо,от което другите немогат и въпреки това да успяваш,там където те се провалят въпреки ,че имат това ,от което ти си се лишил
различен ли си?
-предполагам да,повечето хора винаги са ме гледали малко накриво и с неразбиране заради това,което съм :Д,но по скоро съм неразбран от тях,не съм различен
колекционирал ли си някога нещо?
-да
какво?
манга,билетчета от градския(имах около 500 ,но много ми хвърчаха от портмонето и един ден реших,че е дошъл сетният им час :Д)
състави списък от 5 точки, в които да присъстват неща, които задължително искаш да направиш до края на живота си
-да успея,някой слънчев ден с майка ми да си говорим на един език без някои задължително да вика :Д
-да успея,всичко което съм научил в живота си да го приложа на 100 процента
-да срещна сродната си душа и споделя живота си с нея
-да я направя най-щастливото същество
петото ,ще го измислим заедно с нея :Р
ще ми направиш ли оригами панда?
-да бих ти направил,защо не,тъкмо и аз ще науча нещо ново да правя :Д
пушиш ли?
-не,кинти за отрови нямам
какво ти е мнението за фейсбук?
имаш ли? колко си активен там? в какво се изразява активността ти?
как ти е фамилията? ^__^
играеш ли candy crush? много е дразнеща, нали?
каза, че имаш палатка под леглото. кога за последно си ходил на къмпинг? кое ти е любимото място за къмпинг?
тренираш ли?
какво е първото нещо, което правиш като се събудиш сутрин?
харесваш ли смс-ите?
пазиш ли си стари смс-и?
/а четеш ли си ги понякога
/а хронологии в скайп?
какъв ти е почерка?
кой е най-важният физичен закон?
коя е най-хубавата част от женското тяло според теб?
без какво не може мъжът?
а жената?
размерът има ли значение?
за или против секса за една нощ?
умееш ли да танцуваш?
какво ти е мнението за фейсбук?
-замисълът му е хубав ,само че хората го използват за клюкарник и самореклама,вместо да си свършат работа
имаш ли?
-имам
колко си активен там?
-толкова,колкото да отговоря на съощенията на приятели ми
в какво се изразява активността ти?
-само да си пиша с приятели,като съм махнал опцията да следя профилите на всички
как ти е фамилията? ^__^
- ^^
играеш ли candy crush?
-неиграя игри във ФБ
много е дразнеща, нали?
-да
каза, че имаш палатка под леглото. кога за последно си ходил на къмпинг?кое ти е любимото място за къмпинг?
-беше преди няколко годин,бяхме на палатки с брат ми на морето,нямам любимо място все още
тренираш ли?
-малко ;]
какво е първото нещо, което правиш като се събудиш сутрин?
-поглеждам през прозореца навън,за да видя какво е положението :Д
харесваш ли смс-ите?
-да
пазиш ли си стари смс-и?
-да,но само от хора,за които съм значел/знача нещо,но ги трия през период от време
/а четеш ли си ги понякога
-да,случва се
/а хронологии в скайп?
-не съм обвързван с такива неща,всичко което искам да помня и да запазя е в мен
какъв ти е почерка?
-ужасен,лекциите на студентите ,които учат медицински специалности се диктуват със скороста на светлината :Д и ти правят почерка леш...мога да пиша и красиво ако се напъна,учил съм и технически щрифт,ама ми коства усилия :Д
кой е най-важният физичен закон?
-енергия нито се губи,нито се създава от нищо,а само се преобразува, превръща се от един вид в друг
коя е най-хубавата част от женското тяло според теб?
-очите,устните
без какво не може мъжът?
-без това да може и да вярва напълно
а жената?
-без неговата любов
размерът има ли значение?
-ми незнам,ако е достатъчен не ,ако е недостатъчен най-вероятно да :Р
за или против секса за една нощ?
-против,безмислен и безцелен ми е
умееш ли да танцуваш?
-не,но никога не ме е спирало,когато съм в настроение :Д
Последни въпроси,ако има пишете.Ако няма,давайте предложения за друг да сяда.
за да те успокоя, хубаво ти изглеждат пръстите, само грозен лак, тоз червения беше доста приятенен, а относно другото.. ами май не мога да кажа хубава дума ;/
шшштттт...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз имам желание за стола, ако ме искате, че ми е мноого скучно ;д
ахах, съншайн, обуздай девиантното ти хиперактивно поведение и фалангите, затвори си мандибулата, защото само неприятности би ти докарала, ако в реала си такова същество. не ми се иска да ти направя това удоволствие като си призная, но преди ме дразнеше, сега единственото, което пораждаш у мен е усмивка. лошо за теб. щом толкова държиш, ще ти обясня. книжката не иска да стои разгъната, тъй като е дебеличка и затова се налага да я придърпвам. следващият път обещавам да си изрежа пръстите, за да не ти докарам още някое психическо разтройство.
пръстоветте ?! KO?
Иначе heartshapedbox и аз те искам![]()
maDamn
:Д:Д
да, пръстоветте, иронично беше -.-
бокси, как се казваш?
как обичаш да те наричат, бокси харесва ли ти?
как си, ко правиш, ко става?
каква зодия си? (ако отговориш 'да го духат зодиите', ще е плюс) ;/
на каква възраст си?
мже ли снимка?
харесва ми мнението ти за наркотичките, но не четох всичко, ако искаш разкажи ко още (за тревата четох) си употребявала, ко употребяваш, с каква цел, как ти се е отразило/отразява (алкохола и цигарите също влизат)
шантавали си?
артъ ли си? ;/ ('не' отново е +)
имаш ли книжка, искаш ли, ако нямаш?
с какво се занимаваш, освен правенето на джунджурийки?
Последно редактирано от galaxy29 : 02-05-2015 на 10:27
каква ирония само ОО:
впечатлена съм. жалко, нямам познати психолози/психиатри ):
кефи ме как определяш кое е негативна и позитивна черта.