- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
[video]видеото[/ video] ей така, без разстоянието става на видео :д
Благодаря, и аз така бях пробвала. Оказа се, че не става с линк от мобилната версия, там бил проблема
Друго имах предвид с това, ставаше въпрос, че ако ти се отдаде възможност за нещо и ти не се възползваш, тя няма да стои вечно отворена за теб. А любовта хем може да бъде вечна, хем пък не е, защото се променя с времето и става 'нова'. Нищо не е вечно в смисъл, че се променя и/ли изчезва, за да направи място на нещо друго.
За съдбата- вярвам, че я има, но не до степен, до която да изключва свободната воля на човек. По-скоро дадени събития, срещане на пътищата с определени хора и попадане на определени места е трябвало да се случат, но ние сами избираме как да постъпим в дадените ситуации. Съдбата по-скоро ни дава възможности и ние избираме дали да се възползваме от тях, а не ни кара да следваме един точно предначертан път.
Тъй като си спортуващ човек, който се грижи за тялото си, какво ти е мнението за хора, които са с наднормено тегло и не се променят? ¿
Зависи. Ако се харесват такива, каквито са, съм ок. Здравето си е лично тяхно и сами решават какво да правят с него. Такива, които постоянно обясняват, че са дебели и след малко сладко-сладко си похапват Макдоналдс/мазен дюнер/ някакъв друг подобен шит, са ми много анти обаче. Приемам ги като безволеви хора, не може да поставяш храната пред собственото си здраве, въпреки, че осъзнаваш проблема, да се чувстваш зле в кожата си и все пак да не взимаш мерки. Нямам какво да уважавам в човек, който сам не цени себе си.
Гласувам за SHPAldURmeN.
И аз гласувам за него, мисля, че ще е интересен за четене.
А белот не играя, уж знам правилата, но никога не ми е било интересно. :Д
на мен по-скоро ще ми е интересно да видя jghgh тук
никаква идея дали би се съгласила, просто орловото ми зрение я засече в една скорошна тема, макар мнооого отдавна да не беше влизала
Предлагам Deadlock.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Предлагам paradosou
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
пускала ли си снимка в темата?
какво мислиш за България и нейното място в еврозоната?
n00bs
Предлагам dreamwalker.
oo i az sym za macetu
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...