.
Затворена тема
Страница 196 от 354 ПървиПърви ... 96146186192193194195196197198199200206246296 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 876 до 4 900 от общо 8834
    Мега фен Аватара на Blab
    ))
    кога си родена?

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Цитирай Първоначално написано от Vanchhh Виж мнението
    Здрасти.

Как си?
    Как е маздата?
    Обичаш ли да пътуваш?
    Какво най-много ти харесва в България?
    Зодия?
    Любим спорт?
    Здрасти!
    Добре съм, сънена съм , както обикновено, напоследък все ми се спи!
    Колата се движи, много съм доволна, хихи, вече има 1000км с мен за волана и все още нищо не се е прецакало Постижение си е!
    Обичам да пътувам, много даже, обичам да шофирам, наслаждавам се на гледките, които се разкриват, особено когато минавам по някой проход.
    Хм... Харесва ми, че има много места, които човек може да посети, а разстоянията не са много големи. Природа, история, имаме си от всичко.
    Водолей съм
    Аз лично не спортувам, иначе обичам да гледам снукър и футбол. Обичам да гледам и Мото ДжиПи, ама то пък не е баш спорт
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Град
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Как се виждаш след 10 години?
    Надявам се да не съм много променена, надявам се да съм собственик на мечтания бар - хихи, от дете си мечтая да имам собствен бар, дори вече съм го обзавела, декорирала, всичко е в главата ми Другия вариант в който си представям себе си е да си имам свое ранчо и да отглеждам коне, но това е твърде скъпо занимание, а аз нямам такива възможности. Действителността вероятно ще е следната - все още работеща ЗА някой, а не за себе си, затрупана с грижи за хлапенцето, надявам се споделени с човека, с който съм в момента и те така... Средно статистическа работеща жена с дете и приятел (може би съпруг един ден)

Blab - 16 февруари
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Би ли искала живота ти, да се беше развил по друг начин?
    Съжаляваш ли за нещо, че така се е случило?

Град
    Би ли искала живота ти, да се беше развил по друг начин?
    Съжаляваш ли за нещо, че така се е случило?
    Може, ако се бях родила другаде по друго време. Иначе на база на изборите, които съм правила, смятам че живота ми се е развил по най-благоприятния за мен начин, мисля, че съм сграбчвала всяка една възможност и съм вземала максимално, давала съм максимално. Реално погледнато нямам от какво да се оплача-достатъчно съм се развила, за да мога да се справям сама, не се страхувам от промените, точно заради това съм готова във всеки един момент да събера багажа и да замина, където ми се отвори възможност.

Град
    Според теб, защо държавата ни се разпада и кой е виновен?

Супер фен
    Писа ни, че имаш сестра - тя кака ли ти е или е по-малка от теб?
    На колко години е?
    И къде живее - с някой от родителите ти или и тя, като теб, е напълно самостоятелна?

Гледаш ли "Съдби на кръстопът"?
    Ако продуцентът на продукцията реши да представи твоята (семейна) история - смяташ ли, че ще се получи интересен епизод - изпълнен със сложни семейни взаимоотношения? (:

Като малка имаше ли я тази страст към моторите или тя се отключи с пубертета?
    Мотоциклетът ти каква марка и модел е?
    Приятелят ти споделя ли тази ти страст?

Той как е попаднал в България, по-точно в населеното място където си ти - "в едно градче на около 60-70км." от София?
    Къде се запознахте с него?
    Работата му тук в Бг по конкретен срочен проект ли е свързана или човекът си бачка на безсрочна работа тук?
    Преди месец бе писала, че връзката ви още малко и ще отиде на кино (и то май за дреболии) - сега се надявам всичко да е ток и жица? (:

Едит: ако прецениш, че отговорите по някои от въпросите ще бъдат твърде издайнически - не ми отговаряй
    бтв: все още се надявам да пратиш снимка на мотора. За твоя - не държа. :))))
    Последно редактирано от M**** : 02-25-2015 на 09:08

Град
    Сестра ми е по-голяма от мен и живее с мъжът си в друг град, доста често се виждаме, понеже е близо и тя, но не живеем заедно тя е на 30, ама изглежда, като на 20, не че ми е сестра, но да я похваля

Гледала съм няколко епизода от "Съдбите", не мисля, че би се получило нещо кой знае колко интересно и сложно, да имало ги е драмите в семейството, но не мисля, че са чак толкова интересни нещата, че да приковат вниманието.

Страстта по моторите идва от баща ми, по колите и камионите също - още от малка бях все покрай него в маслото и нафтата, майка ми много се дразнеше , а той ми викаше "на тати момчето". Аз до към 13-14 си приличах и на момче, все с къса коса, широки дрехи
    Настоящия мотор е Ямаха Вираго, следващия ще е различен, още не знам какъв, но искам да е спортен Ще видим кога ще е това, засега приоритетите ми са други и пари за мотор не успявам да заделя, а не съм фен на кредитите.
    Приятелят ми не е особен фен, харесва, но не иска да кара, споделял ми е, че ми се възхищава на това, че карам и изглежда не се страхувам, но той всеки път е много притеснен, когато аз съм с мотора, понякога не успява да го скрие. Радвам се, че не ме спира и не се опитва да ме откаже от тази ми страст, понеже съм имала сблъсък и с един такъв преди години. Тогава направо му казах на бившия - ако ще ме караш да избирам между теб и мотора, направо да си казваме чао и да не се занимаваме. Така и стана в последствие.

Приятелят ми е тук по работа, проект, по който работи тук с още няколко чужденци. Работа има за много години напред, въпроса е, че не е сигурно дали точно той ще остане тук за това време, във всеки един момент могат да поискат да го преместят на някой от другите проекти - я в Турция, я в Холандия, Финландия, че от скоро фирмата им се захваща с проект и в Македония.... Говорили сме за това, той е на мнение, че ако му се наложи да се премести иска аз да замина с него, както и детенце, разбира се. Аз съм ентусиаст, говоря приличен английски език (смятам), уча бързо и мисля, че мога да се справя, ако наистина това се случи, мога да си намеря все някаква работа, единственото ми условие би било да има добро училище, детска градина или каквото и да е за малкото човече.
    Запознахме се покрай моя приятелка и негов колега, бяхме излезли на кафе, беше преди около година Този ден си разменихме само няколко реплики, нищо конкретно, но той каза, че още тогава съм събудила интереса му. Съответно, когато получил покана от моята приятелка да дойде с нас на малко трипче до съседен град за вечеря приел моментално Бях оставила малкия с майка ми и бяхме само аз , той и моята дружка. Говорихме си, смяхме се, много ме хвали как шофирам, много изненадан бил После ме кани на кафе един два пъти само двамата и накрая ми каза, че имало нещо в погледа и усмивката ми и не можел да се стърпи, награби ме и така Лигавщина, помня всеки един детайл от тези дни. Първите месец-два бяхме уж само за забавление, аз щях да заминавам, но в последствие плановете ми се промениха и започнахме да прекарваме всеки свободен момент заедно.
    Нещата бяха на кантар съвсем скоро, да, все още не мога да си обясня какъв беше този период. Няколко поредни седмици, в които ми се струваше, че сме се загубили, отчуждили някак. Започнахме да говорим за проблемите повече, честно казано следвайки някои от съветите тук аз успях да си избистря мозъка и да погледна нещата малко от страни. Той предполагам също. Точно след като бяхме разговаряли му подметнаха, че може да го пратят в Турция, аз категорично заявих, че ако това стане няма да отида там с него, навсякъде другаде да, но не и там. Мисля, че тогава видя, че наистина има шанс да се откажа, беше свикнал да правя всичко за него, но май осъзна, че не е редно само аз да жертвам себе си постоянно. Сега се старае, когато има нещо, каквото и да е, веднага ми споделя, старае се да говорим, а не да се затваря в себе си и да си търси решенията сам. Малко объркано е всичко, понеже наистина смятам, че голяма част от драмата тогава е била и плод на моята фантазия, но както казах всеки понякога изпушва

Град
    Според теб, защо държавата ни се разпада и кой е виновен?
    Мноого сложен този въпрос. Мисля, че всички сме виновни, не само управниците.
    Ще дам пример - съседа ми се качва да кара кола пиян, без колан, с превишена скорост - спират го и той подкупва полицая, за да не му напише акт. Кой е виновен? Полицая? Да, ама не само - масово хората шмекеруваме на дребно. Дребните на дребно, едрите на едро - не може ти, който бягаш от отговорността и даваш подкуп да седиш и да плюеш оня, който също дава подкуп, дори и неговата цел да е много по-голяма - например да заграби някой сочен проект.
    Виновни сме си, че виждаме всяко безобразие, а не правим нищо. Виждам как "майка" скубе и рита детето си в МОЛ-а, отивам при охраната да му кажа, а той ми се смее - да не се бъркам във възпитанието на децата на чуждите хора.
    Сякаш никой не се интересува от това какво се случва около него, а така не става, за да има истинска държава хората трябва да са малко по обединени, да си посочват грешките един на друг, да търсят отговорност при необходимост. Не знам, честно, много ми е сложен тоя въпрос

Повече от фен Аватара на Challenger
    Много ти благодаря за съветите. Бих искала да знам какви книги обичаш да четеш, каква музика слушаш, какви филми гледаш, какви чужди езици знаеш. Извинявам се, ако си отговаряла на такива, може да съм пропуснала нещо. ^___^

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Искам и аз на стола .

Към мацката - защо избра този ник? Имаше ли някаква точно определена причина за него или просто така ти хрумна?
    Какво ти е мнението за бежанската вълна?
    Би ли сменила местожителството си с нещо тропическо, например Бали?
    Как мислиш, дали се усеща, когато човек е намерил сродната си душа?

Град
    Много ти благодаря за съветите.- Моля, моля, дано са ти били полезни и не съм била твърде груба, виждам, че си доста раним и чувствителен човек
    Бих искала да знам какви книги обичаш да четеш - Обичам приключенски романи и фентъзи. Падам си по "приказки", обичам когато чета да разтоварвам, а не да се напрягам и да мисля твърде много за сюжета. За съжаление напоследък не ми остава много време за четене...
    каква музика слушаш - преди слушах много метъл и рок, в момента съм се кротнала малко и слушам по-комерсиални неща, разни денс хитчета, тип Енрике и т.н. Все още си я имам страстта към по-твърдата музика, но вече не ходя само по такива заведения и не се срещам само с такива хора, както беше преди
    какви филми гледаш - предпочитам комедии и приключенски. По същата причина, като с книгите - искам филмите да ме разтоварват, а не да ме напрягат и да ме смазват. Любимият ми е 13-ят войн, много ме кефи, че не е бъкан със секс сцени, много се дразня на филми, в които 50% от сюжета е секс, секс, секс.... Мразя
    какви чужди езици знаеш - говоря английски до степен, че да се разбирам с хората, когато ми се наложи и да общувам с приятеля си на всякакви теми, не го знам перфектно в никой случай обаче. Учила съм малко руски, няколко години гръцки и сега започвам португалски. Като последния искам да го науча добре и ще направя всичко възможно да го постигна, независимо как се развие връзката ми с въпросния човек, искам да науча точно този език.
    Извинявам се, ако си отговаряла на такива, може да съм пропуснала нещо. ^___^ - не се извинявай за нищо, нали затова съм на стола - за да отговарям на всичко Ако трябва и по няколко пъти

Град
    Към мацката - защо избра този ник? Имаше ли някаква точно определена причина за него или просто така ти хрумна? - беше отдавна и бях в "мрачния" си "метълски" период - отново Честно казано сега ми се струва, че можех и нещо по-добро да измисля, ама карай....
    Какво ти е мнението за бежанската вълна? - смятам, че трябва да има по-строг контрол, но и че тези хора не бягат от хубаво и не всички са имали друг избор. Войната е нещо страшно и ужасно, но няма как да го осъзнаеш преди да е почукала на твоята врата.
    Би ли сменила местожителството си с нещо тропическо, например Бали? - Обожавам да ми е топло, мразя зимта, ако съм с любимите си хора и имам прилична работа смятам, че бих могла да живея навсякъде. Топлината е само още един плюс
    Как мислиш, дали се усеща, когато човек е намерил сродната си душа? - смятам, че се усеща, някак не изпитваш нужда да виждаш други хора, този с който си ти е напълно достатъчен, можеш да споделяш с него, можеш да получиш разбиране от него, няма нужда да говорите много, много - разбирате се с поглед. Когато сте заедно просто нищо друго няма значение, нито времето, нито мястото - нищо. Така си мисля аз

Град
    Коя основна черта на българите не ти допада и защо?

Град
    Коя основна черта на българите не ти допада и защо?
    Постоянното оплакване и липсата на всякакви действие. Изтъкването как сме повече от другите, как можем всичко, как сме най-умни, най-красиви, най-способни, то ако беше истина нямаше да сме на тоя хал...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Има ли?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен
    Таз' тема хвана паУжина, мухАл и плесИн... :D

Гледам, че TheDeath е на линия, така че нека да pop up-на темичката с няколко въпроса (:

TheDeath, как си? Честита Баба Марта на патерици! Честит и Трети Март! (:
    Как прекара празниците? Нямаше те последната седмица - как е положението?
    Последно си спомням, че бе яхнала метлата (в темата за това "как се чувствате") - нареди ли се всичко след това? (:

Град
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Таз' тема хвана паУжина, мухАл и плесИн... :D

Гледам, че TheDeath е на линия, така че нека да pop up-на темичката с няколко въпроса (:

TheDeath, как си? Честита Баба Марта на патерици! Честит и Трети Март! (:
    Как прекара празниците? Нямаше те последната седмица - как е положението?
    Последно си спомням, че бе яхнала метлата (в темата за това "как се чувствате") - нареди ли се всичко след това? (:
    Благодаря, добре съм, честита Баба Марта и на теб, пак на патерици, и честит Трети Март
    Празниците ги прекарах доста добре, предимно вкъщи, само в събота имах "щастието" да се разходя из празна София и да си напазаря малко Не бях много на линия, че правих малък ремонт вкъщи и всичко е с краката нагоре!
    Метлата бях яхнала, защото мои близки хора се оказаха не чак толкова близки и както често се случва изискват от мен помощ, подкрепа, разбиране, но не желаят да отговорят със същото, когато аз имам нужда. Много ме наранява това поведение, особено, когато се старая , а отсрещния не го оценява.
    Сега всичко е наред, просто ограничих контактите с "черните в списъка" и съм по-спокойна

Предполагам, че вече досадих на хората тука, ако има някой желаещ да седне, отстъпвам, за да не загине темата съвсем

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Искам и аз на стола .
    Тя иска.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на Rafa7a
    И аз искам на стола.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Нека уенздиту да сяда де
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на 102
    вензD2

Супер фен
    На горещия стол, като наследничка на TheDeath, мисля че е редно да застане dreamwalker-ката (независимо дали тя иска или не)... :D

(((((:

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Не.

N.B. Dreamwalker съм, не dreamwalker-ка, профанизираш цялата идея!
    Последно редактирано от dreamwalker : 03-10-2015 на 15:47
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ари ве

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си