- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
да , заформа се скандал тъй като това е наи комплексираното момиче от форума търсещо внимание и сега се опитва да ме разколебае което няма да станеуж ме мрази а иначе следи с интерес постовете ми , много интересна работи не мислите ли
на мен като не ми пука за някои просто го игнорирам което стана и с нея
любима храна->сьомга и скариди
на себе си
мнението ми за форума е че е забавно
Любими цвят, цвете и кола ?
Били избрал аудито пред любовта ?
Колко добре познаваш себе си ?
А какво изискваш от себе си ?
Обясни, как преследваш и сбъдваш мечтите си ?
Колко често се проявява жестокост в теб ?
Каква музика слушаш ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Като си над нещата, защо реагираш като олио (винаги да си отгоре)?
Ако си сигурен в правотата си, щеше ли да имаш нужда винаги да е твоя последната дума?
Прочети си отговорите досега. Кой от тях на теб лично ти прави най-добро впечатление и те кара да мислиш, че аудиторията ще пощурее?
Ексцентричните хобита имат цена. Щеше ли да си толкова готЯн, ако беше в друга социална прослойка?
Какво смяташ, че можеш да предложиш на една жена в по-дългосрочен план?
Може ли да започнеш да използваш главни букви и точки? Болят ме очите вече.
имащ ли приятели от форума?
ако можеше да накажеш някой от тук кой ще е това?
вярваш ли,че човек може да има това което иска?
Някога бил ли си тормозен от децата в детската градина или училище?
В момента учиш ли в университет? Ако да кой и какво?
Толерантен ли си? Какво мислиш за различната сексуална ориентация?
Опиши ми перфектното за теб момиче.
Какъв цвят са очите ти?
Що имаш такава потребност някаква да искаш да се доказваш пред останалите или това е само във форума?
Виртуален герой спомена? Това ли си ти?
мерси , това за таланта , казвали са ми го и предиаз съм на принципа нападаш и ще бъдеш нападнат тройно от мен , който не знае си държи устата затворена ще падне , и останалите ще му се смеят. ся вие публиката поне се забавлявате
![]()
тъмно зелено , роза , мерцедес унимог
аудито пред любовтатва не го схванах
първо не ме кефи ауди , после как да сравнявам кола с човешко същество , мноо тъпо сравнение
познавам се идеално
изисквам от себе си никога да не допускам слабост в характера си
предследвам мечтите си с постоянство и затова ги постигам
когато забележа агресия към мен или околните ми ставам много жесток и безкруполоен което е необходимост за да откажеш врага си от по нататъчни деиствия срещу теб било то и отмъщение
за музиката го казах дабстеп електро хаус и т.н
отстоявам си позицията винаги и не дърпам назад уплашен при най малкия проблем
моята дума е последна само когато съм прав
не си чета постовете не съм откачен
не нямаше да съм толкова готян ако бях в друга прослойка , от малък съм такъв и съм се изградил по този начин
много нещастига да ми грабне вниманието и да заслужи уважението ми
и доказах на всички че във форума не пишат само сополанковци , не е хубаво тъй да се живее в илюзия
мога но не искам , просто ме мързикупи си хубав монитор с хубава матрица
времето ще покаже
бих наказал всеки който прояви агресия на живо към менв смисъл ако го видя наживо и ми каже приказка
дастига да е упорит
не , аз съм тормозил малко децата там
не уча и няма да уча в университет
толерантен съм към много неща и не ме засяга различната сексуална ориентация стига да няма досег до мен
нямам перфектният тип момиче , харесвам много момичетакоито са много различни
пъстри
в реалността не се налага тъй като хората ме виждат и ме преценят бързо , а тук не могат да ме видят и стои някакъв мит че този който пише във форум има нисък социален статус което не е винаги вярно
виртуалния герой е сина на баща ти![]()
Расист ли си ?
В колко часът обикновено си лягаш ?
Любимо число ?
К'ва зодия си ?
Обичаш ли да играеш игри (ако да, какви) ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Падна ми много след изказването, че си тормозил хлапетата. А какво точно си им правил? Побоища или обиди? Или и двете?
тайсън е един от хората които наи много уважавам
лягам си според това в колко трябва да стана , може да легна рано може късно
3
овен
играя много шутъри от типа на батълфилд , краисис , цс, колл оф дюти , и много шах
карах ги да ми купуват закуски
като не се съобразявам с това какво мислят останалите за мен , работя върху себе си винаги когато имам възможност и чета много книги и статии когато ми остава време
Какво образование имаш? С колко го завърши? Каква специалност беше?
Сега с какво се занимаваш? Изкарваш ли добри пари от това, което правиш?
защото се правиш на отворена за нещо което не разбираш , бих ти казал какво да използваш ако не беше толкова ''напред в нещата''![]()
Аргументирай се.
За разлика от теб, аз не твърдя, че съм най-знаещата и можещата и съм готова да се вслушам в чуждото мнение., ако го сметна за нужно. Проблемът е там, че ми извърташ думите и ми заобикаляш въпросите, вместо да отговориш нормално с две-три изречения.
не намирам нужда да ти го доказвам това , понеже оттук никой не знае за тва мазилозакво да тряя да ти се доказвам че да ми приемеш информацията , не мислиш ли че си ултра нагла девойка
![]()
ти трябва да ми се молиш за да получиш тва инфо , което го няма и никой няма да ти го каже![]()
мале ква си гадна манипулаторка , ти си досущ като госпожа пантеркова с неините евтини провокацииняма да се разберем тъй госпожици
![]()
човешки ти пиша да пробваш лично как вазелина влияе на наситеността на цветовете![]()
мажи се с него после ела си постни снимка![]()
и да искаш няма да ти кажа за крема , с тва ти отношение![]()