- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
кво толкова се хванахте за тази трева обаче не разбирам
нищо лошо няма в това в слънчев съботен ден да излезеш в парка да изпушиш 1 коз и да изпиеш 2-3-4 бири
освен куките
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
аз съм тотално 'за' впрочем, не ме разбирайте грешно.
Легализиране и акциз 10 кинта на грам за здравната каса и сичко на 6.
тъп ли си
нали ще станем спирка за тревен туризъм
сега скапаните англичани идват за пиене и курви
представи си напушен слабоумник на какви мизерии е способен
понякога ей така си пишете
и аз се извинявам, че се набърках, просто освен, че принципно ми и инт за лечението, имам и леля болна от това, която като твоя приятел има периоди, в които се облича малко тип шаска васева, ама не от тъпотия, ами точно заради болестта, иначе си има и окей периоди, също така и тя плямпа разни такива щуротии и има кризи, при нея също е установена болестта, обаче не се знае как се е появила, преди си е била добре, после отишла студентка в русия и там нещо и станало и се върнала в кризистно състояние, водили са я по отделения и лекарства уж взима, ама не се знае, дали ги взима редовно...... и ми е чудно по какъв друг начин може да се помогне, та затова ;д
ми да става, бе - аз по 'слънчака' работа нямам - те там се влачат. От единия в другия крачол ми е.
ех какви шеги за това че е била студентка в русия ми хрумват ;д
ама не е редно <3
е?в момента всичко е пари.всички решения,които се взимат от управляващите е с цел да намажат....повече трева>повече туристи>повече пари
мизериите кой го инт?
не че не съм съгласен,но парите са приоритет на хората
даже ся като се замислих се зачудих защо не са я легализирали :Д:Д
Последно редактирано от skate : 04-01-2015 на 21:28
Тревата е еликсир на любовта, досега не съм видял някой да агресира от нея.
еми, сори, т'ва ми е мнението
//не съм. А ти ?
Не ми стана ясно какво значение има каква държава сме.
аурис, ти някакво съветче да дадеш за шизото или нещо.. май си запознат ;д
аз се канех да пускам тема, ама така и не се отсрамих ;/
Мдам,използвайте тука мястото....после като оттихне работата ме питайте някви работи,ако не др да сяда
оф, айде стига, не е анархи, че да проявяваме такова спам неуважение.. ;/
казах го добронамеренно и без никакъв сарказъм btw като пиша няма как да ми разбереш тона ;д не го смятам за неуважение. peace
ето ти въпрос
смяташ ли че е нормално хора с опит във форума да не могат да различат елементарна шегичка
как ли се справят ирл
И да ги взима редовно лекарствата - епизоди пак ще има - уточнявам в случай, че имаш подобни съмнения заради тях(епизодите). Няма с какво да помогнеш - достатъчно е да не утежняваш допълнително положението като се заяждаш или й оспорваш делюзиите.
102, подобно![]()
ии да, сори скейт ;д
подкрепям
+смятам,че трябва да се действа много деликатно с тях...да не им се крещи,да не ги оспорваш
Също,ако използват някакви по-тежки наркотици отказването им според мен не трябва да става изведнъж,а постепенно.
Но пък друго си е да се заведе човекът в специално заведение и да се работи с него с професионалисти.