- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Рафа, като знаеш как изглежда лиланда идва ли ти да я накажеш както ти си знаеш, по русенски?
Waikiki и Kenvelo.
Ето една http://1drv.ms/1ELFxUM
Последно редактирано от Rafa7a : 05-02-2015 на 15:45
ако се беше родил в Америка, какъв би бил животът ти според теб?
а в Африка?
даваш ли пари на просяците?
а храна на бездомните кучета?
Рафи, отбивам се да отбележа, че като малък съм пътувал с лодка по р. Дунав от с. Ряхово до един остров в реката (който по спомен мога да кажа, че бе приказно красив, а на няколко десетки метра от него водата на реката бе кристално чиста и ти стига до глезените). Сега проверих в Уикипедия и видях, че това село ти е що годе близо, та порасни още с някоя друга година и с компанията се организирайте и отидете - възможно е островът все още да си е толкова готин (аз бях там през лятото на 98-ма).![]()
Твърде повърхностно гледаш на нещата...В Щатите има 300 мил. души.. разбирасе има и такива,каквито ти каза(walmart people ;d) ,но не всички са такива.
и btw не всички в Африка са чернокожи
Що не харесваш америка ? Бразилците са симпатични хора, добродушковци.
Кво ти е мнението за Щатите. А за Русия ?
Какво е мнението на родителите ти за Щатите ? А за Русия ?
Гаден въпрос, но това има ли нещо общо с факта, че САЩ не признава арменския геноцид, а Русия е една от първите страни, които са го направили? Също Русия винаги е била съюзник на Армения.
Не. Просто САЩ не ми харесва като държава. Например Англия също не го е признал, но много бих искал да живея там.![]()
Как говориш за нещо, като не знаеш дали е така, а само си чувал?
Как не ти харесва САЩ?! Ходил ли си, живял ли си там? Аз съм на мнение, че човек не може да говори за нещо, което не е видял със собствените си очи.
Toва е религия и е съвсем различно. Това е вярване. Всеки си избира дали ще бъде вярващ или не. Окей.
Ама да ти каже Пенчо от село, че не му харесало в Щатите, щот напр. имало много черни и ти да си правиш някакви изводи, че щом на него не му харесва и на теб няма да ти хареса, ами да ви имам "плоското" мислене.