.
Затворена тема
Страница 26 от 354 ПървиПърви ... 162223242526272829303676126 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 8834
    Супер фен Аватара на bilqnavod
    1. Брюнетки или блондинки? Кои предпочиташ?
    2. Влюбвал ли си се от пръв поглед?
    3. С колко момичета си спал до сега?
    4. Имаш ли кулинарни умения? Ако да, какво умееш да готвиш и си го приготвяш най-често?
    5. Имал ли си постъпка, с която си се гордял много? Ако да, каква е тя?
    7. Какъв ти е успеха в училище? Доволен ли си от резултатите, които постигаш? Кой предмет ти върви най-много?
    8. Обичаш ли родителите си?
    9. Какво си мразил да правиш, а в последствие ти се е наложило да изпълняваш?
    10. Кое е нещото, което те стресира в живота ти?

Повече от фен
    От къде си?
    От къде ти дойде на ума този ник?
    Какво мислиш за хората които имат ясна цел в живота?
    А за тези които не знаят защо ходят на училище?
    Следваш ли нещо?
    Каква е твоята цел в живота?
    Обичаш ли футбола?
    Имаш ли хоби?
    Какво мислиш за хората които пушат?
    Пиеш ли?
    Колко ти беше най-дългата връзка?
    Какво мислиш за хората които дадоха живота си, за да сме тук сега?
    Какво мислиш за положението на България в момента?
    Ходиш ли на протести?
    Гласувал ли си за някоя партия?
    Какво мислиш за батките с ланците?
    Имаш ли кола?
    Коя е мечтаната кола?
    Били се включил към някоя организация за опазване на природата?
    Какво мислиш за форума?
    Кой е най-близкия ти човек от форума?
    Кое е най-хубавото момиче от форума?
    Кой е БОГА на форума?
    А най-големия трол?
    Какво мислиш за това :д http://prikachi.com/images/714/6928714H.jpg

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ай, адаш си на братя :3

Не би споделил нищо за личния си живот с малката си сестра, заради годините и. А смяташ ли, че тя има на какво да те научи? Всички можем да се поучим от по-малките деца: да бъдем по освободени от рамките на обществото, свободно да изразяваме чувствата и мислите си и да не ни вълнува толкова много мнението на другите.
    Какво те привлече в G. Orwell? Защо неговите книги? 1984 ми попадна случайно, понеже ми обясняваха от къде идва идеята за Big Brother и наблюдението нон-стоп. Книгите са интересни, авторът е бил отявлен социалист, но не се притеснява да критикува идеята. В книгите се поставят актуални и днес въпроси за личната свобода, правата на индивида и как човек може да стане същият като тези, които обвинява и да допуска същите грешки като тях.
    Състрадателен човек ли си? Винаги съм готов да помогна, дори на не толкова близък приятел. Като цяло, обаче, не съм състрадателен, вярвам, че всеки сам е виновен за положението или проблемите си.
    Защо пропуши? Защо продължаваш да пушиш? Като бях по-малък, 6-7 клас, "дърпахме", за да се правим на готини. После доста време бях спрял, но почнах "инцидентно" тук по една, там по една и за няколко месеца стана така, че пушех по една кутия на ден.
    Какво мислиш за хората, които казват, че са пропушили заради някакви лични проблеми? И аз съм имал мноотакива моменти: "дай да запаля,че ми е нервно". Като цяло не е добро извинение, щото не си решаваш проблема. От друга страна, обаче, е успокояващо. Ако си стресиран и се успокоиш, би могъл да мислиш по-трезво върху проблема и да го решиш по-лесно. Но аз пуша, така че не мога да съм мерило.
    Как разрешаваш проблемите си - тихо или не толкоз тихо? По-скоро в стил "тъмен балкански субект", с псувни, закани и шамари. Напоследък, обаче, не виждам смисъл от това да се ядосвам и гледам да подхождам културно.
    Какво за теб е късметът? Не можем ли да му намерим реална и обяснима дефиниция, досущ като интуицията - ака, интуицията са просто минали впечатления/уроци, които се появяват, когато имаш нужда от тях?Късмета, ако го приемем за получаването на някаква облага, всъщност е шансът точно ние да попаднем на положителната страна на една монета. Ако си намеря пари докато ходя - моята печалба е загуба за някой друг, а дали ще ги намеря аз или друг - това е просто шанс.
    .

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Имаш много гордо и красиво име

1 Подреден ли човек си ? Не. Освен папките на телефона, няма друго подредено около мен. Просто често съм твърде зает или мисля за нещо, за да се занимавам с маловажни неща като това да подреждам или да оставям нещо някъде. Майка ми му вика "мързел". Никога не си го изградих като навик, да съм подреден. Като решавам задачи също съм така, накрая ми се налага да ги преписвам, за да са подредени.
    2 Кой език би искал да научиш ? Сръбски. Иначе искам да си опресня знанията по немски.
    3 Какво е за теб спорта ? Важно нещо е. Тялото и съзнанието ни са неразделно свързани. Ако тялото е слабо, болнаво или недохранено и съзнанието ще е такъв. Спорта помага да поддържаме здраво тяло, от там да имаме ясни мисли. Спорта учи и на дисциплина.
    4 Спортиста на който се възхищаваш ? Анди Хъг
    5 В кой спорт смяташ че България е най-добра Олимпийски спорт ли? България е имала традиция в бокса, борбата и вдигането на тежести. Също и художествената гимнастика.
    6 А в кой на слаба ? Всъщност не знам, има доста спортове, в повечето имаме само отделни изяви, а не добри школи.
    7 Смяташ ли че е оправдано спортистите да не учат за сметак на тренировките ? Смятам, че е оправдано човек да прави това, което го кара да е щастлив. За съжаление денят има 24 часа и всеки си избира как да ги прекара. Ако искаш да си добър спортист - отиваш и тренираш. Колкото е нужно, щом искаш да си добър. Ако това значи да спреш с ученето, да нямаш време за приятелка или връзка и пиене петък вечер - правиш го. Въпрос на приоритети.
    .

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Минавам само да се възмутя за характеристиката на близнаците

Не, ще задам и въпрос, де.
    С какво обичаш да се занимаваш в свободното си време? Обичам да ходя по разни места с добра компания. Да пробвам нови неща. Екстраверт съм, обичам да общувам и да се запознавам.
    Иначе обичам да чета, като нещо ми стане интересно, проучвам темата от край до край. Заради това смея да твърдя, че съм доста компетентен за нещата, които говоря. Обичам да спортувам.

Смяташ ли да учиш и какво? Ще уча. Макар че, в днешно време, дипломата ти е необходима, ако смяташ да си търсиш работа. Аз лично искам да се занимавам със свои бизнес и идеи, в този смисъл не го правя, за да си намеря "добра и високоплатена длъжност". По-скоро приемам висшето като начин да се развия и да добия знания, които да прилагам в други области. Поради тази причина искам да уча нещо по-фундаментално, което да се прилага на много места. Като взема предвид и интересите ми - насочил съм се към приложна математика, някакъв тип информатика или в краен случай физика. Преди много ми беше мерак да мина целия път, включително и докторантура, но напоследък си мисля, че ако не виждам смисъл от това, което се учи - бих прекъснал.
    .

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Йеа, адаш. ^.^
    На кое животно приличаш най-много по характер? (Мишка, лъв, тигър, коте, жаба, хлебарка, панда, динозавър? Примерно де.) Казват, че на тия въпроси се отговаря с това, което първо ти дойде наум, така че от посочените избирам тигър.
    Последното нещо, което яде? Любими храни и напитки въобще? "калцоне с бекон", продават ги до училище. Обичам шкембе, таратор, мусака, зелеви сърми, дюнери, пържоли, дробчета, чушки бюрек, кашкавал пане, шапска салата и снежанка. Права ниом ниом ниом с тези вкусни балкански гозби. Обичам да пия фрешове, а напоследък и чай, и хубаво кафе.
    Обичаш ли да се гушкаш? Трябва да си много специална дама, за да заслужиш тази привилегия. Често гушкам и рандом познати и им казвам, че са изглеждали все едно имат нужда от малко обич.
    Предпочиташ по-голяма компания, маси и денсещи отгоре каки или по-скоро домашния уют със няколко „болни“ мозъци? Голяма компания, на домашен уют, с денсещи каки. Всъщност и двете ме кефят, ако хората са подходящи.
    Последната песен, която слуша? А въобще каква музика слушаш? На Кали новата, май се казва "Нива". Слушам турбофолк (чалга) от България и съседните страни. А също така рап, малко рок и метъл, имам няколко любими класически произведения. Електронна музика почти не слушам, освен трап. Въобще съм много отворен към музиката и слушам почти всичко с малки изключения.
    Имаш ли пиърсинг, татуировки, отличителни белези ако щеш? Ако да, разкажи малко повече за тях. Нямам нито татус, нито пиърсинг. Имам няколко шева на главата и няколко на пръста. Отличителното е, че съм много готин :O
    Някакви по-специални умения, таланти? Не мога да пея или рисувам. Танцувам доста зле, ама с желание. Повечето нещ, които хората описват като "талант", за мен, са плод на много работа, а не просто даром от природата.
    Какви цигари пушиш? Собрание, Виктори Голд, Парламент Аква блу.

Не съм чела всичките ти отговори до момента, съжалявам ако се повтарям.
    .

Мега фен Аватара на babity
    Защо все култови аватари?
    По какъв критерий ги избираш?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Аз лично искам да се занимавам със свои бизнес и идеи, в този смисъл не го правя, за да си намеря "добра и високоплатена длъжност".
    Нещо на Робърт Кийосаки чел ли си?
    Ако не, задължително го провери. С която и книга да започнеш, няма да сгрешиш.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Вучков. Колко голям фен си му ? Знаеш ли коя е най-добрата му черта ?

anonymous708973
    Guest
    Тоз и добри черти ли имал?

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Много къси и плитки отговори дотук, не съм доволна.

Какво означава да си свободен?
    Раждат ли се хората лоши или се/ги превръщат в такива?
    Какви са ти политическите убеждения?
    На колко години се чувстваш?
    Смяташ ли се за по-зрял от връстниците си?
    А на колко години наистина мислиш, че съм аз? ()
    Има ли непростими постъпки от страна на най-близките хора?
    Каква е разликата между "умен" и "интелигентен"?
    Кои добродетели цениш най-силно?
    1. Да можеш да действаш според собствената си воля. Не ми се тълкува този термин от правна или философска гледна точка, по интересна е вътрешната свобода. Да си свободен е, да успееш да надскочиш всякакви рамки и норми като религия, култура, обичаи и други неща, които често ни се налагат като "добри". Истинската вътрешна свобода е сам да взимаш решенията за себе си, без да се влияеш от оценката на другите за това, което правиш. Всеки човек сам е отговорен за рамките, с които да се съобразява.

2. В поголямата част се превръщат такива, макар че хората не са еднакви, когато се раждат - всеки получава различни генетични предразположения.

3. Не знам как да ги определя. Често хората делят политическите убеждения на "леви" и "десни". Това е грешно, тъй като трябва да оценяваме и социалната политика и икономическата. Вярвам, че образованите граждани н една държа трябва да могат да контролират пряко политиката, която се води. Също смятам, че всички трябва да имат равен достъп до образование и здравеопазване. Тези две услуги трябва да са безплатни, наред с още някои. Самото образование трябва да е задължително. Мога да говоря доста по темата - питай ме нещо по-конкретно.

3. На 18. Малко по-зрял съм като мислене, ама и обичам да се лигавя, така че се уравновесяват.

4. В много отношения - да. Не съм до там материалист и съм надскочил някои от простите неща, които ги вълнуват прекомерно.

5. Ще заложа - между 20 и 25.

6. Не обичам лъжата, предателството и лицемерието.

7. Има ли разлика? Умните хора знаят много неща, а интелигентните създават нещата, които после умните да трябва да учат

Ценя искреността, честността, доблестта и лоялността.

Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Вучков. Колко голям фен си му ? Знаеш ли коя е най-добрата му черта ?
    Не съм му фен

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Нещо на Робърт Кийосаки чел ли си?
    Ако не, задължително го провери. С която и книга да започнеш, няма да сгрешиш.
    Даже не съм го чувал, ще погледна

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Защо все култови аватари? Вучков е подобен на форумните ми коментари - простак с високи претенции.
    По какъв критерий ги избираш? Да е кочина и по някакъв начин да отразяват поведението ми тук.
    .

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Историческа личност, на която се възхищаваш?
    А сегашна?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на babity
    А простак ли си в средата си, сред свои?
    Къде би искал да пътуваш?
    Бил ли си извън България? (Ако да, къде?)
    За какво мечтаеш?
    Какво/кого можеш да кажеш, че обичаш, без да се замисляш?
    Егоист ли си?
    А егоизмът хубаво или лошо качество е?
    Пееш ли под душа?
    К'во правиш като си сам?
    Самотата...?

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Коя личност би покaнил дa седне нa столчето ?
    Обичaш ли дa критикувaш ?
    Към животното или човекa изпитвaш повече състрaдaние ?
    Имa ли нещо в теб което те дрaзни и се опитaш дa го промениш ?
    Кaквa колa кaрaш ?
    Оптимист ли си ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Кой си ти?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Май не ми отговори??? Няма нищо не ти се сърдя!

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    1. Брюнетки или блондинки? Кои предпочиташ? Брюнетки, ама и блондинки не отказвам.
    2. Влюбвал ли си се от пръв поглед? Случвало ми се е да харесам момиче от пръв поглед, ама чак да се влюбя...
    3. С колко момичета си спал до сега? Всъщност с нула, защото с никоя не съм спал, след като съм правил секс
    4. Имаш ли кулинарни умения? Ако да, какво умееш да готвиш и си го приготвяш най-често? Мога да правя задушени зеленчуци, котлети, пай, яйца и спагети. Колкото да не умра от глад.
    5. Имал ли си постъпка, с която си се гордял много? Ако да, каква е тя? Гордея се с това какъв човек съм.
    7. Какъв ти е успеха в училище? Доволен ли си от резултатите, които постигаш? Кой предмет ти върви най-много? Годишният ми успех последните години е близо до 5,50. Доволен съм от резултатите, тъй като средно, откакто съм в гимназията, уча под 2 часа седмично, а имам достатъчно добри оценки. Всички предмети ми вървят.
    8. Обичаш ли родителите си? Да, макар и да ги обвинявам за доста неща.
    9. Какво си мразил да правиш, а в последствие ти се е наложило да изпълняваш? По едно време много намразих да уча по математика, а сега ми се налага. Хаха
    10. Кое е нещото, което те стресира в живота ти? Опитвам се да подхождам положително към всичко. Стресират ме контактите с хора с ограничено мислене.
    .

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Коя личност би покaнил дa седне нa столчето ? Не знам кой е сядал до сега и кой - не.
    Обичaш ли дa критикувaш ? Да. Понякога градивно, а друг път просто, защото знам, че хората ще приемат навътре подмятанията ми.
    Към животното или човекa изпитвaш повече състрaдaние ? Зависи от ситуацията.
    Имa ли нещо в теб което те дрaзни и се опитaш дa го промениш ? Иска ми се да съм по постоянен и концентриран върху някои от целите ми.
    Кaквa колa кaрaш ? Нямам книжка все още, но имам Шкода.
    Оптимист ли си ? Старая се.
    .

Мега фен Аватара на 102
    Играеш ли шах ? Айде да играем ?

1 Какво мислиш за разните статуси и т.н когато известна личност умре ? Подкрепяш ли ги или смяташ че всеки човешки живот е важен ?
    2 Обичаш ли да се усървашенстваш като човек или не ?
    3 Ако бъдещата ти съпруга не може да има деца но я обичаш би ли я напуснал ?
    4 Нежен или груб секс предпочиташ ?

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Играеш ли шах ? Айде да играем ?
    Играя шах винаги когато мога, но напоследък се случва много рядко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си