- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Като непоправимото куче сте.
![]()
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ха! Защото!
„Преуморените коне убиват, нали?“Първоначално написано от pandabear
Или „Донесени от вихъра“.
Или „Пикарески за Юнаци и злодеи“...
Може и паметта да ме лъже, но нямаше ли едни 5-6 глави, в които Милейди разказваше някакви нейни премеждия, като разказ в разказа?Първоначално написано от Corb1225
(Боли ме писателската жлеза от толкова повторения на корена „разказ“ в едно изречение – но тъкмо днеска прочетох как е важно да не се втеляваме за всяка подробност, ако не искаме да ни се сецне музата... та го оставям така. Дюс. Нередактирано. Грозотийка... Опа. Опа! Пазете музата!)
С въпроси, изчерпваеми с едносричен отговор... не, това вече го казах.Първоначално написано от Lilanda
С, ами, липса на въпроси?
Тъкмо преди малко си говорихме със Слънцето (домашнотоПървоначално написано от Ivaaaaa
) колко усилия и ресурс отиват, за да се купи едно жилище. И колко ресурс и усилия отиват, за да си създадем общност – място, където ИСКАМЕ да живеем. Среда, в която ще се чувстваме у дома. И дали двете се съчетават, и как, и какво жилище и общност си представяме след 5-10 години...
Аз съм станал много щастлив човек, понеже рядко ми хрумва да мисля за след 5-10 години. (И доволно тъп, понеже хич не мога да си се представя тогава... язък за всичката фантастика, дето е минала през очите ми.) Живея в „тук и сега“. Но когато Слънцето (което идва от Страната на бъдещето, и пак там се прибира, когато „тук и сега“ ѝ е неуютно) ми зададе такива въпроси, се стягам и почвам да работя в, ъъъ, посоки. (Напосоки?)
Сега например си мисля какви общностни случки мога да случа на мойта другарска среда в следващите 2-3 месеца. (И се кефя да отгатвам те с какви биха ме изненадали мен. Ама не се напъвам много, да не взема да им разваля изненадите...Обичам изненади.)
Защото беше единственият, в който се събират растящи човеци с всякакви (а не само четящи) интереси. (Читателските форуми ги знам почти всички.) Аз постоянно търся своя народ, my kin. Сред растящи човеци се чувствам, ами, сред свои. Насърчават ме да раста и аз.Първоначално написано от dreamwalker
(Тия въпроси, които ми задавате тук... знаете ли от колко време никой не ме е питал такива? Или пък... аз не съм оставял пролука да ме попитат. :/ Благодаря. Наистина.)
Пък ако се окаже, че споделяме и любима книга или методология за спасяване на света... ехаааааа!![]()
![]()
(следва)
Последно редактирано от Кал : 05-26-2015 на 20:26
С Ива гаджета ли сте ?
Как се събрахте ?
Говорили сте си вече за нещо по-сериозно като деца ?
това ти ли си на аватара?
Шерлок Холмс или Джон Уотсън?
очилата секси ли са?
тъмноока или светлоока?
вино или уиски?
десерт или основно?
Дразнят ли те въпросите ми?
защо не отговаряш на всички въпроси, за кво си направих труда да ги формулирам така, че да ти удовлетворяват претенциите за дълги отговори -.-
Елементарни сте ;д.
Кал, започвам с обещаните въпроси, ще ти ги давам един по един, както ти харесва ;д.
Какво мислиш за макиавелистичната мъдрост: "Целта оправдава средствата"? Разсъждавай върху нея. Също, ако може да направиш този тест и да си постнеш резултата.
^ А защо припознаваш себе си в думите ми? Ти не си казала нищо нередно.