Първоначално написано от
Ivaaaaa
как си представяш 'спокойствието', което искаш? - под формата на дървена къщичка в гората. ама с ток, че съм глезен (blush)
страх ли те е от смъртта? - да, страх ме е. всеки, който твърди, че не го е страх от смъртта, лъже
какво става след като умрем? - прераждаме се :О или пък не, не знам. но мисля, че тая ... енергия, която е човек, няма как просто да се изгуби.
пък и тва е по-яко от другата опция, просто да си стоим умрели
любима книга, песен, филм, мисъл? - поради някаква причина първото, което ми изникна в ума за книга е "Тайнственият остров" на Жул Верн, много любима книжка като бях малък хД. песни - много, няма да изброявам. филм - Tideland на Гилиъм.
Naked have I seen both of them, the greatest man and the smallest man. All too similar are they still to each other. Verily, even the greatest found I all too human. - тва е цитат, който харесвам
суетен ли си? лошо ли е да си суетен? - ужасно далеч съм от тва да бъда суетен. не бих казал, че е "лошо", ама прекалената суетност е доста дразнеща (както всичко прекалено, всъщност)
кое е първото нещо, което забелязваш (външно) у едно момиче/жена? - трудно, не съм се замислял за това. май ще отговоря с косата и носа (да, носа :Д)
можеш ли да обобщиш от опита си какъв тип характер жена би ти паснала за партньорка? а какво би те облъснало? какво не би могъл да преглътнеш и да попречи на връзката ви? - в най-общи линии - активен човек и общителен човек, който да компенсира моя летаргизъм и темерутщина. някой, който да ме ръчка и да ме бута напред, щото ако остане на мене, доникъде нема да я докарам. някой, с идеи и визия за бъдещето, и то ясни такива, не "не знам, ще видим".
би ме отблъснала откровена, чисто човешка глупост. също така и прекалено яростно навлизане в "личното пространство"; и макар тея гореизброените неща до голяма степен да предполагат такова навлизане, има едни граници, които не обичам да се преминават и има едни моменти, когато искам да съм сам и да мълча, и очаквам някво разбиране.
засега толко3