.
Затворена тема
Страница 294 от 354 ПървиПърви ... 194244284290291292293294295296297298304344 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 326 до 7 350 от общо 8834
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Мързи ме да отварям шопенхауер, за да те надспорвам по лейм начин, очевидно е, както казах, че всяка втора дума в тази тема ти е, че папугай заслужава съжаление.

"Затова настоявам да ми поясниш, за да ти кажа къде грешиш."

Ако не ти е ясно, как знаеш, че греша.

Смешна работа.

Едит 3: Още съм поразена, че ти си този, който ни пишеше за сирене от името на феичка, сериозно ли човек, сериозно ли.
    Последно редактирано от NomNomNom : 06-15-2015 на 22:32
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Corb1225
    Просто ми поясни тогава и ще коментираме.
    Виждам, че достигаш до изстъпление в желанието си да защитиш неразбрания бездушен папугай. Това говори само по себе си.

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Бих си пила кафето с него, но не пия кафе
    лолнах лекичко
    всъщност дори доста стабилно, като за 2 през нощта

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Моята величайша особа не заслужава такова внимание. corb с причина съм го кръстил Шаро, тича след мен и се радва на всеки жест на внимание, направо е страшно как му работи въображението и какви сценарии си измисля.
    как им викаха - фурнаджийски лопати, всеки ден са с различно мнение и се въртят според обстановката.
    Номном, след 'настоявам да ми поясниш, за да ти кажа къде грешиш' би трябвало да си осъзнала, че си губиш времето.

Повече от фен Аватара на Кал
    inewton, какво би могло да те обиди?

А да те зареди?

П.П. Седиш на стола 11-а страница, засрами се...

(Не ми се връзвай – гавря се с някои порядки и потребители тук. )
    Последно редактирано от Кал : 06-16-2015 на 09:20

Цитирай Първоначално написано от Кал Виж мнението
    Съжалявам, половината коментари са мои, засрамвам се.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland

А да те зареди?

И с всички да се гавриш, не е проблем.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri

А да те зареди?

Сигурно има нещо, което може да ме обиди, но в момента не се сещам. Аз по принцип трудно се обиждам.

Има много неща, които могат да ме заредят. Филми, музика, хора, книги. Но може би най- много ме зареждат хора и филми.

P.S. Засрамвам се

Супер фен Аватара на paradosou
    Изпитах и аз желание да се включа . Папугай тези дни го вкарах в списъка с игнорирани (за опцията на форума говоря), ама просто ей така, за да видя новите висоти на неадекватност, прочетох все пак наредбите в Дневника. Изумявам се как въобще някой може да го определи като пич след като той налива по адски отблъскващ начин, и то в конкретния случай за килограми... Ами ако мацката е страдала например от хормонален проблем (извинявам се на babity, че намесвам и аз темата, просто цялата сценка беше гнусна и ме избива на възмущение ) и това е било причина за необходимостта да смъкне? Не е ли до голяма степен разбираемо да си спомня с подчертано неудоволствие за тоя период?! Даже да приемем, че здравословни проблеми изобщо не е имало, пак е безкрайно зле да драскаш шегички... Кажи там едно "Респект за силната воля да свалиш килограми" и да се приключва... Съгласна съм, че са привлекателни тези, които си знаят стойността, които отвръщат адекватно на кофти подмятания (ако въобще сметнат, че си струва да го правят) и които не се разстройват кой знае колко от обиди. Наистина говори за характер, ама пък повечето хора си имат 1-2 доста слаби места. И какво? Дай да се възползваме от нечия по-остра реакция или от нечия чувствителност... На мен например скоро ми беше казал, че еди кой си бил един от малкото, които ми били "навити" във форума, един вид има предвид как съм отблъскваща и не са много момчетата, които ще се излъжат с мен . Не съм се трогнала, това си му е редовна част от репертоара, ама е смотан самият факт, че има разни, които си отделят немалка част от времето, за да говорят така. Отделно постоянно - наистина постоянно - разнородни сексуални вметки, и то към момичета, дето са значително под неговите години... 1-2-5 пъти да се закачи публично с момиче колкото него горе-долу, едва ли някой би се трогнал, ама ситуацията е доста различна. Чак ми става донякъде смешно.
    Мое мнение - нереално отблъсква нагласата, която все едно се опитва да убеди, че да редиш е напълно в реда на нещата и обкръжението ти просто трябва да свиква. Гадно е. В неговия случай имам усещането, че май провежда някакви лични "тестове" с цел да проучи доколко човекът отсреща носи на гавра от тежките. Филмарски ще прозвучи вероятно, обаче... за какви опитни мишки си говорим тук, хах?! И да, в случай че след определен момент нечия чаша прелее - край, тъп си, нямаш чувство за хумор. Мерси, предпочитам да съм скучна. За мен е комплимент такива хора да не ми се радват xD.
    Последно редактирано от paradosou : 06-16-2015 на 14:07

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    На мен например скоро ми беше казал, че еди кой си бил един от малкото, които ми били "навити" във форума,
    аз еди кой си ли съм
    бахти
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

не ми се щеше да превръщаме темата във форумна сага с много замесени имена

Супер фен Аватара на Vanchhh

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Ами ако мацката е страдала например от хормонален проблем
    Отделно постоянно - наистина постоянно - разнородни сексуални вметки, и то към момичета, дето са значително под неговите години...
    Само за първото съм съгласна, наистина би било гадно. (а това, че ако беше така, нямаше да ги свали с аеробика, е друг въпрос). Да поясня, че тя говореше принципно, че се сваляли много кила, а не за себе си. (почти съм сигурна)

Второто отдавна искам да го коментирам, сега ми даваш повод. На тия подмятания, които впрочем бихте получили и от 50-60 годишни в пространство без задръжки, защо се отговаря макар и в същия шеговит контекст. Като ви е толкова отвратително да сте непълнолетни момиченца на 15 и някой на >2 пъти повече години да ви задява, защо отвръщате, че и сами се бутат някои.
    Като това за теб е комплимент, защо дойде сега да се оплачеш? Би следвало по твоята логика изказването, че на дадена снимка нещо не си се гримирала ок, защото по принцип си хубава, да е антикомплимент. Само че аз оплакване не видях.
    Чешете си егото по един доста странен начин и при първата обида тичате да се оплачете. Еми или/или.

Аре, задавайте въпроси, спрете с тия лични драми.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    аз еди кой си ли съм
    бахти
    http://vignette2.wikia.nocookie.net/...20140127070531

Не се оплаквам, казвам, че е противно. Чак драма не бих го нарекла.
    Твоите въпроси къде са? Знам, че звуча заядливо като ти отговарям, ама... а де .
    Последно редактирано от paradosou : 06-16-2015 на 14:46

Филмарски ще прозвучи вероятно, обаче... за какви опитни мишки си говорим тук, хах?!
    Има два вида, едните са бели, а другите са черни.
    Да ти кажа ли ти от кои си ?

Не се оплаквам, казвам, че е противно.
    Извиних ти се веднъж, втори път няма да има и ще пренебрегна факта, че си ми от града.
    Ще получиш цялото ми внимание, да видим дали наистина не ти пука.

Град
    Sofia
    Твоите въпроси къде са? Знам, че звуча заядливо като ти отговарям, ама... а де .
    е, зададох ти ги горе :Д Ама ще повторя основния )
    Защо отвръщате и се включвате в закачилива дискусия, след като ви е противно?

Не съм търсила извинение и даже се получава така, че съм пропуснала, че някога е имало такова. Ем, нека получа внимание, няма да отразя, както споменах тези дни влезе в игнорирани и сега пак ще те върна в тия настройки; причината няма да е, че не би ми понесло. Да кажем, че намирам за безсмислено да чета.

http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11312450

Не изглежда точно като извинение, но е такова, аз повече не мога, не съм свикнал и не знам как го правят нормалните хора.

therichbitch, мислех, че говориш за въпроси към момчето на стола btw наистина се скастрям мислено, че така разводнявам, някво неуважително е.
    На въпроса - всички малко или много сме реагирали на нещо, казано във форума, защото примерно ни се е сторило кофти. В случая както казах ме изби на възмущение и затова изразявам позиция. Нямам намерение да навлизам в кой знае каква дискусия (та да стане още по-противно) специално като се касае за някакъв си онлайн непознат.

Мега фен Аватара на pandabear
    как е възможно да приемаш рандъм писаници тук за гавра? представям си в реалния живот каква ти е дефиницията за тази дума. другите неща ще ги игнорирам, защото смятам, че се изложи малко и не искам да наливам масло в огъня, тъй като си ми симпатична.

Супер фен Аватара на Corb1225
    Вие сте ненормални бе. Рандъм писаници били. Дотолкова ли сте изпразнени от същност, че да игнорирате действията на някой си, само защото с вас се държи добре? Явно не ви достига капацитет да разберете, че тук въпроса не е как се възприема от потърпевшите, а самата постъпка. Надявам се просто да са ви скачали по главата, а да не сте такива безчестни и безчувствени хора по природа.

Град
    Sofia
    therichbitch, мислех, че говориш за въпроси към момчето на стола
    Момче, момиче, все тая. Аз въпроси имам много за всичко и всеки, само да има кой да им отговори.

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    игнорирате действията на някой си, само защото с вас се държи добре
    Има го и това, наистина една огромна част тук са оперирани от обективност.

Супер фен
    panda,

къв реален живот бе мацка ? ти ИРЛ такива индивиди познаваш ли като посещаващите форума ? Аз не - затва и влизам - понякога е забавно да чета, понякога досадно ... разнообразие а у

реален живот разправя ;д В реалния живот с тва отношение 2 неща могат да се случат - някой директно да ти разпилее зъбите или друг да се окаже малко по-търпелив, да му се качиш на главата и тогава да ти разпилее зъбите

и тва не важи само за на папагала постовете а за целия форум с няколко там заблудени еднорога (един от тях даже е писал по-нагоре)

та недей поне го изкарва нормално поведение щото просто не е

дори нз що пиша просто не ми хареса поста ти, сори

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Има го и това, наистина една огромна част тук са оперирани от обективност.
    Да не казваш, че има и такива, които не ме харесват ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си