- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Някви специални екипи имате ли, с какво си облечена в момента ?
а не съм те разбрал, сори
ми paradosou е добра душа, остави я да се вузмущава
понякога съм забавна. за цинична, не знам. за първи път ми го казват. пардон, пишат.
защо си мислиш, че искам да те разбирам? и какво точно има да ти се разбира на теб?
настроението ти се променя, като на жена в менопауза. мнението ти също. още по-зле е, че въпросното ти мнение за хората се ръководи от постовете им тук.
Шаро, кухата ти тиква не може да смели прости неща и ще ти го кажа като на идиот, защото си такъв.
На номном знаеш ли колко пъти съм и казвал, че преди години е приличала на кюфте, как пък веднъж не го прие като обида, то акъл е нужен, за да прозреш зад думите, иначе малоумниците четат и приемат всичко за истина.
На Ива десетки пъти съм писал за циците, тя някога да се е засегнала.
Пандата също съм я закачал, но тя рядко пише и не ми дава възможност да се изявя.
Ти си била страшно проста вагина (да ти влезна малко в тона). Радвай се там на жалкото си, лишено от душевност, съществуване и се мисли за много корава.
Настроението ми по никакъв начин не влияе на никое от решенията и постъпките ми, защото за разлика от някои хора аз мисля критично и винаги поставям всичко под съмнение, и не се ръководя от нерационални подбуди. Изменението в мненията ми винаги е на база обективен анализ, познанието за света и за себе си трябва да се търси и надгражда постоянно, но къде съм тръгнал да обяснявам такива неща на елементарна личност като теб. Мислете си се за много принципни и постоянни, отстоявайки собствената си простотия и слепота.
Хайде пак за изнасилвачите и чувствителността на жертвите. Явно все пак осъзнаваш какво правиш, което аз знаех, но нека да се види ясно.
Последно редактирано от Corb1225 : 06-16-2015 на 16:18
bahti ludite det ste
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Още ли сте на тази вълна?
Като не ви е приятен даден потребител, го игнорирате и не го четете, не е трудно.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
rafa7a razpynat na stola
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...