.
Затворена тема
Страница 305 от 354 ПървиПърви ... 205255295301302303304305306307308309315 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 601 до 7 625 от общо 8834
    Супер фен Аватара на Corb1225
    Защо смяташ нетактичната директност за положително качество?
    Любимият въпрос на метълите ;д: какво мислиш за чалгата?
    Смяташ ли се за толерантен и широко скроен човек?
    Кои женски черти те облъскват?
    Какво мислиш за феминизма?
    Какво ти е мнението за хомосексуализма и представителите му?
    Как би разтълкувала следната мисъл: "Щастието не е лесно постижимо : трудно е да го откриеш в самия себе си и невъзможно другаде"? Ще ти помогна с още една за пояснение: "Щастието или нещастието се определя не от онова, което нещата обективно и реално са, а от онова, което те са за нас, в нашите представи."

Това е от мен засега.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Какво искаш да учиш и къде? Компютърна графика, но още не съм обмисляла къде
    И как си го решила ?
    Гледал съм ти фейса, там не видях грам интерес свързан със CG или каквото и да е подобно.

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Защо смяташ нетактичната директност за положително качество? Защото казвам на хората каквото имам да им казвам, без заобиколки, така както са наистина и често пъти искат да ме бият, защото знаят, че съм права, а на мен това много ми харесва.
    Любимият въпрос на метълите ;д: какво мислиш за чалгата? За днешната - баси помията. Ретро чалгата ней чак толкова зле.
    Смяташ ли се за толерантен и широко скроен човек? Много зависи за какво става дума. Веднъж се разхождах с една моя приятелка и видяхме някакво момиче - 2 на 2, не върви, ми се търкаля в една прилепнала блузка, клинче и аз и казах (на приятелката), че това просто изглежда ужасно и ако един човек е мързелив, никой не е длъжен да гледа резултатите от това или ако има някакъв здравословен проблем, поне малко да съобразява облеклото с тялото си, отново никой не е длъжен да гледа резултатите. Тя ми каза, че съм била тесногръда. Но аз лично не бих се определила като тесногръда. Толерантна съм. Но понякога толерантността при мен е равна на проява на търпение към нещо/някой.
    Кои женски черти те облъскват? Змийските, най-общо казано, прекаленото мрънкане...
    Какво мислиш за феминизма? Много изкривено понятие в последно време. На феминистките мога да кажа само "цепете си сами дървата, отваряйте си сами вратата, поправяйте си сами колите, мъкнете си сами саковете с покупки и не се оплаквайте, че мъжете ви не искат да го правят вместо вас. Нали жените и мъжете трябва да са равни?"
    Какво ти е мнението за хомосексуализма и представителите му? Не съм хомофоб, но сууупер много мразя някви хомота да демонстрират сексуалната си ориентация. И нямам предвид, че бих се издразнила ако видя хора от един и същи пол да се целуват на улицата, но гей парадите са адска тъпотия. Все едно аз да хвана гаджето под ръка и да парадираме, че сме хетеросексуални. Сега се сетих, че един познат наскоро ходи да бачка в една ферма в Холандия на нещо като биргада. Там имало някакви български лесбийки и просто мразели всички без причина. Най-вероятно защото са се комплексирали нещо или пък защото смятат, че всички останали са им криви...? Не мразя нищо и никого, докато не започне да ми пречи.
    Как би разтълкувала следната мисъл: "Щастието не е лесно постижимо : трудно е да го откриеш в самия себе си и невъзможно другаде"? Ще ти помогна с още една за пояснение: "Щастието или нещастието се определя не от онова, което нещата обективно и реално са, а от онова, което те са за нас, в нашите представи." Щастието за мен е лесно постижимо. Защото зависи от самия теб. Не слагай ключовете за него в нечии друг джоб. Защото тогава то се превръща от константа, каквато можеш да го направиш сам, в променлива, щом зависи от някой друг. Щастието идва с това, което правиш за себе си. Доста често вмъквам тази приказка "Каквото можеш сам да си направиш, никой друг не може да ти го направи."

Това е от мен засега.
    .

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    И как си го решила ? Преди често ми се случваше мнението ми да бъде подценено заради годините. За това и вече не ги споменавам.
    Гледал съм ти фейса, там не видях грам интерес свързан със CG или каквото и да е подобно. Аз лично не виждам прифила си във фейса като личен дневник. Не смятам и че не мога да се интересувам от нещо, след като не съм проявила интерес към него в някво сайтче. Имам и интерес към pole танците, но не съм споделяла клипчета с мацки, танцуващи на пилони. И от дрифт и коли се интересувам, ходя си по ралита, събори и т.н., но пак не съм го изтъквала във интернет пространството.
    .

Не ми се спори, не ми се и обяснява, вчера щях да ти дам моят профил там и да видиш, какво точно имам предвид, но в момента всичко е скрито или зададено само за приятели.
    Споменал съм го с причина, там можеш да получиш огромно количество информация и да се информираш за много неща, дори за мен това е единствената причина да влизам.

Мега фен Аватара на Dagichka
    papugai всички ли от форума имаш във фейса :о

любим спомен от детството?
    имаш ли татуировки/какви искаш да си направиш?
    колко често се усмихваш?
    любим цвят (предполагам черно, но все пак :д)?
    последното нещо, което те ядоса?

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    papugai всички ли от форума имаш във фейса :о
    Имам тези с гръдна над 90

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Имаш ли любими предмети в училище?

Кой предмет ти се удава най-много?

Имаш ли братя или сестри? А би ли искала да имаш?

Разбираш ли се със съседите си?

Какво мислиш за dreamwalker?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

любим спомен от детството? Една двуметрова дъска, дебела 3 сантиметра ме фрасна много здраво по главата. От тогава май има няква промяна в мен. Детството ми не беше много вълнуващо. Още тогава смятах връстниците си за идиоти и... пазех дивана вкъщи по свое желание.
    имаш ли татуировки/какви искаш да си направиш? за сега нямам. Мисля да си правя на лявата ръка до лакътя за сега - прилепи, бодлива тел и А-то на Nargaroth. Това за сега. Може и някой гарван, но на рамото или гърба.
    колко често се усмихваш? Рядко. Човек трудно може да ме накара да се усмихна.
    любим цвят (предполагам черно, но все пак :д)? И червено, но и синьото не е за подценяване.
    последното нещо, което те ядоса? Майка ми: "Няма да си купуваш дезодоранти! Вредни са! Научих рецепта за мазило, с което не се потиш, от интернет". Кожата ми се инфектира брутално от всякакви други неща, различни от дезодорант. Големи преговори бяха. И нали споменах, че много мразя мрънкането...
    .

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Имаш ли любими предмети в училище? Английски и български език.

Кой предмет ти се удава най-много? Отново английския и българския.

Имаш ли братя или сестри? А би ли искала да имаш? Не и не искам. Малко егоист си падам. Ще трябва да деля така и иначе не голямата заплата на майката с още някой и то по задължение, а не съм много, много по задължителното делене на каквото и да било.

Разбираш ли се със съседите си? Да. Защото са глухи, а и не прекарвам кой знае колко време вкъщи и не се засичаме често.

Какво мислиш за dreamwalker? Първоначално мислех, че ме хейтва, но ми се струва сладурана. Има нещо в нея, което ми харесва.
    .

Повече от фен Аватара на Кал
    Какво търсиш в едно истинско приятелство?

А колко пари струва такова приятелство?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Имам тези с гръдна над 90
    Да бее.

Аз засега само чета ^^
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Да бее.
    На теб ти беше 89, толкова си ми казвала, сега само Анджи трябва да добавя, и тя е с над 90

Мега фен Аватара на NomNomNom
    На теб ти беше 89, толкова си ми казвала, сега само Анджи трябва да добавя, и тя е с над 90
    нали съм качила на дупе и цици, като премеря идните дни, щ'и кажа
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Кал Виж мнението
    Какво търсиш в едно истинско приятелство? Разбиране, умение за пазене на тайни и безрезервно отзоваване, когато другия има нужда.

А колко пари струва такова приятелство? Точно такова приятелство не се купува. Гради се. Можеш да си купиш лицемери, например.
    .

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Би ли разказала за някое от опасните неща, с които спомена, че се забавляваш?
    Високото ти самочувствие не отблъсква ли хората?
    Кога едно момиче става жена?
    Любим женски вокал?
    До късно ли спиш? Помниш ли си сънищата?
    Хазартна личност ли си?

Супер фен
    мислил ли си некога да си смениш ника от пердето на щората примерно

Цитирай Първоначално написано от sl1nceetoo Виж мнението
    Би ли разказала за някое от опасните неща, с които спомена, че се забавляваш? Скачане от водопади във вирове или стоене на ръба на фрапантно високи места, например.
    Високото ти самочувствие не отблъсква ли хората? Не бих казала, че е точно отблъскване, просто се садват около мен някои пендита и миндили.
    Кога едно момиче става жена? Когато разбере, че това, което трябва да стои гордо вдигнато във въздуха, е главата, не краката.
    Любим женски вокал? Май си остава една моя приятелка. В плейлиста ми преобладават мъжките вокали, като изключим хаусчетата.
    До късно ли спиш? Помниш ли си сънищата? Доста даже. При мен може да се каже, че е прекалено. Все пак става дума за 15-16 часа нужда от сън. Помня сънищата си, да но проблема с моето спане е, че имам прояви на сомнамбулизъм понякога. В по-чести случаи бивам събудена от някого, за да направя нещо дребно или за да говоря по телефона. Тогава или си мисля, че е било сън, или не помня абсолютно нищо. Така веднъж щях да предозирам с един антибиотик.
    Хазартна личност ли си? Кефят ме хазартните игри, да, но не бих се определила чак като хазартна личност.
    Цитирай Първоначално написано от 102thedream Виж мнението
    мислил ли си некога да си смениш ника от пердето на щората примерно Не.
    .

Супер фен Аватара на skate
    Любима храна?
    любима напитка?
    трева пушиш ли?
    плодова торта

Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    Любима храна? Пържоли и ориз с пилешко и зеленчуци по китайски.
    любима напитка? Кафе и вино.
    трева пушиш ли? Не.
    плодова торта Всякакви тортички обичам, стига да не са сметанови.
    .

Супер фен Аватара на tireheb
    първия или третия батори?

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    първия или третия батори? Първия.
    .

Мега фен Аватара на Dagichka
    какво би искала да работиш?
    в коя страна се виждаш след 10 години?
    първата ти мисъл като се събудиш е..?
    не можеш без..?
    би премахнала от живота си веднага без колебание..?

Banned Повече от фен
    какво би искала да работиш?
    в коя страна се виждаш след 10 години?
    първата ти мисъл като се събудиш е..?
    не можеш без..?
    би премахнала от живота си веднага без колебание..?
    tiho

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си