- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Ракши е съгласен, други мераклии не виждам, so
хелов, как си, какво правиш?
как се казваш, на колко си, учиш ли, какво?
братя/сестри? в какви взаимоотношения си с тях? а с вашите?
влюбвал ли си се? какво е чувството?
кои са най-хубавите и най-лошите ти моменти/спомени?
освен фитнес, какви други спортове харесваш? какви хобита имаш?
любими песен/група/изпълнител/филм/книга/стихотворение?
как описваш себе си и как мислиш, че те описват другите?
вярващ ли си?
какво ще стане след като умрем? :<
Последно редактирано от Ivaaaaa : 07-13-2015 на 08:20
колегата ли ще го пържиме? супер.
обичал ли си? какво е чувството? с кое би го сравнил за по-точна представа?
има ли "свЕСсни" жени? попадал ли си на такава?
в люлин що толкова лъжете :Д?
WE ARE NOT ANGELS!
о, Иисусе защо се съгласих![]()
![]()
боли ме главата, дехидратиран
Б., 18, 2ра АЕГ
сестра, предимно добри, като цяло ок
да, отвратително
еми последния ми добър момент беше на състезание, последния лош, който мога да кажа - един човек умря пред мен
обожавам баскетбол и волейбол, не съм фен на футбола щот съм много слаб :Д, в момента не ги практикувам защото са ми зле коленете, обичам да гледам и щанги и като цяло почти всичко на летните олимпийски, плуването е готино. За хоби не съм сигурен какво мога да кажа, защото не правя много неща. Гледам адски много клипове в ютуб, ако това се брои![]()
песен - зависи от настроението, вчера много ми хареса тая новата чалгийка с джорджано, въпреки че гласа му прогаря ушите ми. Иначе Fort Minor - Remember the name; Eminem - Spacebound; Eminem - Phenomenal; Arctic Mokeys - R U mine; за тези се сетих в момента ;д аа и Imagine Dragons - Radioactive и още няколко техни песни. Кефят ме и Red hot...
група - линкин парк ми допадат, arctic monkeys, imagine dragons
изпълнител - като соло еминем и 2пак,адел пее готино, тази Sia също много ми допада
филм - V for Vendetta ми е в топа, както и Batman, адски много обичам батман :Д
Книга - една поредица "хроники на древния мрак" ми е №1; всякакви произведения и бг и чужди ми допадат; много обичам и древногръцките митове и легенди както и nordic митологията.
стихотворение - "моята молитва"
не съм вярващ, смятам че религията е един от най-големите drawback-ове на човечеството. и ако ще се вярва в някаква велика сила това далеч няма да е Иисус.
в най-добрия случай ще се разградим, но ако трябва да съм малко по-разчупен бих казъл, че ще се преродим в някакво друго същество или растение, ма едва ли :Д А ако става въпрос за ад и рай бих предпочел мюсюлманския - Яна/Жана не съм сигурен как се казва, просто щото е по-готин от християнския.
не знам, честно казано. влюбвал съм се one too many times, ама за такава синтезирана обич не знам дали мога да говоря. :Д чувството е едновременно прекрасно и отвратително. еми мога да го сравня с клековетезащото и те са едновременно най-якото и най-гадното нещо, което човек може да си причини (нимоа да измисля по-добро сравнение), смисл понякога те смачква, понякога си на седмото небе, понякога те наранява доста тежко, but in the end of the day you still love it.
значи за жените вярвам, че всяка може да има добри страни![]()
![]()
имайки това в предвид повечето са боклуци. смисл познаваш някво момиче и тя е най-прекрасното същество, което ходи по тази земя иии в следващия момент е пияна и се натиска с 4 момчета в интервал от 40 минути. Някакси разваля представите ти за всичко свято,не знам, може просто аз да съм счупен.
начи тва с люлин е масова заблуда :Д :Д :Д Смисл има и много добри хора, но има и пълни нещастници. И именно нещастниците носят лошата слава. В съседния вход има дилър, но изглежда като добър човек![]()
![]()
лятото се сбих с некъв щото говореше някви неща за люлин
![]()
![]()
адски много го обичам тоя квартал.
Не бе, той квартала е отвратителен, просто съм се научил да виждам красивото, а не сивото![]()
Едно време ненавиждах чалгата и не можех да я понасям, сега еволюирах или по-скоро деградирах и почнах да слушам. Така или иначе прогресивно затъпявам, поне да се възползвам докато мога![]()
Тя песента има данни за хит, ама тоя гнусен дегенерат разваля всичко :/ Плейлиста ми е общо взето - рап, хип хоп, трап, чалга, слави, техно, рнб, метал :Д
С трапа ме спечели. Навътре ли си или слушаш, квот набараш ;д? Ако си навътре: имаш ли любими...хмм...автори (не знам каква друга дума да употребя на български) на трап? Може също да кажеш и кои вокалисти харесваш.
колега, разочарова ме с тая чалгия. спадна ти левела на респект
кое те накара да слушаш тая помия?
заради курвите ли ходиш по чалгарници?
текста ли ти харесва?
кое точно ти харесва?
докато отговаряш на хората, моля преслушай тоя сет на We Are Not Angels https://www.youtube.com/watch?v=4_sj4rktcxc
WE ARE NOT ANGELS!
https://www.youtube.com/watch?v=MYKh...Laa0UCI0dERWRY е тва плейлистче го въртя.
нямам някви специални предпочитания, стига да ми харесва как звучи го слушам
и аз се разочаровах от себе си...
няма никакъв смисъл и ми освобождава психиката някак, другите неща, които слушам са обвързани с няква емоция, като го слушам това мозъка ми не работи. главно затова + че като открих алкохола стигнах до извода, че най-добре се пие на сребско и чалга :Д
почти не ходя по дискотеки, само на морето (където буквално няма къде да отидеш, ако не искаш да си седиш сам, защото всички са там) и на рд от време на време.
текста е малоумно прост без никакъв смисъл, просто ритмите ми действат успокояващо. По-скоро всичко ми е етап.
довечера ще го преслушам това като бозя Лига ;д
точно Слънчака е столицата на хауса и техното (какао, мания, бедрум, биич бар и всеки бар по плажа).
алкохола е вреден за нас спортистите. кой те бутна към алкохолизация и чалгаризация? или няма виновен, просто държавата ни е такава?
ако искаш истински релакс си пусни сет на Буда Бар. обкръжението ти чалгари ли са?
WE ARE NOT ANGELS!
Ходя на Приморско. Знам, че е вреден, ама е различно с алкохол :Д Фен съм на бирата, но напоследък прекалявам с нея, което изобщо не ми харесва.
Имам чувството, че в Бг всеки има потенциален шанс да има проблем с алкохол/наркотици/хазард. Счупени хора сме си. И не обвинявам никой, най-малко държавата, защото хората правят държавата. Всеки казва: "държавата е виновна" без да осъзнава, че без хора няма държава![]()
главно да. аз съм единствения от приятелите ми, който слуша рап/хип хоп. всичко друго е на чалга и техно.
То в тоя плейлист има 4 трапа всичко на всичко. Виж моя дали ще ти хареса:
https://www.youtube.com/watch?v=D1mV...KE8V879Gn3mMHA
Лига в кой сървър цъкаш ;д?
квот такова :Д в west съм, имах и в нордик, ама един нещастник му смени паса ;д
Кое е първото нещо, което би оправил у себе си?
А около себе си?