- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Да и аз това се зачудих. Мнението ти го разбирам като "не, няма съдба, всеки сам си определя/ насочва живота".
А казваш, че вярваш в нея. Тези, които по принцип вярват в съдбата, не се ли водят от мисълта, че всичко се случва с точно определена цел и така и трябва, т.е. някак да се оставят по течението?
И още:
Кое е последното малко нещо, което те усмихна?
Суеверен ли си?
дадох ви определението за съдба, в което вярвам. Това стана![]()
Едно момиче (момичеТО) ми подари една гривна.
за някои неща, винаги след като някаква "черна мисъл" ми мине през главата чукам на дърво, не знам защо, просто от малък го видях от наш'те и не съм спирал оттогава :Д не хвърлям сол, нямам червен конец на ръката, не ме греят особено черните котки, нито стълби :Д огледала не съм чупил, че да мисля за тях :Д
каква гривна?
как ти беше първият път? ;/
наркотици?
как си?
няква жълта за хепатит, защото беше работила като промоутърка, най-обикновена гумена ли е, силиконова ли е жълта гривничка с някъв гаден надпис :Д по-малко от това здраве му кажи![]()
не коментирам
трева 3 пъти до сега ма нещо май не ми се получи нито един от трите, не знам. Не се чувствах както хората ми го описваха :Д Обмислям в скоро време да направя 4ти опит, за да съм сигурен колко не ме кефи :Д
зле, мега немотивиран. Не знам кво правя с живота си.
(hug) случва се, само не се предавай и може да си пуснеш not afraid на еминемчо
Може ли да седна някой ден и аз на стола...от малък ми е мечта..плс
еми аз май убих темата :Д ако никой не прояви интерес до утре си ти :Д
хитрец, дотогава има още 23 часа :Д
беше споменал, че клековете не са полезни, а аз винаги правя. защо? ставите?![]()
Последно редактирано от Ivaaaaa : 07-16-2015 на 21:48
Най-якото защото допринасят за цялостното качване на маса и сила. Най-много допринасят за произвеждането на тестостерон и хормон на растежа (не знам защо, но е така :Д ). Може би най-трудното от трите движения, просто защото е мега таксуващо.
Просто е много трудно, но когато го направиш се чувстваш като най-големия милионер![]()
А иначе всеки трябва да кляка и да прави упражнения за краката си защото при по-възрастни хора са доказали, че силата на краката е пряко свързана с диабет, няколко сърдечни болести и още няколко на нервната система. Т.е. извода е, че не си слаб защото си болен, а си болен защото си слаб. И в много от случаите болните от диабет са така, защото не се движат, а не защото ядат много сладко. Винаги сме мислели, че мозъка праща сигнал до мускула и той се съкращава, но всъщност мускула може да праща обратно сигнали и именно тези сигнали водят до "всичко лошо по Земята" (метафорки туй онуй)
Калпазани такива, що не писахте да сменя ник-а?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
тестостерон? ваат? ;д. ето защо цикъла ми се прецака.
начи, викаш, с клекове може и да стигна заветните 1,70см? сърдечни заболявания? на нервната система? кои? къде си чел тва? ;д
аз си помислих, че минуса е заради колянната става. напоследък усещам дискомфорт и 'изпукване'
гледал ли си доктор хаус? ;д
кой образ ти допада най-много? /като изключим основния, разбира се/
ходил ли си на концерти? кои?
сори :д