.
Затворена тема
Страница 320 от 354 ПървиПърви ... 220270310316317318319320321322323324330 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 976 до 8 000 от общо 8834
    Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    С име като твоето няма смисъл да се мъчиш да мислиш, личи си по филмите и книжките.
    И какво му е на името ми?!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Kitty Bloom Виж мнението
    И какво му е на името ми?!
    Нищо му няма.
    Само ме подсеща за едно предаване, в което гениалната Никол Станкулова беше направена за смях от Ласкин.

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Какво мислиш за dreamwalker? Отговори с повече от 3 изречения, защото в противен случай няма да се чувстваш добре.

Искаш ли да дойдеш на КНА с мен? Набирам стадо.
    Добре. Започвам. Мисля, че dreamwalker е готин човечец. Четвърто изречение. Точка.

Дамм, сега сериозно. Кефи ме, че не гледа да се държи мило във форума, само и само, за да се харесва и да не влиза в конфликти. Мненията винаги са адекватни и много справедливи. Дразни ме факта, че Лангдън го дразни. И ме притеснява заплахата за състоянието ми ако не изпълня условията му. :/ Също ме е страх, че ще ме набие като попитам какво е КНА, но понеже обичам риска, ще попитам какво е КНА. Иначе стадото ако е от крави, обичам крави.

Нищо му няма.
    Само ме подсеща за едно предаване, в което гениалната Никол Станкулова беше направена за смях от Ласкин.
    Нямам общо с адашката, освен факта, че ми е адашка. И свърза името ми с мисленето и интересите ми. Не виждам връзка??

Мега фен Аватара на Blab
    здрасти))

кой те кефи от българския х-фактор?
    каква музика харесваш, пусни клипчета, ако ти се заминава;
    изпей ни нещо във vocaroo, или където намериш за добре)

какво обичаш да си хапваш най-много?
    какви са най-близките ти хора?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Но не всички имат само откраднати неща в книгите си.
    То по неговия начин е достатъчно 1% от хората да пишат, за да станем 100% писателите
    И все пак са интересни.

А откъде го видя това, че всичко в книгите му е откраднато?

Мега фен Аватара на Blab
    ^просто малко повече начетеност;

Мега фен
    И свърза името ми с мисленето и интересите ми. Не виждам връзка??
    Името ти плюс книги и филми, то повече не трябва.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    А откъде го видя това, че всичко в книгите му е откраднато?
    Даже не съм ги чел, но достатъчно хора водят дела срещу него за плагиатство, има доста информация в нета, а неговите оправдания са толкова изтъркани, че дори дете не би им повярвало.

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    здрасти))

кой те кефи от българския х-фактор?
    каква музика харесваш, пусни клипчета, ако ти се заминава;
    изпей ни нещо във vocaroo, или където намериш за добре)

какво обичаш да си хапваш най-много?
    какви са най-близките ти хора?
    Здравеей. ^_^

Виктория, Християна и Дарина.
    Слушам почти всичко, като почнеш от рок, през класическа музика, та дори и в редки случаи чалга. Рок музиката най-много ми допада, но от скоро ме запалиха по house, hip hop и chill out (оо да) Не ми се рови много, но ето едно миксче, което ми хареса последно.
    https://m.youtube.com/watch?v=7plzi__v3TE

На форомната ще ви пея. Или евентуално ако някой слънчев ден в някоя пиянска вечер кача някое клипче в тубата, ще споделя и тук.

Пицааа <3 И мусака, пилешко, също и всичко, в което има гъби! ^_^

Най-близките ми хора са откачени като мен, едни са огромни инати, други са супер отзивчиви и толерантни.

А за Данчо да кажа, че след като в книгите си пише за архитектурни паметници и съществуващи общества и организации, няма как да си измисля информацията. За да е достоверна е необходимо да я получи от сигурен източник, било то исторически документи или разни сведения за работата и устройството на дадените институции. След като историята съществува, няма как да я пренапишеш, защото по този начин залъгваш читателите. Затова използваш готова информация, а не пишеш нова история.

Мега фен
    А за Данчо да кажа, че след като в книгите си пише за архитектурни паметници и съществуващи общества и организации, няма как да си измисля информацията. За да е достоверна е необходимо да я получи от сигурен източник, било то исторически документи или разни сведения за работата и устройството на дадените институции. След като историята съществува, няма как да я пренапишеш, защото по този начин залъгваш читателите. Затова използваш готова информация, а не пишеш нова история.
    Аз още в началото те нарекох глупава, а ти продължаваш да го потвърждаваш.
    Той не е крал исторически сведения и факти, защото те няма как да бъдат откраднати.
    Той е крал историите, леко променя нещо и се пише автор.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri

Така е. Това наистина проличава много при книгите на историческа тематика.

"Светата кръв и Свещеният Граал", "Ключът на Хирам", "Прозрението на тамплиерите" и "Тайната вечеря" са с почти еднакво съдържание, но никой не е съдил никого. Защо ли съдят Браун?

Заеби дали плагиатства сюжетите, начинът, по който пише е толкова завладяващ, че не можеш да спреш да четеш. И ако не е тайна, сподели от кое произведение точно е копирал? И точно твоите коментари няма как да ме засегнат, много добре си знам капацитета и знанията и смятам, че съм далече от глупостта. Виж, за теб се замислям.

ПС: Че е крал, крал е. Крал на трилъра. Nothing more to say.

Мега фен
    много добре си знам капацитета и знанията
    ПС: Че е крал, крал е. Крал на трилъра. Nothing more to say.
    Очевидно не знаеш, какво означава ПС, иначе щеше да го напишеш правилно.

Защо ли съдят Браун?
    Защото са злобари?

Здрач няма място за сравнение с книгите на Браун, но се сетих как след като пожънаха успех, някаква лелка се сети, че Стефани ѝ е откраднала историята...

Очевидно не знаеш, какво означава ПС, иначе щеше да го напишеш правилно.
    Очевидно не ти остана друго, за което да се хванеш. И очевидно не си слушал урока за пунктуация.

Мега фен
    Очевидно не ти остана друго, за което да се хванеш. И очевидно не си слушал урока за пунктуация.
    То след дивергенти, игрите на глада и браун въобще не бих те доближавал, кво остава да тръгна да те хващам.

Не стига, че ми доставя удоволствие да ги гледам/чета, ами се явяват и един вид застраховка от индивиди като теб. Щастие.

Мега фен Аватара на Rakshy
    как като си на 18 имаш много време да решиш къде ще кандидатстваш? да не си повтаряла?

Чак да няма как... не предполагах, че е толкова интересно Не ми е писнало още, споко.

Ами още от първите излизания казах на майка ми какво е, що е, на колко е и така. Аз самата нямах никакви намерения да започвам нещо повече от приятелство, тя нищо не каза за годините, но беше на мнение, че е непознат и трябва да внимавам къде ходя с него (още на първите излизания заговорихме за извънградски разходки и занимания и главно заради тези планове) Като разбраха, че момчето е свястно и супер отговорно нашите се успокоиха, нямам никакви проблеми с тях. Както той познава моите, така и аз познавам неговите родители, доста приветливо се държат с мен. Той все пак е голям човек и мнението на семейството му не е от такава важност както от моята страна, но въпреки това забелязвам, че е положително.

В началото имах чувството, че се чуди точно това - дали иска да започне връзка с мен или мисли, че съм дечко. Не съм го питала директно, защото ме интересува настоящатата ситуация, но предполагам не е бързал точно заради разликата.

След около месец някъде заминава да работи в чужбина за около година може би, не знаем още. Ще опитаме да поддържамв връзка от разстояние, много искам да се получи. Иначе преди тази оферта сме говорили за вариант той да дойде с мен в града, в който ще уча и да работи там.

На мен не ми е проблем и сега да заживея с него, но гадното разстояние прецаква нещата. Озовем ли се в един град обаче, при първа възможност заживяваме заедно.

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    как като си на 18 имаш много време да решиш къде ще кандидатстваш? да не си повтаряла?
    Последно казах, че нямам много време, ако съм писала някъде обратното е било иронично най-вероятно. Повтаряла съм само предучилищна.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    С какво се занимава той?
    Носи подаръци, по света го знаят с различни имена и едно от тях е дядо Коледа.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Последно казах, че нямам много време, ако съм писала някъде обратното е било иронично най-вероятно. Повтаряла съм само предучилищна.
    т.е. в момента си 11 клас?

Мега фен
    Добре. Започвам. Мисля, че dreamwalker е готин човечец. Четвърто изречение. Точка.

Дамм, сега сериозно. Кефи ме, че не гледа да се държи мило във форума, само и само, за да се харесва и да не влиза в конфликти. Мненията винаги са адекватни и много справедливи. Дразни ме факта, че Лангдън го дразни. И ме притеснява заплахата за състоянието ми ако не изпълня условията му. :/ Също ме е страх, че ще ме набие като попитам какво е КНА, но понеже обичам риска, ще попитам какво е КНА. Иначе стадото ако е от крави, обичам крави.
    просто още не я познаваш тази хитруша, но после ще разбереш...

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    просто още не я познаваш тази хитруша, но после ще разбереш...
    Защо с лошо, npp?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си