- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Добре. Започвам. Мисля, че dreamwalker е готин човечец. Четвърто изречение. Точка.
Дамм, сега сериозно. Кефи ме, че не гледа да се държи мило във форума, само и само, за да се харесва и да не влиза в конфликти. Мненията винаги са адекватни и много справедливи. Дразни ме факта, че Лангдън го дразни. И ме притеснява заплахата за състоянието ми ако не изпълня условията му. :/ Също ме е страх, че ще ме набие като попитам какво е КНА, но понеже обичам риска, ще попитам какво е КНА. Иначе стадото ако е от крави, обичам крави.
здрасти))
кой те кефи от българския х-фактор?
каква музика харесваш, пусни клипчета, ако ти се заминава;
изпей ни нещо във vocaroo, или където намериш за добре)
какво обичаш да си хапваш най-много?
какви са най-близките ти хора?
^просто малко повече начетеност;
Името ти плюс книги и филми, то повече не трябва.
Даже не съм ги чел, но достатъчно хора водят дела срещу него за плагиатство, има доста информация в нета, а неговите оправдания са толкова изтъркани, че дори дете не би им повярвало.
Здравеей. ^_^
Виктория, Християна и Дарина.
Слушам почти всичко, като почнеш от рок, през класическа музика, та дори и в редки случаи чалга. Рок музиката най-много ми допада, но от скоро ме запалиха по house, hip hop и chill out (оо да) Не ми се рови много, но ето едно миксче, което ми хареса последно.
https://m.youtube.com/watch?v=7plzi__v3TE
На форомната ще ви пея.Или евентуално ако някой слънчев ден в някоя пиянска вечер кача някое клипче в тубата, ще споделя и тук.
Пицааа <3 И мусака, пилешко, също и всичко, в което има гъби! ^_^
Най-близките ми хора са откачени като мен, едни са огромни инати, други са супер отзивчиви и толерантни.![]()
А за Данчо да кажа, че след като в книгите си пише за архитектурни паметници и съществуващи общества и организации, няма как да си измисля информацията. За да е достоверна е необходимо да я получи от сигурен източник, било то исторически документи или разни сведения за работата и устройството на дадените институции.След като историята съществува, няма как да я пренапишеш, защото по този начин залъгваш читателите. Затова използваш готова информация, а не пишеш нова история.
![]()
Заеби дали плагиатства сюжетите, начинът, по който пише е толкова завладяващ, че не можеш да спреш да четеш. И ако не е тайна, сподели от кое произведение точно е копирал? И точно твоите коментари няма как да ме засегнат, много добре си знам капацитета и знанията и смятам, че съм далече от глупостта. Виж, за теб се замислям.
ПС: Че е крал, крал е. Крал на трилъра. Nothing more to say.
Защото са злобари?Защо ли съдят Браун?
Здрач няма място за сравнение с книгите на Браун, но се сетих как след като пожънаха успех, някаква лелка се сети, че Стефани ѝ е откраднала историята...
Не стига, че ми доставя удоволствие да ги гледам/чета, ами се явяват и един вид застраховка от индивиди като теб. Щастие.
как като си на 18 имаш много време да решиш къде ще кандидатстваш? да не си повтаряла?
Чак да няма как... не предполагах, че е толкова интересноНе ми е писнало още, споко.
Ами още от първите излизания казах на майка ми какво е, що е, на колко е и така. Аз самата нямах никакви намерения да започвам нещо повече от приятелство, тя нищо не каза за годините, но беше на мнение, че е непознат и трябва да внимавам къде ходя с него (още на първите излизания заговорихме за извънградски разходки и занимания и главно заради тези планове) Като разбраха, че момчето е свястно и супер отговорно нашите се успокоиха, нямам никакви проблеми с тях. Както той познава моите, така и аз познавам неговите родители, доста приветливо се държат с мен. Той все пак е голям човек и мнението на семейството му не е от такава важност както от моята страна, но въпреки това забелязвам, че е положително.
В началото имах чувството, че се чуди точно това - дали иска да започне връзка с мен или мисли, че съм дечко. Не съм го питала директно, защото ме интересува настоящатата ситуация, но предполагам не е бързал точно заради разликата.
След около месец някъде заминава да работи в чужбина за около година може би, не знаем още. Ще опитаме да поддържамв връзка от разстояние, много искам да се получи. Иначе преди тази оферта сме говорили за вариант той да дойде с мен в града, в който ще уча и да работи там.
На мен не ми е проблем и сега да заживея с него, но гадното разстояние прецаква нещата. Озовем ли се в един град обаче, при първа възможност заживяваме заедно.![]()