.
Затворена тема
Страница 33 от 354 ПървиПърви ... 232930313233343536374383133 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 8834
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ценител ли си на изкуството? Ако да, разкажи по-конкретно на какъв вид. - Не съм.
    От какви хора се впечатляваш най-силно? - Под "впечатляваш" ще разбирам и "харесваш". Най-общо казано от позитивни хора, които са готови да помогнат и помагат. Ама честно казано не се впечатлявам особено от нищо...
    Какво не би простил на близък човек? - Всичко бих простил, зависи обаче дали искам да продължа да имам някакви взаимоотношения с този човек.
    Заслужава ли всеки човек втори шанс? - Заслужава контролиран втори шанс.
    Какво е за теб моралът? - Зависи за морал на какво ниво говорим. Морал е да помагаш, когато някой има нужда от това, независимо дали е на улицата, приятел, познат и т.н. От друга за някакви по-големи неща, свързани с пари, не се правя на най-честния и пренебрегвам морала.
    1

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Имаш съпруга/приятелка обаче се случва нещастие и трябва спешно да бъде оперирана, пред теб стои дилемата - млад доктор без опит но със съвременно обучение или по върастен доктор с доста опит но работи с по остарели методи? Кой би избрал и защо?
    Ще избера по-възрастния доктор с доста опит, който работи с по-остарели методи, защото това, че един метод е стар не означава, че е по-лош от някакъв си нов метод. Операциите не са телефон или телевизор, че да търсиш нещо ново.

1

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Имаш някои наистина добри включвания в този форум, но тоталната ти демонстрация на абсолютно безразличие (тук, поне) е направо отблъскваща.

Мех.

//изразявам някакво (скапано и нетърсено) възмущение.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Имаш някои наистина добри включвания в този форум, но тоталната ти демонстрация на абсолютно безразличие (тук, поне) е направо отблъскваща.

Мех.

//изразявам някакво (скапано и нетърсено) възмущение.
    Безразличие към?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Отговаряш сухо, постно и с плоска аргументация.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Добре.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Мнооу си зле
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 01-13-2014 на 15:37
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Че ти си новоизплюпен, няма как да те взимат на сериозно. Кога завърши, лятото?
    Изненадана съм от това ти включване.
    Че е рядкост човек да е впечатляващ на 24 - рядкост е. Че е нормално да те подценяват - нормално е.
    Но това не значи, че няма изключения, на които да им се свали шапка.

ЦИТАТ:
    А преди 5 представял ли си се такъв какъвто си в момента? - Не съм си се представял никак, не съм мислил по този въпрос преди 5 години. Сега също нямаше да мисля, ако не ме беше попитала.

Не си правиш планове, тоест, не мислиш в перспектива. Не мислиш ли, че мисленето в перспектива е основно и фундаментално умение на добрия мениджър? Как вървиш напред, ако нямаш зададена цел?
    Как определяш дали вървиш по избрания път, по какъв начин измерваш малките си успехи по пътя към големия?

По няколко теми съм те засичала, добро впечатление ми направи с компетентни включвания, но определено съм разочарована от прочетенето до момента.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 01-13-2014 на 15:50

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Че е рядкост човек да е впечатляващ на 24 - рядкост е. Че е нормално да те подценяват - нормално е.
    Защо да си изненадена? Нейния пост, който ти цитира казва абсолютно същото, което и ти казваш - че е нормално да те подценяват на 24 години.

И аз съм разочарована.
    Имам чувството, че само защото на толкова години си успял в една сфера автоматично те е накарало да спреш да се развиваш в други, каквито и да са те.

anonymous708973
    Guest
    Защото ми "прозвуча" все едно е казано с пренебрежение, а истината е, че забелязвам все повече млади хора със завидни успехи на около 20.

За другото съм абсолютно съгласна. Оставам с впечатлението за една много едностранно развита личност.

Очаквах повече точно от този стол ама ...

ЦИТАТ:
    А преди 5 представял ли си се такъв какъвто си в момента? - Не съм си се представял никак, не съм мислил по този въпрос преди 5 години. Сега също нямаше да мисля, ако не ме беше попитала.

Не си правиш планове, тоест, не мислиш в перспектива. Не мислиш ли, че мисленето в перспектива е основно и фундаментално умение на добрия мениджър? Как вървиш напред, ако нямаш зададена цел?
    Как определяш дали вървиш по избрания път, по какъв начин измерваш малките си успехи по пътя към големия?

По няколко теми съм те засичала, добро впечатление ми направи с компетентни включвания, но определено съм разочарована от прочетенето до момента.
    Това какъв ще съм след 5 години зависи от прекалено много неща. Много от тези неща не зависят изцяло от мен.
    Това, че не си правя конкретни планове не означава, че не мисля в перспектива. Вървя напред, като правя правилните неща, имам малки планове, но съм далеч от мисълта, че всичко може да се планира. Ще разбереш някой ден, че освен да имаш планове, трябва да имаш и късмет и да разчиташ на неща, които не зависят от теб.
    По твоята логика, ако си поставя някаква цел какъв ще съм след, да речем 5 години, вървя си аз по пътя и всичко е по план, това не би ли могло да означава, че ако съм си поставил по-слаба цел, мога да пропусна много неща докато съм спокоен, че постигам целта си?

anonymous708973
    Guest
    Разбрала съм го отдавна.
    Това, че преследваш дадена цел, не би трябвало да значи, че пропускаш много неща покрай нея. В този случай би се говорило за тесни хоризонти.

Какво менажираш?

Мега фен
    гаднички сте макло вие с човека

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    гаднички сте макло вие с човека

Защо да си изненадена? Нейния пост, който ти цитира казва абсолютно същото, което и ти казваш - че е нормално да те подценяват на 24 години.

И аз съм разочарована.
    Имам чувството, че само защото на толкова години си успял в една сфера автоматично те е накарало да спреш да се развиваш в други, каквито и да са те.
    Понякога човек трябва да прави саможертви. Аз определено съм направил доста саможертви.
    Не знам в какви сфери си мислиш, че съм спрял да се развивам. Предполагам ти, а и другите имате предвид това, че не се интересувам от спорт, религия, изкуство и т.н. Еми не се интересувам, sorry. Ти обаче нямаше да разбереш, ако не бях отговорил честно, защото по нищо няма да разбереш, че е така. Нито тук, нито на живо. Не ми е приоритет да разбирам от всичко, нито пък да претендирам, че съм кой знае какво.

Извинявай, че нямам време да спортувам, да ходя на театър, да чета книжки и т.н.

Аз пък съм неприятно изненадан, че според вас, ако човек се занимава тясно в една сфера и според вас тази сфера е суха или безинтересна (без да имате идея каква е тя точно), значи той е едностранно развита личност, която ви е скучна и безразлична. Ако обаче, съм футболист, артист, певец или каквото и да било подобно и се занимавам съответно само със спорт, музика и т.н., то аз съм №1. На олимпийците от спорта всички им се кланят, въпреки че те са най-яркият пример за едностранно развити личности.
    Последно редактирано от Checksum : 01-13-2014 на 16:39

Разбрала съм го отдавна.
    Това, че преследваш дадена цел, не би трябвало да значи, че пропускаш много неща покрай нея. В този случай би се говорило за тесни хоризонти.

Какво менажираш? - Немалко проекти във фирма, в която мога да правя каквото си поискам.
    1

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Checksum Виж мнението

Аз пък съм неприятно изненадан, че според вас, ако човек се занимава тясно в една сфера и според вас тази сфера е суха или безинтересна (без да имате идея каква е тя точно), значи той е едностранно развита личност, която ви е скучна и безразлична. Ако обаче, съм футболист, артист, певец или каквото и да било подобно и се занимавам съответно само със спорт, музика и т.н., то аз съм №1. На олимпийците от спорта всички им се кланят, въпреки че те са най-яркият пример за едностранно развити личности.
    Не.
    Ако се занимаваше само със спорт/музика/етц, пак щеше да си еднострано развита личност.
    Прекалено бързо съдиш. Нито смятам сферата ти на развитие за суха, нито пък за безинтересна. Напротив, аз съм точно човекът, който се интересува и от двете неща, с които се занимаваш.

Това обаче не променя разочарованието ми.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Aма аз да съм казала, че няма изключения? Просто обясних защо някои хора не го взимат на сериозно.
    И какво се изненадваш - в работата си ежедневно се сблъсквам с всякакви инженери и архитекти, от новоизлюпени, до такива с много опит и знам как браншът гледа на тях. Включването ми беше напълно обективно и лишено от всякаква лична мотивация спрямо момчето.
    Проблемът е, че дори да е изключение, хората в тази сфера пак масово ще подхождат с недоверие към него. Ще му трябва опит, за да наложи името си. Това е всичко. Пък той нека си е блестящ, аз нямам касателство по този въпрос.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Момче или момиче си ?

На колко си ?

Кой трябва да спечели Златната топка след амлко ? А кой трябва да я спечели ?

Какво смяташ за хората , които искаха да седнеш , а после лаят , че си им безинтересен ?

Ти имаш ли се за "сух" ?

Не.
    Ако се занимаваше само със спорт/музика/етц, пак щеше да си еднострано развита личност.
    Прекалено бързо съдиш. Нито смятам сферата ти на развитие за суха, нито пък за безинтересна. Напротив, аз съм точно човекът, който се интересува и от двете неща, с които се занимаваш.

Това обаче не променя разочарованието ми.
    А бе не знам, ама не съм видял някой да каже за някой спортист, че е едностранно развита личност.

Така и не разбрах в какво се състои разочарованието ти.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Ако обаче, съм футболист, артист, певец или каквото и да било подобно и се занимавам съответно само със спорт, музика и т.н., то аз съм №1. На олимпийците от спорта всички им се кланят, въпреки че те са най-яркият пример за едностранно развити личности.
    ами логика баце
    ако си специализиран в определено нещо, това те прави скучен и безинтересен
    логика

спортистите ми били едностранно развити личности, смеЖка
    и дори да е така, това не те прави скучен и безинтересен

Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Момче или момиче си ? - Момче

На колко си ? - 24

Кой трябва да спечели Златната топка след амлко ? А кой трябва да я спечели ? - Не се интересувам от спорт.

Какво смяташ за хората , които искаха да седнеш , а после лаят , че си им безинтересен ? - Явно не са ме преценили добре. Не може всеки да е интересен и не може всеки да се прави на клоун, всезнайко и т.н.

Ти имаш ли се за "сух" ? - Не.
    1

Град
    София, България
    А бе не знам, ама не съм видял някой да каже за някой спортист, че е едностранно развита личност.

Така и не разбрах в какво се състои разочарованието ти.
    Това, че не си видял някой да каже такова нещо за спортист, не означава, че не се е случвало преди.

Безразличен си към човешкия характер. И хората като личности, като цяло.

//приятелят ми е такъв, де. Страхотни постижения в академичната среда, но не забелязва и не се интересува от заобикалящите го хора. Не казвам да ги харесвате или намразите. Просто, малкия ми мозък смята, че бихте могли да научите нещо от желанието ви да опознаете и изслушате хората. Нещо, което не бихте могли да научите другаде.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    оправих си настроението та3и вечер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си