- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Роли можеш ли да рисуваш?
А всъщност, ако не е твърде грубо и болезнено, защо си гладувала? От какви подбуди?
Какво е мнението ти за M****?
Само толкова? Добре.
Вярваш ли в Бог?
Щом казваш.
Християнка ли си? Ако да, каква?
Защо вяраш в Бог?
Чела ли си Библията (цялата)?
Прав си, никои не живее вечно ! Тъкмо почваш да живееш и пуф събуждаш се на 80 години, а топките ти оставят потна диря след тебе,жена ти прилича на крокодилова чанта, която е била под танк, а като погледнеш огледалото, всичко около теб ти изглежда по красиво, дори и да не си мил кинефа от 3 месеца, пък и трябва да слизам пак до магазина, дано намеря промоция 2 бутилки с бонус трета, че май развивам имунитет![]()
Относно темата... Електра, осъзнавала ли си се някога, че обичаш също да съдиш хората, без да знаеш техния "background" ?(всеки страда от предпочитания и предрасъдъци)
Последно редактирано от Maleficus : 09-08-2016 на 23:24
в кой град живееш
на колко си
каква музика слушаш
хоби
имаш ли куче
харесваш ли котки
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
С какво се занимаваш - учиш, работиш... ?
Пушиш ли? А алкохол пиеш ли? Някакви наркотици някога ползвала ли си? Трева?
Блъдз, викам, че след като Електра реши да става, трябва да позатвориш темата и да отвориш нова. Тая е събрала към 350 страници вече.
Както казах, не съм привлекателен за Вашите предпочитания Ваше височество
По темата:
На какво те научи периода, в които си гладувала ?
Ако мюсюлмани екстремисти те затиснат в ъгъл и ти кажат да се отречеш от християнството и да приемеш Аллах или ще те изнасилят и убият, би ли го направила ?
Кое те прави по зряла от мен, възрастта или романтичния опит с жени ?(относно темите за жените от гледна точка на мъжа)
Въпрос към всички... Не ви ли става скучно все едни и същи хора да отговарят ?!
Последно редактирано от Maleficus : 09-09-2016 на 10:02
Какъв смяташ, че е смисълът на живота за теб?
Любим автор?
зодия? Любим цвят? България или чужбина? Какви филми обичаш да гледаш?
можеш ли да свириш на нещо?
а да пееш?
обичаш ли влакове?
последното нещо което сънува е?
за кого в живота си би хванала граната?
кое те прави доволна като погледнеш назад?
къде и какво учиш?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.