- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Ако не ти се обяснява публично за нещо по-лично, можеш да отговаряш по-сериозно/обхватно на лиси.
до края на деня отговарям и после LoadRunner ще ми е престолонаследник
здрасти,
кое събитие в исторически план би променила/премахнала/създала?
с кого би искала да се запознаеш от миналото и настоящето?
какво те кара да се чувстваш в хармония?
кое качество би променила в себе си /вътрешно и външно/?
любима песен?
Ако трябваше и можеше да избираш, кой модератор от двамата би уволнила, YoungBloodZ или Indistinct ?
хелоу
добър въпрос. тук съм много раздвоена, ама вероятно бих премахнала откриването на радиоактивния разпад.
де да беше само един човек. в миналото: с рамзес, хипатия, исус, ленин, хъбард, бекерел и кюри, в настоящето: с watson и hawking
природата
вътрешно: малко по-сдържана ако съм, добре ще е, външно: нз
https://www.youtube.com/watch?v=ECewrAld3zw
Кой е най -близкият човек за теб?
В България или в чужбина учиш?
Защо?
Доволна ли си?
Защо учиш каквото учиш?
Лично ако бях аз бих уволнил себе си, тъй като отказа от взимане на решение е 3-тото неписано такова по правило(като отстраня собствената власт), защото имам фетиш към блоодз ии сърце ми не дава да си го причинявам, да го отпращам далеч от мен, пък ако уволня Indistinct, може да активирам, някои скрит протокол в нейната субрутинна система и тя да започне да унищожава органичния живот на планетата земя, заедно със спящите си другари в скритата подземна лаборатория под земната кора в Япония. Принципно ако държиш на двамата, отказа от отговор или напускането на позицията на власт понякога е най валидното неписано решение и най добрия шанс да надхитриш питащияВсъщност дори можеше да кажеш, че за теб деня приключи, защото буквално наистина е приключил и е вечер
![]()
защо се регна тук?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
какъв е успеха ти в училище?
на каква възраст си?
как е истинското ти име?
на кой от въпросите каза истината?
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то