.
Затворена тема
Страница 36 от 354 ПървиПърви ... 263233343536373839404686136 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 8834
    anonymous708973
    Guest
    Виоленца, направо си го тестваш човека :д

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Checksum
    Какво мислиш за предбрачните договори? - Има и други начини да ограничиш близък човек. Не държа особено на такъв договор. Ако усетя, че някой не е с чисти намерения, смятам че мога да се справя дори да нямам подписан договор. Ако даден човек си е заслужил своето и пътищата ни се разделят, нямам нищо против да му дам това, което е заслужил.
    Всъщност, целта на предбрачния договор не би трябвало да е ограничаване на другия, а защита на своето си. И ако някой е с нечисти намерения, ако нямаш предбрачен договор, пак може доста да те ошушка

Опиши ми мечтания си дом.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Живота е хубав, защото.....?
    Каква е разликата между крокодила?
    Какво ще се случи ако смесиш морско жълто с небесно кафяво?

Dr. Gregory House

Смяташ ли, че ако света не знаеше какво е любов хората щяха да са по щастливи, смяташ ли че тя щеше да съществува въпреки това?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Истината или щастието?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Всъщност, целта на предбрачния договор не би трябвало да е ограничаване на другия, а защита на своето си. И ако някой е с нечисти намерения, ако нямаш предбрачен договор, пак може доста да те ошушка

Опиши ми мечтания си дом. - Ако става въпрос за дом от материална гледна точка, живея в такъв - къща в Бояна, етаж 250 кв.м., който обаче не съм обзавел, стигам до центъра за ~10 мин., като в същото време там, където съм, е доста спокойно. За мен обаче е по-важно с кого живееш в този дом и мечтаният за мен дом е свързан с това с кого живея в него.
    1

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Живота е хубав, защото.....? - е такъв какъвто сам си го направиш, т.е. справедлив.
    Каква е разликата между крокодила? - Не съм фен на подобни въпроси.
    Какво ще се случи ако смесиш морско жълто с небесно кафяво? - Огнено оранжево.
    1

Цитирай Първоначално написано от Positive_SouL Виж мнението
    Смяташ ли, че ако света не знаеше какво е любов хората щяха да са по щастливи, смяташ ли че тя щеше да съществува въпреки това?
    Ако света не знаеше какво е любов хората едва ли щяха да са по-щастливи и не смятам, че би могла да съществува въпреки това.

Град
    В мислите на хората
    Не знам, кой те е предложил ама е добре на този някой да не му се дава повече право на избор.

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Истината или щастието?
    Определено истината. Много мразя, когато някой премълчава нещо с цел уш да не ме притеснява. Това, ако трябва да избирам между едното и другото. Иначе предпочитам истинското щастие.

Не знам, кой те е предложил ама е добре на този някой да не му се дава повече право на избор.
    Извинявай, че не ти отговарям на малоумните, леко казано, въпроси така, както искаш. Като слагаш запетайки, поне се научи къде да ги слагаш, няма да е зле.

Град
    В мислите на хората
    Извинен си. Друго имам предвид. Ще си купя букварче.

Dr. Gregory House

Смяташ ли че мъжат трябва да е глава на семейството задължително ?

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Смяташ ли че мъжат трябва да е глава на семейството задължително ?
    Да. Жената трябва да се чувства спокойна и защитена, да има на кого да се опре в трудни моменти. Мисля, че жената има доста други задължения.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Аз поисках да го сложат.
    Може Checksum да не отговаря така, както на повечето ни би се искало, но пък и твоите въпроси не са някои, над които се заслужава да се напише нещо наистина 'привлекателно'.

//<3

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Checksum Виж мнението
    Мисля, че жената има доста други задължения.
    Като например?

//сега, ако кажеш 'да готви, чисти и ражда деца' собствено ръчно ще си забраня да предлагам хора за стола.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Като например? - Да се грижи за себе си, да прави мъжа си щастлив, да се грижи за децата, да ражда деца. Да готви и чисти, не казвам, че е само нейно задължение, но е и нейно - има много жени, на които тези неща са им даже приятни. Да дава съвети на мъжа си, да мисли за разни почивки, развлечения и т.н.

//сега, ако кажеш 'да готви, чисти и ражда деца' собствено ръчно ще си забраня да предлагам хора за стола. - Що, тези неща срамни ли са?
    1

Аз потресена . Никоя жена не е длъжна да готви и чисти пък камоли да ражда деца .

За съветите съм съгласна

За почвикте това трябва да се прави заедон и от двамата .

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Checksum Виж мнението
    1
    А мъжът не трябва да се грижи за децата, мхм?

Не са срамни. Просто не трябва да бъдат единствени.

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Аз потресена . Никоя жена не е длъжна да готви и чисти пък камоли да ражда деца . - И каква ти е логиката не мога да разбера? Не трябва да го прави само защото не е длъжна, така ли? Ако ти имаш мъж, който е работил до 8 вечерта, прибере се у вас, като ти си се прибрала примерно в 6 вечерта - ще го чакаш да се върне, за да ти сготви и почисти, така ли?

За съветите съм съгласна

За почвикте това трябва да се прави заедон и от двамата .
    1

Не мисля, че имаше предвид, че са срамни, а че не е само това. Повечето от нас искат да работят, да се развиват в дадена сфера и да живеят наравно с мъжете. Маги, поправи ме ако греша.

И понеже съм тук, а предния път просто не ти зададох въпроси, ще те попитам същото, което и пантерката, надявайки се, че все пак ще отговориш. Разкажи ни за интересите си ИЗВЪН работата си. Извън електрониката и цялата там върволица изброени неща.
    Смяташ ли се за работохолик?
    Кога за последен път излиза на среща с жена/момиче и къде я заведе?
    Запознаваш се с някого, какво точно гледаш и какво точно би те впечатлило?
    Изброй страните, в които си бил. Какво точно те е впечатлило в тях?

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от stupidtorrye Виж мнението
    Не мисля, че имаше предвид, че са срамни, а че не е само това. Повечето от нас искат да работят, да се развиват в дадена сфера и да живеят наравно с мъжете. Маги, поправи ме ако греша.
    Не грешиш. Дори написах точно това в горния си пост.

Нямам нищо против готвенето и чистенето но далеч не вярвам че са задължения само на жената .

А ти би ли готвил чистил и гледал децата ако съпругата ти е до по-късно на работа ?

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    А мъжът не трябва да се грижи за децата, мхм? - Несличайно думата майчинство е по-разпространена от думата бащинство. Неслучайно по всички детски градини, ясли, занимателни центрове и т.н. работят главно жени, неслучайно повечето медицински сестри са жени. Явно им се отдава повече да се грижат за някой друг, не мислиш ли? Не съм казал, че мъжът не трябва да се грижи.

Не са срамни. Просто не трябва да бъдат единствени. - Не съм казал, че са единствени.
    1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си