Какво е твоето хоби? - Страшно ме кефи да играя белот. И четенето на книги мога да нарека хоби, въпреки че в последно време не съм много редовна.
Какво четеш най-много? - Напоследък шибани закони. Тук, там някоя книга. Сега чета една за личността, как да открием силните си страни.
Любим автор? - Нямам, по-скоро си избирам книгите според заглавията. От няколкото цитата, които съм чела от откъси на Буковски, бих се впуснала да го чета. Интересен ми се струва.
Колко книги си прочела през живота си? - Ох.. не знам, не съм ги брояла, ама от бебе съм по библиотеките (което не значи, че съм много начетена де), баба беше 30 години библиотекарка, та ме научи да чета още преди да тръгна на училище. Помня, че първата книга, която прочетох беше Анито.
Имала ли си връзка над 2 години? - Виртуална, 2 години и половина. Реално - не, за жалост.
Смяташ ли, че изневярата не се крие в действието, а в мисълта за него? - Ами не, важно е човек какъв избор прави, а не какво мисли. Ако мислиш за убийство, а не го извършиш, убиец ли си ?
Добра ли си? - Да и винаги се старая да съм. Което не изключва лошотията ми когато трябва.
Опиши характера си. - Анализирам, критикувам, перфекционист съм. Амбициозна, ама не прекалено. Правя нещата, които трябва, а не които искам (ако ме засягат емоционално), инат съм. Имам мнение и не ме е срам да го изразя. Супер чувствителна съм, ама въобще не ми личи. Мога да се контролирам.
Занимаваш ли се със спорт? - Занимавах се, но спрях. Сега пак ще започна, само трябва да си организирам времето за учене и всичко останало.
Какви оценки имаш/си имала? - Средни бих казала, не съм била лоша ученичка, но не съм била и отличничка. Сега в университета е същото, въпреки че полагам повече усилия и ми се иска да съм малко по-добра, но понякога не зависи само от мен.
Какви чужди езици владееш? - Английски, Испански, Каталунски, малко Руски
Била ли си в чужбина? - Живея в Испания. Била съм в Шотландия и Франция.
Имаш ли фетиши? - Мъжки врат, мъжки ръце. Кефи ме да доминирам и да командвам.
Описваш ли се, като хуманистична личност? - Много съм чувствителна, ама чак за хуманистична личност не се имам.
Расист ли си? - По-скоро не.
Имаш ли мнение над политиката? - Апф. Политиката в България или ? Честно казано след последните избори много се разочаровах и спрях да се интересувам толкова живо. Чуя, недочуя какво става и до там. Спрях да се пеня и да се паля, да се ядосвам за глупости. Не ми харесва положението.
Кой е най-големия ти идол и защо? - Никол Станкулува, защото е млада, красива, интелигентна, мила и добра.
Била ли си се с момче/момиче? - Брои ли се като бях малка с братовчедите ми ? Иначе не съм се била, ама съм се вихрила на бившия ми, получавал е някой друг бурен шамар.
Любим цитат? - Подписа ми.
Боядисвала ли си си косата? - Да, бях модел на марки бои за коса.
Покажи твоя снимка. -
https://scontent-a-mad.xx.fbcdn.net/...84140637_n.jpg
За или против гримовете пред момчета? - Как пред момчетата ?
Поддържана и хигиенична ли си? - Да! Все пак съм жена...
Съдиш ли хората от първото им изречение, без да си ги опознала? - Случвало ми се е.
Обичала ли си? - Да.
Имала ли си несподелени любови? - Имала съм, кофти тръпка...
Можеш ли да отговориш, кога любовта свършва? Обоснови се. - Ако говорим за любовта към някой, според мен свършва когато спре желанието да го виждаш, чуваш, прегръщаш, целуваш и т.н. Общо взето когато вече нищо не те задържа при този човек, освен навика.
за сега това.