Често ли се чувстваш неразбрана, ако да защо? - Ами всъщност не, умея да говоря с хората и да се нагаждам според това какви са.
С каво мислиш се различаваш от тълпата? - Не мисля, че съм много по-различна от повечето хора. Трудно ми е да отговоря. Ще си помисля и ако намеря отговор, ще пиша ;р
Колко е важно за теб мнението на хората? - Колкото повече порасвам, по-малко. Пак ми пука, ама не е както като бях по-малка.
Доволна ли си от начина, по който се развива живота ти? - Засега съм доволна, въпреки че има неща, които ми се иска да променя или да въведа.
Кое е най-ценното в този живот? - Да не забравяш кой си, откъде си тръгнал, накъде вървиш и кой е бил до теб през цялото това време.
Има ли живот след смъртта? Кое те кара да мислиш така? - Ами вярвам, че има. Бях чела Пътят на душите и си набих някви филми. Отделно има много истории за духове и такива странни, необясними неща.
В какво вярваш? - Предимно в себе си и в доброто. Въпреки че често ми се е случвало да се съмнявам във въпросното добро. Имам чувството, че вече всичко е наопаки и колкото по-долен си, толкова по-добре. Ама нали споменах, че съм инат..
Лесно ли се отпускаш сред непознати? - Зависи от непознатите, ама като цяло да.
Последният филм който гледа, и те накара да се замислиш? - Дилъри на време или както се казваше. И с филмите и актьорите съм много спъната, нещо хич нямам памет за такива неща. Замислих се ако реално вместо пари, плащахме с време колко щеше да е... коварно и стресиращо за много хора. Например да не можеш да се наспиш като хората, защото часовника тиктака.
Би ли била отново в онлайн връзка? - Твърдо не.
Най-голямото ти постижение до сега? - Хм. Влязох в унито на 17 ? Не знам дали се брои. Не е постижение, а обстоятелство, система. Постиженията ми са по-скоро в личен план, на психо ниво някво. Винаги ще считам за постижение това, че зарязах несподелената си любов яко влюбена и успях да въздържа всички чувства, които ме караха да му пиша, да му се обадя, да правя секс с него и т.н. Много трудно ми беше и ми костваше 1 година. От там идва самочувствието ми, че наложа ли си нещо, квото и да изпитвам, ще издържа ако е по-доброто за мен. Както ме кефи да се шегувам, чувствам се безсмъртна :д