.
Затворена тема
Страница 41 от 354 ПървиПърви ... 313738394041424344455191141 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 8834
    Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    кефиш ма ве

от кой град си?

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Често ли се чувстваш неразбрана, ако да защо? - Ами всъщност не, умея да говоря с хората и да се нагаждам според това какви са.

С каво мислиш се различаваш от тълпата? - Не мисля, че съм много по-различна от повечето хора. Трудно ми е да отговоря. Ще си помисля и ако намеря отговор, ще пиша ;р

Колко е важно за теб мнението на хората? - Колкото повече порасвам, по-малко. Пак ми пука, ама не е както като бях по-малка.

Доволна ли си от начина, по който се развива живота ти? - Засега съм доволна, въпреки че има неща, които ми се иска да променя или да въведа.

Кое е най-ценното в този живот? - Да не забравяш кой си, откъде си тръгнал, накъде вървиш и кой е бил до теб през цялото това време.

Има ли живот след смъртта? Кое те кара да мислиш така? - Ами вярвам, че има. Бях чела Пътят на душите и си набих някви филми. Отделно има много истории за духове и такива странни, необясними неща.

В какво вярваш? - Предимно в себе си и в доброто. Въпреки че често ми се е случвало да се съмнявам във въпросното добро. Имам чувството, че вече всичко е наопаки и колкото по-долен си, толкова по-добре. Ама нали споменах, че съм инат..

Лесно ли се отпускаш сред непознати? - Зависи от непознатите, ама като цяло да.

Последният филм който гледа, и те накара да се замислиш? - Дилъри на време или както се казваше. И с филмите и актьорите съм много спъната, нещо хич нямам памет за такива неща. Замислих се ако реално вместо пари, плащахме с време колко щеше да е... коварно и стресиращо за много хора. Например да не можеш да се наспиш като хората, защото часовника тиктака.

Би ли била отново в онлайн връзка? - Твърдо не.

Най-голямото ти постижение до сега? - Хм. Влязох в унито на 17 ? Не знам дали се брои. Не е постижение, а обстоятелство, система. Постиженията ми са по-скоро в личен план, на психо ниво някво. Винаги ще считам за постижение това, че зарязах несподелената си любов яко влюбена и успях да въздържа всички чувства, които ме караха да му пиша, да му се обадя, да правя секс с него и т.н. Много трудно ми беше и ми костваше 1 година. От там идва самочувствието ми, че наложа ли си нещо, квото и да изпитвам, ще издържа ако е по-доброто за мен. Както ме кефи да се шегувам, чувствам се безсмъртна :д

:*
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Като цяло си ми интересна, като личност. Копнееш за доста неизживяни неща. Намирам малко тъга, не мога да кажа много(защото не съм сигурен), когато казваш, че си нямала човек до себе си, който да те обича. Секса мисля е щастието, с което залъгваш истинското щастие. - Има нещо вярно. А за необичането.. не е тъга, а просто желание да разбера кво е ;р

Как са се отнасяли родителите ти към теб, описваш ли детството си, като добро, има ли носталгия по моментите в детството ти? - Ами винаги са се отнасяли добре. Е, като съм била малка съм била голямо диване и съм яла шамари, ама ся я ме виж ква съм корава :д Не бе, нямам лоши спомени, общо взето и на касети като съм се гледала съм била няква откачена. В пубертета бях пък супер скромна, без самочувствие и няква тиха, ама сега пак ме гонят лудите. С нашите имам много приятелски отношения. Имам носталгия по България като цяло, свързва се с детството, щото дойдох в Испания на 12. Ама тогава акъла ми е бил другаде, исках да дойда при нашите. Сега пък си наваксвам стабилно, нищо, че съм дърта вече, като се прибера си дивея като дете и се връщам към онова време без компютри. Мно ми се скача на въже.

Изживяла ли си го напълно пълноценно? - Ами по-скоро да, нямам усещане за неизживяно детство, въпреки че на 14 вече бях няква зряла, прилична и сдържана, прекалено сериозна и отговорна.

Кое ти е липсвало? - Не си спомням нещо да ми е липсвало.

Наистина си дружелюбна към останалите, надявам се някой наистина мъж да го оцени и да жадува за теб ден и нощ. - Yeaah. Мерси, ще го намерим :д

Между другото и аз не знам как се играят латино-американските танци, но обичам да ходя в барове с такава музика и са ме питали откъде съм научил тези стъпки - Ем, ай, кога ше ме заведеш ? ;д
    ;–)
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от fire_magic Виж мнението
    кефиш ма ве

от кой град си?
    Родена съм в Казанлък и съм учила там, ама винаги съм живяла в едно село на 4 км от града. Те пък сега преди 1 2 години го направили град, а на мен толкова да ми е мъчно за селото...

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Ще се омъжиш ли за мен?

Ще се омъжиш ли за мен?
    Мно несериозен ми изглеждаш, ш си помисля.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    аз? несериозен? ---> лс
    пушиш ли??

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Как се казваш?
    На колко си?
    Кои са ти трите любими неща за правене?
    Как се виждаш след 10 години?
    Защо djipsito ?
    Любим алкохол?
    Любимата ти вид музика?
    Любима група/изпълнител?
    Защо се регистрира тука?
    к'ва зодия?
    А обвързана ли си?
    Лесно ли се ядосваш?
    Говориш ли други езици, освен български?
    Доверчива ли си?
    Как се чувстваш в момента?

аз? несериозен? ---> лс
    пушиш ли??
    Пуша.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    пушиш :О .... : (((( ... това не ми харесва

Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Как се казваш? - Кристияна

На колко си? - 22

Кои са ти трите любими неща за правене? - Белот, телевизия, четене. (Не са по важност и предпочитания)

Как се виждаш след 10 години? - В офис, кабинет, кантора, може би в съда, зависи коя врата ще се отвори ;д Семейна, с дете и бременна :д Ще пътувам много, тря да опитам разни храни от различни държави, много ми е мерак. Ама искам на място.

Защо djipsito ? - Първото, което ми щукна.. Сетих се за една приятелка дето ми викаше Здрасти, джипси, как си (от онази песен на Ъпсурт май ...)

Любим алкохол? - Водка пия по принцип.

Любимата ти вид музика? - Писах вече.

Любима група/изпълнител? - Писах вече.

Защо се регистрира тука? - Не помня. Сигурно от скука.

к'ва зодия? - Дева

А обвързана ли си? - Не съм.

Лесно ли се ядосваш? - Да. Вече отговорих.
    Говориш ли други езици, освен български? - Отговорих

Доверчива ли си? - Зависи. Мнителна съм станала. Опитвам се да се водя по интуиция, ама.. май съм по-доверчива, отколкото трябва.

Как се чувстваш в момента? - Като ударена с мокър парцал.

)

пушиш :О .... : (((( ... това не ми харесва
    ше ги спра като забременея

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    ше ги спра като забременея
    к, но след това да не пропушиш пак?

к, но след това да не пропушиш пак?
    еми да се надяваме, че няма
    ма нищо де, ако пропуша, кат забременея с второто пак ше ги спра, кво ;д

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    да, но това не може да продължава вечно, каза че искаш само две деца?

Супер фен Аватара на Anonys
    Що си, като ударена с мокър парцал?

да, но това не може да продължава вечно, каза че искаш само две деца?
    Така е, ама може да съм създадена да върна бъдещето на България, понеже има нужда от деца!

Anonys, уморена съм, спала съм 4 часа, главата ми гъмжи от инфо, а краката ме болят от обикаляне по магазините :д

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    че ти ако доеш тука при мене на село по колко часа си мислиш че ще спиш е? Работа те чака !

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Кои черти в характера ти биха отблъснали другите около теб?
    (освен избухливост и педантизъм)

Какво право следваш?
    Не се ли притесняваш, че биха могли да ти плащат, за да защитаваш някой, който наистина е постъпил грешно?
    Самата професия, всъщност, не е ли противоположност на желанието ти да раздаваш правосъдие?
    Кой има правото да раздава правосъдие?
    Откъде произлиза моралът?
    За креативна личност ли се смяташ?
    Какво те кара да разпускаш?
    Любими книги? Защо?

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Кои черти в характера ти биха отблъснали другите около теб?
    (освен избухливост и педантизъм) - заядливостта, обидите и псувните когато съм ядосана, начина по който изкарвам нещо през носа на някой ако ми е наранил егото.

Какво право следваш? - Всички права се следват, след това специализираш.

Не се ли притесняваш, че биха могли да ти плащат, за да защитаваш някой, който наистина е постъпил грешно? - Право не е равно само на адвокат. В правото не ни учат как се "защитават престъпници". Правото е как се прилагат законите. Адвокатите, които защитават престъпници (и знаят, че клиента им е виновен) не ги защитават, за да ги оправдаят, а защото имат право на това. Адвоката в случая няма да се бори да оправдаят клиента му, а да получи възможно най-леката присъда. Не бих се притеснявала. Това е работа и някой трябва да я върши. А тези, постъпилите грешно, дори и извратено грешните и най-ужасните също имат право на защита в съда, според закона.

Самата професия, всъщност, не е ли противоположност на желанието ти да раздаваш правосъдие? - Не. Професията е юрист. А това дали ще си адвокат, съдия, прокурор, нотариус, следовател и т.н е отделна работа. Може и да не раздаваш правосъдие, но ще използваш закона и е право на личен избор дали ще работиш според него или против него. Моето желание за правосъдие и справедливост е една друга мечта, но съм наясно, че в реалния свят нещата далеч не са розови.

Кой има правото да раздава правосъдие? - Който е завършил право.

Откъде произлиза моралът? - От етиката.

За креативна личност ли се смяташ? - Не, рядко ми хрумват идеи, но хрумне ли ми някоя се захващам. И обичайно се занимавам само с нея.

Какво те кара да разпускаш? - Бирата с приятели.

Любими книги? Защо? - Обичам книги, които ме карат да виждам или да си представям света или себе си по различен начин, може и нереален. Няма значение дали в книгата е описано нещо (не)доказано, нещо измислено, нещо проучено или базирано на факти. Например Пътят на Душите, Откъде сме произлезли, Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния, Не е честно (тази е много добра, пише я дете болно от левкемия), Игрите на Глада, Срещу северния вятър и Седмата вълна (също много интересна, в две части, става въпрос за онлайн любов чрез мейли, а самата книга е все едно четеш чужда хронология) и т.н ...
    Последно редактирано от djipsito : 01-16-2014 на 17:29

че ти ако доеш тука при мене на село по колко часа си мислиш че ще спиш е? Работа те чака !
    аз командвам парада, бейби :д

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    аз командвам парада, бейби :д
    Къде се намираш сега?
    Кога ще идваш в България?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Джипс, радвам се да те видя отново!
    Опиши един свой ден. Как започва, какви са рутинните неща случващи се в него.
    Трудна ли е правната дисциплина?
    Смяташ ли,че ще успееш да се реализираш?
    Какво те кара да вървиш напред?
    Вярваш ли, независимо дали в Бог,някаква сила Свише или?
    maDamn

Къде се намираш сега?
    Кога ще идваш в България?
    В Испания. Надявам се да се прибера лятото.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Джипс, радвам се да те видя отново! - Хей :*

Опиши един свой ден. Как започва, какви са рутинните неща случващи се в него. - Ами ставам късно, освен ако нямам сутрешни лекции или няква друга работа за вършене. Оправям се, хапвам, почвам да разчиствам из нас, мия чиниите. Бримча музиката и танцувам и пея, после зависи. Или уча, или чета книга или гледам нещо по тв или излизам и не се прибирам до вечерта. Залепвам на компа и така. Тря измисля с кво да се разнообразя и да се организирам като хората.

Трудна ли е правната дисциплина? - Ами не е от най-лесните. Не всичко е трудно, зависи от преподавателя главно, как ти го предава. Трудно се взимат изпитите заради шибаната им система на оценяване. Много пъти съм мислила да сменям университета, ама нямам възможност.

Смяташ ли,че ще успееш да се реализираш? - Ами надявам се. Все пак зависи от мен. Създавам сега някви връзки, пък ще видим.

Какво те кара да вървиш напред? - Желанието ми да постигна нещо сама и да се отблагодаря на нашите.

Вярваш ли, независимо дали в Бог,някаква сила Свише или? - Вярвам в нещо, ама не мога да определя какво. Не го наричам Бог, по-скоро сила, енергия. Вярвам и в съдбата, често я улавям да си прави шеги с мен и да ме тества.
    Цунки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си