- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
SMALLVILLE бил пич.
Защо имаш снимка на вълци на профила?
Имаш ли планове за Япония? Там можеш ли да съчетаваш желаното с работата? За ранчото и конете мислиш ли,че в Япония би било възможно? Все пак инженерната специалност е твърде различна от това, а за него освен пари се иска и работа + опит.
не знам се пише разделно
незнамиаз
SMALLVILLE е на стола. И е негово право да определи кой да седне после.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
sir yes sir. Аз просто се предложих, щото гледах че се оплакват и питат кой да е ;д
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
ами ще го поизчакаме до утре и ако не се появи, сядай
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
IseeDEADbodies, давай, ти си.
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
На Юнайтед ли си фен ? Какво мислиш за представянето им този сезон?От смяната на трениора ли идва тоя спад?
Да, и то доста голям xD. АПф.. Не е добро, ама можеше и по-зле. Оптимист съм, че играта ще се подобри, особено сега след като взехме Мата. Иначе имаше много слаби мачове, но имаше и доста в които просто нямахме късмет. Спрях да броя вече колко греди удряме, ама този сезон са доста. Смяната на треньора + целия треньорски щаб е голям удар. Все пак говорим за Фъргюсън - Иконата на модерния футбол. Няма как да не се отрази, не само на играчите, но и на целия клуб като цяло. Но не е т'ва единствената причина за "слабото" представяне. Фърги остави един много изхабен и застаряващ отбор и това също играе голяма роля. Като сложим и факта, че ключови играчи бяха контузени, и се наслагват нещата. Ако трябва да бъда честен, съм доста изненадан от представянето на отбора. Да, всички очаквахме спад, ама сякаш т'ва е малко повече от очакваното. Въпреки всичко аз оставам оптимист, че нещата ще се подобрят. За титли е изключено да се говори, ама преследване на място в топ4 е напълно постижимо.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
И аз искам после на стола
Откъде си, на колко, размер обувки, колко си висок?
Какво би променил в света,ако имаше възможност?
Работиш ли и ако да-какво?
Имаш ли си приятеелка, ако да-от колко време сте заедно, ако не-искаш ли да си обвързан?
Любима песен, изпълнител ?
Любим филм?
Само не знам що задаваш въпроси на които знаеш отговорите.
Откъде си, на колко, размер обувки, колко си висок? - Бургас, 22, 40, 163.
Какво би променил в света,ако имаше възможност? - Бих направил България една нормална, бяла държава.
Работиш ли и ако да-какво? - Да, в КФС, правя домашни доставки.
Имаш ли си приятеелка, ако да-от колко време сте заедно, ако не-искаш ли да си обвързан? - Не, нямам. Миии, да кажем, че искам.
Любима песен, изпълнител ? - Любими песни нямам, изпълнители и групи - много. Ама и да ти изброя някои няма да си ги чувала.
Любим филм? - Star Wars, LOTR.
Оооой,мейт!
Къде се покри?
Какви ги вършиш в момента, с какво се занимаваш?
А с какво искаш?
Защо под ягодите - МАН Ю?
Имаш ли си гаджИ?
Искаш ли да яздиш слон?Защо?
Какво мислиш за цъфтежа на водораслите?
Мислиш ли,че енергийните напитки,които съм изпила дотук се отразяват пряко на въпросите ми?
В какво вярваш и защо?
Коя е най-силната черта от характера ти?
Какво не харесваш в себе си?
Имаш ли пороци?
Засега туй то.
maDamn
Блъъди,
Защо спря да пишеш във форума и защо се върна? - Ми, не знам, така се случи. Като цяло ми беше писнало нещо, пък и започваше да ми остава все по-малко и все по-малко време да безцелно висене пред компютъра и по форуми. Не съм целял да се "връщам". Просто онзи ден си казах "чай видим к'во ста'а там" и ощбо взето пак така се случи, че сега имам няколко неработни дни и поради лоши атмосферни условия си седя у нас. Ама няма гаранция, че след два дни (примерно) няма пак да спра да пиша.
Рейнджърче,
Къде се покри? - Виж предния отговор.
Какви ги вършиш в момента, с какво се занимаваш? - Предимно и главно ходя на работа. Като имам свободно време или спя, или съм сред своите. Такива зацикляния по цял ден вкъщи са голяма рядкост.
А с какво искаш? - Па, де да знам. Може би да имам повече свободно време, ама не мога ти отговоря по к'ъв начин бих го използвал. От много време се каня да си направя една екскурзийка из България - да се видя с хора които вече не живеят в Бургас, пък и да се видя с познати от други градове. Ама в близко бъдеще едва ли ще се случи.
Защо под ягодите - МАН Ю? - Т'ва не го разбрах оО
Имаш ли си гаджИ? - Нямам си.
Искаш ли да яздиш слон?Защо? - Хм... сега като се замисля, може би искам. За да го пробвам с толкоз големи уши дали може да полети xD.
Какво мислиш за цъфтежа на водораслите? - Ами, т'ва е един много сложен биологичен процес. За съжаление, още от даскало съм слаб по биология, та не мога да разсъждавам над този природен феномен.
Мислиш ли,че енергийните напитки,които съм изпила дотук се отразяват пряко на въпросите ми? - Май, май...
В какво вярваш и защо? - Вярвам в себе си. Щото знам че съм пич. Хаха, ебавам се. Що.. щото сам ако не си вярва човек, как да очаква да успее да постигне нещо ? Пък камоли и някой друг да му повярва. Като цяло предпочитам да вярвам и разчитам на себе си, отколкото да се надявам някой друг да свърши нещо вместо мен или за мен. Може би т'ва е единствената константа в моята "вяра".
Коя е най-силната черта от характера ти? - АЙСхайсдхйасд... винаги съм мразел въпроси от такъв характер. Може би ината ми. Като си наумя нещо го правя. Не обичам да се отказвам. Ама то т'ва май по-скоро може да се определи като решителност ;д. Не знам наистина... някой който ме познава може да даде по-стойностен отговор.
Какво не харесваш в себе си? - Финансовото ми състояние![]()
Имаш ли пороци? - Е, кой няма ? Пуша много, а и нямам нито желание, нито намерение да отказвам цигарите. Въпреки че напълно осъзнавам колко тъп и глупав порок е т'ва. Напоследък и доста почнах да пия. И накрая, но не на последно място... мързела брои ли се за порок ?![]()
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 01-29-2014 на 16:43
Как се казваш?
На колко си?
Кои са ти трите любими неща за правене?
Как се виждаш след 10 години?
Защо IseeDEADbodies ?
Любим алкохол?
Любимата ти вид музика?
Любима група/изпълнител?
Защо се регистрира тука?
к'ва зодия?
А обвързан ли си?
Лесно ли се ядосваш?
Говориш ли други езици, освен български?
Доверчив ли си?
Как се чувстваш в момента?
Нервираха ли те въпросите ми ?![]()
Ахахахахахахахахахахахаха .
Айс, няколко смукани от пръстите въпроси.
Обичаш ли снега?
Учиш ли нещо в момента?
Любима храна? А напитка?
Колко време ти е продължила най-дългата връзка?
Сериали, анимета? Ако да - любими?
Кажи все пак за групите и въобще за музиката?
Как се казваш? - Калоян
На колко си? - 22
Кои са ти трите любими неща за правене? - Спане, ебане и да слушам музика.
Как се виждаш след 10 години? - Извън България
Защо IseeDEADbodies ? - Е, не е ли ясно ? Щото виждам мъртви тела... как защо
Любим алкохол? - Jack Daniels. Като ня'а пари за чичо, пием домашна ракия.
Любимата ти вид музика? - Рап/хип-хоп, жички, хардстайл/хардтехно.
Любима група/изпълнител? - Много са, от всеки стил по няколко. Пък и сигурно много малко хора ще са ги чували, така че няма смисъл да изброявам.
Защо се регистрира тука? - Оооо, не помня. Беше толкова отдавна xD
к'ва зодия? - Лъв.
А обвързан ли си? - Не.
Лесно ли се ядосваш? - Зависи. Има неща за които много лесно паля.
Говориш ли други езици, освен български?. - Английски, малко руски... и нек'ви думи на японски. Имам голямо желание да го науча тоз език, ама...
Доверчив ли си? - Бях !
Как се чувстваш в момента? - Ядосан.
Нервираха ли те въпросите ми ? - Не.
Обичаш ли снега? - Мразя го, е много меко казано.
Учиш ли нещо в момента? - Да, уча туризъм.
Любима храна? А напитка? - Мусака. Голям Jack Daniels.
Колко време ти е продължила най-дългата връзка? - +/- 1 година.
Сериали, анимета? Ако да - любими? - Пффф... вече и т'ва не правя много, много. С'я гледам Хаус, тако'а забавно едно ;д Иначе Декстър следях с интерес. himym го следях и него преди, биг бенг. Иначе анимета не гледам от доста време.
Кажи все пак за групите и въобще за музиката? - Е, въобще за музиката казах. Пък за групи и изпълнителни щом толкова настоявате, хубаво :
От рап/хип-хоп - 42, Giancana, Joker Flow, Logo5 и олдскули като ndoe, спенс, сенсей и т.н.
От жиците - Bring me the horizon, Carniflex, Suicide silence, All that remains, Atreyu, 36 crazy fists, много са.
От хардстайл и техно - The Prophet, Technoboy, Headhunterz, Ranieri, DJ Zanny, Boris S.. пак са много
Щото ме ядосаха.![]()