Въпрос към bloodyF - Какво правиш в свободното си време ? -
цъкам на ужасно бъгавия ми лаптоп, играя на белот/сантасе, чистя, лакирам се, чета книги и гледам филми и сериали, разпускам с приятели, говоря по телефона, ходя на разходка, обичам да се разхождам в София, особено в центъра вечер е много красиво..
Някъде по-назад беше споменала, че би те интересувало и как потенциалният ти партньор прекарва своето - какво по-конкретно би ти се сторило интересно и какво - отблъскващо ? -
прекалено много игри, социалният му живот да го прекарва пред лаптопа, да не чете книги, да не гледа филми и да няма приятели-това го намирам за отблъскващо; човек,който се поддържа, спортува, образова се по един или друг начин би ме впечатлил, отделно ходенето на театър и четенето на книги в днешно време ме впечатлява доста, човек с висока обща култура също би ми направил добро впечатление;
Какви мъже предпочиташ - сериозни или по-безгрижни такива ? (трудно бих могъл по-малоумно да го формулирам, дано се разбира)-
хаах, разбрах те, ами някъде по средата е златното място за мен, не обичам мъже, на които за нищо не им пука, но и такива ,които са твърде сериозни не ми задържат вниманието за дълго време
Дразнят ли те тесногръдите хора ? -
да, кой не го дразнят такива хора?!
Дразнят ли те хора, които вечно търсят да захванат някакъв спор / 'интелектуална' дискусия ? -
Да. Имам един познат, който постоянно се старае да изпъкне, говорейки за нещо на уж високо интелектуално ниво, но в един момент просто не мога да издържа. Затова и вече го избягвам 
Опиши ми перфектното общество. -
Само средна класа, без твърде богати и без твърде бедни. Добри хора, отзивчиви, помагащи си един на друг, без болести, без бездомни животни, без домове за деца с дечица в тях, без убийства, без замърсяване, без трафик. Повече дръвчета и цветя, по-загрижени за Планетата хора, без политици, които крадат, с чудесна образователна и здравна система. Да се отделят повече пари за култура, да има по-висока минимална заплата, по-високи пенсии. Тоест няма как да се случи