.
Затворена тема
Страница 57 от 354 ПървиПърви ... 74753545556575859606167107157 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 8834
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Искаш ли да имаш деца? (а, само да предупредя, да не си помислиш нещо, просто ми е интересно, защото напоследък имам чувството, че всички на възраст 20-25г., които все още нямат деца не искат и да имат ) Дано не е прекалено лично.
    Да, в бъдеще обаче. Все още ми е рано за челяд. Иначе много искам - 3 примерно,ако може момчета. Винаги съм си се представяла като "мъжка майка" не знам защо.
    maDamn

Супер фен Аватара на Shines
    За нищо . И аз благодаря за отговорите! С голям интерес ги прочетох. Пишеш много увлекателно.

1.Умееш ли да преценяваш хората?
    2.Какво може да те накара да се усмихнеш?
    3..Как биха те описали близките ти хора с три думи?
    4.Море или планина-къде почиваш по добре?
    5.Кое е първото нещо, което ти прави впечатление при среща с някого?
    6.Какво е нещото, за което би се хвърлила в огъня без да се замислиш?
    7.Кой ти е любимият емотикон тук във форума?
    8.В кое време (историческо, епоха) би искала да живееш, ако можеше да се върнеш назад?
    9.За какво си мислиш вечер, преди да заспиш?
    10.А сутрин, след като се събудиш?
    11.Ядосваш ли се често на хората? Показваш ли им го?
    12.Какво мислиш за лицемерието?
    13.Мислиш ли, че едно цвете може да направи пролет?
    14.Кои са трите предмета, без които не можеш?
    15.Ако можеше да бъдеш приказен герой то кой би бил той?

Също така благодаря ти и за отделеното време.
    Последно редактирано от Shines : 02-14-2014 на 19:39

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Да, в бъдеще обаче. Все още ми е рано за челяд. Иначе много искам - 3 примерно,ако може момчета. Винаги съм си се представяла като "мъжка майка" не знам защо.
    А искаш ли да се омъжиш? Обаче в бялата рокля, както си му е реда (т.е. не само брак да сключиш)?
    http://ask.fm/iwwkaa

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Shines Виж мнението
    За нищо . И аз благодаря за отговорите! С голям интерес ги прочетох.

1.Умееш ли да преценяваш хората?С голяма точност при това, рядко си вадя грешни заключения
    2.Какво може да те накара да се усмихнеш?Малко,сладко животинче,мил жест, смехът на приятелите ми,много неща всъщност.Усмивката на човека отсреща
    3..Как биха те описали близките ти хора с три думи?Предполагам:Забавна,шантав а,умна
    4.Море или планина-къде почиваш по добре?Планина,определено
    5.Кое е първото нещо, което ти прави впечатление при среща с някого?Усмивката,начина на изказ,маниерите
    6.Какво е нещото, за което би се хвърлила в огъня без да се замислиш?По-скоро някого,близките ми, не съм вещоман и вече не отдавам такава сантиментална стойност на вещите.Ако трябва да избера,може би албум със детските ми спомени
    7.Кой ти е любимият емотикон тук във форума? този
    8.В кое време (историческо, епоха) би искала да живееш ако можеше да се върнеш назад? България при управлението на Асеневци
    9.За какво си мислиш вечер, преди да заспиш?Фантазирам си някакви утопистични ситуации,мисля си за любим човек, за това къде искам да пътувам
    10.А сутрин, след като се събудиш? O,GOD PLEASE,WHYYYYYYY..i wanna sleeeeeep
    11.Ядосваш ли се често на хората? Показваш ли им го?Винаги ми личи,когато съм ядосана, така че...явно го показвам.Ядосвам се с причина,ама гледам бързо да ми мине, не за друго, а за да не натоварвам себе си.
    12.Какво мислиш за лицемерието?Какво се очаква да мисля? Не е нещо,което толерирам и харесвам.
    13.Мислиш ли, че едно цвете може да направи пролет?Не,но може да направи зимата по-поносима
    14.Кои са трите предмета, без които не можеш?Пф,телефон,пари,ключове
    15.Ако можеше да бъдеш приказен герой то кой би бил той?хм...труднично,май никой...или поне засега не мога да се сетя

Също така благодаря ти и за отделеното време.
    maDamn

Мега фен Аватара на 102
    1.Умееш ли да преценяваш хората?С голяма точност при това, рядко си вадя грешни заключения

а тия във форума ? я кажи нещо за трима, които не познаваш лично

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    А искаш ли да се омъжиш? Обаче в бялата рокля, както си му е реда (т.е. не само брак да сключиш)?
    Като се замисля - да,искам.В тесен семеен кръг, само с най-близки.
    maDamn

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението

а тия във форума ? я кажи нещо за трима, които не познаваш лично
    Правила съм грешка точно от форума да си извадя грешни заключения, а като се запозная на живо с човека да се окаже ...не такъв,какъвто се изкарва,затова не смея повече да давам определения на този принцип.
    maDamn

Мега фен Аватара на 102
    Правила съм грешка точно от форума да си извадя грешни заключения, а като се запозная на живо с човека да се окаже ...не такъв,какъвто се изкарва,затова не смея повече да давам определения на този принцип.
    тва трябва да го сложат редом до правилата на форума

Град
    Beyond reality
    Йеп!
    maDamn

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    първокурсни4ка от несофия във форум на трифон зарезан ?
    Пенсионерка съм малко днес...а и не само
    maDamn

Мега фен Аватара на 102
    то мина вече прай се че си избухвала и отдавна си повърнала

Град
    Beyond reality
    Да,вярно...
    maDamn

Мега фен Аватара на 102
    колко кила

Супер фен Аватара на tireheb
    кой ?
    кой, питам, кой ?
    КОЙ, КОЙ, КОЙ, КОЙ, КОЙ ?

Град
    Beyond reality
    Няма да назовавам никове,можете да направите дедукцията
    maDamn

Мега фен Аватара на 102
    ако трябва да си ги правим ше трябва да викаме и каунтар терористите

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    И аз да ти задам няколко въпросчета, защото си ми много интересна и ти чета мненията отдавна.
    Какво е приятелството за теб ?
    Би ли простила изневяра в дългогодишна връзка и ако да защо ?
    A какво никога не би простила ?
    С какво никога не би направила компромис ?
    Какви филми гледаш ?
    Споделяш ли интимни неща с майка ти ?
    Имаш ли брат или сестра?
    За какво мечтаеш ?
    Смяташ ли, че се превръщаш в човека, който искаш да бъдеш някой ден ?
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    И аз да ти задам няколко въпросчета, защото си ми много интересна и ти чета мненията отдавна. Благодаря
    Какво е приятелството за теб ?Ох,как искате да ви обясня,нещо което се чувства...едно от най-ценните неща в този живот е,може и да нямаш кръвна връзка с някого, но да го чувстваш по-близък и от брат
    Би ли простила изневяра в дългогодишна връзка и ако да защо ?Не бих.Не съм сигурна дали ще мога да си преглътна егото,каквото и да се е случило
    A какво никога не би простила ?Предателство,дали ще е от партньора ми,приятел,близък...
    С какво никога не би направила компромис ?Като цяло съм човек на компромисите, но да каем,че за здравето си и това на близките ми хора не бих.
    Какви филми гледаш ?Хубави Трилъри,драми,криминалета ,мистерии ,много рядко някое романтично филмче,но неси падам по типичните захаросани бози.
    Споделяш ли интимни неща с майка ти ?Разбира се, честно и откровено мога да си говоря с нея за всичко
    Имаш ли брат или сестра?Отговорих и на това - но,не-нямам.
    За какво мечтаеш ?За любов
    Смяташ ли, че се превръщаш в човека, който искаш да бъдеш някой ден ?Мисля,че съм на правилния път
    maDamn

Град
    Beyond reality
    Та, ако имате въпроси- задавайте до утре, тогава ще сложа Анонис, или който жела на стола.
    maDamn

Супер фен Аватара на Anonys
    Кои са ти най-вредните навици?
    Кои си успяла да преодолееш?
    Какво детство си преживялa?
    Твоите родители идеал ли са ти?
    Какви грешки при отглеждането на детето/децата си би не допускалa?
    Мислиш ли, че би могла да живееш с мъж в рамките на 5-10 години или повече?
    Сподели най-тревожния си проблем пред нас.

1.Бързо ли свикваш с промените?
    2.Казват, че всеки човек си има слабости...Кои са твоите?
    3.Ако можеше да си героиня от някой филм или книга коя щеше да си?
    4.Лесно ли се доверяваш?
    5.Обичаш ли децата?
    6.С какво се гордееш?
    7.Какво е най-прекрасното нещо, което ти се е случвало в живота до момента?
    8.Можеш ли да намразиш някого за цял живот?
    9.Обичаш ли адреналина? Би ли пробвала "нещо по така"?
    10.Обичаш ли дъжда? А снега? А слънцето?
    11.Бягала ли си от училище?
    12.Ако ти се даде един ден, който трябва да бъде прекаран с някоя известна личност, коя ще е тя?
    13.Първо мислиш или първо действаш?
    14.Кой е най-ценният за теб комплимент, който си получавала? От кого?
    15.Кое е любимото ти стихотворение (българско)?

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Кои са ти най-вредните навици?Пуша Прекалено много мисля,преди да действам...понякога е нужна импулсивност,която за сериозни решения да кажем, ми липсва. Не става въпрос за необмислени действия, а в един момент да кажа "точка, ще послушам инстинкта си"
    Кои си успяла да преодолееш?Може би нетърпеливостта до някаква степен,въпреки че има какво още да се желае в тази насока
    Какво детство си преживялa?Имах страхотно детство,изпълнено с много игри и забави, силно,сплотено и обичащо семейство, на което дължа всичко,което съм днес!
    Твоите родители идеал ли са ти?В много отношения - да. Ако един ден съм дори наполовина добър родител, колкото са те ще съм много горда от себе си
    Какви грешки при отглеждането на детето/децата си би не допускалa?Не бих ги ограничавала в желанията им да изследват света например, под изследват имам предвид да се занимават с нещата,които желаят...дори да е моментно увлечение винаги ще ги научи на нещо.
    Мислиш ли, че би могла да живееш с мъж в рамките на 5-10 години или повече?Предполагам ,че бих могла-да, искам силна и здрава връзка. До голяма степен,каквато е тази на родителите ми.Виждам какво им дава на тях , а и какво е дала на мен.
    Сподели най-тревожния си проблем пред нас.Най-тревожния ми проблем в момента е изпитът ми по Обща теория на правото,който е устен и ме спича адски много,ама ще се въобразя в непукист, ще си науча материала и ще го взема. Друго,което ме притеснява е неизяснените ми отношения с един човек,който харесвам доста,но не знам оттук нататък какви ще ги свършим. Но това зависи не само от мен,така че няма да изпадам в драми
    Много благодаря
    maDamn

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Shines Виж мнението
    1.Бързо ли свикваш с промените?Да,адаптивна личност съм
    2.Казват, че всеки човек си има слабости...Кои са твоите?Прекалено много правя за хора,които не го заслужават.Бях прекалено доверчива, сега също съм,но не в такава степен.
    3.Ако можеше да си героиня от някой филм или книга коя щеше да си?Хърмаяни FTW Катнис също.
    4.Лесно ли се доверяваш?Хехе,ами не колкото преди,но явно още трябва да поработя нас това
    5.Обичаш ли децата?Обожавам
    6.С какво се гордееш?Със семейството си, с приятелствата,които съм създала, с това ,че досега съм постигала целите си, дори и да не са нещо кой знае какво за останалите хора...
    7.Какво е най-прекрасното нещо, което ти се е случвало в живота до момента?Надявам се този момент да предстои, но ще стана банална - приятелите и семейството са ми най-прекрасното нещо. За съжаление не мога да се похваля с прекрасен човек в лично отношение, но...се надявам и това да дойде
    8.Можеш ли да намразиш някого за цял живот?Не мразя никого. Мога да отпиша някого от живота си,но омразата е прекалено силно чувство,почти като любовта. Мога да ненавиждам някого, но ако живота му зависи от мен, няма да го оставя да умре...
    9.Обичаш ли адреналина? Би ли пробвала "нещо по така"?Разбира се Цвета на адреналина е кафяв и мирише, но определено си трябва щипка пипер в живота.
    10.Обичаш ли дъжда? А снега? А слънцето?Дъжд- ако съм вкъщи с книга и го гледам само Снега го обичам, всичко става бяло и красиво , а слънцето обожавам...колкото по-слънчев е един ден,толкова по-хубаво ми е на мен.
    11.Бягала ли си от училище?Май не, от отделни часове и то чак 11,12 клас...
    12.Ако ти се даде един ден, който трябва да бъде прекаран с някоя известна личност, коя ще е тя?Нелсън Мандела, знам че вече не е между живите,но този човек е дал толкова на човечеството, че бих попила всичко,което мога, от срещата ни.
    13.Първо мислиш или първо действаш?Първо мисля..което не винаги е оферта
    14.Кой е най-ценният за теб комплимент, който си получавала? От кого?Беше от един ученик в училище, по-малък от мен, който ми каза,че като порасне иска да стане умен и добър като мен, да учи същото което и аз, и че съм го вдъхновила.
    15.Кое е любимото ти стихотворение (българско)"На Лора" и " Новото гробище над Сливница"?
    Въпросите ти винаги са интересни,мерсуа
    maDamn

Пак заповядай и благодаря, радвам се, че ти харесват . Супер много ми допадат отговорите (с риск да се повторя отново), тъй като имам чувството, че на повечето от тях все едно отговарям аз .

1.Кои качества искаш да притежава човека до теб?
    2.Обичаш ли да бягаш от действителността?
    3.Кое е нещото което никога няма да ти омръзне да правиш?
    4.Кой е най-големият компромис, който си правила някога?
    5.Сънуваш ли интересни сънища? И кой е най-странният ти сън?
    6.Кой е любимият ти плод?
    7.Кое е любимото ти цвете?
    8.Коя е най-съкровената ти тайна?
    9.Любима детска играчка?
    10.Суеверна ли си?
    11.Кажи нещо смешно! Любим твой виц?
    12.Напиши кои са отрицателните ти качества и как околните се справят с тях?
    13.Какво би направила, ако намериш бебе пред входната ти врата?
    14.Кога за първи път целуна момче?
    15.Наранявала ли си някого своите родители?

Мега фен Аватара на 102
    тоя шайнз ти е навит
    деа оръфляка
    мислиш ли че шайнз ти е навит ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си