.
Затворена тема
Страница 6 от 354 ПървиПърви ... 23456789101656106 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 8834
    Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    На колко оценяваш външния си вид от 1 до 10? 6, максимум 7
    А интелекта? 7-8
    Разменила си отговорите.

Супер фен Аватара на paradosou
    Определено сухи отговори. Горещите столове май почнаха да се изхабяват. Все пак залагам, че djipsito би внесла свежест в темата .

Мега фен Аватара на 102
    Кажи ми последните три ХУБАВИ ЗА ТЕБ филма, които си гледала...?
    А три книги, ще можеш ли...?
    На кой концерт ходи последно ?
    Кво ти е мнението за София ?
    Какво ти е мнението за културата в България ?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ооо, Нат ;]

какво мислиш за Мерилин Менсън? :Д
    какво е отношението ти към хомосексуалистите?
    кого дискриминираш най-често? (не е възможно да не си го правила)
    хубаво ли е да си различен?
    суетна ли си?
    табута?

стига толко3, че трябва са излизам :Д

едит: коя е любимата ти песен на ММ?
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 12-02-2013 на 09:33

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Определено сухи отговори. Горещите столове май почнаха да се изхабяват. Все пак залагам, че djipsito би внесла свежест в темата .
    Йес!

Супер фен Аватара на paradosou
    ^С теб обаче много ни съвпадат претенциите за потенциални престолонаследници :д. Сладурка!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    защо пишеш във форум?

има ли някаква явна липса в живота ти, за да го правиш?

на мен също ми е интересно какво ще ме попитат, какво ли ново ще разбера пак за себе си..
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    ако ме избере, ще се постарая...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Какво мислиш за Хитер? Болен човек
    А за Сталин? Същото
    Развий тези, но не с 2 реда.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Кажи ми последните три ХУБАВИ ЗА ТЕБ филма, които си гледала...? Мм, например: Forest Gump, 200 pounds of beauty, V like vendetta
    А три книги, ще можеш ли...? Отдавна(много отдавна) не съм чела нещо, което да ми харесва. Предимно чета, това което искат от мен за училище и разпускам с филми/сериали когато мога. Иначе книгата, която споменах по-рано и ми е супер любима - "Незавършеният роман на една студентка"- Любен Дилов също и "Котката със сините очи" - Паул Елгерс и "Стъкленият ключ" - Дашиел Хамит
    На кой концерт ходи последно ? Концертите в моя град ги пропускам когато мога(ако не ме завлече компанията), защото идват поп-фолк певици. Не е любимият ми жанр. Последния на който ходих с кеф обаче беше концерта на Сигнал <3
    Кво ти е мнението за София ? Много ми е голям града. Не ми е приятно да ми фучат коли, да ми свирят и да ме псуват на улицата. Много хаплив език на пътя и шофьорите са кофти. Града иначе едва ли е кофти. Била съм там твърде малко, за да дам пълно и компетентно мнение. Но на основата на мнението, което си изградих, бих казала, че не бих живяла там.
    Какво ти е мнението за културата в България ? Българска съм, харесвам си страната, ценностите и културата. Не знам какво точно искаш да ти отговоря на този въпрос..
    *сън*

ооо, Нат ;] - Охо

какво мислиш за Мерилин Менсън? :Д - Иве, не съм слушала достатъчно негови песни и не мога да ти дам мнение. Иначе ми е малко страшен на вид, но едва ли е лош :Д
    какво е отношението ти към хомосексуалистите? не ми пречат, стига да не ми завират сексуалните си предпочитания в лицето, както аз не го правя
    кого дискриминираш най-често? (не е възможно да не си го правила) - може би на расова основа преди години, но доста се промених и отношението ми е доста по-различно. В момента само циганите нещо не мога да ги търпя, ама то си е разбираемо.
    хубаво ли е да си различен? - всеки с опита си да бъде различен, става част от стадото. за мен няма такова нещо като "различен", всички сме еднакви по един или друг начин, останалото са само подробности. иначе ако говориш за начина да привлечеш внимание правейки се на перко, не ми пука.. то си е за тоя човек.
    суетна ли си? - много
    табута? сега не се сещам

стига толко3, че трябва са излизам :Д Ок ;д

едит: коя е любимата ти песен на ММ? - :Д
    *сън*

защо пишеш във форум? Защото мога да се запозная с други интересни хора. Защото понякога е(по-скоро беше) забавно.

има ли някаква явна липса в живота ти, за да го правиш? Мне, правя го през свободното си време, щото тей ми е кефнало.. ;д

на мен също ми е интересно какво ще ме попитат, какво ли ново ще разбера пак за себе си.. - знам, че не е въпрос, но най-много ще разбереш (от другите), че или отговорите ти са сухи, защото отговаряш честно и не се правиш на клоун или че си бога на горещия стол. Впрочем ти си ми интересна.. бих те сложила на стола, ако искаш
    *сън*

Отмъщителна ли си ?
    Ако приятелят ти срещна друго момиче и ти каже че не те обича вече какво ще направиш?
    Вярваш ли в онази чиста и единственна любов ?
    Романтичка ли си ?
    Организирана ли си или не ?
    историята на чия странна те влече най-много?
    Какви книги обичаш да четеш?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    с удоволствие, когато му дойде времето

Кое ще избереш - да чакаш нещо да се изпълни от само себе си, или да положиш усилия, макар че нямаш гаранция какъв ще бъде резултата?

Или перифразиран въпроса - кое е по-силно за теб като инстинкт - желанието за нещо или самолюбието/гордостта?
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Развий тези, но не с 2 реда.
    Имам какво да кажа, но доста от хората биха ме нападнали, защото "не знам какво говоря".
    Като цяло тука са доста хейтърите и не ми се занимава.

Но нека да кажем, че не ми харесват действията и на двамата.
    Поради какви причини - всеки тук може да си отговори.
    *сън*

anonymous708973
    Guest
    отговорите ти са сухи, защото отговаряш честно[/B]
    Отговорите са сухи най-често защото не казват нещо интересно и впечатляващо. А качественият човек е доста многопластова личност и не би следвало да се очакват плоски, съответно сухи отговори. Интересно не значи непременно измислено.

Отмъщителна ли си ? Не, злопаметна съм
    Ако приятелят ти срещна друго момиче и ти каже че не те обича вече какво ще направиш? Ще му пожелая приятно прекарване с другото момиче, няма да правя излишни драми. И едва ли ще поддържам някакъв контакт, за да не му разваля бъдещата връзка. Колкото и да е, ако това се случи, аз ще си имам раната от раздялата и няма да ми е приятно да го виждам с друго момиче.
    Вярваш ли в онази чиста и единственна любов ? Да
    Романтичка ли си ? Да
    Организирана ли си или не ? Да
    историята на чия странна те влече най-много? страна имаш в предвид сигурно, ами в момента историята на Корея ми е интересна, защото съм чела и гледала доста..
    Какви книги обичаш да четеш? По-кратки романи, Фентъзи, Фантастика.. може и любовни(тези по-рядко).
    *сън*

Мега фен Аватара на Lilanda
    Какво значи "Всеки с опита си да бъде различен, става част от стадото."? Не мислиш ли, че всеки въпреки опита си да бъде различен, ставайки част от стадото, показва своята идентичност /т.е. избира идеите на стадото, които му допадат и ги дооформя по свой начин/? Надявам се да си ме разбрала-малко омотано се изразих.
    Опиши ми мечтаната ти къща.
    Колко и какви деца искаш да имаш?
    Видях по-нагоре, че искаш да напуснеш България след време. От тази си гледна точка би ли се опитала да ми изброиш 10 причини да ОСТАНЕМ в България?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Видях по-нагоре, че искаш да напуснеш България след време. От тази си гледна точка би ли се опитала да ми изброиш 10 причини да ОСТАНЕМ в България?
    Тя ако имаше толкова причини, нямаше да иска да си ходи...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

с удоволствие, когато му дойде времето

Кое ще избереш - да чакаш нещо да се изпълни от само себе си, или да положиш усилия, макар че нямаш гаранция какъв ще бъде резултата?
    Или перифразиран въпроса - кое е по-силно за теб като инстинкт - желанието за нещо или самолюбието/гордостта?

Да положа усилия. Не обичам някой да ми върши работата и всичко да ми идва на готово, въпреки че понякога се налага да разчиташ на някой - не го отричам. Но иначе е глупаво и доста детско според мен. Не бих оставила нещо, само защото съм била горда и т.н. В крайна сметка всеки се налага да се прави жертва за нещо и ако то касае мен или някой, който обичам, със сигурност бих го направила със желание, колкото и неприятно/скучно да е.
    *сън*

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Тя ако имаше толкова причини, нямаше да иска да си ходи...
    Затова казах 'би ли се опитала'. Интересно ми е до къде ще стигне.

Виждаш ли се като политик ?
    Какво мислиш за фразата-Любовта е сляпа?

Какво значи "Всеки с опита си да бъде различен, става част от стадото."? Не мислиш ли, че всеки въпреки опита си да бъде различен, ставайки част от стадото, показва своята идентичност /т.е. избира идеите на стадото, които му допадат и ги дооформя по свой начин/? Надявам се да си ме разбрала-малко омотано се изразих. - Да, разбрах те. Сега като се замисля повече си права по свой си начин. Аз все още държа на моята гледна точка.
    Иначе с този израз целях да покажа, че много хора се опитват да направят нещо, което се опитва всеки друг - да изтъкне своите добри или лоши качества - един вид да се отличи от това "стадо", но в крайна сметка, за мен, те влизат в съвсем друга среда, която може да не е добра за тях, само защото са искали да са "различни", да може да бъдат забелязани, заради нещо, което са показали. Надявам се и аз да не се изразих твърде объркано.

Опиши ми мечтаната ти къща. Къща имам, 2 етажа + двор. Ако ще е къща, която ще купувам в бъдеще, ще бъде подобна на сегашната ми (ако искаш да опиша, кажи) + малко по-голям двор, да има място за малък басейн или поне за разходка на кучето, което ще си взема.
    Иначе това е пример за мечтано жилище - https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...33127087_n.jpg , не е нещо, кой знае какво.

Колко и какви деца искаш да имаш? 1,2, максимум 3 на брой. Какви.. всякакви, буйни, забавни, интересни, жизнени.. деца. Не знам точно. Още не съм мислила толкова сериозно над това.
    Видях по-нагоре, че искаш да напуснеш България след време. От тази си гледна точка би ли се опитала да ми изброиш 10 причини да ОСТАНЕМ в България? Аз единствено бих се върнала тук, заради семейството си, но ако имам възможност и тях ще изведа от тук.

ПП; ЛейдиДи си го каза правилно.
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Виждаш ли се като политик ?
    Какво мислиш за фразата-Любовта е сляпа?

1. Не Аз съм човек на изкуството, политиците.. това е нещо, много далеч от мен. :Д
    2. Мисля, че е правилна. Когато човек е влюбен, понякога не вижда правилните отговори, отваря грешните врати и си пати, но не му пука, защото е влюбен. Има грешки и хубави възможности. Едновременно най-голямото богатство и най-голямото зло.
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Отговорите са сухи най-често защото не казват нещо интересно и впечатляващо. А качественият човек е доста многопластова личност и не би следвало да се очакват плоски, съответно сухи отговори. Интересно не значи непременно измислено.
    Визирах просто мнението на някои хора, които го казаха по-рано.
    За някои може отговорите ми да са сухи, за други да са интересни.
    Кофти е, че се изказват така.
    Мен лично не ми пука отдавна какво мислят някои хора, от форума специално, за мен.
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си