.
Затворена тема
Страница 60 от 354 ПървиПърви ... 105056575859606162636470110160 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 476 до 1 500 от общо 8834
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Може и за твой набор да ме смяташ. Не виждам, какво променят няколко години.
    Подсъдимо е.

Супер фен Аватара на Anonys
    Хахаха По-лоши са морално подсъдимите неща.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Хахаха По-лоши са морално подсъдимите неща.
    не съм съвсем съгласна... ама айде
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 102
    кви са тия "морално подсъдими неща" ?

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    За или против брака си ?
    Кой е любимият ти сладкиш ?
    Вярваш ли в свръхестественото ?
    Смяташ ли анимациите само за деца ?
    С майка ти или баща ти се разбираш повече ?
    По някое време още ще те разпитам
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Nvm
    Последно редактирано от Anonys : 02-17-2014 на 09:27

Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    За или против брака си ? По-горе отговорих
    Кой е любимият ти сладкиш ? Чийзкейк с боровинки. :P
    Вярваш ли в свръхестественото ? Да, въпреки че доста хора не вярват. Просто някои хора са родени с така наречената "дарба". А всъщност части или функции на мозъка им са по-добре разработени.
    Смяташ ли анимациите само за деца ? Не, всеки гледа, каквото му харесва. Пък и повечето детски показват важни неща за приятелството, любовта. Като бях малък не можех да си извадя изводите, които си вадя в момента
    С майка ти или баща ти се разбираш повече ? Майка ми. Не съм виждал баща си от доста години. Въпреки че с него имаме идентично мислене. Не мога да преценя.
    По някое време още ще те разпитам
    ) :P
    Последно редактирано от Anonys : 02-17-2014 на 11:16

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Вярваш ли в Господ ?
    Кое нещо придава смисъл на живота ти ?
    Караш ли ски ? А имаш ли любим зимен курорт в България ?
    Домашно парти или дискотека ?
    Предпочиташ да пиеш ?
    Има ли съдба или всичко, което се случва е изцяло в наши ръце ?
    Смяташ ли се за късметлия ?
    Харесват ли ти българските сериали ?
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    Вярваш ли в Господ ? Донякъде. Защото психиката на човек е много силна. Когато си в труден момент и се помолиш на тази сила, наречена Господ, психиката ти приема, че има нещо, което те пази. Както, когато се молиш и за други, обикновени житейски блага, ти донякъде си уверен, че това, за което се молиш ще се сбъдне, защото хората знаят, че Господ помага. Има някаква такава сила, но не мога да определя думата за нея.
    Кое нещо придава смисъл на живота ти ? Близките ми.
    Караш ли ски ? А имаш ли любим зимен курорт в България ? Карал съм сноуборд преди време. На ски не съм се учил. Харесва ми много на Пампорово.
    Домашно парти или дискотека ? А защо не и двете? Тук, в града не мисля, че имам голям избор на дискотеки, като се има в предвид, че пускат само чалга. Предпочитам баровете. Въпреки, че когато сме компания приятели, се събираме на домашно. Все пак имаш за ядене, има много повече за пиене, домашен суджук и не пръскаш пари.
    Предпочиташ да пиеш ? Или? Ако въпроса е какво - Paddy или маргарита. А иначе 1 път на месеца най-много да изляза някъде. Гледам да си спазвам режима, но не се и ограничавам на максимум.
    Има ли съдба или всичко, което се случва е изцяло в наши ръце ? Има нещо, подобно на съдба, но може би opportunity, която възможност е предоставена от съдбата. Това, дали ще се възползваш или не, е изцяло на твой гръб.
    Смяташ ли се за късметлия ? Да.. И то голям )
    Харесват ли ти българските сериали ? В момента гледам само "Под прикритие". Като цяло осъществяват добро развитие. Ще видим за по-нататък
    Мерсим )

Супер фен Аватара на shmatarok
    Колко връзки си имал?
    Какво мислиш за изневярата? Изневерявал ли си? Изневерявали ли са ти?
    Обичаш ли да пътуваш?
    Кое е любимото ти място в България? На кое място би желал да отидеш?
    Посещавал ли си други държави? Впечатления, любимо място? Ако не - коя би искал да посетиш? Защо?
    Кое е първо - яйцето или кокошката?
    Вярваш ли в теорията за еволюцията или си привърженик на религиозното начало на света?
    Религиозен ли си всъщност?
    Кое е нещото, с което се гордееш?
    Коя е най-голямата ти грешка? Защо смяташ така?
    Кое е най-голямото ти постижение?
    За честен човек ли се смяташ?
    Ако хванеш златната рибка и имаш право на три желания, какви биха били те?
    Душата на компанията ли си или не чак толкова?
    Ако на тези години приятелката ти забременее, какво би направил?

Межудругото, всъщност съм приятно изненадана от възрастта ти. Рядко се случва някой на тези години да разсъждава по този начин.

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Колко връзки си имал? Не знам, сигурно 10-15.. От които мога да нарека само 3 - "връзки".
    Какво мислиш за изневярата? Изневерявал ли си? Изневерявали ли са ти? Мисля, че изневярата е неуважение не само към човека отсреща, а и към самия себе си, към избора да си с дадения човек. Защо просто хората не намират начини да разнообразят това, което търсят у другия или когато любовта за тях е свършила, просто да спрат контакта с тяхната стара любов? Не съм изневерявал и не мисля да го правя. Не мисля, че са ми изневерявали, поне така знам.
    Обичаш ли да пътуваш? Да, че кой не обича.. Обичам да съм в непознати за мен градове, траектории.
    Кое е любимото ти място в България? На кое място би желал да отидеш? Любимо място... Не знам, може би Карлово. И местността Орехите. Искам да отида там, искам да отида и на Седемте рилски езера(разкошно е, ако мога ще стоя там половин година), искам да отида и в Созопол на море, до Рилския манастир, Асеновград, Бачково, Батак, искам да се потопя в солниците на Бургас.. И всичко това с Нея. Нямам търпение да си купя кола и да пообиколя, пък и с влак става, стига да организирам всичко.
    Посещавал ли си други държави? Впечатления, любимо място? Ако не - коя би искал да посетиш? Защо? Не. Искам да посетя Гърция, единствено заради морето, което ще стане следващото лято, ще отида и в Англия - Ливърпул това лято, искам да отида и до Хималаите. Доста неща там са ми загадъчно интересни. От хората по пещерите, които са в транс - самадхи, до извисените духовно китайци и корейци и техните храмове.
    Кое е първо - яйцето или кокошката? Яйцето е кокошка. Черупката се чупи и излиза кокошка. Освен, ако не го свариш. Човека се е развил. Всяко едно същество се развива. Все едно да попиташ бебето в плацентата или човека. Мисля, че е яйцето. Докато за човека малко или много може да се оспорва повече.
    Вярваш ли в теорията за еволюцията или си привърженик на религиозното начало на света? Еволюция. Пък и съм чел Ян Ван Хелзинг, който така ясно изяснява, че има подземни градове. Също вярвам и че има извънземни. Би било смешно, ако човек не вярва. Има толкова много доказателства, гледал съм два филма с доста кадри на УФО и извънземни. Книгата се казва "Не пипай тази книга", като в нея Хелзинг споменава: "Христос отива под земята, след като 3 дни по-късно възкръсва.". Ясно намеква, че има много по-развити цивилизации от нас, които могат да правят неописуеми неща.
    Религиозен ли си всъщност? Преди бях повече. В момента съм на принципа, който описах по-горе(за психиката).
    Кое е нещото, с което се гордееш? Гордея се с личността си. Гордея се, че имам близки до себе си, дом, храна и самочувствие. Гордея се и с физиката си.
    Коя е най-голямата ти грешка? Защо смяташ така? Не знам. Може би това, че не дадох ценното време на дядо ми с мен, когато беше жив. А и не трябва да се съжалява за грешки. Това, че си сгрешил, винаги е повод да ти се случи нещо по-добро в бъдещето.
    Кое е най-голямото ти постижение? Това, че станах сериозен(относно relationshits). Това, че се научих да обичам, да ценя и да не давам поводи за тъга на човека отстреща.
    За честен човек ли се смяташ? В повечето случаи да. Искам да съм честен, но бих наранил много хората около мен, ако не си държа езика зад зъбите.
    Ако хванеш златната рибка и имаш право на три желания, какви биха били те? Може би е само едно - като я пусна, никой друг на земята да не я хваща. Всичко искам да си го постигна сам.
    Душата на компанията ли си или не чак толкова? Всъщност да. Но само, когато ми е кеф. В училище съм душата на класа, защото иронизирам някои хора и пускам лафове. Може би се държа, като селяк, но не ми пука особено, защото знам всъщност какъв човек съм и как разсъждавам.
    Ако на тези години приятелката ти забременее, какво би направил? Аз нищо. Тя би поискала да направи аборт.

Межудругото, всъщност съм приятно изненадана от възрастта ти. Рядко се случва някой на тези години да разсъждава по този начин.
    Мерси ,3 )

Голям фен Аватара на ОР
    qdesh li laina, pich

Цитирай Първоначално написано от ОР Виж мнението
    qdesh li laina, pich
    Всъщност всеки един яде. Ако можем да наречем оборския тор - лайна, то калия от "лайната" влиза в стомасите ни, чрез доста плодове и зеленчуци.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Способен ли си да повярваш, че религията е създадена от човека, за да има в какво да вярва и да "го пази"?
    Мислиш ли, че вярата ти в Господ идва донякъде от това, че не си сигурен точно какво ни е създало и какво "управлява" живота ни?
    Какво мислиш за теорията на Големия взрив?
    Интересуваш ли се от астрономия като цяло?
    На къде си се насочил засега?
    Казваш, че вярваш в извънземни. А мислиш ли, че те са сред нас?
    Ако да, възможно ли е те да са тези, които ни контролират и късмета и некъсмета в нашия живот да е поради тяхното въздействие?

Преди ми беше много симпатичен, а сега като разбрах и възрастта ти - още пó. Не мога да повярвам, че си само една година по-голям от мен. Възвърна ми надеждата в нашето поколение..Благодаря ти, за което..;д

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Способен ли си да повярваш, че религията е създадена от човека, за да има в какво да вярва и да "го пази"? Мисля, че религията е създадена, за да обедини хората, за да има мир и единство.
    Мислиш ли, че вярата ти в Господ идва донякъде от това, че не си сигурен точно какво ни е създало и какво "управлява" живота ни? Не. Вярата ми е напълно нормална, както и нормална за останалите християни на Земята.
    Какво мислиш за теорията на Големия взрив? Прекалено глобален въпрос. Нищо не мисля, тъй като не съм се интересувал. Може и така да се е получила вселената. Но има далеч по-вълнуващи въпроси от това.
    Интересуваш ли се от астрономия като цяло? Да, интересувам се. Харесва ми и ми е интересна.
    На къде си се насочил засега? Към химия и биология - дентална медицина.
    Казваш, че вярваш в извънземни. А мислиш ли, че те са сред нас? Да, естествено.
    Ако да, възможно ли е те да са тези, които ни контролират и късмета и некъсмета в нашия живот да е поради тяхното въздействие? Мисля, че човечеството се развива само, докато те ни дават малко от помощта си. Но чак да ни контролират - едва ли. Въпреки че всичко е възможно. За късмета и "некъсмета" - не мисля. Това, че днес съм изкарал 6 по математика на късмет, не мисля, че е заради въздействието от тях.

Преди ми беше много симпатичен, а сега като разбрах и възрастта ти - още пó. Не мога да повярвам, че си само една година по-голям от мен. Възвърна ми надеждата в нашето поколение..Благодаря ти, за което..;д
    Няма проблем. ) А и всъщност аз много се радвам, че нашето поколение разсъждава по този начин. То е циклична нишка, въртяща се около лукса. Един ден това ще бъде + за България, тъй като малко от тези задоволени хлапета ще могат да си позволят нещата, които им купуват мама и тате и ще поискат нещо повече от самата държава.

Мега фен
    Какво мислиш за бг полицаите ?
    А за съучениците си ?

Кой е тоя пич 'Големият взрив', каква му е теорията и за какво иде реч ?

Знаеш ли кой е Джон Лок ?
    Чел ли си "Републиката" ?

Какво мислиш за външната политика на САЩ ?
    А за готвения в Русия закон, който ще позволи на държавата да отнема родителските права на хомосексуални родители?

Религията зло ли е ?
    Какво знаеш за светата инквизиция ?
    Чел ли си Библията ?

Каква работа според теб биха могли да имат представители на свръх-развита извънземна цивилизация на нашата планета ?

Супер фен Аватара на shmatarok
    Според теб защо едни хора имат повече късмет от други?
    Вярваш ли, че с положителна нагласа и най-гадната ситуация може да се окаже печеливша?
    Ако да, защо има толкова тъжни хора по света?
    Мислиш ли се за благороден?
    Даваш ли/давал ли си пари на просяци?
    Ако можеше да се срещнеш с една личност, без значение дали жива или мъртва, коя би била тя? Защо?
    Романтичен ли си?
    Как се виждаш след 5 години? А след 10?
    Домашни любимци имаш ли? :Д

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Не играя белот.Питай Ивета.
    Кажи ми така още веднъж и ще те режа с тъп нож през нощта ,докато спиш

Към Анонис, не съм те чела, колко си висок, размер обувки и защо се регна?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Какво мислиш за бг полицаите ? Българските полицаи са печени и доста добре си вършат работата. Някои млади катаджии прекаляват.
    А за съучениците си ? Амм.. Уважение имам към всички, въпреки че към някои, то е по-малко. Мисля, че са доста умни, поне някои, докато други зубрят и нямат собствено мнение. Имам много добри приятели от класа.

Кой е тоя пич 'Големият взрив', каква му е теорията и за какво иде реч ? Теорията му е, че някакъв малък обект се е взривил преди милярди години. Този малък обект се е разширявал много бързо, със светлинни години, като в него сме се съдържали ние и другите неща във вселената. Все пак сме направени от 70-75% вода. Така че, едва ли няма логика, но не ме интересува. След като се е сформирала вселената, тъканта, енергията, магнитните полета. Преди това не се е знаело, какво е имало, дали въобще е имало нещо.

Знаеш ли кой е Джон Лок ? "В лошо възпитания човек смелостта се превръща в грубост, учеността - в педантизъм, остроумието - в палячовщина, простотата - в недодяланост, добродушието - в ласкателство". Да. Знам, че е философ, защитава хората, над които се налага власт или управление. Според него, всеки има правото да ги отхвърли. Както и че абсолютната монархия не може да бъде гражданско управление. Ще прочета биографията му и възгледите му след малко, за да се информирам.
    Чел ли си "Републиката" ? Не съм.

Какво мислиш за външната политика на САЩ ? Мисля, че си изкарват добри парички. След намесата им във втората световна война, хората си създават оръжия, за да ги продават на хората от воюващите страни, които за света са "терористи", а всъщност те са герои за обществото си, защото го защитават. Иначе на САЩ не им пречи, като са им взели парите, да им избият и децата. Като използването на дете за щит не е никаква пречка за тях. Отвращават ме. Но такива са времената.
    А за готвения в Русия закон, който ще позволи на държавата да отнема родителските права на хомосексуални родители? Донякъде съм съгласен. Но донякъде не. Не дискриминирам хомосексуалистите, но и не ми харесва, в каква среда би израснало едно нормално дете, което те ще отгледат. Но от друга гледна точка, щастието на хората доста често се измерва в деца и родителски грижи.

Религията зло ли е ? И добро и зло е. Зло е(поне в миналото), заради целта на религията - да обедини всички. Да, тя ги обединява, ами тези, които не искат да вярват в Бог, но въпреки това са добри по един или по друг начин? Трябвало ли е на времето да ги бесят или да ги измъчват по такива начини, за да приемат религията? Религията е породила много войни. Като в днешно време, тя се приема от този, който иска. Не мисля, че един човек, който се роди е нормално да бъде покръстен, без той да може да разсъждава и да реши, дали иска или не. Как е възможно всички на времето да са били толкова обединени, мирни, РАВНИ, а в същото време да налагат мита и данъци на всички селяни? Как може да даваш ПАРИ, за да ти бъдат опростени греховете в неделите? Доста зло е, според мен. Но и не само религията е зло, а и валутата. Търговците са нямали никакво смирение над тези, които уж са равни с тях, а всъщност ги убиват и измъчват, ако им кажат нещо в лицето. Не е коректно, поне за мен.
    Какво знаеш за светата инквизиция ? Разследване на ересите(обществата или малки християнски църкви, отклоняващите се от официално-наложената религия), мъчения, аутодафе, абе направо хитлеристи, тирани.. Пълен сатанизъм. Инквизицията е била средство за гонене на истинските Божии Светии. Описана от Йоан, като "Великата блудница".
    Чел ли си Библията ? Чел съм части от нея, цялата да седна и да я прочета - не.

Каква работа според теб биха могли да имат представители на свръх-развита извънземна цивилизация на нашата планета ? Може би помощ за развитие на човешката раса. Кой знае, може и малко да са останалите живи, интелигентни същества във вселената и да са се заели с тези, които са останали, за да подпомогнат развитието им. По-нататък може и да има обединение, ако подготвят добре човечеството.
    Мерси )
    Последно редактирано от Anonys : 02-17-2014 на 19:32

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Според теб защо едни хора имат повече късмет от други? Защото са по-уверени в себе си.
    Вярваш ли, че с положителна нагласа и най-гадната ситуация може да се окаже печеливша? Да. Най-малко можеш да си повдигнеш настроението. А и положителните емоции се придават на хората покрай теб. В днешно време всеки е намръщен.
    Ако да, защо има толкова тъжни хора по света? [b] Защото виждат всичко черно. Песимисти са. Защото може би нямат амбиции, цели, не си мърдат пръста или са се отказали от нещо. Искат да получат наготово.[b/]
    Мислиш ли се за благороден? Донякъде. Но съм добър. Помагам на всеки, на когото мога.
    Даваш ли/давал ли си пари на просяци? Да, постоянно. Не ми дреме, дали ще ги изхарчи за хляб или цигари. Едното ще му помогне, другото - точно обратното. Възхищавам се на дядо Добри. Въпреки че не знам, защо го казах. Неговото е милостиня. Чака да му дадат пари в името на някаква кауза.
    Ако можеше да се срещнеш с една личност, без значение дали жива или мъртва, коя би била тя? Защо? Може би с д-р Мулдашев. Имам доста въпроси, на които няма да намеря отговор в скоро време.
    Романтичен ли си? Да.. Доста.
    Как се виждаш след 5 години? А след 10? След 5 години.. С доста развито тяло, развит, като личност, следващ дентална медицина. След 10.. С кола, жена, куче, самочувствие, като фитнес модел, като човек допринесъл много добро. Може би зъболекар?
    Домашни любимци имаш ли? Не.. Въпреки че ми се иска страшно много American Pitbull Terrier. ((
    :P )) Мерсаж

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението

Към Анонис, не съм те чела, колко си висок, размер обувки и защо се регна? Добрем, висок 181-2; защо пък размер обувки? 45-ти. Регнах се, за да задам въпрос, свързан с момичето, с което съм в момента.
    бкялкя

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението

Към Анонис, не съм те чела, колко си висок, размер обувки и защо се регна?
    Можеше да е Минета.. та, Ивета.. ше цъкаме ли, брат

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Ти само с момичета ли искаш да играеш..

Мега фен Аватара на 102
    Ти само с момичета ли искаш да играеш..
    еми айде де, аз бех писал в темата-дневник.. да си се обадил.... ае

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    отвратителен си, дай фейс или нещо по-бързо за комуникация и ще цъкаме, брат ;d
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си