- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Понякога е хубаво да се вслушваш в чуждото мнение. Просто съвет.![]()
Lilanda, аз се вслушвам, не се притеснявай. Всякаква критика е полезна.
Най-вече такава от непознат, но понякога и това си има граници.
Ако говориш за Инка, нейните мнения взимам доста под внимание.
Тя е една от малкото тук, които биха ми повлияли до някаква степен.
Просто съм човек, който обича да изразява мнението си (тогава когато смятам за необходимо, разбира се).
Впрочем утре вечер ще избера някой друг да седне, че имам един проект и няма да имам време да отговарям![]()
*сън*
Ае задавайте въпроси и не спамете бе!!!
Любима марка обувки?
Обичаш ли шоколад?
Ти па.
Как се виждаш след 10 години?
А след 20?
А след 50?
Изброй ми няколко неща, които винаги си искала да направиш.
Сега такива, за които никога няма да събереш смелост, но все пак искаш да направиш.
А сега такива, които никога не би направила.
Обоснови се за всяко от тях.
Локум! Локум! Локум! Локум!
Ае задавайте въпроси и не спамете бе!!!
Любима марка обувки? Bulldozer харесвам много. Сегашните ми обувки са от тази марка и са мега яките. И Runners са добри. Откарах 2 години с техни кецки. А по принцип късам обувките си много бързо.
Обичаш ли шоколад? Обожавам. Черен, бял, обикновен - всякакъв. Най-много обаче си обичам млечния - http://www.karadybg.com/products/550_555.jpg и на Милка с лешници и този с бадеми.
*сън*
Ти па.
Как се виждаш след 10 години? - Казах по-рано.
А след 20? С кариера, порастнали деца, собствено жилище, добра заплата, натрупан опит.
А след 50? Пенсионерка, надявам се да не съм умряла до тогава.
Изброй ми няколко неща, които винаги си искала да направиш.
-Да скоча с парашут и бънджи -обичам адреналина, предизвикателствата, забавлението.
да видя света през нечии очи - един вид да съм душа в тялото на друг, което по принцип не може да стане, но би било яко.
да стана ветеринарен лекар (за това имам време, може и да събера сили да изуча химията :/ ),
да обиколя света - искам да посетя възможно най-много места, докато съм жива и имам възможност
ако мога да стигна и до някоя друга планета.. - същото ^
Сега такива, за които никога няма да събереш смелост, но все пак искаш да направиш. Това за достигането до друга планета влиза в тази графа, за друго не се сещам. Аз съм си смело човече. Често рискувам.
А сега такива, които никога не би направила. Мм, не бих извършила убийство. Това важи за хора и донякъде и за животни.
Обоснови се за всяко от тях. Ок
Локум! Локум! Локум! Локум! - ПУДРА ЗАХАР !![]()
*сън*
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Кажете кои искате да сядате, за да знам между кои да избирам.
Някой може да не иска, пък.
*сън*
Няма ли да е по-добре да пишеш на лично на тези, които би искала да сложиш, за да знаеш дали те искат?Тоест все пак ти избираш, не ние.
Иначе аз искам...Май.
Не, не искам.
Да, искам.
Искам.
Аз искам и го повтарям от началото на темата![]()
^И на мен ще ми е интересна. Джипсито също.
Дори димитър ще ми е интересен. Или е фейк на някой, или наистина има нещо готино в него :Д
Споменали са ме вече, ама да кажа, че не съм се отказала.
Ти си избери.
Първоначално написано от antifashionshit