.
Затворена тема
Страница 72 от 354 ПървиПърви ... 226268697071727374757682122172 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 776 до 1 800 от общо 8834
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    Кое е най-романтичното нещо, което си правил за някого ?
    Митко и романтика..о.О Уоу..о.О

Митенце, внимавай какво ще отговориш на този въпрос!

И недейте да го пържите много ей! Ще ви се карам, ако започнете да му задавате неудобни въпроси!

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Митко и романтика..о.О Уоу..о.О

Митенце, внимавай какво ще отговориш на този въпрос!

И недейте да го пържите много ей! Ще ви се карам, ако започнете да му задавате неудобни въпроси!
    Може пък да е от скритите лимонки.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Митко педераст ли си ?

Мите. Можеш ли да се закълнеш на колко години си?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    А би ли приел да робуваме на непознати, които са ни завладели, за да не ги убиваме ние ? Зависи дали ни управляват добре.
    Хубави ли са ми въпросите? Много, искам още!
    Признавал ли си на момиче? Не, тя ми се беше *признала*, ако може да се нарече така изобщо.
    На планина или на плаж? Зависи от настроението ми, но по-скоро планина.
    Скачане с парашут ? Винаги съм го искал, но не знам дали ще мога да се престраша.
    Какво ми мислиш за мен? На различни мнения сме по много въпроси. Поумнял си спрямо преди. Хубава твоя черта е, че отстояваш мнението си, независимо какво е то.
    Дразня ли те адски? Не (е, зависи на каква тема спорим ).
    А за форума? Винаги мога да открия нещо ново и интересно тук и това ме задържа.
    Какво новинаркско прочете за последно? Някаква катастрофа май.
    От какво се вълнуваш истински? От това какъв ще е животът ми един ден (след десетина години).
    Какво обичаш да четеш и да учиш най-много? Тази година английски език.
    Цитирай Първоначално написано от Melodies Виж мнението
    1.Кое женско име ти допада? Николета :Д А мъжко? Светослав, Ясен. Имат ли някаква символика? Май само мъжките.
    2. Когато (ако) хората говорят зад гърба ти, на каква тема мислиш го правят? Може би обсъждат/биха обсъждали мои моментни грешки.
    3. Какво е мнението към хомосексуалните? Каквото и за хетеро-, би- и прочие сексуалните.Не мислиш ли, че хората се отнасят по-презрително към гейовете от колкото лесбийките? Да, обикновено хетеросексуалните мъже са по-консервативно настроени към хомосексуалистите, но по някаква причина нямат нищо против лесбийките и дори си фантазират разни преживявания с тях. Глупаво е и показва двоен стандарт.
    4. Как си се представяш в личен и професионален план след 10-15 години? Обвързан, с дом и сигурна работа, която ми харесва да върша, предполагам без деца.
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    За кой път си на стола ? Втори.
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Аха... ясно. Е, карай, така и нямах възможност да го разпитвам миналия път.

Защо се регистрира и защо остана във форума? Регистрирах се, защото ми беше скучно. Останах по същата причина.
    Пишеш ли в други форуми? Кои? В други форуми само чета (kaldata, nauka.bg и понякога bg-mamma)
    Любими предмети в училище? Литература, английски
    Как и кога реши да станеш вегетарианец? Изведнъж ли го реши? [B]Реших го спонтанно след един сън с две козички - майка и детенце, майката беше убита :с Последно ядох месо на 28 ноември миналата година./B]
    Религиозен ли си? Защо? Човек трябва да умее да извлича полезното от всяко нещо, религиите не са изключение. Преди се водех атеист, после пастафарианец (не е толкова сектантско, колкото звучи :Д), а сега до известна степен симпатизирам на будистката идеология.
    Опиши се с три думи. Добър (хаха), хубавец, вървежен.
    Опиши и мен, до колкото си си изградил впечатление. умна, интересна, open-minded
    Обичаш ли да четеш? Да, но от един месец съм в застой и не съм пипал нищо.Любими книги? Като по-малък любимите ми поредици бяха "Хари Потър" и "Пърси Джаксън и боговете на Олимп", а любимата ми книга може би е "Дейвид Копърфийлд" на дикенс.
    Какво е мнението ти за пиенето под 18? А над? Всеки носи глава на раменете си и отговаря за собствените си навици. Родителите отговарят за това дали децата им пият, а възрастните имат право сами да решават за себе си. Мнението ми е, че когато е в премерени количества, в алкохола няма нищо лошо, може да бъде и полезен.
    Бил ли си някога влюбен? Да.
    Колко време е продължила най-дългата ти връзка? Технически погледнато - малко над час.
    Имаш ли хора, на които би се доверил напълно? Със сигурност има, но вероятно не съм ги опознал достатъчно, за да го направя.
    Когато нещо те мъчи е по-вероятно да го споделиш на роднина или на приятел? Нито едно от двете. Предпочитам да не споделям проблемите си с хора, които виждам всекидневно, затова е по-вероятно да го направя в интернет.
    Ако можеш да си изпълниш само едно желание с магическа пръчка, какво би било то? Лично за мен - винаги да имам желание за живот и никога да не се депресирам, а за цялото човечество - средното IQ да се вдигне поне с 50 пункта.
    Най-голямата ти грешка (ако имаш такава)? Не се сещам за нещо конкретно, но може би това, че понякога обиждам хората без да се усещам.
    Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra Виж мнението
    здравей мара
    Как си? Добре съм, чакам да завали силно ^^ какво тии липсва най много в живота? Липсва ми безгрижността на детството ми, когато ходех на детска градина. с какво не би се разделил? с родителите си на този етап
    п.с. довечера ще задам повече че съм от телефона.
    Какво са парите за теб ? Необходимост, но не и висша цел.
    Кое е най-романтичното нещо, което си правил за някого ? Купих й шише с вода. >_<
    В какво вярваш ? В хората.
    Митко педераст ли си ? а нз
    Мите. Можеш ли да се закълнеш на колко години си? Кълна се, че съм на 14. Доволен ли си?
    .
    Последно редактирано от dimitar., : 05-04-2014 на 12:01

Супер фен Аватара на mayaaa
    Интересно...

До колкото помня, си в математическа гимназия (поправи ме, ако греша). След като любимите ти предмети са езици, защо не отиде в езикова?
    Как си си променил хранителните навици, след като си спрял да ядеш месо? Как това ти е повлияло (чисто физически)?
    Как щеше са реагираш, ако някой ти беше казал, че ще станеш вегетарианец преди въпросния сън?
    Какво мислиш за екстремните спортове? Би ли практикувал?
    Различен ли си, до някаква степен, във форума и на живо?

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Къде искаш да учиш висше - тук или някъде в чужбина?
    Какво е България за теб?
    Смяташ ли, че вървиш в правилната посока?
    Кое е най-хубавото човешко качество според теб?
    Защо не искаш да имаш деца, поне така разбрах де, ивинявай, ако съм в грешка?
    Бил ли си влюбен?
    Имаш ли брат или пък сестра? Ако да, близки ли сте?
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Здравей отново.

Опиши идеалното място за живот за теб?
    Какво мразиш най-много и какво обичаш най-много?
    Материалното или душевното? Защо? Обоснови се.
    Как се виждаш след 5 години?
    Най-големите пороци за теб са..? Обоснови се.
    Смяташ ли се за душата на компанията си?
    Какъв трябва да бъде най-добрият/добрата приятел/ка?
    Какво в живота ти би те наранило до такава степен, че да му отвърнеш?
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

anonymous895156
    Guest
    Интересно...

До колкото помня, си в математическа гимназия (поправи ме, ако греша). Да. След като любимите ти предмети са езици, защо не отиде в езикова? Математиката също ми е любима. Не отидох в езикова гимназия, защото единствената такава в града ми е доста зле по отношение на качеството на образованието и ми идва прекалено далеч, за разлика от училището, в което съм сега.
    Как си си променил хранителните навици, след като си спрял да ядеш месо? Наред с месото отказах и всякакви junk foods (е, случва се да хапна малко чипс от изкушение, но това ще е веднъж на 1-2 седмици); ям всеки ден банани и други плодове. Как това ти е повлияло (чисто физически)? Чувствам се по-лек, по-свободен. Леко съм отслабнал и така се харесвам още повече, въпреки че трябва да кача няколко килограма, за да съм с т. нар. идеално тегло за моя ръст.
    Как щеше са реагираш, ако някой ти беше казал, че ще станеш вегетарианец преди въпросния сън? Щях да му се изсмея и да си помисля, че трябва да съм много глупав, за да го направя. Преди не знаех почти нищо за вегетарианството, нямах досег с такива хора, но сляпо повтарях думите на другите, че този начин на хранене е глупост, моментна мода и т.н.
    Какво мислиш за екстремните спортове? Не са за всекиго. Би ли практикувал? Като по-малък исках да стана делтапланерист. Ако имам възможност, бих се захванал с нещо такова още сега.
    Различен ли си, до някаква степен, във форума и на живо? Може да се каже. На живо съм по-сдържан и нямам желание да говоря на всяка възможна тема с непознати. Това място е по-скоро отдушник, където си пиша олигофрениите (предполагам, че и с повечето потребители е така).
    Къде искаш да учиш висше - тук или някъде в чужбина? Зависи от специалността, която ще избера, и дали тогава ще имам намерение да остана в България или да емигрирам. По-скоро в чужбина.
    Какво е България за теб? Място, в което можеш да видиш хора от средновековието, много от които отказват да пораснат (на манталитет, толерантност, социално съзнание и отвореност към света) и живеят в свой свят, където са наследници на велика нация и пр. простотии. Природата на страната е красива, климатът ми харесва и може би това е една от причините да искам да изкарам старостта си в някое българско село.
    Смяташ ли, че вървиш в правилната посока? Мисля, че да, сега въпросът е с какво темпо го правя.
    Кое е най-хубавото човешко качество според теб? алтруизъм в чиста форма
    Защо не искаш да имаш деца, поне така разбрах де, ивинявай, ако съм в грешка? О, не, аз искам да имам много деца, просто не мисля, че на 24-5 ще съм готов за такава сериозна стъпка в живота ми.
    Бил ли си влюбен? да
    Имаш ли брат или пък сестра? Имам по-голяма сестра. Ако да, близки ли сте? Може да се каже.
    Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra Виж мнението
    Здравей отново. Здрасти

Опиши идеалното място за живот за теб? Скъпа вила с просторен двор и домашни животни в някое красиво село на десетина километра от голям град.
    Какво мразиш най-много и какво обичаш най-много? Не мразя нищо. Може да се каже, че не одобрявам агресията под каквато и да била форма. Обичам хората с чисти намерения.
    Материалното или душевното? Защо? Обоснови се. И двете. Живея в материален свят и не мога да не се възползвам от благата му, нуждая се от тях, за да оцелявам, самият ми мозък е устроен да ги търси. Не виждам проблем, докато едното не пречи на другото. Балансът е най-важен.
    Как се виждаш след 5 години? Далеч по-начетен и зрял, амбициран и приет в да уча това, което искам.
    Най-големите пороци за теб са..? Обоснови се. Агресивността, несдържаността и глупостта. Предполагам, че се подразбира защо.
    Смяташ ли се за душата на компанията си? Понякога
    Какъв трябва да бъде най-добрият/добрата приятел/ка? Доста търпелив :Д
    Какво в живота ти би те наранило до такава степен, че да му отвърнеш? Ако нещо или някой нарани мой близък.
    .
    Последно редактирано от dimitar., : 05-05-2014 на 16:48

Мега фен Аватара на Dagichka
    олеле, вегетарианец и слушащ alexander rybak любима негова песен?
    откъде научи за него? (аз го видях в евровизия там годината, когато участваше :д)
    ядеш ли яйца и млечни?
    сладко или солено предпочиташ?
    знаеш ли, че Орео са вегански? :Д
    защо понякога на добрите хора се случват нещастия? карма? или си изкупуват грешки от мм.. минали животи?
    кое ти е любимото животно?
    би ли отишъл в Африка като доброволец?
    любима дума?

Как би описал сестра си? Кажи нещо, по което си приличате и нещо, по което се различавате.
    В една компания ти си по-често пасивен или активен?
    Малка или голяма компания?
    Спортуваш ли нещо (не съм сигурна дали не повтарям нечий въпрос)? Какво и защо си избрал точно това?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    как покоряваме пороците в себе си?
    зависими ли сме от половинките си?
    какво за теб означава да си "успешен"?
    в какво се крие щастието?
    може ли човек да постигне независимост?
    какво ти хареса в дикенс?
    какво за теб представляват книгите?
    свободни хора ли сме? какво ограничава свободата ни?

Мега фен
    Мите, мите...докато не видя лична карта отказвам да повярвам, че си още хлапе.

Във всеки случай ме радва мисълта, че и такива като теб има ^^

Нямам въпроси иначе.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Кога си роден ?

Как смяташ да забогатееш зад кулисите или пред тях ?

Мнение за старуту димчо(тебе имам предвид ако не си загрял ) ?
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 05-06-2014 на 09:34
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Lilanda
    старуту димчо

Реших и аз да ти задам някой друг въпрос, Мите..;3
    Каква музика слушаш? *за чалгата и Сашко всички знаем, искам да ме изненадаш*
    Коя песен те успокоява?
    А коя те натъжава?
    Разчувствала ли те е някога някоя песен дотолкова, че да те накара да се разплачеш?
    Ако да, коя?
    А филм? Кой? *моля се да не кажеш Титаник*
    Смяташ ли, че излизаш от стериотипа на общоприетото 14-годишно българче и ако да/не защо?
    Нагоре каза, че имената Ясен и Светослав имат някаква символика за теб. Каква?
    Кога ще правим поредната караокебитка?

Засега е това..;3

Мега фен
    Нагоре каза, че имената Ясен и Светослав имат някаква символика за теб. Каква?
    Сериозно ли, Лиле ? ;/

Какво искаш да следваш?
    Какво искаш да работиш?
    А сигурен ли си?
    Мислиш ли, че след 15 години ще можеш да получаваш такива пари, че да живееш както описаното от теб по-горе в България или в чужбина?
    Оптимист ли си за човечеството?
    А ще ме сложиш ли да се пърля на стола?
    Случка, което не се случва на всеки ?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    олеле, вегетарианец и слушащ alexander rybak Ав :3 любима негова песен? Всички негови песни са ми любими, но най-много харесвам Europe's skies, Fela Igjen и Suomi. Напоследък постоянно слушам Dagdrøm - https://www.youtube.com/watch?v=6TeR1Gtr4Js
    откъде научи за него? (аз го видях в евровизия там годината, когато участваше :д) Преди 3-4 месеца бях болен, станах в 4 часа сутринта и във Фейсбук едно момиче беше постнало Fairytale. Доста ми хареса и до днес слушам основно негова музика.
    ядеш ли яйца и млечни? Яйцата винаги са ми били малко гнусни, но ги ям в малки количества. Харесвам млечни продукти, най-вече кисело мляко и сирене.
    сладко или солено предпочиташ? Сладко, но не обичам да прекалявам с него. Никога не съм разбирал хората, които се тъпчат с шоколад и сладолед.
    знаеш ли, че Орео са вегански? :Д Не Мерси, че сподели.
    защо понякога на добрите хора се случват нещастия? карма? или си изкупуват грешки от мм.. минали животи? Вярвам в кармичната предопределеност на някои по-значими случки в живота ни, може да се каже - и в прераждането. Според мен т. нар. карма е една от причините понякога да ни се случват неща, които намираме за несправедливи. Това, естествено, не значи, че трябва да отдаваме всичките си нещастия, житейски неуспехи и провали на съдбата.
    кое ти е любимото животно? Котка
    би ли отишъл в Африка като доброволец? Да, но не съм сигурен дали ще мога да го направя, ако знам, че мисията е опасна, а имам деца, които ме чакат.
    любима дума? светлина, живот
    Как би описал сестра си? На 20 години, интелигентна и сравнително отговорна, моя противоположност в някои отношения. Кажи нещо, по което си приличате и нещо, по което се различавате. Доста по-екстровертна е от мен. Приличаме си по вкуса си за музика и филми.
    В една компания ти си по-често пасивен или активен? Зависи от компанията, като цяло не се задържам дълго в такива, в които съм пасивен, нито пък се бутам да съм част от групи с хора, с които нямаме общи интереси, затова по-често съм активен. Което, разбира се, не означава, че не си затварям устата по време на разговор - човек винаги трябва да знае кога да замълчи и да умее да чува другите.
    Малка или голяма компания? Малка.
    Спортуваш ли нещо (не съм сигурна дали не повтарям нечий въпрос)? В момента - не, но последно бях тренирал година и нещо волейбол. Какво и защо си избрал точно това? Харесвам го като спорт.
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    как покоряваме пороците в себе си? Като признаем грешките си и съберем кураж да се променим, предполагам.
    зависими ли сме от половинките си? Зависими сме от всичко и всички, особено от най-близките ни хора.
    какво за теб означава да си "успешен"? Ще се приема за успешен тогава, когато направя нещо значимо в помощ на дори един човек или животно.
    в какво се крие щастието? В това да правиш нещата, които обичаш, и да откриеш себе си, като същевременно не вредиш на никого.
    може ли човек да постигне независимост? Едва ли. Дори хипотетично да застанеш над природата и всички хора и да не си длъжен на никого, ще бъдеш зависим от собствените си властолюбие, алчност, желание да се развиваш непрекъснато и т.н.
    какво ти хареса в дикенс? От "Дейвид Копърфийлд" научих много неща за живота на хората през Викторианската епоха и започнах да ценя по-силно това, което имам. Дикенс ми показа непознат за мен свят и това е причината да го харесвам като автор. Скоро смятам да прочета още нещо негово.
    какво за теб представляват книгите? Начин да се потопиш в различна от обичайната за теб атмосфера, да дадеш воля на въображението си и да научиш много (ако, разбира се, знаеш какво да четеш).
    свободни хора ли сме? Свободата е въпрос на усещане, но аз поне не се чувствам такъв. какво ограничава свободата ни? Най-вече желанието ни да се харесаме на всички около нас и страхът ни да бъдем такива, каквито сме.
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението

Нямам въпроси иначе.

Мерси.
    Кога си роден ? Средата на септември, 1999.

Как смяташ да забогатееш зад кулисите или пред тях ? Забогатяването не ми висша е цел. Иначе предпочитам да не съм в центъра на общественото внимание.

Мнение за старуту димчо(тебе имам предвид ако не си загрял ) ? Сладур
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението

Реших и аз да ти задам някой друг въпрос, Мите..;3 Я да видя
    Каква музика слушаш? *за чалгата и Сашко всички знаем, искам да ме изненадаш* Понякога класическа/филмова и поп.
    Коя песен те успокоява? https://www.youtube.com/watch?v=cGDErluxxZI
    А коя те натъжава? https://www.youtube.com/watch?v=nlNCFYtoN2g
    Разчувствала ли те е някога някоя песен дотолкова, че да те накара да се разплачеш? Всъщност не.
    Ако да, коя? N/A
    А филм? Кой? *моля се да не кажеш Титаник* Научен - the Earthlings, любовен - Far and Away и още един, който не искам да споменавам тук.
    Смяташ ли, че излизаш от стериотипа на общоприетото 14-годишно българче и ако да/не защо? Като цяло гледам да не се сравнявам с другите, а да работя над собственото си усъвършенстване, но - да, мисля, че в един или друг смисъл съм далеч от стереотипизирания 14-годишен български ученик.
    Нагоре каза, че имената Ясен и Светослав имат някаква символика за теб. Каква? Мислех, че се подразбира. Да кажем, че за мен имената означават чистосърдечност, доброта и честност.
    Кога ще правим поредната караокебитка? Като пуснат песни на Сашко

Засега е това..;3
    Какво искаш да следваш? Засега ветеринарна медицина, история или някой екзотичен език.
    Какво искаш да работиш? Преводач или ветеринарен лекар.
    А сигурен ли си? Към момента искам това, но едва ли ще мисля точно така след година или по-малко.
    Мислиш ли, че след 15 години ще можеш да получаваш такива пари, че да живееш както описаното от теб по-горе в България или в чужбина? Трудно, но винаги е възможно да живея сравнително охолно в България с пари, изкарани в чужбина.
    Оптимист ли си за човечеството? Не, реалист съм.
    А ще ме сложиш ли да се пърля на стола? Бих, но първо да видим дали има и други желаещи.
    Случка, което не се случва на всеки ? Да се снимаш с поп-фолк *звезда*, може би. Не знам.
    .

Айде, още малко.

А смяташ ли се за спортна натура?
    Мислиш ли пак да се захванеш с някакъв спорт и какъв?
    Какъв е вкусът ти за филми (жанр, любим филм/филми)?
    Филм и книга, които са те разочаровали и защо?

Айде, още малко.

А смяташ ли се за спортна натура?
    E, малко трудно ще да е на 14 години самоопределянето на такива качества, защото по принцип повечето хора започват да спортуват и мъжествеляват след тази възраст...
    Иначе... Да работиш в чужбина, за да живееш в България със спестеното не го препоръчвам за развиващ се човек..

Та за митко> колко близки взаимоотношения имаш с родители?
    Кое място от света искаш да посетиш най-много и защо?
    Под реалист какво имаш предвид ?
    Съгласяваш ли се, че всички хора се мислят за такива?

E, малко трудно ще да е на 14 години самоопределянето на такива качества, защото по принцип повечето хора започват да спортуват и мъжествеляват след тази възраст...
    Абе, едно е кога ще започнеш (ако започнеш) да спортуваш и съвсем друго е дали ти се отдава, дали ти е приятно. Мисля, че доста рано разбираш второто.

Мега фен Аватара на Dagichka
    олеле, мислех, че си по-голям, радваш ме :3
    кога се чувстваш самотен?
    времето навън (дали вали, грее слънце и тн.) влияе ли ти?
    обичаш ли горещ шоколад?
    а ако ти кажа, че чрез тъпкането с шоколад и сладолед, някои хора (включително и аз ;д) запълват други.. душевни празнини.. какво смяташ за хранителните разстройства? а за наркотичната зависимост?
    пушиш ли? ако да, кога започна и защо?
    кога за последно направи нещо ново?
    забелязваш ли изгревите и залезите? а звездите? (доколкото ги има в софийското небе де ;д)
    https://www.youtube.com/watch?v=oEQfZxQ7TPk поздрав :3

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Какво мислиш за 14-годишни, които пушат и пият? Някога имал ли си такива приятели?
    Каква музика слушаш напоследък?
    Какво за теб е приятелството? А любовта?
    Влюбчив ли си?
    Има ли нещо в хората, което не понасяш?
    Имаш ли най-добър приятел? А някога карал ли си се с него?
    Към какво би се ориентирал след като завършиш гимназия?
    Някога пробвал ли си се да пишеш роман?
    Можеш ли да пееш?
    Как предпочиташ да прекарваш свободното си време?
    Имаш ли домашен любимец?
    Как обикновено започваш деня си?
    Обичаш ли да помагаш на хората?
    Коя ти е любимата храна? А напитка?
    Имаш ли желание да ходиш на училище?
    Разбираш ли се с връстниците си?
    Има ли нещо, което наистина те натъжава?
    Какво може да те накара да се усмихнеш?
    С кого най-често разговаряш?
    Детството ти щастливо ли беше?
    Имал ли си някога важен момент, който никога няма да забравиш?

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението

Нямам въпроси иначе.
    или му чуй детското гласче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си