- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Ами Мирослав се казвам. Роден съм в София. Живея в столицата. Доскоро пътувах често до Пловдив/Асеновград до баща ми, ама преустанових тая порочна практика. На 25 май. Нямам домашен любимец. За сега и не искам да имам. Преди много време имах куче. Какви буболечки...? Ловил съм скакалци и паяци от ония месестите. Знаеш ли какво е концепция ?
Последна година съм, смятам да завършвам. Не мога да кажа, че работя баш баш работа.. на приятелски начала ходя в един ЕФ и за момента изкарвам колкото пари са ми нужни. Гледам да не мисля много за живота, че се натъжавам, хахахаа. Ама иначе предполагам, че да се занимавам с каквото искам, да имам голямо семейство, да съм жив и здрав най-вече и самостоятелен във всяко едно отношение. И жена ми да ма слуша, разбира се.
Какво ти е мнението за метадона и употребяваш ли?
А други забранени субстанции?
Какво те вдъхновява?
Коя ти е най-лошата черта?
За кой ще гласуваш?
Ако имаш право на 3 убийства, ненаказани, кои ще убиеш?
Коя е топ п8тката на форума?
А най-тъпия във форума?
n00bs
Аз под буболечки разбирам всякаква пълзяща и летяща гад, която се лепи на мед, трохи хляб, захар и такиа работи. Само паяците изключвам, защото са пичове. Иначе концепция за ловене на паяци ли имаш предвид? Ако е тва, не знам. Разкажи ми.
Какви жени харесваш? Опиши ми представата си за перфектната жена, без значение дали съществува, дали си я срещал и дали си я обичал.
Нещото, което най-малко харесваш в себе си? А най-якото ти качество?
Защо не говориш с нас по скайп или всъщност аз не съм те чувала? :о
Обичаш ме, нале?
колко ме обичаш?
колко часа си лягаш и ставаш и кое е нещото, което правиш преди да заспиШ?
най-вкуснатя манджа, КО ЯДЕШ
кое те натъжава
neportorim li sam
Разнообразна. Вкъщи най-често слушам ac/dc-та, скорпиони, рейнбоучета. За сега смятам да не гласувам, но ще водя дядо ми до урните и сигурно все пак ще дам някъв глас. Честно казано, не знам за кой да гласувам. Нещо не смятам, че са ни важни тия избори. Въпреки че толкова изкушаващо ми идва да разкарам куневица от ефира и България. Не моем я траем. Ама не искам да и давам 12 бона, е такова, хаха.
Нещо не ми се вярва да има такава война, ама хубаво. Представям си. На пост ми се струва малко скучна смърт, що само такъв вариант ми даваш, хаха. И без това, ако има такава война, светът ще се затрие, така че предпочитам да съм пич и да не предавам близки. И без тва имам малко такива. Сериозен съм. Глей, то големи букви, то запетайки. Ами мил детски спомен ми е, предпочитам да не казвам. Ама ако трябва.... За алтруиста.. даже прекалено. Всички имаме някъв процент егоизъм.. природа, кво да я прайш. Иначе аз специално се опитвам да се пренастроя да съм голям егоист в момента, имам нужда. Самокритичен съм, да. Не обичам нищо средностатистическо, но да видим.. моето обкръжение е от подобни на мен хора, които не се влияят от статистики, но да речем тия, които виждам в рейса, влака и т.н.... ами тъпи са ми. Моментното състояние на държавата оказва огромно влияние, де. Отдавна не съм виждал човек, който да си ходи по улицата и да се усмихва. Това не ми харесва. Къде се отвях, хаха.. Весело-измъчен, справящ се, велик. За средностатистическия човек.. консуматор. Не, за мен човеците са най-великото нещо.. уаа.. толкова много емоции, чувства, действия, мисли. Хората са супер.
Да, голяма хава. На връв/конец залепваш една дъвка в единия край, нагорещяваш я със запалка/кибрит, мушкаш в дупката на паяка и се хваща. Евентуално го слагаш в буркан и си прайш бъзици с него.
Още съм на момичета, хаха. Спокойни, но отстояващи пламенно мнението си. Желателно е да са прави, де, хаха. Във всяко момиче може да се намери нещо хубаво, така че външно не мога да кажа. Перфектната жена.. хмм.. разнообразна...? Да я намирам за красива и интересна. Еблива. РАЗНООБРАЗНАаА ! ;д Не ми харесва, че ми се появи бенка на мустака. Може би е тва. Най-яко качество.. може би че не ми пука много много. Никой не ми е звънял, че да говоря. Или пък не съм бил на компа, когато е звъняно. И аз не съм те чувал, така че.. Не знам какво е обич, но ще те осиновя.