- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
ма да не са ви начупени пръстите, що не ми казвате?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
102 да отговаря на лично тогава. и искам отговорите и на въпросите на парадосоу. :Р
извинявай, Кольо, по заглавието се водех. към теб нямам въпроси.
малкоколче, искам само да ти кажа, че подписът ти е тъп - всичко отдалечено от Северозапада е провинция.
твай
успех в живота ( :
Ива, това в подписа ми както виждаш е цитат от писател, който няма нищо общо с България, северозапада, Варна, София или нещо подобно. Всеки има своите виждания за нещата. Не случайно най-развитите градове в света са точно до морето/океана. New York, Los Angeles, San Francisco, Miami, Rio de Janeiro, Buenos Aires, Cape Town, Barcelona, Valencia, Dubai, Hong Kong, Tokio, Sidney... Нужно ли е да изброявам още?
Аз лично не бих си се представил да живея някъде където няма море. И не защото няма да мога да ходя на плаж когато си искам, а защото самото чувство да си до морето е съвсем различно.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%AA%...83%D0%B5%D0%B9
Та не казвай, чии подпис е тъп, и чии подпис не е.![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
ти...., сериозно ли?
хаха
благодаря ти
накара ме да се разсмея
отдавна не се е случвало
//тва беше закачка, явно не разбра ( :
Нужно ли е да ти изброявам колко развити градове има извън обсега на морето? Схвана ли колко смешна е тезата ти?
Що всички момичета тука се отнасят с теб като с приятелКА?
Кога си направи сефтето?
айде ся всички заедно: *вдиш*... *издиш*
и да не виждам повече такива коментари
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
берлин, страсбург и москва, едни провинции
обичаш ли ме?
откритията и разпространението на цивилизацията е започнала по море и по море ще се заличи - цунами :Д
Тезата ми може да е смешна за теб, но е факт, че морските градове правят милиони, а някои дори милиарди от товарооборот на пристанищата. За пример мога да ти дам варненското пристанище, което е с печалба от близо 5 милиона само за миналата година, а не може въобще да се сравнява с пристанището в Костанца или някое по-голямо.
Не случайно учените са казали, че след години градовете, които са далеч от големи водни източници, ще са пусти. Водата не е безкрайна и градове като Las Vegas, които разчитат на водни източници на стотици километри, ще бъдат празни.
Пусни си Nat Geo или Discovery. Там има такива предавания за това как би изглеждал света след години и как единствените градове ще бъдат по морето.
За момичетата и приятелството, не успя да ме засегнеш. Отнасят се с мен така, както и аз с тях.
Сефтето ми не съм си го направил, но и това време ще дойде. Не съм от хората, които мислят само за това да си напарвят сефтето на 16-18, че да не изглеждат задръстени.
Мишинка
BrainDamage
И трите града (позволих си да поправя имената им) са построени около водни източници, в случая реки.
И да, има много развити градове, които са във вътрешността на континентите, но тези градове нямат бъдеще. Както каза големия кораб, "цивилизацията е започнала от морето и в морето ще завърши".Има проекти за подводни градове, има и филми за такива подводни градове. Има игри развиващи се в бъдещето в измислени градове под водата...
Не те обичам.
Мишинка
BrainDamage
Ама морската вода нали не се пие?
Защо Варна стана най-разбития град като толкова печелим, а София набъбва?
Ами покачването на морското равнище?
Иначе, браво, отровен си.
Какво работиш. Какво обичаш да правиш през свободното си време, на какво искаш да се научиш? Обичаш ли да пътуваш? Вярващ ли си? Сам ли живееш?
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-02-2014 на 19:20
Не става въпрос за развитие на градове. Говорим за Хемингуей в случая и защо той го е казал. По запознатите ще знаят. Останалите-слабо вероятно да схванат идеята.
/посочвам,че съм от град без море, с една мини рекичка, обожавам си го, не става въпрос за това
Не мисля, че ще сварим да заживеем под вълните, преди те да ни удавят..
Вече има пречиствателни станции, които служат за обезсоляване на морската вода, че да става питейна.
Варна стана най-разбития град, благодарение на бившия кмет, които управляваше 4ти мандат, когато беше накаран от 80-90 хиляди да си подаде оставката. В началото той наистина свърши много за града, факт. Но последните 2 мандата единственото което правеше, бе да краде. А София набъбва, заради централизираната власт. Нещо което е супер малоумно като управление. Бърз пример за централизираната власт, ще ти дам с морска администрация, която се намира в София. Хайде ти ми отговори поради чия велика логика морската администрация се намира в София, която е на стотици километри от морето и се управлява от хора, които не разбират нищо от морска администрация и казват какво да се случва по морските градове???
Покачването на морското равнище е неизбежно, както и движението на континенталните плочи. Някои градове ще бъдат залети, други не. Някои държави също ще бъдат залети... Но това няма да стане в рамките на 1-2 години. Това ще се случи когато вече няма да сме сред живите. Градовете през това време ще се променят и т.н.
Работя в хипермаркет. През свободното си време обичам да се разхождам.
Искам да се науча на много неща. Живота ни учи постоянно. Иначе искам да уча дизайн. Обичам да пътувам.
Една от мечтите ми е да имам кола, няколко хиляди кеш, един месец свободен и да обиколя всяко градче в България. <3
Не съм вярващ.
Вече живея само с майка ми.
Мишинка
BrainDamage
Мишинка
BrainDamage
А, градски!
На колко си?
Учиш ли? А какво?
Бачкаш ли?
Мацката, дето е по повечето ти снимки ква ти е, щом не приятелка?
Предполагам са задавани тея въпроси, ама ме мързи да въртя...