.
Затворена тема
Страница 85 от 354 ПървиПърви ... 357581828384858687888995135185 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 101 до 2 125 от общо 8834
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    А, градски!
    На колко си?
    Учиш ли? А какво?
    Бачкаш ли?
    Мацката, дето е по повечето ти снимки ква ти е, щом не приятелка?
    Предполагам са задавани тея въпроси, ама ме мързи да въртя...
    Преди 2 дена навърших 23. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...15761000_n.jpg
    Не уча.
    Работя в хипермаркет.
    Момичето с което съм на доста снимки е LordOfLight. Предполагам за нея питаш.
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    Вече има пречиствателни станции, които служат за обезсоляване на морската вода, че да става питейна.
    Варна стана най-разбития град, благодарение на бившия кмет, които управляваше 4ти мандат, когато беше накаран от 80-90 хиляди да си подаде оставката. В началото той наистина свърши много за града, факт. Но последните 2 мандата единственото което правеше, бе да краде. А София набъбва, заради централизираната власт. Нещо което е супер малоумно като управление. Бърз пример за централизираната власт, ще ти дам с морска администрация, която се намира в София. Хайде ти ми отговори поради чия велика логика морската администрация се намира в София, която е на стотици километри от морето и се управлява от хора, които не разбират нищо от морска администрация и казват какво да се случва по морските градове???
    Покачването на морското равнище е неизбежно, както и движението на континенталните плочи. Някои градове ще бъдат залети, други не. Някои държави също ще бъдат залети... Но това няма да стане в рамките на 1-2 години. Това ще се случи когато вече няма да сме сред живите. Градовете през това време ще се променят и т.н.
    Работя в хипермаркет. През свободното си време обичам да се разхождам.
    Искам да се науча на много неща. Живота ни учи постоянно. Иначе искам да уча дизайн. Обичам да пътувам.
    Една от мечтите ми е да имам кола, няколко хиляди кеш, един месец свободен и да обиколя всяко градче в България. <3
    Не съм вярващ.
    Вече живея само с майка ми.
    Да, бе. Кирил е виновен като че ли за всичко. Тоя беше една малка пионка. Тимаджиите не са се махали. Новите кметове и хора в общината са още по корумпирани.
    Печелим от морето, но това нищо не означава.
    Винаги съм си мислил, че най-защитени и безопастни места за хората - са планинските и места и историята го доказва.

Мега фен Аватара на an7raks
    Работя в хипермаркет.
    Момичето с което съм на доста снимки е LordOfLight. Предполагам за нея питаш.
    Ще прозвучи малко грубо, но нямаш ли намерение да се развиваш занапред по отношение на кариерата? И ако да, в каква посока?
    НИ съ прай на ударен, питам те каква ти е, а не коя е!

тримата морски се събрахме.

Мега фен Аватара на pandabear
    'що избра точно тоя аватар?
    кой ти е любимия персонаж на Хемингуей и защо?
    смяташ ли, че сексуалните отношения на човек влияят върху поведението и настроението му, и защо?
    защо те определят като "свестно момче"?
    говориш ли на диалект?
    какво във Варна не харесваш и защо?

Ще прозвучи малко грубо, но нямаш ли намерение да се развиваш занапред по отношение на кариерата? И ако да, в каква посока?
    НИ съ прай на ударен, питам те каква ти е, а не коя е!
    Защо да е грубо? Надявам се тази година да ме приемат в унито, че миналата година изпитите бяха в много кофти момент и не бях се подготвил... Абе накратко, изложих се. Ако ме приемат в университета, в края на лятото напускам работа и се отдавам на ученето, а след това живот и здраве, се надявам да работя по специалността.
    Каква да ми е? Просто добра приятелка, с която се запознахме във форума. Видяхме се за първи път през далечната 2011та и от тогава от време на време излизаме да се видим, ходим на кино, на плаж и т.н.

Мишинка
    BrainDamage

Защо да е грубо? Надявам се тази година да ме приемат в унито, че миналата година изпитите бяха в много кофти момент и не бях се подготвил... Абе накратко, изложих се. Ако ме приемат в университета, в края на лятото напускам работа и се отдавам на ученето, а след това живот и здраве, се надявам да работя по специалността.
    Каква да ми е? Просто добра приятелка, с която се запознахме във форума. Видяхме се за първи път през далечната 2011та и от тогава от време на време излизаме да се видим, ходим на кино, на плаж и т.н.
    А каква е специалността?
    Еее, жалко... не даде матрял за жълтата преса... :/
    Каква музика слушаш?
    Едит: Вярваш ли в искреното приятелство между момче и момиче?

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Да, бе. Кирил е виновен като че ли за всичко. Тоя беше една малка пионка. Тимаджиите не са се махали. Новите кметове и хора в общината са още по корумпирани.
    Печелим от морето, но това нищо не означава.
    Винаги съм си мислил, че най-защитени и безопастни места за хората - са планинските и места и историята го доказва.
    Тимаджиите няма и да се махнат. Тепърва все повече ще се усеща тяхното присъствие, неизбежно е. Започнаха като първата охранителна фирма в България, в момента управляват фирми на стойност над 30 милиарда. Много хора в страната извън Варна продължават да се питат кои са ТИМ и си мислят, че са някаква малка групировка във Варна, но от доста време са дори извън България. И тепърва ще се развиват още. В близко бъдеще ще започнат да играят и Уолстрийт в Ню Йорк.
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    'що избра точно тоя аватар?
    кой ти е любимия персонаж на Хемингуей и защо?
    смяташ ли, че сексуалните отношения на човек влияят върху поведението и настроението му, и защо?
    защо те определят като "свестно момче"?
    говориш ли на диалект?
    какво във Варна не харесваш и защо?
    Не помня защо съм избрал този аватар. Седи от 2 години може би.
    Да си призная, на Хемингуей съм чел единствено "Старецът и морето".
    Винаги влияят върху поведението, въпроса е човек да се научи да бъде сдържан и да не си показва личните емоции когато не трябва.
    Не знам защо ме определят като такъв. Може би защото се сдържам да говоря простотии. По-прибран в себе си съм ии да...
    Ако кажа, че не говоря на диалект, ще излъжа. Понякога и сам се усещам и ми става странно.
    Хмм... С последния въпрос ме затрудни. Може би разбитата инфраструктура, селянията на някои хора и понякога многото нагли руснаци, които особено лятото се забелязват доста често. Впрочем вече и зимата се забелязват все повече руснаци в града.

Мишинка
    BrainDamage

А каква е специалността?
    Еее, жалко... не даде матрял за жълтата преса... :/
    Каква музика слушаш?
    Едит: Вярваш ли в искреното приятелство между момче и момиче?
    Специалността е "Индустриален дизайн".
    Няма какъв материал да дам. А и да имаше, не тук му е мястото.
    Слушам хубава музика. От около 2 години не слушам чалга и се чувствам все по-пречистен.
    Последно време слушам предимно рок, рап и дийп хаус за релаксация...
    Вярвам да. За жалост преди година допуснах доста глупави грешки и изгубих най-искрения, и добър човек, който някога съм срещал и познавал. Все още надеждата за прошка живее в мен, понеже едва ли някога отново ще срещна човек, който да ме разбира така, както тя ме разбираше и ме караше да се чувствам.

Мишинка
    BrainDamage

Специалността е "Индустриален дизайн".
    колега

Индустриален дизайн? С какво се занимава?
    Мой човек! http://www.youtube.com/watch?v=hqyV7pjc3nk
    И никога не си изпитвал нещо повече от приятелство към въпросното момиче? Не лъжи!

колега
    Сега ако кажеш, че учиш същото в ТУ Варна и ще те налазя да те разпитвам...

Мишинка
    BrainDamage

И никога не си изпитвал нещо повече от приятелство към въпросното момиче? Не лъжи!
    аз имам един съвет към дизайнерите ,които не са на ясно какво се учи в спец. ,,индустриален'' .... - машинознание, устойчивост на металите и тнт. от този род неща.

Сега ако кажеш, че учиш същото в ТУ Варна и ще те налазя да те разпитвам...
    дам, първи курс съм. Имам приятелка от индустриалния дизайнер : )

аз имам един съвет към дизайнерите ,които не са на ясно какво се учи в спец. ,,индустриален'' .... - машинознание, устойчивост на металите и тнт. от този род неща.
    Мисълта ми е какъв излизаш?

http://ksp.tu-varna.bg/index.php?opt...d=57&Itemid=47

Мишинка
    BrainDamage

инженер

Изпитвал съм, не лъжа. Но това не пречеше да бъдем наистина много добри и искрени приятели. Такива каквито много рядко се срещат.
    Най-хубаво би било човек да има връзка с приятел... Защото по този начин много повече се подкрепят един друг и т.н.

Мишинка
    BrainDamage

инженер
    По какво, бе?! Инженер не е професия.

От линка на Кольо разбрах...
    Струва ли ти се, че подобна специалност има реализация у нас?
    А мислил ли си за заминаване навън?
    Щом си изпитвал повече от приятелство, значи взаимоотношенията ви не са били съвсем искрени... Не мислиш ли, че такива приятели се срещат много рядко, защото не са просто приятели?

?
    ти пита какъв излизаш, аз ти отговорих.
    инженер е широкообхватна титла и не е задължително реализацията ти да е точно в дизайнера, примерно.

От линка на Кольо разбрах...
    Струва ли ти се, че подобна специалност има реализация у нас?
    А мислил ли си за заминаване навън?
    Щом си изпитвал повече от приятелство, значи взаимоотношенията ви не са били съвсем искрени... Не мислиш ли, че такива приятели се срещат много рядко, защото не са просто приятели?
    Има реализация, да. Тепърва страната ни ще се развива все повече и все повече ще се търсят инженерни дизайнери и т.н.
    Не може всички да сме икономисти и адвокати.
    Заминават хората, които предпочитат да си изкарат по-лесно пари. Вместо да се трудят и да работят за развитието на страната в която са родени. Много по-лесно е да избягаш.
    Защо да не са били искрени? Това, че изпитвам нещо повече от приятелство към някого, не пречи да бъда искрен. Такива приятели се срещат рядко, понеже повечето приятели ни търсят само когато им трябва нещо или им е скучно и т.н. Рядко се среща и човек, който да те накара да си промениш мисленето коренно и т.н.

П.С. Ако искаш по-подробно обяснение, на ЛС.
    Последно редактирано от MaLyKoLiU : 06-02-2014 на 21:08

Мишинка
    BrainDamage

Има реализация, да. Тепърва страната ни ще се развива все повече и все повече ще се търсят инженерни дизайнери и т.н.
    Не може всички да сме икономисти и адвокати.
    Заминават хората, които предпочитат да си изкарат по-лесно пари. Вместо да се трудят и да работят за развитието на страната в която са родени. Много по-лесно е да избягаш.
    Защо да не са били искрени? Това, че изпитвам нещо повече от приятелство към някого, не пречи да бъда искрен. Такива приятели се срещат рядко, понеже повечето приятели ни търсят само когато им трябва нещо или им е скучно и т.н. Рядко се среща и човек, който да те накара да си промениш мисленето коренно и т.н.
    Не ме разбирай грешно, и аз ще записвам инженерна специалност, но в по-друга сфера...
    Когато не си искрен във самите взаимоотношения, как може такова "приятелство" да бъде наречено истинско? Приятелите не бяха ли тея, дето те харесват такъва, какъвто си, а не те карат да се променяш?

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Имам въпрос към 102: Брат или сестра имаш ли? Ако да, каква е разликата ви, какви са отношенията ви сега, сравнени с тези преди 3-5-10 години? Ако не, как мислиш, че ти се е отразило това?
    Нямам. Сигурно е забавно да имаш винаги кой да напсуваш. Представям си, ако имах сестра.. щях да откача. Отразило ми се е нормално, не знам какво е другото. Уж хората, дето са саминки, ставали егоисти, така съм чувал.. аз изобщо не съм. Или пък беше обратното.. Сега като се замисля, би било готино да си имам двойник /близнак/.

Мега фен Аватара на 102
    значи ще правиш след няколко водки.
    ами рабалка?
    Пантерата и тя ми каза, че много я привличаш, не можеше да го крия в тайна
    А, не знам, не пия.
    Със Рабалка ще направя свалка,
    дали ще и хареса мойта пишка малка...?
    Порта си.

Не ме разбирай грешно, и аз ще записвам инженерна специалност, но в по-друга сфера...
    Когато не си искрен във самите взаимоотношения, как може такова "приятелство" да бъде наречено истинско? Приятелите не бяха ли тея, дето те харесват такъва, какъвто си, а не те карат да се променяш?
    Не ме е карала да се променям. Аз се промених по собствено желание. Да кажем, че ме накара да порасна и да мисля за бъдещето си. Накара ме да мечтая, да искам да се развивам в определена посока, а не просто да продължавам да си тъпча на все същото място и да работя в хипермаркет. Защото до преди година и половина въобще не ми пукаше за това как ще се развивам в професионален план, докато сега мисля съвсем различно, затова и искам да уча.

Мишинка
    BrainDamage

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си