.
Затворена тема
Страница 93 от 354 ПървиПърви ... 4383899091929394959697103143193 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 301 до 2 325 от общо 8834
    Мега фен Аватара на 102
    искаш съвет ли
    не пий на пейката пред факултета

Мега фен Аватара на galaxy29
    не яж жълт сняг
    не се навеждай над газовия котлон
    живей си живота на 1000 оборота
    не ме питай що, покажи ми бедро
    като ходиш до голяма тоалетна, пускай чешмата, заглушава
    не стъпвай по тънък лед
    не се коси
    свиркай си
    не стой на течение
    пази кръста
    шофирай разумно

ползваш ли интимен гел?
    на каква страна спиш? хъркаш ли?
    свиреща кутия имаш ли?
    караоке? можеш ли да пееш?
    готвиш ли?
    обичаш ли адреналина? екстремни случки?
    можеш ли да въртиш обръч?
    какви обувки носиш?
    писала ли си на пишеща машина?
    пътувала ли си на стоп?

мога да те науча да стреляш :д

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    ее, аз очаквах сега, нещо съветче...
    ебавам се, ако иронията ми не се схвана
    айде заспивам
    https://www.youtube.com/watch?v=cMmvAgAlvv0

излагаш ми квартала с тия сълзливи истории

Супер фен Аватара на Jaune
    galaxy29

не яж жълт сняг
    не се навеждай над газовия котлон
    живей си живота на 1000 оборота
    не ме питай що, покажи ми бедро
    като ходиш до голяма тоалетна, пускай чешмата, заглушава
    не стъпвай по тънък лед
    не се коси
    свиркай си
    не стой на течение
    пази кръста
    шофирай разумно

:Д:Д:Д:Д!!! култово

ползваш ли интимен гел? - Да, Eucerin.
    на каква страна спиш? хъркаш ли? - О, и на двете, обаче скоро като си пробих хрущяла, не можех да спя на лявата и това много ми липсваше. Не хъркам.
    свиреща кутия имаш ли? - Не.
    караоке? можеш ли да пееш? - Всъщност мога да пея :Д и бих ходила на караоке, ако имаше с кого :Д
    готвиш ли? - Преди готвех много, сега не знам какво ми стана, зарязах си всички хубави навици...
    обичаш ли адреналина? екстремни случки? - Нямам запомнящи се, като цяло съм кротка
    можеш ли да въртиш обръч? - Да, ама само на кръста
    какви обувки носиш? - Кецове/гуменки. Имам 2 чифта пантофки, дето ги нося, като искам да изглеждам малко по-представителна или като ми е много жега. Иначе с повод нося и токчета. Единственото, което не нося, са сандали.
    писала ли си на пишеща машина? - Мда, даже имам такава.
    пътувала ли си на стоп? - Не, но бих, въпреки че ме е шубе. :Д

мога да те науча да стреляш :д - АЙДЕ!

Мега фен Аватара на Colouring
    Оле, Габи, ти ли си седнала?! За малко да те изпусна, a не искам. :Д

Кое е най-красивото място в България, на което си била?
    Сладко или солено?
    Любима поза за спане?
    Любим алкохол?
    Избери си артистичен псевдоним. Какъв е? :Д
    Най-ранният ти детски спомен?
    Колко е продължила най-дългата ти връзка?
    Какви момчета те привличат?
    Най-странното място, на което си правила джиджи-биджи? :Д
    Какво мислиш за сексуалните взаимоотношения за една вечер?
    Нещо, с което не се гордееш, но си направила?
    Какво обичаш да правиш в петък вечер?
    Любим сезон?
    Любима бордова игра?
    Суеверна ли си?
    Ревнива ли си?
    Влизаш в хранителен магазин и имаш 5 лева. Какво ще си купиш?
    Любимо детско филмче?
    Как си пиеш кафето?
    Докъде би стигнала, за да впечатлиш някой, който наистина ти харесва?
    Любим цитат от книга/филм?
    Колко си висока?
    Би ли си боядисала косата в някакъв щур цвят? Какъв?
    Изчервяваш ли се?
    Най-трудното решение, което си взимала?
    Поздрави ме с някоя песен. :Д

/засега толкова; съжалявам, ако някой въпрос се повтаря, не успях да изчета всичко

Мега фен Аватара на Dagichka
    ух милата, и аз съм в подобен филм с един гъз, много е гадно :с

кога за пръв път се влюби?
    имаше ли си гаджИ в детската градина?
    била ли си се с момче? (аз моят от детската така го млатех )
    ходила ли си на зелено училище? ако да, любим спомен?
    кога последно направи нещо ново за пръв път?
    обичаш ли да пазаруваш? дрехи, бижута или което ти е 'страстта'?
    колко книги имаш? сама ли си ги купуваш, смисъл с твои парички?
    чела ли си нещата на Августин Господинов? ако не, провери във фейса "Letter of flesh" и кажи мнение ;3
    би ли станала вегетарианка, ако не - защо?
    страх ли те е от буболечки, убиваш ли ги като ги видиш?
    обичаш ли да ти подаряват цветя? не мислиш ли, че цветчетата с нищо не са заслужили ние хората да ги късаме така зверски само за да ги подаряваме и то често на хора, които не обичаме, а само им се мазним?
    работила ли си нещо? ако да - какво?
    бтв в твоя факултет има едно много готино радио Реакция с едни пичове дето го водят :coo:
    имаш ли плюшени играчки около леглото?
    ако погледнеш наляво кой е първият предмет, който виждаш?
    имаш ли/имала ли си комплекси относно тялото си и коя част в него най-харесваш/ненавиждаш?

Мега фен Аватара на 102
    странно
    винаги съм ви бъркал вас последните трички за един човек
    някви супер позитивни изглеждате

Мега фен Аватара на Colouring
    Хаха, аз и позитивизъм?! До скоро тези думи не можеха да бъдат поместени в едно изречение. Не че сега е нещо по-различно де, ама се опитвам поне.

Все тая, още въпросчета:

Избери 5 известни човека/живи или мъртви/, с които би искала да отидеш на вечеря. Имаше си специална картинка, където трябваше и да ги позиционираш, ама ще минем и без това.

Караш ли колело?
    Какво най-често рисуваше като малка?
    Най-ценният ти подарък? /става дума за материално нещо/
    От кого е?
    Кога се срещна с тези 3 най-добри приятелки, как се запознахте, откога ги чувстваш толкова близки?
    А имаш ли приятели момчета? Обаче наистина добри.
    Обичаш ли шумните партита с много хора?

Мега фен Аватара на Blab
    ако 102 се окаже симпатяга, би ли излязла с него?
    //виждам, че не липсва интерес;Д

как си представяш (идеалното, все пак глаголът го предполага такова) близкото бъдеще, какво искаш да се случи в следващите 3-4 години,? Или по друг начин - какъв е Планът?

Мега фен Аватара на 102
    стига бе ало

Colouring

Кое е най-красивото място в България, на което си била? - Не е най-красивото, но ме е впечатлило и се сетих сега за него, до Рилския манастир има едно място... като стена, изградена от камъни, и между камъните можеш да си сложиш листче с желание. :Д Иначе Седемте рилски, Мелнишките пирамиди, Търново, разни пещери, Шипка..
    Сладко или солено? - Солено
    Любима поза за спане?
    Любим алкохол? - Водка
    Избери си артистичен псевдоним. Какъв е? :Д - Мини тяло :Д:Д:Д
    Най-ранният ти детски спомен? - Ммм, в едно кафе/бар сме, майка ми ме държи на ръце, точно на бара сме, но през деня, пред мен има един мъж с дълга коса... Бтв съм питала майка ми дали се сеща за този бар и този мъж и се оказа, че споменът е абсолютно реален и че е имало такова заведение в Обеля, където сме живели преди, и сме киснели там през деня. :Д
    Колко е продължила най-дългата ти връзка? - 14 месеца
    Какви момчета те привличат? - Тъпанари, емоционални инвалиди, темерути, психопати, лоши хора предимно :Д Майтап или не, наистина само такива съм харесвала. Ходи ме разбери.
    Най-странното място, на което си правила джиджи-биджи? :д - АХАХАХА, еми в кола, ама то дори не е странно. :Д
    Какво мислиш за сексуалните взаимоотношения за една вечер? - Не съм ЗА, първо, че не съм такъв тип човек и второ, че ме е страх от СПИН.
    Нещо, с което не се гордееш, но си направила? - Ем, на прима виста не се сещам... много stalkvam хората, чак до степен нездравословно. :Д Но като цяло съм в мир със себе си по този параграф.
    Какво обичаш да правиш в петък вечер? - Ами няма някаква закономерност, понякога излизам в петък, понякога си седя вкъщи и гледам сериали: както дойде.
    Любим сезон? - Пролет, ама то тя не съществува вече :Д:Д
    Любима бордова игра? - Монополи и Скрабъл
    Суеверна ли си? - Не
    Ревнива ли си? - По-скоро подозрителна :Д
    Влизаш в хранителен магазин и имаш 5 лева. Какво ще си купиш? - Най-вероятно цигари... ако не са цигари, ще е вода и дъвки. Ако трябва да е храна, кисело мляко/ядки.
    Любимо детско филмче? - Том и Джери, Скуби Ду, Тотали Спайс, Пауър Паф Гърлс, Courage the Cowardly Dog, Вълшебният свят на Пол и Нина
    Как си пиеш кафето? - Ако е еспресо, със сметана и 1/2-1 захарче :Д; ако не е, с мляко.
    Докъде би стигнала, за да впечатлиш някой, който наистина ти харесва? - Вече все по-малко съм готова да направя. Малко ми е писнало да се опитвам да впечатлявам хора, които не си мърдат пръста, за да ме впечатлят мен, пък на всичкото отгоре и след положените усилия, пак не ме харесват. То си е казано, който те харесва, те харесва.
    Любим цитат от книга/филм? - Ох, много са. Но да речем, има 1 на Харуки Мураками, който особено тая година много си го повтарям... "As time goes on, you'll understand. What lasts, lasts; what doesn't, doesn't. Time solves most things. And what time can't solve, you have to solve yourself"
    Колко си висока? - 159см
    Би ли си боядисала косата в някакъв щур цвят? Какъв? - Да. ЛИЛАВ.
    Изчервяваш ли се? - Мне, грам.
    Най-трудното решение, което си взимала? - Да наложа каквото и да е вето на емоциите си към някого.
    Поздрави ме с някоя песен. :Д - https://www.youtube.com/watch?v=VPRjCeoBqrI )

Dagichka
    Знам, знам, чета те :Д

кога за пръв път се влюби? - В живота си съм се влюбвала истински веднъж, на 17 бях.
    имаше ли си гаджИ в детската градина? - Всъщност не. :Д
    била ли си се с момче? (аз моят от детската така го млатех ) - Като се познавам, не :Д:Д Само съм ритала няк'ви момченца по няк'ви части
    ходила ли си на зелено училище? ако да, любим спомен? - ДА, даже веднъж станах Мис Зелено
    кога последно направи нещо ново за пръв път? - Често ми се случва, ама знам ли :Д Скоро сигурно
    обичаш ли да пазаруваш? дрехи, бижута или което ти е 'страстта'? - Като цяло не обичам да пазарувам, досадно ми е, изнервям се, че не ми стои нищо добре, и тн. Бижута, виж, обичам да си купувам, имам 30+ чифта обици, освен другите джунджурии. Малко ми свиди (доста де) да давам пари за такива неща, ама то хубаво бе :Д
    колко книги имаш? сама ли си ги купуваш, смисъл с твои парички? - Честно казано в нас има супер много книги и даже не знам колко от тях съм купила сама, ама не са малко. Да, сама си ги купувам, като ми останат пари от нещо/стипендии/заплата/парите от бала...
    чела ли си нещата на Августин Господинов? ако не, провери във фейса "Letter of flesh" и кажи мнение ;3 - Да, разбира се :Д:д Кой не е чел Августин, кой не е чувал за него. Мнението ми е, че е женкар, и че не пише чак толкова добре, колкото мисли, също смятам, че се комерсиализира прекалено - преди пишеше доста по-яки неща. Все още му лайквам статусите спорадично де, с'я, няма да си кривя душата. Има и добри попадения.
    би ли станала вегетарианка, ако не - защо? - Ох, бих, да, аз нали щях :Д:Д Понякога ми се яде месо, затова не се заричам вече в нищо, а и като цяло с храната не сме в добри отношения и ако се откажа от нещо, сигурно ще избие лошо в 1 момент и затова се опитвам да съм умерена във всичко вместо това.
    страх ли те е от буболечки, убиваш ли ги като ги видиш? - Не ме е страх, гнус ме е, и по тази причина не ги убивам, щото трябва да изчистя след това.
    обичаш ли да ти подаряват цветя? не мислиш ли, че цветчетата с нищо не са заслужили ние хората да ги късаме така зверски само за да ги подаряваме и то често на хора, които не обичаме, а само им се мазним? - Обичам, разбира се, но ги смятам за леко излишен подарък. Вместо 10 лв за букет, предпочитам книга за 10 лв. :Д
    работила ли си нещо? ако да - какво? - Дам, преводачка, раздавала съм брошури, сега работя в 1 заведение за сладолед, а от октомври май ще ставам учителка.
    бтв в твоя факултет има едно много готино радио Реакция с едни пичове дето го водят :coo: Да, даже познавам едно момиче там, току-виж съм се внедрила. :Д:Д
    имаш ли плюшени играчки около леглото? - Не, мразя ги. :Д
    ако погледнеш наляво кой е първият предмет, който виждаш? -Шише с вода.
    имаш ли/имала ли си комплекси относно тялото си и коя част в него най-харесваш/ненавиждаш? - Имам страхотни комплекси, които не мога да ти обясня от какво са породени - нито някой ми е казвал, че съм грозна или дебела, нито майка ми ми го е насаждала, нито нищо. Аз сама си създадох тоя комплекс и той си ме преследва до ден днешен, даже съм стигала до случаи да не искам да излизам, защото се чувствам дебела. Сега се смея де, но беше доста страшничко преди 2 години. Но вече съм се научила да се приемам малко или много, смисъл, майната му, не желая да изпускам важни неща в живота си, защото съм твърде заета да се притеснявам дали бедрото ми се сплесква на стола или нещо подобно... А и съм се убедила, че на никого не му пука как изглеждаш, единственият, който вижда всичките ти недостатъци, си самият ти. Знам, че е супер клиширано, но е така, и на мен ми отне(ма) супер много време/усилия да го осмисля.
    Иначе най-много си харесвам лицето и ръцете. Бих апелирала за по-малък баджак, но т'вай. :д[/QUOTE]

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    странно
    винаги съм ви бъркал вас последните трички за един човек
    някви супер позитивни изглеждате
    аз не ги бъркам, обаче също забелязах, че има прилика, даже може да съм била по-бърза от теб

Jaune

Предлагала ли си излизане на момче?
    Какво ще направиш, ако знаеш, че никой няма да те съди?
    Най-много цениш...? А най-много оценяваш...?
    Би ли отишла сама на кино?
    Дай ми пример за добре изграден персонаж от книга ;р.
    Най-добрият учител е...? /разбирай го както ти е удобно/

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Все тая, още въпросчета:
    Избери 5 известни човека/живи или мъртви/, с които би искала да отидеш на вечеря. Имаше си специална картинка, където трябваше и да ги позиционираш, ама ще минем и без това. - Одри Хепбърн, Исус Христос, Труман Капоти, Вапцаров, Крис Мартин /вокалистът на Колплей/ :Д
    Караш ли колело? - Не, не мога. :Д
    Какво най-често рисуваше като малка? - Личица, женски, щото мама може да рисува много хубави и аз все исках като нея да се науча.
    Най-ценният ти подарък? /става дума за материално нещо/ - Телефонът ми сигурно. Иначе имам една пишеща машина подарък, но тя не бачка..
    От кого е? - От бившия ми.
    Кога се срещна с тези 3 най-добри приятелки, как се запознахте, откога ги чувстваш толкова близки? - В гимназията. От осми клас насам ги чувствам близки, но последните 2 години отношенията ни наистина градираха страшно, и дори да не съм била еднакво близка с всички преди, сега с всяка си имам специална връзка.
    А имаш ли приятели момчета? Обаче наистина добри. - Имам един-двама. Но не са толкова близки, колкото момичетата.
    Обичаш ли шумните партита с много хора? - Ще си послужа с 1 цитат от Великият Гетсби ... (перифразирам) "Обичам шумните партита. Толкова са интимни." :Д И наистина, на по-голям купон често има повече възможност за тихичък разговор между двама души. По-незабележим си някак. Иначе като типичен интроверт, обичам да се социализирам, но до един момент. После имам нужда да се отделя, да презаредя сама някак си.

Blab

ако 102 се окаже симпатяга, би ли излязла с него? - Да.
    //виждам, че не липсва интерес;Д

как си представяш (идеалното, все пак глаголът го предполага такова) близкото бъдеще, какво искаш да се случи в следващите 3-4 години,? Или по друг начин - какъв е Планът?

Екхммм, искам да завърша успешно, дотогава да съм натрупала приличен стаж, по възможност по специалността, да пиша повече и да си пращам нещата насам-натам, ако ще и само за спорта, да направя един Еразъм, да пътувам повече, да се развивам във всички насоки. За 3-4 години: толкова. :Д О, и да ида на концерт на Колдплей междувременно.

paradosou

Предлагала ли си излизане на момче? - Да.
    Какво ще направиш, ако знаеш, че никой няма да те съди? - Каквото и иначе си правя. :Д Като цяло винаги правя каквото реша, тъй че явно не ме грее много дали някой ме осъжда.
    Най-много цениш...? А най-много оценяваш...? - Най-много ценя доброто отношение, уважението, интересът към нещата, които са ми важни /понеже и аз се опитвам да се интересувам от нещата, които са важни за другите/. Оценявам това, че въпросните неща съм ги открила в няколко човека. Оценявам факта, че общо взето животът ми е добре, като изключим катаклизмите, които си създавам сама предимно. Ще уча това, което искам, даже си намерих нова, читава работа, имам добри приятели, абе, добре съм...
    Би ли отишла сама на кино? - Да.
    Дай ми пример за добре изграден персонаж от книга ;р. - Оххх :Д "Самотата на простите числа" е добър пример, и двамата главни герои бяха добре изградени. Итън от Зимата на нашето недоволство също... И, разбира се, Холдън от Спасителят в ръжта. :Д Ама понеже те са ми по-скоро симпатични, не съм се вглеждала дали са съвършено изградени. Иначе, колкото и да не харесвам Тютюн, психологизмът там е много добър.
    Най-добрият учител е...? /разбирай го както ти е удобно/ - Животът, разбира се. :Д

Супер фен Аватара на paradosou
    Какво не харесваш в "Тютюн"? Резюмирай ;d.

Героите са ми антипатични. Просто не ми хареса книгата, не ми остави добър вкус. Не можах да оправдая Ирина за това, че и тя се е изродила. Не мисля, че вината е само на Борис. Добре е написана, но дотам за мен. Сюжетът не е това, което търся. Пък и като всяка много прехвалена книга, не ми оправда очакванията. :Д

Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    имаш ли/имала ли си комплекси относно тялото си и коя част в него най-харесваш/ненавиждаш? - Имам страхотни комплекси, които не мога да ти обясня от какво са породени - нито някой ми е казвал, че съм грозна или дебела, нито майка ми ми го е насаждала, нито нищо. Аз сама си създадох тоя комплекс и той си ме преследва до ден днешен, даже съм стигала до случаи да не искам да излизам, защото се чувствам дебела. Сега се смея де, но беше доста страшничко преди 2 години. Но вече съм се научила да се приемам малко или много, смисъл, майната му, не желая да изпускам важни неща в живота си, защото съм твърде заета да се притеснявам дали бедрото ми се сплесква на стола или нещо подобно... А и съм се убедила, че на никого не му пука как изглеждаш, единственият, който вижда всичките ти недостатъци, си самият ти. Знам, че е супер клиширано, но е така, и на мен ми отне(ма) супер много време/усилия да го осмисля.
    Иначе най-много си харесвам лицето и ръцете. Бих апелирала за по-малък баджак, но т'вай. :д
    комплексите се оправят, когато знаеш какви са ти недостатъците и ги промениш или се справиш с тях
    пък и когато ти самата си в хармония и другите ще те виждат по такъв начин и обратното

обичаш ли оригами? можеш ли да правиш?
    ще поздравиш ли и мен с нещо?
    и с мен би излязла, нали? :д

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^това за баджака как се сплесква като седнеш и аз много го мисля, както и корема дето става троен

ако всеки град си имаше дума, която да го описва, само една, то коя би сложила за София?
    някога оперирали ли са те?
    страх ли те е от игли?
    можеш ли да правиш кръгчета (четох, че пушиш :д)
    защо се тровиш с тая отрова, че на всичкото отгоре и парите си даваш :с
    пушиш ли трева/опитвала ли си? какво ти е мнението за нея?
    а за по-твърдите наркотици? защо хората стават наркомани?
    като гледаш фона на форума, тези сивите нещица каква ти е първата асоциация?
    обичаш ли да играеш на асоциации?
    какъв стил музика слушаш най-често?
    пазиш ли си тетрадките от първи клас?
    можеш ли да рисуваш и обичаш ли да го правиш?
    познаваш ли негри/китайци хора от различна раса?
    имаш ли предразсъдъци и леко "повишено внимание" към такива хора, включително и цигани примерно?
    кой ти е любимият аромат?

galaxy29

обичаш ли оригами? можеш ли да правиш? - Не, но много исках да се науча по едно време.
    ще поздравиш ли и мен с нещо? - Сега слушам https://www.youtube.com/watch?v=PXatLOWjr-k
    и с мен би излязла, нали? :д - С удоволствие, когато кажеш.

Dagichka

ако всеки град си имаше дума, която да го описва, само една, то коя би сложила за София? - Прекрасна.
    някога оперирали ли са те? - Не.
    страх ли те е от игли? - Не.
    можеш ли да правиш кръгчета (четох, че пушиш :д) - Не. :д
    защо се тровиш с тая отрова, че на всичкото отгоре и парите си даваш :с - Не мисля, че има логичен/адекватен отговор. :Д Просто гаден навик.
    пушиш ли трева/опитвала ли си? какво ти е мнението за нея? - Пушила съм няколко пъти, ама 1-2 ми е ставало весело, не знам защо :Д Нямам мнение, не смятам, че е вредна, но и не смятам, че трябва да се пуши системно.
    а за по-твърдите наркотици? защо хората стават наркомани? - Не съм пробвала и не искам да пробвам. Да не се заричам де, но. Без да искат, предполагам. И може би в опит да запълнят някаква липса.
    като гледаш фона на форума, тези сивите нещица каква ти е първата асоциация? - Сънища? :о
    обичаш ли да играеш на асоциации? - Много!
    какъв стил музика слушаш най-често? - Алтърнатив/инди/електронна.
    пазиш ли си тетрадките от първи клас? - Не.
    можеш ли да рисуваш и обичаш ли да го правиш? - Не, рисувам ужасно:Д
    познаваш ли негри/китайци хора от различна раса? - Всъщност не.
    имаш ли предразсъдъци и леко "повишено внимание" към такива хора, включително и цигани примерно? - Нямам предразсъдъци, но към циганите си имам 1 наум.
    кой ти е любимият аромат? - Пъпеш, сладкиш във фурната, печени моркови, въглища.

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    ^това за баджака как се сплесква като седнеш и аз много го мисля, както и корема дето става троен
    ахахах и аз преди така се филмирах и за бюста имах комплекси, ходех с по-широки блузи и спортни сутиени, но тогава мислех кльощавите ръбове за отличителни, пък и бях около такива, които парадираха с тракащите си скелети и наричаха момичетата с нормални тела дебели, а всъщност си бях добре ;/
    не че имам против кльощавите, сестра ми е кльощак, ама да не се надуват много, много
    имамала съм и периоди, в които съм си заслужавала комплексите де, то и сега ми е убито самочувствието, ама съм работила/работя по оправянето им :д
    оф извинявай, споделяше ми се
    иначе ваши снимки съм мяркала и изглеждате добре
    а песента е хубава, мерси

скърцане с тебешир по дъската дразни ли те?
    някаквко предаване, което обичаш?
    подредена или разхвърляна си? или се случва да си и двете?
    обичаш ли разни светлинки? светулки?
    вкъщи снабдявате ли се с домашни продукти?
    носиш ли някакви очила?
    какво време ти е приятно?
    да се разхождаш обичаш ли?
    луна парк?
    беше се оплаквала от гръмогласни роднини, ти викаш ли покрай тях?
    Последно редактирано от galaxy29 : 07-31-2014 на 20:17

galaxy29

скърцане с тебешир по дъската дразни ли те? - МНОГО.
    някаквко предаване, което обичаш? - Умно село, Търси се
    подредена или разхвърляна си? или се случва да си и двете? - Да, случва се да съм и двете, предимно разхвърляна.
    обичаш ли разни светлинки? светулки? - Обожавам <3
    вкъщи снабдявате ли се с домашни продукти? - Чат-пат яйца и зеленчуци
    носиш ли някакви очила? - Диоптрични. Късогледа съм.
    какво време ти е приятно? - Яко мрак и светкавици. :Д Обичам когато има бури рано сутрин, и от сутринта небето е тъмно. Също обичам летни вечери, но обичам да е хладно и мразя да е жега... мразя!!!
    инкогнито ли си в скайп? - Сега съм на линия. Иначе през останалото време, да, но всички знаят, тъй че. Не, че някой ми пише
    да се разхождаш обичаш ли? - Много.
    луна парк? - Винаги.
    беше се оплаквала от гръмогласни роднини, ти викаш ли покрай тях? - По-скоро съм нервачка като тях. :Д

Мега фен Аватара на Blab
    какво от нещата, които съществуват/се случват в твои любими книги/филми/сънища би пренесла в реалната действителност и в частност - в своя живот?

неотдавна попаднах на банда, която прави парчета върху сонетите на Шекспир, колко яко (ще да) е, ако всяка книга си имаше саундтрак, а? пробвай да спретнеш импровизиран такъв за някое/няколко любимо твое заглавие с вече съществуващи, разбира се, парчета.

//искам някой ден, когато достигна до момента да издам своя книга, на представянето много да се пее. ще се наложи да пееш, сори, какво би изпяла. или по друг начин - на караоке си - какво би изпяла (няколко парчета, моля!). винаги ми е странно, като отида на караоке, и осъзнавам как музиката, която извънредно ми харесва, не е точно за пеене, та ми е чудно дали и при теб се наблюдава нещо такова:Д

радвам се, че съществуваш!)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си