- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Dagichka
пушиш ли?
-Не.
чувствала ли си се толкова зле психически, че да имаш суицидни (или там както се пише) мисли?
-Не, никога такива мисли не са ми минавали през съзнанието. Мисля, че психиката ми не е лабилна, даже доста здрава, трудно мога да се поддам на толкова крайни мисли и чувства.
има ли извънземни?
-"Виждал съм, но няма.", от онова клипче. :Д /// Вероятно има.
какъв стил музика слушаш най-често?
-Абсолютно всякакъв, зависи от настроението. Напоследък яко рок, не знам откъде ми дойде тази вълна.
имаш ли си приятел?
-Да.
повече с момичета или момчета общуваш?
-От известно време съм в компания, в която има както момичета, така и момчета, така че общувам и с двата пола почти еднакво. Само дето момичетата са ми по-близки, защото с тях съм приятелка от години.
близка ли си с родителите си?
-С майка ми повече със сигурност. С баща ми не общувам чак толкова, извън рутинните и битови неща всеки ден.
възрастта пречи ли във връзка?
-За възрастова разлика ли говорим? Зависи. Едно е 40-50, друго е 15-25. Първото го намирам за нормално, второто - не. Общо взето възрастта няма значение, защото на теб и на 30 може да не ти е дошъл акъла в главата, но повече от 6-7-8-години за мен е много. Особено в младежка възраст.
защо има войни по тоя свят?
-Хората сме алчни същества с промити мозъци, клонни към насилие.
хората злобни и алчни ли са по природа?
-Не, но животът ги прави такива. Никой не се ражда зъл.
102
забелязала ли си че си приличате с жун/жон и даъгичка
-Има нещо такова, да. С Жун/жон :Д се знаем от доста време във форума, забелязала съм, че харесваме сходни неща, слушаме горе-долу еднаква музика.. За Дъгичката не знам много. Готина изглежда, т.е поне една сходна черта с мен. :Д Но знам, че и трите сме наборки!
туркиня ли си
-Ееей, доста се забави този въпрос, предвид, че казах откъде съм в първия пост още. Не, не съм.
Съзнанието ти да е заето с омраза към нещо/някого и мислите ти да са насочени към това как да я прехвърлиш върху някого другиго. Да имаш естествена нужда да рушиш чуждото, да изпитваш ненавист, да си обвит от гняв и да пренасяш всичко това върху другите, без да има причина те да страдат. Да си озлобен от нещо, което ти се е случило само на теб, а да искаш всички да го изстрадват.
Какво мислиш за Емил Конрад, ако знаеш кой е де![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Знам кой е, не ми харесва. Някакъв лигав ми е, държанието му не ми харесва, нито клиповете му.
кекеке
отколко време си с твоето човече? как се запознахте?
колко често ходиш на театър/кино/мол?
какво мислиш за хомосексуалистите?
родолюбка ли си?
ако можеше да се преродиш в едно животно, кое би било то?
имаш ли си нещо като странен навик, какъв е?
майчината обич ли е най-силната? защо някои майки изостават децата си, правилно ли е това?
ако забременееш, би ли задържала детето или ти е рано?
виждала ли си нещо наистина ужасно с очите си (човек да умре, да го сгазят и тн.)?
страх ли те е от насекоми?
когато навън е слънчево и 30градуса, какво обичаш да правиш?
Dagichka
отколко време си с твоето човече? как се запознахте?
-Една година. Запознахме се началото на миналото лято, започнах да излизам с нови хора, нова компания и така.. нещата просто се случиха.
колко често ходиш на театър/кино/мол?
-На театър най-често от трите/макар пак да не е често/, защото е единственото от изброените, които имаме в града. Кино имахме, но преди години го затвориха, тогава го посещавах честичко. Последно съм ходила на кино февруари-март, а в мола.. ммммм, юни мисля, ама нищо не си взех. :Д Може да е странно за някой хора, ама.. Дори и да отива в голям град, не кисна много по молове.
какво мислиш за хомосексуалистите?
-Не са ми тема табу. Всеки е свободен да обича когото си поиска. Не съм против тях, мисля, че сме в такова време, че не трябва да ни прави впечатление кой с кого е, независимо от пола.
родолюбка ли си?
-Тача родната си земя.
ако можеше да се преродиш в едно животно, кое би било то?
-Птица някаква, винаги съм искала да имам възможността да летя.
имаш ли си нещо като странен навик, какъв е?
-Не мога да издържам на отворени врати. Мисля само за вратата, вманиачавам се, не мога да издържа. За друга странност не се сещам.
майчината обич ли е най-силната? защо някои майки изостават децата си, правилно ли е това?
-Смятам, че е най-силна, да. Някои изоставят децата си заради обстоятелствата, други просто защото не се чувстват готови, трети защото не искат да ги гледат сами, четвърти заради някакъв недъг или нещо такова. Не знам какъв трябва да е случаят, за да защита майка, която оставя детето си. Ако се сетиш навреме, то за мен абортът е правилното решение, но след това... Прекалено жестоко е, но пак казвам - зависи от обстоятелствата.
ако забременееш, би ли задържала детето или ти е рано?
-Не, не бих го задържала. Не че ще ми е лесно да направя аборт, даже напротив, обаче не виждам друг вариант. Не мисля, че съм готова за майка, нито имам възможността да гледам дете.
виждала ли си нещо наистина ужасно с очите си (човек да умре, да го сгазят и тн.)?
-Виждала съм да блъскат детенце с кола, но нищо сериозно му нямаше след това.
страх ли те е от насекоми?
-Миналия ден трябваше да се оправям с 3 големи скакалци. Бях зелени, около 7-8см. Страх, не страх, изгоних ги някак. :Д По-скоро са ми гнусни. Освен ако могат да скачат!
когато навън е слънчево и 30градуса, какво обичаш да правиш?
-Жегата не ми пречи да бъда навън. Ако има нещо интересно за правене, бих играла мач даже на слънцето. Ама понеже никой не ми се връзва да излизаме по жегата, ще си седя вкъщи и ще гледам филм, примерно.
1 Отворена ли си към хора от чужди националности ?
2 Би ли се включила в гол протест
3 В гора си с 2 ма приятели и ви преследват убийци .Прострелват и двамата но без теб,единят е много зле а другият по-малко.Какво би направила ? (отговор не знам не се приема)
4 Би ли застреляла хладнокръвно човек за твое добро
5 Изпитвала ли си сексулно влечение към твоят пол?
6 Би ли се снимала гола за мъжко списание?
7 Какво те възбужда в един мъж ?
После още^^
girlwithblueeyes
1 Отворена ли си към хора от чужди националности ?
-О, с широко отворени ръце! Имам си азиатка приятелка даже. В смисъл, приятелка е силно казано де, обаче общувам с едно момиче оттам.
2 Би ли се включила в гол протест
-За какво ще е протеста? Малко съм стеснителна, срам ще ме е, нищо, че около мен всички ще са голи. :Д
3 В гора си с 2 ма приятели и ви преследват убийци .Прострелват и двамата но без теб,единят е много зле а другият по-малко. Какво би направила ? (отговор не знам не се приема)
-Ще проверя как са и двамата. Ако можем да се придживим заедно тримата, ще се опитаме да го направим. Ако не, вероятно ще трябва да продължим без този, който е най-зле, но ще се опитам да помогна на пострадалия по-леко. Ако и двамата не могат да се движат.. тогава ще пробвам да си спася задника някак.
4 Би ли застреляла хладнокръвно човек за твое добро
-Зависи какво означава за мое добро. Ако бъда нападната и ми се отвори възможност, хич няма да му мисля, а директно ще изяде куршума. Ако е наранил родителите ми, примерно, също.
5 Изпитвала ли си сексулно влечение към твоят пол?
-Не. Заглеждам от време на време мадами де, ама със сигурност не е защото съм привлечена сексуално от тях. :Д
6 Би ли се снимала гола за мъжко списание?
-Не. Мисля, че голотата не е нещо, което трябва да се показва на всички и навсякъде, така че не съм фен като цяло на идеята.
7 Какво те възбужда в един мъж ?
-Страстта в погледа.
Тъкмо се прибирам. Бях с компанийка в парка и сега ще лягам.
уахоххоохох така е като не си от софиа
1 часа си у парка
*завист*
Не те разбрах. :Д Всеки ден си висим в парка ние, по-добре ми е отколкото да се бутаме в заведенията. С биричка на пейка най-добре.
за какво си мислиш преди да заспиш?
щом не спортуваш, ходиш ли повече?
обичаш ли шоколад и какъв?
каква бира пиеш?
galaxy29
за какво си мислиш преди да заспиш?
-Пф, за всичко. Или как ми е минал денят, или пък си правя равносметка на действията/думите, илиии си пускам музика и си представям, че пея пред огромна публика. Хаха, истина е, винаги съм искала да мога да пея.
щом не спортуваш, ходиш ли повече?
-Да, доста се движа. Редовно си правя походи.
обичаш ли шоколад и какъв?
-Да, млечен най-много. Натурален също. Милка харесвам. Много мразя с ядки вътре, стафиди, ореота или каквато и да е друга извратения, набутана в шоколада ми.
каква бира пиеш?
-Нямам особени предпочитания, всякаква мога, обаче Астика много мразя. Радлерите също не са лоши.
Здравей!))
Била ли си на Перперикон и колко пъти? Много е красиво там.
Ако имаш машина на времето, но можеш еднократно само да я използваш в кой период от живота ти би се върнала, или бъдещето би искала да видиш?
Първичен човек ли си или обмисляш добре нещата преди да действаш?
Най-отличителна черта от характера ти?
Какво би искала да промениш в себе си?
Какво правиш нощем, когато не можеш да заспиш?
Нощта или деня?
Ако направиш филм за живота си, какъв жанр би бил той?
Какво може да те изкара извън равновесие?
Вълнуваш ли се от мнението на хората?
Колко горещо е на горещия стол? ;д
Би ли искала да се запозанем?
Summer Fresh
Била ли си на Перперикон и колко пъти? Много е красиво там.
-Да, няколко пъти съм била. Няма спор, хубаво е. Наоколо има страшни красоти.
Ако имаш машина на времето, но можеш еднократно само да я използваш в кой период от живота ти би се върнала, или бъдещето би искала да видиш?
-Не искам да виждам бъдещето, предпочитам да си остане мистерия. Бих се върнала много назад, искам да видя как са живяли хората преди мен. Поне с едно 100 години бих се върнала.
Първичен човек ли си или обмисляш добре нещата преди да действаш?
-Иска ми се да ги обмислях повече. Общо взето действам на момента, а после се ядосвам понякога на грешките си.
Най-отличителна черта от характера ти?
-Дружелюбна съм и притежавам чувство за хумор, което впечатлява хората.
Какво би искала да промениш в себе си?
-Да бъда по-търпелива, да обмислям повече действията си. Не че не го правя никога, просто трябва да съм мааалко по-предпазлива.
Какво правиш нощем, когато не можеш да заспиш?
-Въртя се и се пробвам да заспя, изчислявам колко часове сън ми остават, ако заспя точно в тази секунта. Общо взето не ставам от леглото си, а се мъча някакси да ме хване сън.
Нощта или деня?
-Зависи с кого прекарваш нощта. :Д Респективно и деня.
Ако направиш филм за живота си, какъв жанр би бил той?
-Надявам се да не завърши като драма, макар че май най му подхожда засега.
Какво може да те изкара извън равновесие?
-Глупостта на хората и закостенялото мислене.
Вълнуваш ли се от мнението на хората?
-Ще излъжа, ако кажа, че не се. Нормално е да искам хората да ме харесват, съвсем друго е да ги карам и да се мъча да го правят. Вълнувам се, но в рамките на нормалното. Ако не ме харесат - е, здраве да е.
Колко горещо е на горещия стол? ;д
-Не достатъчно.
Би ли искала да се запозанем?
-Разбира се, защо не.
В лайна, болести, мизерия, неравноправие, война и масова престъпност.Бих се върнала много назад, искам да видя как са живяли хората преди мен
Въпрос ; Все още ли държиш да се убедиш с очите си, знаейки това ? Защо ?
Харесваш ли гърдите си
Харесваш ли дупето си
Подсвирквали ли са ти мъже на улицата, а жени
Надничала ли си през чужд прозорец
Какво ти е мнението за лястовиците, повече права ли заслужават от щъркелите
Да, искам да го видя с очите си. Знам, че няма да мога да променя нищо, но пък съм чела само за тези времена и ми е интересно. Вероятно ще има ужасяващи гледки, но не искам да гледам в бъдещето. Никой не ми гарантира, че и там няма да е същото, но предпочитам с времето да науча какво ще ми се случи, а не наготово.
papugai
Харесваш ли гърдите си
-Да, харесвам си ги.
Харесваш ли дупето си
-Амиии, май да. В смисъл, става, но между гърди и дупе в моя случай бих си избрала гърдите. :Д
Подсвирквали ли са ти мъже на улицата, а жени
-Жени не се сещам. Мъже постоянно. Не знам на кого не му подсвиркват простаци от колите, особено вечер.
Надничала ли си през чужд прозорец
-Да, като дете.
Какво ти е мнението за лястовиците, повече права ли заслужават от щъркелите
-Не, щъркелите носят деца. Лястовиците нямат толкова важна задача.