- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
бялата лястовица дава надежда ! маловажно ли ти се струва даряването на надежда ?
колко кила си ?
мъкнеш ли големи пликове с покупки ?
имаш ли приятелки туркини ?
колко си висока ?
къса или дълга коса ? /за теб и за момчето до теб/
киприш ли се ?
имаш приятел.. турчин ли е.. има ли приятели турци
102
бялата лястовица дава надежда ! маловажно ли ти се струва даряването на надежда ?
-В секундата, която го написах това, знаех, че някой ще отговори така. :Д Пошегувах се.
Разбира се, че даването на надежда е важно и те крепи. Трябва да знаем обаче кога трябва да влагаме надежда в нещо и кога да не я хабим напразно. Търсенето на бяла лястовица може да е безкрайно.
колко кила си ?
-С ръка на сърцето заявявам, че не знам. Може би от 2 години не съм се теглила, сиреч откакто се развали кантарът вкъщи. Трябва да метна 50 ст и да се претегля на някоя уличка.
мъкнеш ли големи пликове с покупки ?
-Не, никога не пазарувам много, за да мъкна големи пликове.
имаш ли приятелки туркини ?
-Тук е неизбежно да не общуваш с такива хора, буквално неизбежно, така че комуникирам с тях. В по-близкия ми кръг от приятели има едно такова момиче, да. Обаче при нея случаят е малко по-различен. Тя дори не знае турски, няма го присъщия тяхен манталитет.
колко си висока ?
-175см.
къса или дълга коса ? /за теб и за момчето до теб/
-За мен дълга. До средата на гърба ми е в момента, обаче скоро ще трябва да я намаля, че ми е нацъфтяла. Ако можех щях да си я пусна до петите. Относно момчето до мен - къса. Не харесвам момчета с дълги коси. Или номер, или няколко сантиметра.
киприш ли се ?
-Не съм от този тип момичета. Кипря се, когато има повод и искам да изглеждам максимално добре. Нито се гримирам всеки ден, нито си правя прически всеки ден. Особено лятото единственото, което правя, е да нахлузвам къси дрехи и да излизам навън. Не се притеснявам от натуралния си вид.
имаш приятел.. турчин ли е.. има ли приятели турци
- :Д Не, не е турчин. Той дали има? Амииии, ние сме в една компания, да кажем около 15 човека общо. Единствената туркиня е това момиче, което споменах по-горе. Но има познати и вероятно общува с тях. Както казах, невъзможно е да не го правиш.
самичка ли ще се оправяш в софия?
имаш ли си термосче?
каква зодия си? а асцендент?
би ли раздавала безплатни прегръдки на улицата?
даваш ли парички на просяците?
Dagichka
самичка ли ще се оправяш в софия?
-Да. Нямам роднини там, ще живея с непознати, ще видим как ще е . Имам приятели там де, не е като да съм напълно сама.
имаш ли си термосче?
-Имах страхотен лилав, но тази година го изгубих. Задължително трябва да си купя нов. Много ме е яд.
каква зодия си? а асцендент?
-Близнаци с асцедент Стрелец. Цялата тая работа с асдецента ми убягва, интересувам се само от зодията си, което май е грешно, ама.. здраве да е.
би ли раздавала безплатни прегръдки на улицата?
-Правила съм го веднъж преди години, имаше някакво такова събитие и раздавах прегръдки. Сега пак бих, защо не.
даваш ли парички на просяците?
-Мятах преди от време на време на някои, но вече спрях. Молят те няколко минути, не им даваш и почват с клетвите и псувните.
Какво като имам приятел? Защо да не раздавам прегръдки на непознати? Нито ще се натискам с тях, нито ще правя каквото и да е сексуално. Лол, той не е ревнив, а не мисля, че в случая има нещо нередно.
Говорила съм за това във форума, ще се опитам да обобщя, макар че пак ще стане роман. Извинявам се за което.
Както споменах - с него сме заедно от миналото лято. Той е с две години по-голям от мен и учи и живее на морето. Когато се събрахме всичко беше просто ей така, нищо сериозно не очаквах. Когато тръгнахме даже се очертаваше след две седмици да заминава. Но се получи, че не замина, защото му се провалиха плановете и остана цялото лято тук. Като замина за морето останахме заедно. През годината имаше доста семейни проблеми и се прибираше често, макар че е на 450км оттук. Виждахме се често до преди няколко месеца, когато му се наложи да започне работа и вече идванията намаляха. Както и да е, аз убедих нашите да отида и му погостувах малко. Доста объркани са нещата при него поради много фактори и даже не знаех дали лятото ще е тук. Ако не беше, вероятно нещата щяха да са приключили вече. Говорили сме си за нас и за бъдещето ни.. или по-точно липсата на такова. И двамата сме реалисти. Аз отивам с София, вече няма да е така, както беше преди. Няма да съм тук всеки път, когато може да дойде, и да го чакам. А той ще трябва отново да си търси работа, защото напусна старата, следователно няма да е много свободен. Искаме или не, май пътищата ни се разделят. Говорили сме си и знаем, че ще бъдем заедно докато има смисъл. В момента си е тук, цял юли изкара в града, но цял август - едва ли. След това вероятно няма да се прибере, преди да замина. Не знам какво ще стане с нас. Заедно ли ще сме или не - не мога да кажа. Знам как изглежда острани, вероятно всичко звучи безмислено. Защо изобщо съм с него от толквоа време, като няма светлина в тунела? Ами, хубаво ни е заедно и не мислим за утре, а само за днес. Ето, за тази вечер сме си направили яки планове, пък като тръгне да заминава след една, две или бог знае след колко седмици ще му мислим. Не мисля, че си хабя чувствата напразно в момента, защото си струва. Ако се наложи да се разделим заради разстоянието - ами, кофти ще ми е, но няма да съжалявам за нищо, защото през изминалата една година съм по-щастлива отвсякога и предпочитам да извличам позитивите от всеки момент, прекаран с него, вместо да мисля за времето, в което ще го няма.
За другите, де да знам :Д
Not a very optimistic story, ама зависи откъде я погледнеш.
не ми се подигравай уе :с
дадох на една приятелка "Спасителят в ръжта" и тя така и не ми я върна.. според теб как да я накажа? много ме е яд :д
галиш ли бездомните кучета или те е страх от бълхи/гадинките по тях?
обичаш ли локум?
а боза?
коя беше последната песен, която слуша?
като дойдеш тука в софия би ли излязла на по горещ шоколад (аз не пия кафе, много ми горчи :с ) с мен? :3
"В следващите редове ще разкажем защо „Think Positivе” е най-успешната техника за манипулация и контрол на общественото съзнание.stock-vector-positive-thinking-concept-vector-110237423
На първо място „Think Positivе” приспива критичността на индивида. Това е жизнено необходимо в едно общество, в което благата, властта и парите са съсредоточени в една шепа хора.
Защо техниката на мислене „Think Positive” е опасна – защото ни кара да възприемаме половината реалност. Т.е. за да виждаме само позитивното и да мислим за него – ние трябва съвсем съзнателно да не обръщаме внимание на негативното и да се правим, че го няма. Според древните хора доброто и лошото в светът са по-равно. Това означава, да не обръщаме внимание на половината реалност, която ни заобикаля." съгласна ли си с твърдението?
Dagichka
дадох на една приятелка "Спасителят в ръжта" и тя така и не ми я върна.. според теб как да я накажа? много ме е яд
-Напомняш ли й? Може просто да е забравила да я върне. Мен веднъж приятелят ми ми изгуби книга, но след това си ми купи нова. :Д
обичаш ли локум?
-Не, изобщо.
а боза?
-Пак не.
коя беше последната песен, която слуша?
- Rainbow - Temple Of The King ми се пусна от плеъра, много я обичам
като дойдеш тука в софия би ли излязла на по горещ шоколад (аз не пия кафе, много ми горчи :с ) с мен? :3
-Да, с най-голямо удоволствие. Как ще ти горчи горещия шоколад? О.о За пръв път чувам, супер сладък е даже.
Относно цитата:
Според мен има нещо вярно, но тук става въпрос за прекаления оптимизъм, който вече граничи с глупостта. Има два вида оптимизъм. Единият е такъв, от който всички се нуждаем. Позитивното отношение към каквото и да е може да донесе само ползи и да ни накара да минем през трудностите по-лесно "защото всичко е за добро" или пък "най-хубавото предстои" и да приемем, че просто така е трябвало да стане. В това няма нищо лошо, това е полезен оптимизъм. Другият обаче е наивният оптимизъм, който те окъсва от реалността и те слага в прозрачен розов непромокаем балон, в който живееш само ти и няколко еднорози. Такива хора не харесвам, защото не живеят в реалността, в която съществувам аз. В живота е полезно да си реалист с оптимистични наклонности. Нито само едното, нито само другото.
Последно редактирано от Colouring : 08-06-2014 на 15:27
какво представлява времето?
какъв е смисълът на твоя живот?
кои спомени са най-лесно запомнящите се?
защо плачем за мъртвите?
защо не усещаме въртенето на земята?
с какво свързваш любимия си сезон?
коя емоция описва теб?
навик, който правиш с тялото, когато си ядосана или щастлива или стресирана?
кога се влюбва един човек?
колко бързо се влюбва човек?
а колко бързо се разлюбва?
какво представлява любовта?
защо хората се целуват?
а защо преплитат пръсти?
1 Би ли избрала парите пред любовта?
2 Какво би направила ако разбереш че бъдещето ти дете страда от някакъв синдром?
3 Привличали ли са те по-малки момчета от теб .Говоря зя 1-2 години по -малки
4 Би ли сложила програма за следене на лаптопа когато имаш деца
5 Бременна си близнаци момче и момиче но лекарите ти казват че ще можеш да родиш само едното ?Кое ще избереш?
DisappointedDreamer
какво представлява времето?
-Най-ценното нещо на света.
какъв е смисълът на твоя живот?
-Търся го. Засега ми е само the meaning of life is to give your life a meaning. Сигурно да живееш възможно най-пълноценно, да не си губиш времето в много мисли, да даряваш любов и да черпиш знания за света.
кои спомени са най-лесно запомнящите се?
-Лошите.
защо плачем за мъртвите?
-Защото така изразяваме болката си, че вече не са до нас и ни липсват. Изливаме си чувствата просто.
защо не усещаме въртенето на земята?
-Аз го усещам. :Д
с какво свързваш любимия си сезон?
-Есен. Жълто, оранжево, листа, кестени, обличане на връхни дрехи, дъжд, топли напитки, книги, любов, щастие, лошо време.
коя емоция описва теб?
-Не е емоция, а действие. Бих описала себе си като прегръдка.
навик, който правиш с тялото, когато си ядосана или щастлива или стресирана?
-О, няколко пъти като отговарях се замислях за някакви мои странности, но наистина няма. Може би почвам да ръкомахам много.
кога се влюбва един човек?
-Или когато намери част от себе си в някой друг, или когато намери пълната си противоположност.
колко бързо се влюбва човек?
-Със сигурност не и от пръв поглед. Но след няколко разговора би било възможно.
а колко бързо се разлюбва?
-Зависи колко силно е било влюбването, но е възможно да е доста бързо. Склонна съм да вярвам, че един ден можеш да се събудиш и да не обичаш вече човека до себе си. Със сигурност нищо няма да се е случило за една нощ, но просто ще го разбереш за миг.
какво представлява любовта?
-Нещото, от което всички страдат, но отчаяно се нуждаят. Силата, която движи света. Причината поради която си буден в три, болката от лявата страна, щастието от лявата страна, нещото, от което си патиш, но отново би пробвал без да се замислиш, чувството, което не остарява.
защо хората се целуват?
-Защото разменянето на слюнка е станало символ на страст и любов. И защото има устни, които си просят да са целувани.
а защо преплитат пръсти?
-Защото обичат да усещат човека до себе си; за да им дава опора.
girlwithblueeyes
1 Би ли избрала парите пред любовта?
-Не. Даже няма да се обяснявам, парите са до време.
2 Какво би направила ако разбереш че бъдещето ти дете страда от някакъв синдром?
-Много тежко ще го преживея, сигурна съм. Но какво бих могла да извърша? Ще си го гледам, няма да го изоставя, въпреки че само мога да си представя колко трудно ще е.
3 Привличали ли са те по-малки момчета от теб .Говоря зя 1-2 години по -малки
-Не, не съм имала такъв случай никога.
4 Би ли сложила програма за следене на лаптопа когато имаш деца
-Не, това е глупост. Аз нямам нищо нередно на компютъра, но няма да ми е приятно, ако нашите ме следят. Имам си лично пространство, което тях не трябва да ги засяга. Не бих причинила такова нещо на детето си, струва ми се безсмислено.
5 Бременна си близнаци момче и момиче но лекарите ти казват че ще можеш да родиш само едното ?Кое ще избереш?
-Уау, интересен въпрос. Като се замисля... Зависи кое подред дете ще ми е това. Ако например имам момиче преди това, ще искам да родя момчето и обратното. Ако нямам деца преди това нямам идея. Ще трябва много да му мислим с мъжа ми, защото за мен няма да има значение.
Продължавам с въпросите дано не съм нагла*blush
1 Би ли се възбудила ако гледаш 2 ма човека да правят секс?
2 Намираш се в горяща къща в която има твой важни ама много важни документи и възрастна жена.Какво ще направиш без ще взема документа и ще спася жената.
3 Чувставаш ли се в свой води когато се състезавш и съревноваш с някой?
4 Би ли участвала в групов секс?
5Държиш ли бикините и сутиенът ти да са в един цвят или няма значение?
7 Би ли съблазнила за собствена изгода ?
girlwithblueeyes
1 Би ли се възбудила ако гледаш 2 ма човека да правят секс?
-Не знам, възможно е. Зависи как изглеждат, какво точно правят и т.н.
2 Намираш се в горяща къща в която има твой важни ама много важни документи и възрастна жена.Какво ще направиш без ще взема документа и ще спася жената.
-Жената и то инстинктивно. Не знам как бих могла да оставя човешко същество в горяща сграда, след като имам възможността да я спася.
3 Чувставаш ли се в свой води когато се състезавш и съревноваш с някой?
-Зависи какъв тип е състезанието. Ако съм сигурна в себе си, то увереността ми ми помага да победя.
4 Би ли участвала в групов секс?
-Не.
5Държиш ли бикините и сутиенът ти да са в един цвят или няма значение?
-Не. Понякога си ги съчетавам, но не държа винаги.
7 Би ли съблазнила за собствена изгода ?
-Амииии.. може би.
1 обичаш ли да си даваш телефона или лаптопа ?
2 Плаши ли те прекалената подреденост ?
3 Дразни ли те прекалената доброта ?
4 Големите или малките кучета са по опасни ?
5 Ако забременееш сега би ли абортирала
6 Злобата вродена ли е на повечето жени ?
коя за теб е най-уважаваната черта в човешкия характер?
Последно редактирано от galaxy29 : 08-07-2014 на 09:49
имах предвид, че кафето ми е горчиво и затова пия горещ шоколад само
вярваш ли, че линиите на дланта ни имат нещо общо с живота/любовта и тн? гледали ли са ти на ръка?
проверяваш ли си хороскопа?
чувстваш ли се удовлетворена от сегашното ти положение?
на човек е даден животът отнякъде (вселена, бог или там каквото е), тогава има ли право той сам да си го отнема чрез самоубийство?
имаш ли белег някъде по тялото, от какво е?
Добде де, не пълна, но мисля, че хора с противоположен характер се привличат, да. Например ние с моя приятел сме много различни. Той е по-импулсивен от мен, авантюрист е, казва нещо и го прави на секундата, страшно общителен, по-търпелив от мен е, а аз съм обратното. Не мога да кажа нещо и да тръгна веднага нанякъде, по-затворена съм, не съм достатъчно търпелива. Когато обаче съм с него се допълваме. Затова не мисля, че еднакви характера биха се разбирали толкова добре колкото два различни, но търсещи едно и също нещо в живота.