.
Затворена тема
Страница 17 от 354 ПървиПърви ... 71314151617181920212767117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 8834
    Мега фен Аватара на SonataArctica
    Защо точно този аватар? От години не си го сменяла.
    Подреден човек ли си?
    Кое смяташ за най-голямото ти постижение?
    Влюбвала ли си се?
    Би ли експериментирала в секса?
    Колко ракия може да изпиеш?
    Колко строго съдиш хората около теб?
    Каква е най-честата причина за края на връзките ти?

Мега фен Аватара на babity
    Защо точно този аватар? От години не си го сменяла. Ами... т'ва е някакъв стилизиран начин да покажа хапченце презкурин. Така го разбирам аз. Плюс, че ми харесва как е направен, плюс слабостта ми към черно-бели фотоси.
    Подреден човек ли си? Старая се да съм такава във физически смисъл. В емоционален план също се поддържам към подреденост и обожавам дисциплината.
    Кое смяташ за най-голямото ти постижение? В личностен план си доказах, че съм достатъчно пластична, както и че мога да имам контрол над чувствата си.
    Влюбвала ли си се? Разбира се. Тооооолкова много пъти! Майтапа настрана, онзи ден се смеех с приятелката ми, че след като пеперудите в стомаха ми умряха отдавна, то единственото, което остана да ме радва, са бръмбарите в главата ми.
    Би ли експериментирала в секса? И питаш! На много малко неща не бих могла да бъда склонена. Просто зависи от партньор. 'Щото аз искам да пробвам много неща, но не всеки партньор ме предразполага достатъчно.
    Колко ракия може да изпиеш? Знаеш, че е много относително. Колко си ял, колко си спал предната вечер, какъв е алкохола... Интересното е, че ми се е случвало за 3-4 часа да си направя 700 домашняк и да стана да си ида. Лошото е, че се е случвало и след втората чаша да събера очите.
    Колко строго съдиш хората около теб? Вярвам, че въпреки че съм строга, съм справедлива. Имам един стар кофти навик обаче да завъртам нещата така, че да им позатривам ръцете от време на време. 'Щото ако някой ми се изсере на метеното, си предприемам съответните мерки спрямо човека. Дали ще е дистанция или ще чакам той да си измете да му се изтропкам аз, е без значение. Просто след като т'ва приключи, се сритвам мислено затова, че съм се поставила в ситуация на зависимост.
    Каква е най-честата причина за края на връзките ти? Просто не се привързвам и т'ва ескалира и се проявява по възможно най-различни начини. Дали е изневяра или просто да ми омръзне, или нещо друго... все тая.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Караш ме да се усмихна . Да продължаваме тогава!

За или против смъртното наказание? Защо?
    Най-екстремното нещо, което си правила някога?
    В коя епоха би желала да живееш?
    Какво искаш от идната година?
    А за кое най-много се радваш от 2013-та?
    Кое е последното лекомислено нещо, което направи?
    Най-дългия ти период без секс?
    Ключът към добрия секс?
    Ако напишеш книга, какво ще е заглавието й?
    Писала ли си тролски теми?
    Най-голямата грешка, която правят повечето млади?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Кои характеристики от характера ти би искала да промениш? /Кои би искала да добиеш?

Какъв е смисълът на живота, за теб?
    Какъв съвет би дала на момиче туко що навлязло в пубертета?
    А на момче, което също навлиза в него?
    Какво за теб е най-добрия приятел?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ох, сетих се добър въпрос - кой е най-добрият учител в живота?

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Караш ме да се усмихна . Да продължаваме тогава!

За или против смъртното наказание? Защо? Против. Обясних по-назад.
    Най-екстремното нещо, което си правила някога? О, не знам. На прима виста се сещам за няк'ви изпълнения на пътя, които направих няколко месеца след вземането на книжка. Добре, че след т'ва нещата се нормализираха.
    В коя епоха би желала да живееш? И сега си ми харесва.
    Какво искаш от идната година? Здраве за мен и близките ми. Другото ще се постигне с труд.
    А за кое най-много се радваш от 2013-та? Улегнах, по-спокойна съм, по-търпелива. Преди като че ли повече се смущавах, ако нещо не ми е наред, просто не си разпределях енергията и усилията правилно. Например т'ва, че другите имат успешни връзки, а аз съм сама, ми пречеше да се концентрирам върху по-важни неща.
    Кое е последното лекомислено нещо, което направи? Флиртувах със забранено момче. Такива неща са ми толкова сладки. Точно 'щото са безобидни. Обожавам да си разменям двусмислени реплики.
    Най-дългия ти период без секс? 4 месеца
    Ключът към добрия секс? На първо място падането на задръжките. То зат'ва е казано, че пиянският секс е най-хубав.
    Ако напишеш книга, какво ще е заглавието й? О, не знам, т'ва наистина ме затруднява. Сигурно ще е нещо гръмко, като Оргазъм.
    Писала ли си тролски теми? Веднъж-дваж, но мнооого отдавна.
    Най-голямата грешка, която правят повечето млади? Прекалено бързо решават, че са разбрали живота. След няк'ва драматична любовна история или по-сериозен битов скандал, си наумяват нещо и решават че т'ва е и няма мърдане от мястото им. Изобщо не си дават сметка, че всичко е преходно. Понякога се случва да се похабят в нещо, което не си е заслужавало.
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Кои характеристики от характера ти би искала да промениш? /Кои би искала да добиеш?Иска ми се да съм малко по-твърда и настоятелна когато става дума за професионална реализация и прочее. Още съм малко плаха в тая сфера. Също така искам да добия умението да контактувам с висшестоящи. Винаги ми е било неудобно да го правя, а в даден момент ще стане много сериозен минус, ако не се науча. Прекалено съм делова. Плюс да се науча да правя добро впечатление на шефчетата.

Какъв е смисълът на живота, за теб? Да се осъвършенствам. Да си поставям нови цели, да се боря да ги достигна и през т'ва време да ставам все по-добра.
    Какъв съвет би дала на момиче туко що навлязло в пубертета? Забавлявай се, има мноооого време за принцове и любов.
    А на момче, което също навлиза в него? Мисли. С горната глава!
    Какво за теб е най-добрия приятел? Много ми се промениха възгледите относно приятелите. Сега най-близките ми хора са тези, на които мога да разчитам най-много. Във физическия смисъл на думата. Че ще звънна пияна в два часа за да питам къде седи крикът на колата на еди-кой-си или когато има два дни до изтичане на срока, а аз нямам откъде да събера парите за семестриалната такса и без да съм молила, ми се дава една немалка сума пари. И понеже много меркантилно взе да излиза... Т'ва са хората, които ме виждат в най-гадна светлина, които знаят всичко, което върша, съдят ме толкова строго, че ако можех да съжалявам за постъпките си, вероятно бих, и все пак са до мен и си намират начин да ми покажат че ме обичат. ('щото цялата компания сме алергични към комплименти и сме антихъгъри )
    Ох, сетих се добър въпрос - кой е най-добрият учител в живота? Е, опитът, разбира се. Просто аз съм глупавичка и предпочитам да се уча от моя собствен, отколкото да вярвам на добрата дума на хората.

роарррррррр

anonymous708973
    Guest
    Бах, изненадана съм.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Бах, изненадана съм.
    Че има и готини хора в тоя шибан форум...?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Какво те вдъхновява?
    Ако можеше да си вземеш един по-екзотичен домашен любимец, какъв би бил?
    Как приемаш масовата емиграцията на младите? Мислиш ли, че би могла да се преместиш в друга държава (или континент) и там да се почувстваш на мястото си?
    Коя е най-хубавата домашнярка, която си пила?
    Понякога чувстваш ли се като истински чертожник?
    Последно редактирано от DarkTemplar : 12-30-2013 на 16:55
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Че има и готини хора в тоя шибан форум...?
    Не, разбира се.
    Конкретно от някои нейни отговори ми е положителна изненадата. Това води до още по-голяма изненада защо прикрива истинската си (според нея, разбира се) същност с плоския образ на мадама, която само се чука и налива.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    с плоския образ на мадама, която само се чука и налива.
    тва че ти не моеш да преценяваш хората е отделен въпрос, а

anonymous708973
    Guest
    Вземи си пий хапчетата за корем, че гледам бая те боли от тоя цикъл.

Мега фен Аватара на 102
    Недей, че ще си направя пинкпантерските заключения за теб.... :С

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Какво те вдъхновява? Няк'ви странни неща. Като бях на първата си операция миналия семестър и ми позволиха да асистирам. (тук е момента, в който хората при думата асистирам си представят как правя 8-часова трансплантация, а реализацията е, че просто опъвам една мръвка нанякъде и режа конци). Не можех да се събера в кожата си от вълнение! Когато върша нещо ново, нещо в което намирам смисъл, т'ва ме мотивира адски много. Аз не съм състрадателна, не ме е страх да причинявам болка, но когато е нещо значимо, се чувствам заредена и готова да реализирам свръхпотенциал.Също така ако видя някой, който върши нещо със същата страст, с която аз върша моите си неща, пак се чувствам вдъхновена.
    Ако можеше да си вземеш един по-екзотичен домашен любимец, какъв би бил? Змия. Водила съм преговори за няк'ва дребна тропическа гад, но баща ми беше категоричен, че ако още едно животно пристъпи прага ни, той ще си купи слон, който да спи в леглото му.
    Как приемаш масовата емиграцията на младите? Мислиш ли, че би могла да се преместиш в друга държава (или континент) и там да се почувстваш на мястото си? Вкъщи е вкъщи. Независимо каква е обстановката и колко често се задушавам зад тези стени. Просто моят дом е моята крепост. Но в среда, където имам поприще за изява, бих се чувствала добре смятам. При всичката любов, която изпитвам към Стара Загора, дори и там успявам понякога да изпитам положителни емоции, когато в процеса на обучение съм успяла да реализирам някакво развитие.
    Коя е най-хубавата домашнярка, която си пила? СТАМЕНИЦАААААААААА!!!! Макар че имаше една от бебешки пюренца, 'дето и тя беше мноооого вкусна.
    Понякога чувстваш ли се като истински чертожник? Е, как! И кодуП, и Чьорна Космая, и к'во ли не. Но най-обичам да бъда Разшит!
    Не изпитвам нужда да се доказвам пред непознати, още по-малко тук. Не претендирам, че в реалния живот съм супергигатурбо по-различна или повече. Нямам какво да крия, просто не всеки заслужава усилията да му позволя да ме опознава. Има си хора за т'ва. А и никой не може да отрече колко е сладко да видиш физиономията на някой, който те е подценил и след т'ва в движение разбира грешката си.
    Последно редактирано от babity : 12-30-2013 на 17:38

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Пропусна и Разпран.

Разшииииииииииииииииит (казано с оня култов тембър)
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Не се брои за подценяване, ако умишлено си подхранвала впечатленията за себе си.
    Едно време имаше няколко по-дълбокомислени поста в темата за чувствата, ама обикновено си пишеш само за секс и пиене.

Затова и споменах, че съм приятно изненадана от някои отговори.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-30-2013 на 17:49

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Пропусна и Разпран.

Разшииииииииииииииииит (казано с оня култов тембър)
    Мамееееее, ставай, че тия не искат да пият, от 8:30 си давам наздраве сама!

Пантеро, ако имаш предвид нещо конкретно под споменаването на тези постове... не се сещам. Т'ва, са най-сериозните ми липси, които бих допуснала масата да види. Другите неща, ако ги пусна навън, то става с усмивка, когато съм ги преживяла или просто наблягам на майките в изречението и то пред няк'ви хора, които са в обичайното ми обкръжение, ако не близки. Макар че като цяло се старая да избягвам да т'варя хората с моите неща. А тук нито някой ще ми помогне, нито го интересува.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Откъде идва това babity ? (може да се повтаря въпроса, не съм чел предните)
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на 102
    babytu

Как знаеш, маймуно мръсна!

Къде е Мачо да ми смени никнейма и на Капитан Дроб Сърма?!

Мега фен Аватара на 102
    Капитанът винаги знае кое е най-доброто за теб.

Какво е ендшпил ?
    Какво е да си две години на Горещия стол ?
    Тва на аватара твоите пръсти ли са ? А главата ?
    Коктейли и сънища или Дроб_Сарма с кошмари ?

Какво е ендшпил ? Грам предста'а ня'ам. Требе ме открехнете и мен.
    Какво е да си две години на Горещия стол ? Е, как да е. 2014 ще е няк'ва разкрачена явно. Плюс, че съм мно'о готЯна.
    Тва на аватара твоите пръсти ли са ? А главата ? Ми не. 'Щото по принцип кат' ползвам камуфлаж, се въобразявам на две кофи пясък.
    Коктейли и сънища или Дроб_Сарма с кошмари ? Е, то в 99.9% от случаите е коктейли със сладки сънища, но категорията е Дроб Сърма.

Мега фен Аватара на 102
    Пускала ли си снимка ?

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Ендшпил е финалната част от партия шах.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аз пиче ли съм? :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове