.
Затворена тема
Страница 28 от 354 ПървиПърви ... 182425262728293031323878128 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 8834
    Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    на колко си години?
    учиш ли нещо или работиш и какво?

Супер фен Аватара на tireheb
    на 22 И ПОЛОВИНА :С
    уча скандинавистика, не ряботя, щото ме мързи

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    как си представяш 'спокойствието', което искаш?
    страх ли те е от смъртта?
    какво става след като умрем?
    любима книга, песен, филм, мисъл?
    суетен ли си? лошо ли е да си суетен?
    кое е първото нещо, което забелязваш (външно) у едно момиче/жена?
    можеш ли да обобщиш от опита си какъв тип характер жена би ти паснала за партньорка? а какво би те облъснало? какво не би могъл да преглътнеш и да попречи на връзката ви?

засега толко3

Повече от фен
    1. Кое място в България най-много искаш да посетиш, и защо?
    2. Кое е най-красивото място, което си посетил?
    3. Какви са мечтите ти за в бъдеще?
    4. Според теб какви сме (смисъл като хора) българите?
    5. Какъв стил музика слушаш?
    6. Любими певци?
    7. Какъв жанр филми харесваш?
    8. Любими актьори?

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Мъж ли си , жена ли си или хермафродит ? Знаеш ли кой е авторът на тея думи ?

И момчета или момиче си ? Пускал си снимка и на 2та пола , май ?

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    как си представяш 'спокойствието', което искаш? - под формата на дървена къщичка в гората. ама с ток, че съм глезен (blush)
    страх ли те е от смъртта? - да, страх ме е. всеки, който твърди, че не го е страх от смъртта, лъже
    какво става след като умрем? - прераждаме се :О или пък не, не знам. но мисля, че тая ... енергия, която е човек, няма как просто да се изгуби.
    пък и тва е по-яко от другата опция, просто да си стоим умрели
    любима книга, песен, филм, мисъл? - поради някаква причина първото, което ми изникна в ума за книга е "Тайнственият остров" на Жул Верн, много любима книжка като бях малък хД. песни - много, няма да изброявам. филм - Tideland на Гилиъм.
    Naked have I seen both of them, the greatest man and the smallest man. All too similar are they still to each other. Verily, even the greatest found I all too human. - тва е цитат, който харесвам
    суетен ли си? лошо ли е да си суетен? - ужасно далеч съм от тва да бъда суетен. не бих казал, че е "лошо", ама прекалената суетност е доста дразнеща (както всичко прекалено, всъщност)
    кое е първото нещо, което забелязваш (външно) у едно момиче/жена? - трудно, не съм се замислял за това. май ще отговоря с косата и носа (да, носа :Д)
    можеш ли да обобщиш от опита си какъв тип характер жена би ти паснала за партньорка? а какво би те облъснало? какво не би могъл да преглътнеш и да попречи на връзката ви? - в най-общи линии - активен човек и общителен човек, който да компенсира моя летаргизъм и темерутщина. някой, който да ме ръчка и да ме бута напред, щото ако остане на мене, доникъде нема да я докарам. някой, с идеи и визия за бъдещето, и то ясни такива, не "не знам, ще видим".
    би ме отблъснала откровена, чисто човешка глупост. също така и прекалено яростно навлизане в "личното пространство"; и макар тея гореизброените неща до голяма степен да предполагат такова навлизане, има едни граници, които не обичам да се преминават и има едни моменти, когато искам да съм сам и да мълча, и очаквам някво разбиране.

засега толко3
    те

Цитирай Първоначално написано от 0wn3d Виж мнението
    1. Кое място в България най-много искаш да посетиш, и защо? - май Батак. щото е важно за историята ни, пропуск е, че не съм бил там.
    2. Кое е най-красивото място, което си посетил? - трудно, тука ще помисля и пак ще кажа. принципно природната красота не ми оставя траен спомен, а доколкото разбирам тва се има предвид с въпроса.
    3. Какви са мечтите ти за в бъдеще? - да съм щастлив.
    4. Според теб какви сме (смисъл като хора) българите? - според мен сме си хора като всички други хора. така и не разбрах откъде идват тея митове и легенди за българина - или сме най-умните, работливи и онеправдани хора на света, или сме долни типове, дето търсят далаверата и авантата.
    в тоя ред на мисли, доста ме дразнят и приказки от типа "хубава работа, ама българска"
    5. Какъв стил музика слушаш? - все още свинщини, както и на предната страница
    6. Любими певци? -
    7. Какъв жанр филми харесваш? - не обръщам толкова внимание на жанра, ако филмът е хубав .. е хубав. ще го гледам. тва е. иначе чисто количествено сигурно съм изгледал най-много слашъри и некви такива тъпотии, ма тва не значи че ги харесвам ПОВЕЧЕ от други филми.
    8. Любими актьори? - ми.. като се замисля сега, на Брад Пит слаб филм не съм виждал. с изключение на онова там с Анджелина Джоли и тва новото му, последното, със зомбитата.
    те

Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Мъж ли си , жена ли си или хермафродит ? - чекай да проверя :S
    Знаеш ли кой е авторът на тея думи ? - не, някой титан на мисълта и властелин на словото, очевидно

И момчета или момиче си ? Пускал си снимка и на 2та пола , май? - не съм пускал никва снимка досега
    те

пп; кажете докога трее отговарям и кога трее туря некой друг, че не знам правилата :С
    Последно редактирано от tireheb : 01-10-2014 на 18:32

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Христо Ботев. Чувал ли си за него ?

Тва за снимката се обърках с някъв "trabi"

Ведната ли след като намери форума се регистрира или първо гледаше сеир отстрани ?

Кой ти е любимият раздел ?

Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Христо Ботев. Чувал ли си за него ? - лол, верно ли.. ? не знаех, честно. ся ми стана малко спекано ;/

Тва за снимката се обърках с някъв "trabi"

Ведната ли след като намери форума се регистрира или първо гледаше сеир отстрани ? - 1-2 дни гледах отстрани, няколко човека псуваха некъв друг. след тва се регистрирах да го псувам и аз.

Кой ти е любимият раздел ? - принципно разглеждам тва тука (ЛЮБОВ), секс и кофата, ама най-смислен разговор май съм завързвал в студентската тема в училище и приятели ли, как се казваше..
    те

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    пп; кажете докога трее отговарям и кога трее туря некой друг, че не знам правилата :С
    Когато ти омръзне, слагаш някой друг.

Най-тежкият момент в живота ти?
    А най-хубавия?
    Напускал ли си някога България за по-дълго?
    Ако да:
    За колко време?
    Къде беше?
    Какви са впечатленията ти от там?
    Защо се върна?
    А би ли я напуснал отново за толкова или по-дълъг период от време?
    Ако не:
    Иска ли ти се да го направиш и коя страна би избрал като "подходяща" за тази цел?
    Разкажи ми за някоя екскурзия /или момент от такава/, която се е запаметила в главата ти като хубав спомен.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    не отговаряш на някои въпроси; отговорите ти като цяло са кратки и плитки и плоски :/ мех

защо скандинавистика?
    би ли живял в скандинавска страна?
    коя?
    защо?

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Когато ти омръзне, слагаш някой друг.

Най-тежкият момент в живота ти? - може би когато дядо ми почина. бях привързан към него доста.
    А най-хубавия? - хаха, не знам, може би когато след 2 години тичане по едно момиче, накрая работите се случиха. детски трепети, ама не се сещам по-смислен отговор
    Напускал ли си някога България за по-дълго? - не, за около 2 седмици най-много
    Ако да:
    За колко време?
    Къде беше?
    Какви са впечатленията ти от там?
    Защо се върна?
    А би ли я напуснал отново за толкова или по-дълъг период от време?
    Ако не:
    Иска ли ти се да го направиш и коя страна би избрал като "подходяща" за тази цел? - иска ми се, целта е норвегия, надявам се да стане тая или следващата година
    Разкажи ми за някоя екскурзия /или момент от такава/, която се е запаметила в главата ти като хубав спомен. - ахаха, сещам се деня, в който оставих сигур 50 евро в макдоналдс :О. от даскало там ни пратиха да ходим из австрия и германия. та, бяхме в мюнхен и слизаме от автобусчето, аз съм гладен на куче.. викам им "аре у макдоналдс", тея ми викат на магазини искали да ходят.. разбрахме се да се наям аз и да ги намеря след тва. та нааядох се, тръгнах да ги търся... обикалях, обикалях, не моа ги намеря, та се върнах пак в макдоналдс пак да ям, щот немаше кво да правя. и тъкмо кат се наядох (пак), излизам аз и точно отпреде тея моите се връщат и ми викат "аре че сме гладни, давай да ядем" ....
    те
    и някой да каже там ако иска да отговаря

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    не отговаряш на някои въпроси; отговорите ти като цяло са кратки и плитки и плоски :/ мех - ем внимавах уж да не пропусна някой, сори ако не съм видял нещо. иначе да, не съм твърде многословен, а и не съм изявявал особено желание за тва, просто някой каза "ти си"

защо скандинавистика? - щото като бях на.. около 15, може би, бях много запален по скандинавска митология, след тва по някое време започнах да слушам и музика (яко helnorsk svartmetall :O) и.. тъй, общо взето оттогава си бех решил, че тва искам да уча
    би ли живял в скандинавска страна? - бих посетил и останал за сравнително дълго време, но някак не се виждам да живея там, май. не, че нещо неприятно виждам в хората или самите страни, просто не мисля, че бих искал да живея в чужбина като цяло
    коя? - по-скоро Норвегия
    защо? - ми няма реална причина да поставя Норвегия пред Швеция примерно, по-скоро най-вече защото тука в университета имаш основен език и чак 2 години след тва втори, съответно и със самата култура на страната се занимаваш много повече и... тъй, може да се каже, че насила ме накараха да харесвам повече Норвегия, ахаха
    те

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    и някой да каже там ако иска да отговаря
    Le me..;3

anonymous708973
    Guest
    Коя година си в университета?

^
    четвърта

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Само минавам.. #Про

Записвам се за стола..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Айде и аз ама съм свободна до утре вечер :Д че в неделя пътувам хихи

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Айде и аз ама съм свободна до утре вечер :Д че в неделя пътувам хихи
    Еее ти па и ограничения..

Човекът може да иска още да седи...

не искам хД
    айде тогава дамата щом е притисната от времето е с предимство :О
    вие по-нататък

Тя ще отговаря утре и ще трябва да се смени, по-добре след като се върне.. -_-
    Оф ае щот е дама.. ;д
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Ама и аз съм дама..

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Ама и аз съм дама..
    Ако зависеше от мен, щеше да седнеш ти.
    Dr. Gregory House

Но не зависи..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си