.
Затворена тема
Страница 111 от 354 ПървиПърви ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 751 до 2 775 от общо 8834
    Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    1. Как мислиш, на кой от двата пола му е по-лесно в нашата култура?
    2. За какво все още не ти достига смелост?
    3. Кое смяташ, че има по голяма роля в развитието на човек - какъв се е родил или това, което му се случва?
    1. Мисля, че на мъжете им е по лесно в днешно време, особено ако говорим баналните неща от ежедневието и живота.
    2. Може би, да се приближа до гнездо с оси отново без смъртоносно спрейче в ръка хах.
    3. Най-голяма роля за мен има възпитанието и средата в която израства.

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    има се предвид това как жената от малка е учена (поне мен лично майка ми помня да ми е казвала), когато се прибира особено вечер вкъщи бързо да си влиза в хода, да се оглежда като отваря входната врата, респективно да си държи здраво ключовете в ръката и бързичко да влезе "на сигурно"
    Ами в свят пълен с глупаци които нападат непрекъснато по-слабите и се опитват да се възползват от тях не мисля, че това скоро ще се промени. Феминизма не би помогнал за подобно нещо, тъй като дори жените са склонни да се възползват/изнудват/унижават/бият/дразнят/тормозят по-слабите от тях, даже в много случай са по-жестоки от мъжете в тая си дейност. Отделно има куп педали които биха изнасилили момиче/жена, а това няма да се промени с никакви феминистки движения.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението

Кое копче?
    Хах това ме израдва много (: Голямо колебание ще е, но пък винаги съм си мислил колко яко би било да може да станеш невидим, та мисля да избера червеното. Допадат ми също и зелено, сиво и розово.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Мнение за "приятелството" между мъже и жени?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Blab
    draid, сега ми стана още по-интересно да погледна картата ти
    //ако решиш, че няма да е прекалено лично - тук, пък можеш и да си изтриеш данните, ако държиш. ще съм ти много благодарна)
    .................................................. ....

пред какви трудности си се изправял?
    кой е най-ценният урок, който си получил?
    учиш ли се от другите, или повече от себе си и собствените си перипетии?
    какво не можеш?
    без какво не можеш?
    а без какво не искаш? (тези двата ми вървят в комплект; )
    колко и кои са най-близките до теб хора и каква е функцията им в живота ти?
    а твоята в техните?
    с колко/кои души от форума поддържаш лични отношения?
    с какво те привлича фантастиката? //(не)осъзнато бягство ли е? компенсаторен механизъм? етц.
    не мислиш ли, че Тарковски издава поколението ти?:Д с какво те привлича киното? или по друг начин - какво ти дава?
    коя философска школа се доближава най-много до твоите нагласи за човека и света?
    вярваш ли, че човек идва, за да даде нещо на света? какво мислиш, че (ще) е твоето нещо?
    каква е крайната ти цел, след която смяташ, че ще си удовлетворен? (опиши ми моментa B)

Мега фен Аватара на 102
    защо kalpazanka иска да се ожени за теб, как смяташ

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Айде, сега и в педофилия ме обвинихте.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    che toi po-golqm ot tebe be

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    che toi po-golqm ot tebe be
    или са на една възраст... и на мен така ми се струва
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous768631
    Guest
    Дойде ли ти тегаво да отговориш на всички въпроси на Blab?

Как ти приключи първата любов?(имам предвид първото влюбване. Не е нещо сексуално)

Как ти приключи последната любов?

Мнение за "приятелството" между мъже и жени?
    1.Трудна работа е, но не е невъзможно. Патил съм си от такова приятелство няколко пъти, но продължавам да имам жени приятели.

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    draid, сега ми стана още по-интересно да погледна картата ти
    //ако решиш, че няма да е прекалено лично - тук, пък можеш и да си изтриеш данните, ако държиш. ще съм ти много благодарна)
    .................................................. ....

пред какви трудности си се изправял?
    кой е най-ценният урок, който си получил?
    учиш ли се от другите, или повече от себе си и собствените си перипетии?
    какво не можеш?
    без какво не можеш?
    а без какво не искаш? (тези двата ми вървят в комплект; )
    колко и кои са най-близките до теб хора и каква е функцията им в живота ти?
    а твоята в техните?
    с колко/кои души от форума поддържаш лични отношения?
    с какво те привлича фантастиката? //(не)осъзнато бягство ли е? компенсаторен механизъм? етц.
    не мислиш ли, че Тарковски издава поколението ти?:Д с какво те привлича киното? или по друг начин - какво ти дава?
    коя философска школа се доближава най-много до твоите нагласи за човека и света?
    вярваш ли, че човек идва, за да даде нещо на света? какво мислиш, че (ще) е твоето нещо?
    каква е крайната ти цел, след която смяташ, че ще си удовлетворен? (опиши ми моментa B)

1. Честно казано ме мързи да се занимавам да попълвам, да трия и т.н. Ще трябва да се довериш на коментари само хах.
    2. Трудностите пред които всеки в живота се изправя. Не бих желал да споделям по специфична информация.
    3. Че хората рядко правят и мислят това което говорят, може би и още няколко други.
    4. Уча се от всичко, сравнително бързо. Рядко повтарям една грешка повече от веднъж, освен ако наистина не искам да се убедя, че е грешка.
    5. Не мога да свиря на пиано.
    6. Не съм сигурен, че има такова нещо. Човек се учи да се пориспособява, колкото и да е трудно.
    7. Не искам без здраве/приятели/контакти
    8. Най-близките ми хора са предимно роднини, те са искрени и рядко могат да ти забият нож в гърба, функцията им е разнообразна подкрепа, споделяне и т.н.
    9. Моята функция вероятно е същата, но няма как да говоря от тяхно име.
    10. Не мога да споделя
    11. Привлича ме с различен начин на мислене, разчупване на стереотипите за света и също така някой тези в научната фантастика.
    12. Не съм запознат с него като цяло, единственото което съм гледал от него е Stalker, но както казах и в друг коментар книгата е далеч по-добра. Киното ми доставя удоволствие, гледам изключително много филми.
    13. Никога не съм се замислял и като цяло не съм се интересувал много живо от философия.
    14. Не мисля, че човек се ражда за да даде нещо на света, ако човек се раждаше за да дава нещо на света, то и животните би следвало да го правят. Не мисля и че главната цел на човек е да остави поколение след себе си. Има нещо сбъркано в нашето съществуване, нещо нередно. Не бих заложил, че ще оставя нещо на света, много малък процент от населението имат тази привилегия.
    15. Не знам дали някога ще има крайна цел. Целите винаги се променят и не бих се ангажирал с конкретни прогнози. Цел която мисля, че ще ме направи щастлив, може да се окаже че не ме прави когато я постигна. За момента както казах и в предни постове това трябва да е постигане на финансово положение което няма да ме кара да се притеснявам за бъдещето си, създаване на семейство и ред други банални нещица.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Защото съм много хубав, интелигентен и най-вече скромен

Цитирай Първоначално написано от kartacha Виж мнението
    Дойде ли ти тегаво да отговориш на всички въпроси на Blab?

Как ти приключи първата любов?(имам предвид първото влюбване. Не е нещо сексуално)

Как ти приключи последната любов?
    1. Да донякъде, особено като са толкова много хах
    2. Както приключва първата любов на повечето хора, ако не говорим за несподелена такава. Завърши с раздяла, малко страдание и изваждане на някой уроци от това.
    3. В последните години трудно се влюбвам, ама да речем, че последната приключи по независещи от нас причини.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Мисля, че ти си от малкото хора тук които може би знаят на колко съм всъщност. Може би и аз знам някой неща за теб. Да кажем че сме квит хах.

А в педофилия, трудна работа ми се вижда.
    Последно редактирано от draid : 08-22-2014 на 12:15

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    1. Има ли нещо, което никога не би направил в секса?
    2. Какво е нещото, което ще те откаже от секс с някоя, дори когато си на "1 ръка разстояние"?
    3. Кой е най - стойностният за теб филм?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    draid
    The act of being drunk and getting laid; Commonly at a party, with someone unfamiliar.
    "Last weekend I got draid with some girl at the club"

Това ли значи никът ти? Ако не, какво?
    Доволен ли си от себе си в момента? Какво си постигнал, какъв човек си етц.
    Съжаляваш ли за нещо?
    Какъв цвят е косата ти?
    Студентските или ученическите си години си прекарал по-щастливо?

Здравей, Draid!

1. Къде свършва действителността и започва фантазията?
    2. Възможно ли е човек да се чувства по-силен, когато вярват в него?
    3. По какъв начин се доказва любовта?
    4. Какво им пречи на някои хора да бъдат добри?
    5. С какво се утешаваш в трудни моменти?

1. Има ли нещо, което никога не би направил в секса?
    2. Какво е нещото, което ще те откаже от секс с някоя, дори когато си на "1 ръка разстояние"?
    3. Кой е най - стойностният за теб филм?
    1. Някое извращение например. Има болни мозъци. Иначе не мисля че съм консервативен в това отношение.
    2. Е ако сме стигнали до секс, надали има много неща които ще ме откажат. Ако е нечистоплътна може би, но това би се разбрало и преди това. Ако разбера, че е болна от нещо в момента и не се е излекувала и т.н.
    3. Трудно е да определя един филм като най-стойностен. Има доста филми които си заслужават да бъдат изгледани. Ще нахвърлям някой смислени : Изкуплението Шоушенк, Недосегаемите(С Omar Sy), Американска история X, Американски прелести, Момиче за милиони, Голяма риба, Her, абе прекалено много филми има които си заслужава човек да гледа, дори не мисля че имам любим филм.

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    draid
    The act of being drunk and getting laid; Commonly at a party, with someone unfamiliar.
    "Last weekend I got draid with some girl at the club"

Това ли значи никът ти? Ако не, какво?
    Доволен ли си от себе си в момента? Какво си постигнал, какъв човек си етц.
    Съжаляваш ли за нещо?
    Какъв цвят е косата ти?
    Студентските или ученическите си години си прекарал по-щастливо?
    1. Не, не означава това. Тоя ник е резултат от една грешка направена много отдавна. Така се роди.
    2. Може да се каже, че съм доволен, краткосрочните цели които си бях поставил са изпълнени. Сериозен човек съм копйто държи на думата си.
    3. Съжалявам да.
    4. Светъл
    5. Последните ученически и почти целите студентски.

Цитирай Първоначално написано от guwap1017 Виж мнението
    Здравей, Draid!

1. Къде свършва действителността и започва фантазията?
    2. Възможно ли е човек да се чувства по-силен, когато вярват в него?
    3. По какъв начин се доказва любовта?
    4. Какво им пречи на някои хора да бъдат добри?
    5. С какво се утешаваш в трудни моменти?

1. За всеки действителността е различна.
    2. Възможно е да се чувства по-силен когато разчитат на него, а и вярват.
    3. Всеки разбира любовта по различен начин, предполагам и всеки я доказва различно. За мен е важна честността.
    4. Повечето хора са лоши или поне носят лошото в себе си. Какво им пречи не знам, може бе е по яко да си лош отколкото добър. Виж например момичетата се радват на лошите момчета (:
    5. С това което имам.

Мега фен Аватара на pandabear
    здравеееееееееееееей, скорпионче =)

знаеш ли, че определени видове скорпиони се самоубиват, като изпаднат в критична ситуация? какво мислиш? има ли нещо, което би те накарало и ти да го направиш?
    черен или бял скорпион си?
    върху кого не би си пуснал отровата?
    как си представяш смъртта?
    как би се казвал филм, в който ти участваш? какъв жанр е? каква роля изпълняваш?
    галиш ли си книгите с твърда корица?
    като ги отвориш миришеш ли ги?
    кой е любимият ти аромат?
    какъв цвят са ти очите?
    мразиш ли?
    Последно редактирано от pandabear : 08-22-2014 на 13:59

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    прогресивен или плосък данък
    Винаги ми е било интересно защо се забравя третият вид. Прогресивният не е обратното на плоския някак.

Дрейд на стола! ЙЕС БЕ!

1. Обичаш ли да си сам или предпочиташ компанията на други хора? Умееш ли да се наслаждаваш на собствената си компания или нещо не е съвсем както трябва?
    2. Имаш ли "компания" или по-скоро няколко различни човека, с които излизаш на четири очи? Разкажи ни нещо за най-близките си хора - примерно, как сте се запознали, защо станахте близки, спориш ли с тях?
    3. Колко дълга беше последната ти връзка и защо приключи?
    4. Как би определил интереса си към миналото на приятелката си? Ох, това звучи супердраматично и филмиращо, изобщо не трябва да ти звучи така Имам предвид... интересуваш ли се или пет пари не даваш? Разпитваш ли или чакаш да ти кажат? Би ли се издразнил примерно, ако ти казва за 18-ти път, че излиза с Венци и се окаже, че Венци е бивш? И защо? Защото ревнуваш или защото просто е странно да не го спомене? А има ли вариант ти до 18-тото излизане да не си разбрал откъде го познава? Примерно... би ли попитал "А, кой е Венци?", не визирам проверяване, просто чист интерес към хората, с които приятелката ти общува.
    5. Случвало ли ти се е да не се разбираш с близки приятели на половинката си? Как процедираш?

Малко рандъм въпроси нахвърлях

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    здравеееееееееееееей, скорпионче =)

знаеш ли, че определени видове скорпиони, които се самоубиват, като изпаднат в критична ситуация? какво мислиш? има ли нещо, което би те накарало и ти да го направиш?
    черен или бял скорпион си?
    върху кого не би си пуснал отровата?
    как си представяш смъртта?
    как би се казвал филм, в който ти участваш? какъв жанр е? каква роля изпълняваш?
    галиш ли си книгите с твърда корица?
    като ги отвориш миришеш ли ги?
    кой е любимият ти аромат?
    какъв цвят са ти очите?
    мразиш ли?
    1. Знам да. Мисля, че не желаят да бъдат осквернени хах. По начало приемам самоубийството за слабост, поне това породено от разни душевни дерзания и т.н. Може би във военна ситуация, например представи си те заловят някой радикални ислямисти и знаеш, че ще те измъчват, обезглавяват и т.н. тогава е добра идея да се прибегне до такова нещо. Също ако информация която не трябва да попада в грешни ръце и т.н.
    2. Нямам идея, роден съм Ноември
    3. Ами не знам. Умираш и толкова, не съм убеден че има нещо след нея.
    4. Неее
    5. Естествено, особено когато са нови
    6. Кафяви
    7. Понякога.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Винаги ми е било интересно защо се забравя третият вид. Прогресивният не е обратното на плоския някак.

Дрейд на стола! ЙЕС БЕ!

1. Обичаш ли да си сам или предпочиташ компанията на други хора? Умееш ли да се наслаждаваш на собствената си компания или нещо не е съвсем както трябва?
    2. Имаш ли "компания" или по-скоро няколко различни човека, с които излизаш на четири очи? Разкажи ни нещо за най-близките си хора - примерно, как сте се започзнали, защо станахте близки, спориш ли с тях?
    3. Колко дълга беше последната ти връзка и защо приключи?
    4. Как би определил интереса си към миналото на приятелката си? Ох, това звучи супердраматично и филмиращо, изобщо не трябва да ти звучи така Имам предвид... интересуваш ли се или пет пари не даваш? Разпитваш ли или чакаш да ти кажат? Би ли се издразнил примерно, ако ти казва за 18-ти път, че излиза с Венци и се окаже, че Венци е бивш? И защо? Защото ревнуваш или защото просто е странно да не го спомене? А има ли вариант ти до 18-тото излизане да не си разбрал откъде го познава? Примерно... би ли попитал "А, кой е Венци?", не визирам проверяване, просто чист интерес към хората, с които приятелката ти общува.
    5. Случвало ли ти се е да не се разбираш с близки приятели на половинката си? Как процедираш?

Малко рандъм въпроси нахвърлях
    1. Обичам да съм сам и да съм в компания, зависи от настроенията ми. Мога да седя сам цял ден накъде на някоя полянка и да се наслаждавам на тишината.
    2. Имам разбира се. С някой съм се запознал в университета с други в училище. Някой съм срещнал през общи познати, някой са били приятелки на мои приятели и т.н. Станали сме близки, защото сме си допаднали по някакъв начин. Аз винаги споря, обичам да споря ей така за спорта.
    3. Кратка беше, тия месеци приключи. Не беше моят тип човек.
    4. Ами проявявал съм интерес към това как се справят и дали са щастлива. За съжаление с времето хората забравят, че някога са били с човека Х 2-3г. и не се сещат и един sms да пуснат да видят дали е жив. Не че ми пречи, просто са ми странни такива хора и леко ме разочароват. Ако седи и ми говори за приятеля си и ми го натяква при всяка възможност сигурно ще се издразня да.
    5. Случвало ми се е дори с родители, главно поради мисленето им. Ограничени хора, справям се като не се засичам с тях и не контактувам за да избегна възможността да им кажа в очите какви са.

anonymous708973
    Guest
    Ама не ми четеш въпросите, де.

Питах дали прояваваш интерес към миналото на приятелката си, не към миналите си приятелки.
    И питах дали си повече човекът с голяма компания или човекът, който предпочита да излиза с близки хора насаме и някак така се е получило, че не се познават взаимно и не излизате всички заедно

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ама не ми четеш въпросите, де.

Питах дали прояваваш интерес към миналото на приятелката си, не към миналите си приятелки.
    И питах дали си повече човекът с голяма компания или човекът, който предпочита да излиза с близки хора насаме и някак така се е получило, че не се познават взаимно и не излизате всички заедно
    Еми така кажи бре. Естествено, че проявявам интерес към миналото на приятелката си.
    Ами аз се адаптирам добре и в компании в които не познавам повечето хора, контактен съм стига да ми допадне човека с когото разговарям. Иначе обичам да излизам в компании с познати, обичам заведения с по-тиха музика за да може да се чуваме, освен ако не сме в дискотека например. Повечето ми познати се познават взаимно, имам и други които не се, но май нямам човек който познавам само аз и никой друг от обкръжението ми не го знае.

1. Как си представяш 21 век без интернет и мобилни телефони? Ще промени ли по някакъв начин живота на хората?
    2. Умееш ли да разпределяш отношението си към хората? Как го постигаш?
    3. Ако динозаврите не бяха загинали щяхме ли да бъдем живи?
    4. Споделяш ли мнението ми, че е грозно да гледаш младо и красиво момиче да слуша чалга и да мята кючеци?!?!
    5. Какво те кара да се чувстваш обичан и значим?

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Каква музика слушаш?
    На колко години реши с какво искаш да се занимаваш?
    Решителен човек ли си?
    Чувстваш ли се на възрастта си?
    Колко често се чуваш с вашите?

Цитирай Първоначално написано от guwap1017 Виж мнението
    1. Как си представяш 21 век без интернет и мобилни телефони? Ще промени ли по някакъв начин живота на хората?
    2. Умееш ли да разпределяш отношението си към хората? Как го постигаш?
    3. Ако динозаврите не бяха загинали щяхме ли да бъдем живи?
    4. Споделяш ли мнението ми, че е грозно да гледаш младо и красиво момиче да слуша чалга и да мята кючеци?!?!
    5. Какво те кара да се чувстваш обичан и значим?
    1. Като голям проблем на децата родени след '98-'00 аз лично ще го преживея
    2. Това не го разбрах
    3. Делят ни доста години, така че вероятно пак бихме се появили по един или друг начин.
    4. Не мисля, че това каква музика слушаш те определя като човек, виж поведението е друго нещо.
    5. Хората около мен.

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Каква музика слушаш?
    На колко години реши с какво искаш да се занимаваш?
    Решителен човек ли си?
    Чувстваш ли се на възрастта си?
    Колко често се чуваш с вашите?
    1. Отговорих вече.
    2. Исках да се занимавам с медицина, но по стечение на нещата станах инженер. Около 15 мисля че бях когато реших, че ще кандидатствам с математика. Какво точно да запиша реших в момента на излизане на класиранията, тъй като не бях приет тогава на първо желание в ТУ.
    3. Да, така смятам.
    4. Понякога се чувствам по-млад, понякога по-стар, общо взето още имам младежки дух.
    5. Всеки ден, виждаме се всяка седмица за поне един ден, а понякога и за повече когато съм свободен.

Draid, въпросът, който не разбра....
    Към всички ли се държиш еднакво добре? Да имаш по-специално отношение към някого.

Че кой няма по специално отношение към някого ? Иначе с роднините си се стремя да се държа еднакво добре.

Така който питал, питал. Има още 34мин и аз напускам кораба.

anonymous708973
    Guest
    Говориш за децата набор 98-00, какъв досег имаш с тях?
    Брат/сестра имаш ли? По-голям/а, по-малък/ка? Какви проблеми сте имали, сега отношенията ви как са, какви полезни уроци сте си предали един на друг? Разпиши се малко тук, моля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си