- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
1. Какво може да те накара да останеш без думи?
2. Коя е последната несправедливост, с която се сблъска?
3. Какво би избрал в момент на ярост - търпение или действие?
П.С. Леко се разочаровах, не че те интересува.Може би са късметлии хората, които те познават, или поне тези, които ще имат тази привилегия. Всичко хубаво и ще следя сериозните ти включвания. Интересен човек си.
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
1. Ами общо взето мисля че никакъв освен сина на един приятел който израстна пред мен, той вероятно е '00-'01. Като цяло те израснаха с различни технологии, не знаят какво е да няма интернет, да няма телефони и да нямаш достъп до тонове информация когато си пожелаеш. За това и смятам, че биха страдали най-много от липсата на подобни неща, те просто не познават друго. По същата логика по която нашите родители ще превъзмогнат много по лесно липсата на подобни неща от нас.
2. Имам брат, по-голям от мен, общо взето и като деца и сега често се караме. Той е с повечко от 2-3г по-голям от мен и може би поради това не изградихме толкова близки отношения. Като цяло си помагаме, но не сме като братя с разлика една или две години които си споделят всичко и са постоянно заедно и т.н.
1. Ами трудно ми е да преценя, обикновено все намирам думи. Може би някое предателство от човек от когото това е последното нещо което съм очаквал.
2. Вдигнаха моята кола от средата на редица, вероятно защото е била с друга регистрация, т.е. подбрана е на база това. Иначе скоро не съм се сблъсквал с несправедливости или поне не си спомням.
3. В повечето случаи бих избрал търпението, но може да се случи и да действам. Много зависи от ситуацията. Като цяло съм доста търпелив човек и мога да чакам доста време за да постигна нещо.
Защо се разочарова ако мога да запитам ?
Отдавна разбрах, че този форум се е превърнал в един сапунен мехур, където хората просто се надпреварват как да укоряват и да предават своя житейски опит, че забравят истинската идея. Whatever. Обичам тайнствеността в хората, като цяло е нещо, което буди интереса, но в случая ме изненада. Вярвам, че си открит и позитивен човек, просто в началото като седна мислех, че няма да отговаряш толкова... монотонно, предвид факта, че винаги имаш точна и ясна преценка и дори писането на една страница коментар от теб би ми било интересно. Просто исках да добия наистина някаква реална представа за теб, но нещо не успях.My fault.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Мисля, че в стремежа си да запази известна фиктивна анонимност, провъзгласеният от публиката герой падна от трона ака. стола.
draid рядко ми е правил впечатление, но в повечето случаи е било добро. Добро в смисъл на егоистичен и самовлюбен всезнайко. ^^ Има си своя чар.
И за да не е спам - отговори на въпроса от аватара ми. Или не. Както решиш.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
моногамен ли си?
какво мотивира партньорството(/ата) ти? изобщо - контакта с другия/те.
каква роля (всъщност, поотделно) имат родителите ти в изграждането ти като личност?
в какви устои ще възпитаваш децата си?
ако можеше да моделираш същество (независимо изкуствен интелект или модифициран биологичен индивид), какво щеше да бъде то - по форма и съдържание, (не)възможности, функции, етц.?
Аз съм открит човек за тези които го заслужат. Не може да очакваш да получиш друго освен монотонен коментар когато разпитваш някого едностранно. Казват, че истината се ражда в спора. Аз предпочитам да използва "Истината се ражда в диалога". За да бъде една комуникация пълноценна трябва да има диалог, тогава най-често можеш да добиеш представа за това какъв е човек. Караха ме няколко пъти да сядам тук, отказвах дълго тъй като знаех, че няма какво да кажа по темата което да ви грабне, т.е може и да има, но не бих го казал ей така. Може би с времето ще добиеш някаква представа за това какъв човек съм, а може и да кажеш какъв мислиш че съм ако желаеш това е твое право все пак сме свободна държава (:
Аз не съм искал да се качвам бе душа за какво падане ми говориш ? Между другото такива коментари като твоя ми напомнят колко забавно може да когато хората си направят даден извод.
Съжалявам, времето на трона ми изтече сега политам надолу от където дойдох (:
Последно редактирано от draid : 08-22-2014 на 21:46
Хей, не се засягай, че ще стане скучно.
Явно не съм се изразила правилно (което не е вярно, де) - никъде не съм казала, че си искал да сядаш на стола. Дори при дадената ситуация мисля, че ти си в абсолютното си право да отговаряш монотонно и без желание. Дишай, на твоя страна съм.
А да си изкарам изводи от отговорите ти в точно тази тема не може да става и дума. Пък и не ми е цел да си изграждам мнение за човек, когото не съм виждала.
Продължавай в същия дух. Радваш.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Вероятно под "монотонен" тя далеч нямаше предвид едностранен, а просто... праволинеен. На английски ще го изразя по-добре - отговорите ти са satisfactory (а не satisfying). Няма изненада, няма плам, няма реакция просто някак. Имало е хора, които на въпросите са изписвали доста по-обоснован отговор с интересни странични включвания и отклонения. Лично на мен са ми по-интересни за четене.
Примерно, на въпроса ми за брат ти... бая повече можеше да се изпише. Или пак съдя по себе си и пак не успявам да се науча, че това е грешка.
Последно редактирано от PinkPan7her : 08-22-2014 на 22:25
сегасложете старчето
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз пък разбрах доста неща и то без да задавам въпроси.
Не знам какво сте очаквали и защо сте разочаровани.
draid, имаш право да определиш кой ще сяда на стола. Ако не, другите да се разбират.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не съм ти задавала въпроси, но те четох, беше ми интересно.
102 бил ли е или съм го пропуснала?
Бил е. От по редовните всички са били без DarkTemplar, SpiritInBlack, kalpazanka не съм засичала, Ewok мисля, че не е и Blab. Общо взето всички са минавали, дори по 2 пъти някой.
x7aZzy е сядала, ама ми е многомногомного симпатична и бих искала да я видя пак тук :Д
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!