- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
На Рафата напоследък виждам много (на брой) посредствени мненийца, та ми е интересно и на мен заради това.
Иначе искам тирето, той е най-як от пишещите, а другите (яки) са ми достатъчно близки, че и без стол да ги питам разни нещица. ;с
Какъв егоист съм.![]()
не се подигравайте на детето, малък е още, надявам се да се пооправи и като си чете след време мненията да се хване за главата ;дд
окей, Рафа, слагам те на стола ^^ въпроси ще те питам утре
Не се подигравам, базикам се :Д
иначе до колкото знам с рафата са си набори пък виж разликата :Д:Д
ако tirehеb иска може и него, не знам, разберете се ;д
Ама аз не се подигравам, не исках да изглежда така. ;с
Рафа, въпросчета към теб:
Каква музика слушаш?
Какво искаш да учиш след 7-ми клас и защо?
Какво за теб е хвалбата?
Като казах "хвалбата", се сетих, че преди няколко години учихме една песничка за хвалбата, която е сестра на лъжата. Учили ли сте я? Какво мислиш за нея? /ако не сте, ще ти я намеря без проблем/
Кои песни помниш от училище? /тази учебна година не се брои/
Кои са ти силните и кои слабите предмети?
А силните и слабите черти според теб?
После още, че ме мързи. :Д
едит: Ако тирехлеб иска, си оттеглям въпросите!![]()
Въпрос:
Рафа, какво за теб е Да Седнеш на Стола?
(ако ще пуснеш шегичка за прекия смисъл, да кажа че е в преносния смисъл въпроста)
Каква музика слушаш?
Български хип-хоп, като например F.O., Qvkata DLG, 42 etc.
Какво искаш да учиш след 7-ми клас и защо?
Информатика /Информационни Технологии. Обичам да работя с компютър, като под работа нямам предвид Фейскбук и другите Социални мрежи
Какво за теб е хвалбата?
Да си похвалиш за нещо, било то че са ти купили най-новия модел телефон или просто някой те е накарал да се усмихнеш и ти да го споделиш, но разбира се не трябва да се прекалява с нея.
Като казах "хвалбата", се сетих, че преди няколко години учихме една песничка за хвалбата, която е сестра на лъжата. Учили ли сте я? Какво мислиш за нея? /ако не сте, ще ти я намеря без проблем/
Хмм.. Не я знам. ;д
Кои песни помниш от училище? /тази учебна година не се брои/
Честно да ти кажа почти нищо не помня, смисъл заглавията не ги помня, иначе самите песни ги знам. ;д
Кои са ти силните и кои слабите предмети?
Силни - Математика, Информационни Технологии и АЕ, а слаби са Биологията, Химията и Физиката.
А силните и слабите черти според теб?
Силни - характера, слаби - характера.![]()
Последно редактирано от Rafa7a : 04-30-2015 на 19:42
Какво имаш предвид под работа тогава? :Д
Много буквално ми отговаряш за хвалбата /а и не само/, защо не опиташ да отговориш как ти го чувстваш?
Ето я песничката: https://www.youtube.com/watch?v=JORPdRUJ-OE
Какво ще рече отговора на последния ми въпрос? ;с
^да ама той наистина имаше в предвид преносния смисъл на думата рафа
Имаш ли много приятели?
Прекарваш ли много време навън, или си като повечето от своето поколение, прекарващи по голямата част от деня пред компютъра? / не че и аз съм ги нямал тия моменти де, в WOW, хахаха/
1. В момента не ми работи компютъра, но обикновено чета много за програмните езици и уча теория, че в бъдеще да ми е по-лесно. Помагам за развиването на един форум и така..
2. Ами честно да ти кажа според мен в много от случаите хвалбата е излишна, според мен нещата в повечето случаи трябва да се запазят за себе си, защото например като се похвалиш с нещо, което човека пред теб не може да си го позволи, на него му става някак гадно. Но разбира се и аз се хваля както всеки един друг човек. Не знам дали отговора ми беше ббуквален или не. ;д
3. Нали въпроса беше за слабите ми черти или не съм те разбрал правилно? ;д
Мда, но ще ти кажа по-ясно защо те попитах какво ще рече отговорът ти:
Питам те за силните и слабите черти *в характера ти* и ти ми "отговаряш характера" ми и за двете. Затова ти и казах да не отговаряш буквално на въпросите, иначе няма да се задържиш дълго на стола. ;с
пушиш ли ?
напивал ли си се ?
защо толкова мн си се притеснил за тези изпити? В какво училище искаш да влезеш?