.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Повече от фен Аватара на Teenhelp1

Сигурно ме лъже...

Почти на 100 % съм сигурен,че гаджето ме лъже.Казва,че отива на работа,но ми е много подозрителна тази работа ходи когато и е удобно пък уж е сервитьорка.Няма почивка и когато иска да се видим казва,че е на работа пък когато отиде там постоянно е в Facebook и си пише с някакви приятели/ки.Разменили сме си паролите и за това знам.Има и още причини.Мисълта ми е няма ли начин да видя от къде е влизала за последно след като и имам паролата или от ай-пито от което е влизала?

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Поговори с нея вместо да я следиш.

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Няма да си признае естествено и друг път е ставало.

Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
    и друг път е ставало.
    Тогава какво има да му мислиш? Зарежи я...

Ако действително вади пари + това, което описваш, честито - гаджето ти е момиче на повикване.

Ако действително ти се ирае на детектив я проследи, виж къде ходи и к'во прави и готово. Обаче, ако те лъже от няколко месеца, че работи на мястото А в позицията Б и се окаже, че не е така проблема е в теб, не в нея.

Защо да е в мен проблема,че не съм я зарязал ли ? Защото и аз си мислех да го направя.

Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
    Защо да е в мен проблема,че не съм я зарязал ли ? Защото и аз си мислех да го направя.
    Ами, ако гаджето ми ми каже, че работи в НАСА като шаман и аз вярвам в това, и съм с него, имайки достъп до кореспонденцията му, и се окаже, че не е така, а е ходил да се ебе, примерно...Може би аз съм блеела някъде и проблемът е в мен, не мислиш ли?

Така е...

Да си сетил да отидеш до работното и място просто ей така да я видиш например? Това е най-лесният начин, за който мога да се сетя.
    Въпреки че ако и е навик да те лъже и и нямаш доверие, не виждам защо си с нея.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Да си сетил да отидеш до работното и място просто ей така да я видиш например? Това е най-лесният начин, за който мога да се сетя.
    Абсолютно!

Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    +
    И аз за това си помислих първо.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Лъготи те ест. Като ти чета писаниците, чифт нови топки няма да са ти излишни.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Това

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Като ти каже, че е на работа, грабни се и отиди в кафето (или каквото е там заведението), да я видиш дали наистина е на смяна и дали наистина има работа...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Да!

Мега фен
    Има начин! След като влезеш в профила отиди в настройки на профила -> сигурност. Там разгледай подробно секциите "действащи сесии" и "познати устройства". Няма гаранция, че там ще видиш всичко, но може някой IP-та да са ти от полза. Провери също така и пощата - обикновено при влизане от друга мрежа се праща имейл, който съобщава кой е адреса. Провери пощата, ако има адреси - и тях.

Но тъй като си имате паролите тя надали ще рискува, затова гореописаното може и да не ти помогне. Ориентирай се за други канали за информация - скайп, поща (други акаунти за които ти не знаеш), sms. Потърси, може и да ти излезе късмета. Така като чета изглежда няма да е безсмислено, затова действай.

Можеш да провериш единствено откъде е влизала,тоест от града и вида браузер.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Ако действително вади пари + това, което описваш, честито - гаджето ти е момиче на повикване.
    Е чак толкова пък...

Може да си пише по фейсбук от телефона.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool

Всичко ще е наред!

Да я следиш не е правилното решение,просто говори с нея и отиди в работата и. Ако те лъже,най-добре я остави.

Успех! И късмет! Надявам се всичко да мине добре.

Благодаря за съветите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си