- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ПРОВИРОН
хамилицара няма власт тука хаха
някой от вас усещал ли е +90те % тестостерон?
WE ARE NOT ANGELS!
Менка, писах ти и в другата тема, какъв ефект очакваш, от къде купуваш, имаш ли опит с тия неща? Дай някакво инфо поне...
изтриха темата и нищо не съм видял.
не обичам оралните медикаменти и за това залагам на инжекционите. до сега не съм пипал провирон, ама имам един познат, който много го хвали (а аз съм лакомо копеле) и се заинтересувах. ако си го пробвал кажи как е
WE ARE NOT ANGELS!
Провирона пречи на ароматизирането на стероидите, става да го пиеш като протектор, когато взимаш тест. Сега си събирам нещата за цикъл след нова година и ще ползвам точно енантат и провирон.
заеби гинекомастията не ми трябва за това. ти ще го пиеш по 50мг/ден с 20мг/ден тамоксифен когато нещата станат хардаж.
мен ме интересува дали се усеща бонус тестостерона от 25мг.
Провирона сигурно ти е на Байер, а Енантата на Галеника
WE ARE NOT ANGELS!
ти ли ще си пазаруваш от чужбина или си намерил дилър
WE ARE NOT ANGELS!
ето ти цитат от изследване:
No effect on the plasma levels of ICSH and FSH could be detected. After 4 weeks on 75 mg mesterolone per day a significant (P < 0.01) drop in the mean value for plasma testosterone level was observed, 5.2 to 4.0 ng/ml. After another 4 weeks on 150 mg mesterolone per day a further decrease to 3.5 ng/ml was found.
Ефектът даже е обратен, но дозата е по-висока от това, за което говориш ти.
Имам си човек, от който ги взимам нещата, да. Тестът е Галеника.
Ако толкова ти се пият хапчета, що не пробваш туринабол?
след 4 ампули приключвам цикъл с 750мг./сед., така че няма смисъл. не съм много запознат с оралните освен с метана и анаполона
WE ARE NOT ANGELS!
Мисля, че ефект от провирона има, но само когато го пиеш по време на цикъл.
туриабола по 30-40мг/ден?
WE ARE NOT ANGELS!
Да, разделен на три приема.
Ето ти един сайт с доста информация, на руски е, но се разбира. Пък и гугъл преводач се справя доста добре.
http://sportswiki.ru/
баща, първи цикъл ли ще ти е?
папугай шматка
някак си не ми се вярва, че няма зобкащи
WE ARE NOT ANGELS!
Първи, да. Ама нещо се колебая дали да не пробвам един туринабол only първо.
ако искаш ме слушай, ама няма смисъл от моноцикъл с орален медикамент.
вземи си един Омнадрен и ще гръмнеш много здраво. естествено и излизането ти трябва да е на ниво
WE ARE NOT ANGELS!
Абе знам, че няма смисъл, но пак зависи какво търсиш. Омнадрена не е готин като сръбския тест. е.
всичко е до организъм.
а ти какво търсиш от моноцикъла с туринабол
WE ARE NOT ANGELS!