.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Коледни подаръци за момче.

За пръв път тази година ще съм с гадже на Коледа и искам да му взема нещо, но съм адски затруднена. Да, ще кажете, че аз го познавам най-добре и сте прави, но просто не мога да измисля нищо, а и не ми е казвал за нищо, от което се нуждае. Не искам да е нещо кой знае колко голямо, просто някакъв жест. От 7 месеца сме заедно. Кажете вие какво ще подарявате на приятелите си. Моля ви, наистина имам нужда от помощ.

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    подари му един deepthroat
    WE ARE NOT ANGELS!

разпитай приятелите му какво би му харесало и дали не е споменавал, че иска нещо ;д иначе ако се занимава с някакъв спорт може нещо свързано с него или някаква тениска примерно

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Не е задължително да е нещо голямо или скъпо. Просто да е нещо от сърце. Покажи му, че го обичаш.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Karrri Виж мнението
    За пръв път тази година ще съм с гадже на Коледа ..
    за първи път ще съм без и чувството е невероятно .. Разходите са си само и единствено за мен! хаха
    Иначе нещо, което съм мислила - ако е привърженик на някое списание за фитнес или подобно му направи годишен абонамент .. хохо

Мега фен Аватара на strawberry88
    Тениска на любимата му група?

Супер фен Аватара на leadyflame
    Коледни слипове

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Нещо свързано с навиците или хобито му. Или нещо, което всеки човек ползва - чаша, аксесоари и т.н. Само гледай да не е сувенир, че повечето момчета(а и немалко момичета) не се радват на сувенири, които не им влизат в употреба.

Благодаря за отговорите, но още не ми е дошла идея.
    Тениска с любима група - има на всички по няколко. Неща, свързани с хобито му - еми, той няма хоби. :Д Това за абонамента за списание не върши работа, защото не чете списания. Сувенир със сигурност няма да му подаря.
    Искам да мисля outside the box, защото си пада малко нетипичен от към вкус и досега никой не успя да ми помогне.

Чете ли? Какъв жанр? Какво прави във свободното си време? Мислила ли си да му подариш нещо със сексуален намек? Може да му направиш тениската по поръчка, някоя по твой дизайн. Пуши ли? Пие ли алкохол?

Да, чете много, но последният подарък, който му подарих, беше книга. Това със сексуалния намек е ясно, ама искам и подарък. :Д Това с тениската по поръчка не мисля, че е добра идея. Иначе да, пуши. Пие от време на време също, да.

Можеш да му вземеш някоя бутилка марков алкохол. Пури, или яки, гъзарски цигари ако изнамериш от чужбина. Лула може да му вземеш. Има какво да му се вземе.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Аз, като пушач, бих се изкефила на една готина запалка или кутийка за цигари. На нея можеш да гравираш нещичко, като дата например и имената ви, знам ли.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Karrri Виж мнението
    Неща, свързани с хобито му - еми, той няма хоби. :Д
    Предположих, че го има и този вариант, затова написах и "навици". Щом е пушач - табакера, пепелник, запалка. Виждала съм доста необичайни и интересни пепелници. Пък и на един по-обикновен можеш да сложиш логото на любимата му група, както и разбира се на запалка или табакера.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си