Първоначално написано от Violenza Точно това щях да напиша. Ама нали и това сега било модерно да сте депресирани... Лельо, като ти дойде менопаузата ще те видим дали няма да си депресирана.
Първоначално написано от Баща Ти Лельо, като ти дойде менопаузата ще те видим дали няма да си депресирана. Някаква си менопауза там не може мен да ме депресира.
"Come and take a walk on the wild side, let me kiss you hard in the pouring rain you like your girls insane..."
Първоначално написано от Violenza Някаква си менопауза там не може мен да ме депресира. Явно вече си го преживяла..
Първоначално написано от Баща Ти Явно вече си го преживяла.. Мда, минаха тия години... Хубаво беше в началото на вторите 20.
Първоначално написано от Violenza Мда, минаха тия години... Хубаво беше в началото на вторите 20.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself. Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Правила